2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet rabbim çok büyük..çok sevindim senin için..benim üst komşumda 1 senedir uğraşıyor biz yumurtlama günüme denk getirerek hiç deneme yapmamaıştık ve yaptığımız ilk denemede tuttu bebişim çok şanslıyım diyorum kendime...halbuki ben hiç beklemiyordum kesin çatlatma iğnesi falan biraz uğraşırız diyordum Allah yüzüme baktı..

canım senın adına cok sevındım cok guzel bı duyguu sen kac haftalıksınn

evet koydum senin yaptığını da ama sonra iyice kurcaladım kendim yaptım bişiler de yazayım dedim şlimdi nasıl sence..

dualarımız senınle arkadaşım ne kadarlık hamişsin ayy bızlere de rabbım bır an once pıtır pıtır atışlarını duyursun yavrumuzun

Canım ben 6. haftanın başındayım. Doktor bayramdan önce bir gel bakalım dedi işte. İnşalaah görürüz bebişimi de içim rahat rahat girerim bayrama. Aminnnnn hepimiz güsel güsel görelim bebişlerimizin kalp atışlarını.

Stress yapıyorum evet. Çünkü benim bebeişim tüp bebiş kızlar. 3. Denememde hamile kaldım. Eşimin spermleri normalin yarısı kadarmış. İlk iki denemede şanssız geçti. Yaşımız genç diye de 1 tane transfer yaptılar hep. Ama busefer rabbim nasip etti. Çok şükür. Böyle sıkıntılı süreçlerden geçince geçmişte yaşanan kötü tecrübeler insanı çekingen yapıyor. Sevinmeye korkuyorum adeta. Allahım hepimize nasip etsin bebişlerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almayı. Herşey güzel olsun kızlar

Tebrik ederim canım. Darısı başımızaaaaaa =)))) İnşallah hepimizin bebişlerinin vakti gelmiştir.

arkidişleer selam, bu başlığı yeni gördüüüm...ben de 6+0 ım. 3 kasımda kan tahliliyle öğrendim gebiş halimi, beta hcg 232 idi ancak usg de gözükmedi, dr dış gebelik gibi duruyor dedi içime bir kurt düşürdü..8 kasımda tekrar hcg bakıldı bu sefer de 11bin çıktı. değerin birden bu kadar yükselmesi normal mi szice?? tekrar muayeneye 22 kAsımda gidicem, malum araya bayram giriyor, inşallah gittiğimde keseyi görürümm...hepimize sağlıklı ve rahat gebelikler olsun inşallah...

canim doktorun dogru olani yapmis zaten sperm tuplerde hazirda beklemesi lazim yumurta catlayinca rahme kacmadan hopp hemen yakalasin diye :)

canım bende 31 ekımde ogrenmıstım hcg degerın gayet normal sen sımdı bıle gıtsen keseyı gorursun haberın olsun yanı meraklanma sorun olmaz ınsallah ben daha pazaretsı anca gordum yanı 6+1 ıken gordum sende gıt gorursun bence

her 2 gunde bir 2 ye katlar deger bence normal gibi duruyo

hayır cnm ben henüz doktora gitmedim..kısmetse yarın gitmeyi düşünüyorum.bayramda seyahate çıkcamda gidip bir görüneyim tatilde aklımda kalmasın..zaten dayanamıycam daha fazlada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…