arkidişleer selam, bu başlığı yeni gördüüüm...ben de 6+0 ım. 3 kasımda kan tahliliyle öğrendim gebiş halimi, beta hcg 232 idi ancak usg de gözükmedi, dr dış gebelik gibi duruyor dedi içime bir kurt düşürdü..8 kasımda tekrar hcg bakıldı bu sefer de 11bin çıktı. değerin birden bu kadar yükselmesi normal mi szice?? tekrar muayeneye 22 kAsımda gidicem, malum araya bayram giriyor, inşallah gittiğimde keseyi görürümm...hepimize sağlıklı ve rahat gebelikler olsun inşallah...
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LeYLa_21, boncukboncuk, cino_, denizkizi1987, gamze_ozsahin, Kardelen3, mistrall
slm kızlar...nasılsınız şekerler?yarın ilk kontrolum var..dualarınızı bekliyorum canlarım...inşallah herşey yolundadır..doktorumu aradım yarın bekliyor...doktora aç karnınamı yoksa tok karnınamı gelcem diye sormayı unutmuşum..kan testi yapılacak önce gebelik için...siz bilirsiniz?aç mı gidecem yoksa tok mu kızlar ? cevaplarsanız sevinirim canlarım...
canım ben de bu soruyu dün arkadaşıma sormuştum hiç fark etmez dedi bana aç veya tok olmanın önemi yok dedi...
ben pek anlamam ama iki günde bir iki kat artar dediklerini biliyorum... öyle ise 3 kasımda 232 olan değerin 8 kasımda bin küsür olması gerekir 11 bin biraz fazla gibi geliyo bana ama ikiz gebelik olabilir mi acabaa...
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LeYLa_21, boncukboncuk, cino_, denizkizi1987, gamze_ozsahin, Kardelen3, mistrall
slm kızlar...nasılsınız şekerler?yarın ilk kontrolum var..dualarınızı bekliyorum canlarım...inşallah herşey yolundadır..doktorumu aradım yarın bekliyor...doktora aç karnınamı yoksa tok karnınamı gelcem diye sormayı unutmuşum..kan testi yapılacak önce gebelik için...siz bilirsiniz?aç mı gidecem yoksa tok mu kızlar ? cevaplarsanız sevinirim canlarım...
walla 2 tarafta da çoğul gebelik hiç yok ama bilemiyorum...22 kasımda ortaya çıkacak artık, vakit nasıl geçecek o zaman kadar hiç bilmiyorum..
saol bitanem...Allah razı olsun....
canım farketmez sen tok karnına gıt bebegın ac kalamsın sorun olmaz yanı
amin cümlemizden inşallahh.... ben geçen hafta bilmiyordum ve aç susuz gittim, hatta idrara sıkışık gidilmeliymiş ben de tam tersi evden çıkmadan önce mutlaka tuvalete giderim yolda gelmesin diye ama öyle değilmiş bu işler :) yarın bl bol su içip öyle gidicem bence sen de öyle yap tacrübe kazandım ben geçen hafta hata edince... doktor keseyi göremedi ve cuma günü yeniden gel ama idrara sıkışık ol dedi....
walla 2 tarafta da çoğul gebelik hiç yok ama bilemiyorum...22 kasımda ortaya çıkacak artık, vakit nasıl geçecek o zaman kadar hiç bilmiyorum..
saol tatlım...kararsız kaldım yaaaa...doktoru yinemi arasam acaba....:26:
canım senın keseyı gormedımı doktor bana gor egormsu olması lazımm
şimdi ben tok ve idrara sıkışık mı gideyim?
amin cümlemizden inşallahh.... ben geçen hafta bilmiyordum ve aç susuz gittim, hatta idrara sıkışık gidilmeliymiş ben de tam tersi evden çıkmadan önce mutlaka tuvalete giderim yolda gelmesin diye ama öyle değilmiş bu işler :) yarın bl bol su içip öyle gidicem bence sen de öyle yap tacrübe kazandım ben geçen hafta hata edince... doktor keseyi göremedi ve cuma günü yeniden gel ama idrara sıkışık ol dedi....
3 kasımda gittiğimde gözükmedi, ondan sonra da 22 kasımda çağırdı,kalp atışlarını da duyalım diye...ama beklemek ne zormuş, insanın eve bi tane ultrason alası geliyo walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?