Benim'de 13 Temmuzda olacak nasipse inşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize
hanımlar çokkkkkkkkkkkk mutluyum.bugün hastaneye gittim.çok şükür bebeğimi ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm.allah herkesin hamileliğini böyle devam ettirsin.allhım ne kadar büyüksün 2 senedir hamile kalamıyordum.demekki herşeyin bi vakti old gibi bununda bi vakti varmış.
hanımlar çokkkkkkkkkkkk mutluyum.bugün hastaneye gittim.çok şükür bebeğimi ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm.allah herkesin hamileliğini böyle devam ettirsin.allhım ne kadar büyüksün 2 senedir hamile kalamıyordum.demekki herşeyin bi vakti old gibi bununda bi vakti varmış.
teşekkür ederim canım bu hergün kendilipinden ilerliyormu benimki bugün 5+1 ama olsun çok sağol eline sağlık tatlım...
oo süperr:81: Benim de randevum 20 ineydi şimdi aradılar hastaneden doktor o gün izinliymiş ben de 22sinde olsun dedim 22si sabahı erkenden gideceğim allah izin verirse:82:ticker da koyulmuş artık oh maşallah maşallah
selam çıtır anneler nasılsınız bakalım bugün? Varmı bir hareketlilik?
selam çıtır anneler nasılsınız bakalım bugün? Varmı bir hareketlilik?
slm.benmde normalde 9+1 ama ultarasonda 8+2 çıktı.kalp atışlarını gördüm nezaman duyabilirim acaba?
dualarımız senınle arkadaşım ne kadarlık hamişsin ayy bızlere de rabbım bır an once pıtır pıtır atışlarını duyursun yavrumuzun
canım inşallah herşey yolunda gidecek ve istediğini göreceksin... bence yok yere bu kadar stres yapıyoruz ya benim arkadaşım 7+4 de keseyi yeni görmüş ve bir hafta sonra da bebeği görmüş kalp atışları bile başladı bebek de çok sağlıklı... demek ki geç olması problem olduğu anlamına gelmiyor.... bizler de umutla ve sabırla beklemeliyiz ve inanmalıyız ki herşey çok güzel olacak...
slm.benmde normalde 9+1 ama ultarasonda 8+2 çıktı.kalp atışlarını gördüm nezaman duyabilirim acaba?
benim çatlatma iğnesi vurmasına rağmen 16 ekimde dr aşılama yaparken baktı daha yumurtan çatlamamış ama bugün yarın çatlar dedi demekki çatlamışki aşılama tuttu ogün daha çatlamadan aşılama yaptı dr diye çok moralim bozulmuştu halbuki
arkidişleer selam, bu başlığı yeni gördüüüm...ben de 6+0 ım. 3 kasımda kan tahliliyle öğrendim gebiş halimi, beta hcg 232 idi ancak usg de gözükmedi, dr dış gebelik gibi duruyor dedi içime bir kurt düşürdü..8 kasımda tekrar hcg bakıldı bu sefer de 11bin çıktı. değerin birden bu kadar yükselmesi normal mi szice?? tekrar muayeneye 22 kAsımda gidicem, malum araya bayram giriyor, inşallah gittiğimde keseyi görürümm...hepimize sağlıklı ve rahat gebelikler olsun inşallah...
arkidişleer selam, bu başlığı yeni gördüüüm...ben de 6+0 ım. 3 kasımda kan tahliliyle öğrendim gebiş halimi, beta hcg 232 idi ancak usg de gözükmedi, dr dış gebelik gibi duruyor dedi içime bir kurt düşürdü..8 kasımda tekrar hcg bakıldı bu sefer de 11bin çıktı. değerin birden bu kadar yükselmesi normal mi szice?? tekrar muayeneye 22 kAsımda gidicem, malum araya bayram giriyor, inşallah gittiğimde keseyi görürümm...hepimize sağlıklı ve rahat gebelikler olsun inşallah...
son adet tarihini 7 ekim olarak yapınca istediğin 5+1 oluyor istersen bunu koy
http://lbdf.lilypie.com/HmBRp2.png
ben ıyım canım teşekkur ederım :2: benım mıgdem bulanıyo bıraz o kadar beklıyorum bayram gecsede bebegımın kapt atıslarını dınlesek kendısını gorsek dıyeee senın nasıl gıdıyo gordunmu sen keseyı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?