ay evet yaa bende onu dusunuyorum:)) eger gorunmezse fln su icmek lazim cok su icincede benim midem bulaniyo napicam bilmiyorum. onuda gectim simdi idrara sıkışık olunca hamile hamile tutmakta sorun :))
saol tatlım..bende tok gidecem..valla idrarımı tutamam...gelince koşuyorum hemen tuvalete...canım ben bı anda kafama estı gıttım doktora durup dururken tok gıttım ve sıkışık degıldım yanı kadın gordu bısey demedı kantahlılı ıcınde yıne aynı sekıld ecanım aksam 8 de gıtmıstım karnımda toktu o farketmıyo canım bence
ilk kontrol olduğu için başka değerlere bakmaz gibime geliyo hatta bana kan tahlili bile yaptırmadı direk idrar tahlili yaptırdı... ilk kontrole tok ve idrara sıkışık gitmek daha mantıklı yine de sen bilirsin canım...
saol tatlım..bende tok gidecem..valla idrarımı tutamam...gelince koşuyorum hemen tuvalete...
canım idrarını tutamıyorsan eğer hastaneye varınca doktorun yanına girmeden iç suyu çıkınca hemen lavaboya gidersin sanırım en kolayı bu olacak
evet koydum senin yaptığını da ama sonra iyice kurcaladım kendim yaptım bişiler de yazayım dedim şlimdi nasıl sence..
bence kan tahlili yaptirin degerlerinize bakin D vitamini, kansizlik, demir vs vs iste ne eksik ne fazla baktirin iste :) ona gore beslenirsiniz yada takviye alirsiniz. demistim daha once benim d vitamini cok dusuktu yogun d vitamini aliyorum su anda. D vitamini eksik oldumu aldiginiz kalsiyumlarin sadece %30 etkili kizlar. zaten kista geldi gunesli havalarda gidiyo.
arkidişleer selam, bu başlığı yeni gördüüüm...ben de 6+0 ım. 3 kasımda kan tahliliyle öğrendim gebiş halimi, beta hcg 232 idi ancak usg de gözükmedi, dr dış gebelik gibi duruyor dedi içime bir kurt düşürdü..8 kasımda tekrar hcg bakıldı bu sefer de 11bin çıktı. değerin birden bu kadar yükselmesi normal mi szice?? tekrar muayeneye 22 kAsımda gidicem, malum araya bayram giriyor, inşallah gittiğimde keseyi görürümm...hepimize sağlıklı ve rahat gebelikler olsun inşallah...
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LeYLa_21, boncukboncuk, cino_, denizkizi1987, gamze_ozsahin, Kardelen3, mistrall
slm kızlar...nasılsınız şekerler?yarın ilk kontrolum var..dualarınızı bekliyorum canlarım...inşallah herşey yolundadır..doktorumu aradım yarın bekliyor...doktora aç karnınamı yoksa tok karnınamı gelcem diye sormayı unutmuşum..kan testi yapılacak önce gebelik için...siz bilirsiniz?aç mı gidecem yoksa tok mu kızlar ? cevaplarsanız sevinirim canlarım...
saol tatlım..bende tok gidecem..valla idrarımı tutamam...gelince koşuyorum hemen tuvalete...
canım idrarını tutamıyorsan eğer hastaneye varınca doktorun yanına girmeden iç suyu çıkınca hemen lavaboya gidersin sanırım en kolayı bu olacak
saol kardelencim...bende öyle yapayım madem..tok karnına giderim..hastanedede suyu bol bol içerim...zaten kan testi çıkmadan keseye bakmaz dimi canım?
değerinin bu kadar güzel yükselmesi dış gebelik olmadığını gösteriyor zaten normalde değer 232 gibi azken vajinal de baksa göremez daha yeni oluştuğu için boş yere korkutmuş seni hiç telaş etme gittiğinde kalp atışını bile duyabilirsin belki
kızlar soruma cevap yazarmısınız lütfennnnnnnnnnnnn.....kan testi gebelik için aç karnınamı veriliyor yoksa tokmu ....?
kanda B-HCG ye bakılacaksa aç veya tok gitmen gerekir diye bir şart yok ama karnından ultrasoundla baktıracaksan keseyi görmek için idrara sıkışık git o zaman iyi görünür:98:
tamam canım..hadi inşallah sende güzel haberlerle gelirsin tatlım...Bana doktorum aç tok farketmez demişti. Alttan ultrosonda mesaneyi boş, karın üstündende mesaneyi dolu istiyorlar arkadaşlar.
Ben artık yavaştan gidiyorum doktora. Akşama iyi haberleri veririm hayırlısı ise inşallah
slm arkadaslar nasılsınız
ya canım ben dün akşam eşim işten gelince tutturdum gidip kan tahlili yaptıralım diye sağolsun kırmadı tamam dedi... gittik özel bir hastaneye kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim, şimdi yaparsak sonucu cumartesi günü alabilirsiniz dedi.... ben cumartesi günü bu günün değerini öğrenmek istemiyorum ki kızdım yaptırmadım ben de belki bayramda istanbula gelince oradaki doktoruma yaptırırım orada herşey ne kolaydı bir saatte tüm kan tahlilleri çıkıyo küçük yerde yaşamak da zormuş
saol kardelencim...bende öyle yapayım madem..tok karnına giderim..hastanedede suyu bol bol içerim...zaten kan testi çıkmadan keseye bakmaz dimi canım?
rica ederim canım birbirimize yardımcı olabilmek için burdayız zaten :) bana doktor hiç bir test yapmadan ultrason ile baktı göremeyince idrar testi istedi idrar pozitif çıkınca da kan istemed,.... haftaya gel görürüz dedi..
Geçmiş olsun arkadaşım. Bebeğin iyiyse kokrma bak ne demiş doktorun. Böyle kanamalar olabilir ilk aylarda hepimzi öğrendik artık. Gönlünü ferah tut, bol dinlen, bebişine de sen moral motivasyon vereceksin canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?