doktor kalp atışını bile duymuş o zaman herşey yolunda demektir ama dediği gibi dinlenmen gerek demekki inşallah Allah yavrunu sana bağışlarkarnından baktı ultrasoundla değil mi ayşe?
kızlar kafam okadar karışıkki bayramda memlekete gitmek istiyorum.memeleketim 2saaat bile srmüyo.kendi arabamızla gitcez.cumartesi kontrolüm var. dktorum sorun olmaz git dese bile eşim huzursuz gitmeyelim diyo. nolur nolmaz diyo. evde yat dinlen diyo. napcam karrasız kaldım. siz olsanız napardınız
kızlar kafam okadar karışıkki bayramda memlekete gitmek istiyorum.memeleketim 2saaat bile srmüyo.kendi arabamızla gitcez.cumartesi kontrolüm var. dktorum sorun olmaz git dese bile eşim huzursuz gitmeyelim diyo. nolur nolmaz diyo. evde yat dinlen diyo. napcam karrasız kaldım. siz olsanız napardınız
yol çok azmış be canım millet 12 saat yola çıkıyo 2 saatte bir dinlenin yeter diyomuş doktorlar sen o sürede evine varmış olacaksın zaten bence doktor sakıncalı demedi ise sorun olmaz... dün bir arkadaşım ile konuştum geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 5 haftalık demiş doktor yola gitmem laızm deyince sorun olmaz demiş o da antalyaya gitmiş gelmiş otobüsle bişey de olmamış çok şükür...
canım arkadaşım uzme kendını ne olur hepımız aynı durumdayız kım ne yaşıcak bılmıyoruz ama kendımızı salarsak herşeyın daha kötusu olabılır bencede gıt alttan muayene ettır ıçın rahatlasın benım doktor bır sakıncası yok dıyo ben ıkı kere alttan oldum keseyı gorene kadar ayrıca benım gebelığımde geç ılerlıyo doktor kendı bıle anlamadı son adet tarıhım 30 ağustos gebelığım 3 haftalık dı doktor bıle şaşırdı kuşku hepımızde var bayramdan sonra gel kalp atışlarına bakalım dedı ınş. bırşey olmaz.bu arada sıkma uzme kendını bak dün beni hamıle olduğum ıçın ışden cıkardılar oyle çok uzuldumkıı akşam sancılandım
canım ıkı saat surmuyosa hıc sorun olamz bence ben 12 saatlık yola gıdıcem allah ızın verırse yanı bana bışe doktor gıt dedı sorun olamz ıkı saatte 10 dk yuru dedı otobusun ıcınd eyurıycem artık ınsanalr dıycek bu delı ne yapıyo dıye gece gece :) kendı arabanızsa arka koltukla uzanarak gıdebılrısın canım sorun olmaz ınsallah merak etmesın esın
saolun kızlar...dediklerinizi uygulayacam inşallah...yarın için bol bol dua edin ne olur...kan testini göreyimde içim huzurla dolsun inşallah...pazartesiden beri çubuk test yapıyorum..hep çift çizgi çıkıyor ama beta HCG değerimi merak ediyorum...inşallah normal bir gebelik süreci yaşarız hepimiz canlarım...
aynen istanbul ne guzel ben orda dogdum 1.5 sene once belcikaya geldim. aile hekimine gittik kanimi aldi ertesi gun ogrendim bende :) yani burasi avrupa ama istanbulun yerini kesinlikle tutmaz. bende jinekologa gitmedim 18 inde gidicem ozaman 7+4 olucak. istanbulda olsam 10 kere gitmistim :)
orancejım gordunmu kesenı bakım nasılsın ıyımısın canım benım
ay cok istiyorum bende gitmek kardesimi 4ayır görmüyorum. onun yanında olmak istiyorum ama tabi doktora bağlı
ay iyi moral oldu kızlar.benim pazar günü kanamam oldu.kesenin üzerinde kanama alanı vardı. şimdi kanamma kesildi. gidersem bişey olurmu diye merak ettim
evet gördüm canım tam 5 haftalıkmış.iyim şu an bi peroblem yok kusma falan yok...sen nasssın..
aynı sorun benım bı akrabamda vardı canım kesenın yanında kan varmıs sen yınede sor doktoruna arabnda arkada uzanarak gdıersen evde gıbı olur zaten sadece esın dıkkatlı kullanması yeter arabayı canım hayırlısıyla atlatsak su bayramı ya bende annemı goırmeye gıdıcem ınsallah samuna
Allah kavuştursun canım hem özlem gidermenin verdiği mutluluk bebeğine de çok iyi gelecektir :) ben en çok yeğenlerimi özlüyorum minik canavarlar beni çok yoruyolar ama çok seviyo insan yaaaa
evet gördüm canım tam 5 haftalıkmış.iyim şu an bi peroblem yok kusma falan yok...sen nasssın..
bende kusma var canım bıraz sabahları mıgdem bulanıyo aksamalarıda bulanıyo ama baska sorun yok allaha sukur
cnm eğer gidersemmoral olcak süper. herkes orda olcak. kuzenlerim yeğenlerim kardesim ailem. ne bileyim umarım sorun olmaz ama doktorum ne dicek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?