2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay evet yaa bende onu dusunuyorum:)) eger gorunmezse fln su icmek lazim cok su icincede benim midem bulaniyo napicam bilmiyorum. onuda gectim simdi idrara sıkışık olunca hamile hamile tutmakta sorun :))

sorma canım ben geceleri bile uyanıyorum tutamıyorum sabaha kadar ama napalım kontrol olduğu gün tutumaya çalışacaüız artık...

saol tatlım..bende tok gidecem..valla idrarımı tutamam...gelince koşuyorum hemen tuvalete...

bencede tok gidecem...

bence kan tahlili yaptirin degerlerinize bakin D vitamini, kansizlik, demir vs vs iste ne eksik ne fazla baktirin iste :) ona gore beslenirsiniz yada takviye alirsiniz. demistim daha once benim d vitamini cok dusuktu yogun d vitamini aliyorum su anda. D vitamini eksik oldumu aldiginiz kalsiyumlarin sadece %30 etkili kizlar. zaten kista geldi gunesli havalarda gidiyo.

ya canım ben dün akşam eşim işten gelince tutturdum gidip kan tahlili yaptıralım diye sağolsun kırmadı tamam dedi... gittik özel bir hastaneye kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim, şimdi yaparsak sonucu cumartesi günü alabilirsiniz dedi.... ben cumartesi günü bu günün değerini öğrenmek istemiyorum ki kızdım yaptırmadım ben de belki bayramda istanbula gelince oradaki doktoruma yaptırırım orada herşey ne kolaydı bir saatte tüm kan tahlilleri çıkıyo küçük yerde yaşamak da zormuş

değerinin bu kadar güzel yükselmesi dış gebelik olmadığını gösteriyor zaten normalde değer 232 gibi azken vajinal de baksa göremez daha yeni oluştuğu için boş yere korkutmuş seni hiç telaş etme gittiğinde kalp atışını bile duyabilirsin belki

kanda B-HCG ye bakılacaksa aç veya tok gitmen gerekir diye bir şart yok ama karnından ultrasoundla baktıracaksan keseyi görmek için idrara sıkışık git o zaman iyi görünür:98:

inşallah cnm yaa, eşimde dr, o da diyor boşuna kuruntu yapıyorsun diye ama ne bileyim insanın elinde değil galiba...

kızlar soruma cevap yazarmısınız lütfennnnnnnnnnnnn.....kan testi gebelik için aç karnınamı veriliyor yoksa tokmu ....?

Bana doktorum aç tok farketmez demişti. Alttan ultrosonda mesaneyi boş, karın üstündende mesaneyi dolu istiyorlar arkadaşlar.
Ben artık yavaştan gidiyorum doktora. Akşama iyi haberleri veririm hayırlısı ise inşallah

kanda B-HCG ye bakılacaksa aç veya tok gitmen gerekir diye bir şart yok ama karnından ultrasoundla baktıracaksan keseyi görmek için idrara sıkışık git o zaman iyi görünür:98:

saolun kızlar...dediklerinizi uygulayacam inşallah...yarın için bol bol dua edin ne olur...kan testini göreyimde içim huzurla dolsun inşallah...pazartesiden beri çubuk test yapıyorum..hep çift çizgi çıkıyor ama beta HCG değerimi merak ediyorum...inşallah normal bir gebelik süreci yaşarız hepimiz canlarım...

kızlar kafam okadar karışıkki bayramda memlekete gitmek istiyorum.memeleketim 2saaat bile srmüyo.kendi arabamızla gitcez.cumartesi kontrolüm var. dktorum sorun olmaz git dese bile eşim huzursuz gitmeyelim diyo. nolur nolmaz diyo. evde yat dinlen diyo. napcam karrasız kaldım. siz olsanız napardınız

tamam canım..hadi inşallah sende güzel haberlerle gelirsin tatlım...
slm arkadaslar nasılsınız

slm canım..hg ayse..

aynen istanbul ne guzel ben orda dogdum 1.5 sene once belcikaya geldim. aile hekimine gittik kanimi aldi ertesi gun ogrendim bende :) yani burasi avrupa ama istanbulun yerini kesinlikle tutmaz. bende jinekologa gitmedim 18 inde gidicem ozaman 7+4 olucak. istanbulda olsam 10 kere gitmistim :)

kızlar arkadaşlık talebinde bulundum kabul edersiniz sevinirim dostlar...

sağol cnm moral verdiğiniz için kanamam kesildi allaha çokşükür. çok korktum ama. adet gibi kalkmamala bir boşaldı sanki kan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…