2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Stress yapıyorum evet. Çünkü benim bebeişim tüp bebiş kızlar. 3. Denememde hamile kaldım. Eşimin spermleri normalin yarısı kadarmış. İlk iki denemede şanssız geçti. Yaşımız genç diye de 1 tane transfer yaptılar hep. Ama busefer rabbim nasip etti. Çok şükür. Böyle sıkıntılı süreçlerden geçince geçmişte yaşanan kötü tecrübeler insanı çekingen yapıyor. Sevinmeye korkuyorum adeta. Allahım hepimize nasip etsin bebişlerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almayı. Herşey güzel olsun kızlar

Aslında anlıyorum seni... benim ablam da 3 kere tüp bebek yaptırdı ama hiç birinde tutmadı bir sene sonra da kendiliğinden hamile kaldı ve yeğenim şimdi iki yaşına basacak 20 kasımda... Allah ol derse olur bunun daha ilerisi yok bizim dualarımız hep bebeklerimizle inşallah Allah problemsiz şekilde kucağımıza almamızı nasip edecektir.

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LeYLa_21, boncukboncuk, cino_, denizkizi1987, gamze_ozsahin, Kardelen3, mistrall

slm kızlar...nasılsınız şekerler?yarın ilk kontrolum var..dualarınızı bekliyorum canlarım...inşallah herşey yolundadır..doktorumu aradım yarın bekliyor...doktora aç karnınamı yoksa tok karnınamı gelcem diye sormayı unutmuşum..kan testi yapılacak önce gebelik için...siz bilirsiniz?aç mı gidecem yoksa tok mu kızlar ? cevaplarsanız sevinirim canlarım...

ben pek anlamam ama iki günde bir iki kat artar dediklerini biliyorum... öyle ise 3 kasımda 232 olan değerin 8 kasımda bin küsür olması gerekir 11 bin biraz fazla gibi geliyo bana ama ikiz gebelik olabilir mi acabaa...

canım ben de bu soruyu dün arkadaşıma sormuştum hiç fark etmez dedi bana aç veya tok olmanın önemi yok dedi...

slm kızlar...nasılsınız şekerler?yarın ilk kontrolum var..dualarınızı bekliyorum canlarım...inşallah herşey yolundadır..doktorumu aradım yarın bekliyor...doktora aç karnınamı yoksa tok karnınamı gelcem diye sormayı unutmuşum..kan testi yapılacak önce gebelik için...siz bilirsiniz?aç mı gidecem yoksa tok mu kızlar ? cevaplarsanız sevinirim canlarım...[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

hayırlısıyla iyi haberlerle gelirsin inşallah..eğer hcg bakılacaksa aç gitmene gerek yok, ama onun yanında şeker vs gibi değerlere de bakılacaksa aç gitmende fayda var..

kızlar soruma cevap yazarmısınız lütfennnnnnnnnnnnn.....kan testi gebelik için aç karnınamı veriliyor yoksa tokmu ....?

ben pek anlamam ama iki günde bir iki kat artar dediklerini biliyorum... öyle ise 3 kasımda 232 olan değerin 8 kasımda bin küsür olması gerekir 11 bin biraz fazla gibi geliyo bana ama ikiz gebelik olabilir mi acabaa...

walla 2 tarafta da çoğul gebelik hiç yok ama bilemiyorum...22 kasımda ortaya çıkacak artık, vakit nasıl geçecek o zaman kadar hiç bilmiyorum..

canım farketmez sen tok karnına gıt bebegın ac kalamsın sorun olmaz yanı

hayırlısıyla iyi haberlerle gelirsin inşallah..eğer hcg bakılacaksa aç gitmene gerek yok, ama onun yanında şeker vs gibi değerlere de bakılacaksa aç gitmende fayda var..[/QUOTE]

valla öncelikle beta HCG bakılacak...ama yinede aç gideyim her ihtimale karşı..belki başka şeylerede bakar..saolun güzellerim..duanızı eksik etmeyin ne olur... sizlerde benim dualarımdasınız Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...[/B][/I][/COLOR]

Son düzenleme:

saol bitanem...Allah razı olsun....

amin cümlemizden inşallahh.... ben geçen hafta bilmiyordum ve aç susuz gittim, hatta idrara sıkışık gidilmeliymiş ben de tam tersi evden çıkmadan önce mutlaka tuvalete giderim yolda gelmesin diye ama öyle değilmiş bu işler :) yarın bl bol su içip öyle gidicem bence sen de öyle yap tacrübe kazandım ben geçen hafta hata edince... doktor keseyi göremedi ve cuma günü yeniden gel ama idrara sıkışık ol dedi....

şimdi ben tok ve idrara sıkışık mı gideyim?

walla 2 tarafta da çoğul gebelik hiç yok ama bilemiyorum...22 kasımda ortaya çıkacak artık, vakit nasıl geçecek o zaman kadar hiç bilmiyorum..

aynen ya günler geçmek bilmiyo beni doktorum yarına çağırdı ama ben tanıdık doktordan pazartesiye randevu alabildim yarın gitmemeyi düşündüm ama sonra yine karar değiştirdim ikisine de gideceğim :) dayanmak o kadar kolay olmuyomuş meğer...

saol tatlım...kararsız kaldım yaaaa...doktoru yinemi arasam acaba....:26:

canım ben bı anda kafama estı gıttım doktora durup dururken tok gıttım ve sıkışık degıldım yanı kadın gordu bısey demedı kantahlılı ıcınde yıne aynı sekıld ecanım aksam 8 de gıtmıstım karnımda toktu o farketmıyo canım bence

ay evet yaa bende onu dusunuyorum:)) eger gorunmezse fln su icmek lazim cok su icincede benim midem bulaniyo napicam bilmiyorum. onuda gectim simdi idrara sıkışık olunca hamile hamile tutmakta sorun :))

3 kasımda gittiğimde gözükmedi, ondan sonra da 22 kasımda çağırdı,kalp atışlarını da duyalım diye...ama beklemek ne zormuş, insanın eve bi tane ultrason alası geliyo walla

valla beklemek cok zor canım cok ıyı anlıyorum senı ama sımdı gıtsen keseyı gorursun yanı ama hem kalp atısını hemde keseyı gormek ıcın bekleyebılrısın tabıkı san akalmıs caqnım hayırlısı ınsallah saglıklı olurlar hepımızınkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…