2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

doktor kalp atışını bile duymuş o zaman herşey yolunda demektir ama dediği gibi dinlenmen gerek demekki inşallah Allah yavrunu sana bağışlar karnından baktı ultrasoundla değil mi ayşe?

cnm çok sağol moral verdiğiniz için. inanın iyiyim. 13 haftaya kadarda rapor alcam okuldan gitmicem. allaha emanetiz artık

bende bayramdan sonra ucakla ist gelcem 3 saatlik yol ins sorun olmaz tek korkum mide bulantisi. olmaz ins.aile hekimine sordum guvenlik gecislerinde bebege zarari olmaz dedi. birde junekologa sorcam gidince

Son düzenleme:

yol çok azmış be canım millet 12 saat yola çıkıyo 2 saatte bir dinlenin yeter diyomuş doktorlar sen o sürede evine varmış olacaksın zaten bence doktor sakıncalı demedi ise sorun olmaz... dün bir arkadaşım ile konuştum geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 5 haftalık demiş doktor yola gitmem laızm deyince sorun olmaz demiş o da antalyaya gitmiş gelmiş otobüsle bişey de olmamış çok şükür...

canım ıkı saat surmuyosa hıc sorun olamz bence ben 12 saatlık yola gıdıcem allah ızın verırse yanı bana bışe doktor gıt dedı sorun olamz ıkı saatte 10 dk yuru dedı otobusun ıcınd eyurıycem artık ınsanalr dıycek bu delı ne yapıyo dıye gece gece :) kendı arabanızsa arka koltukla uzanarak gıdebılrısın canım sorun olmaz ınsallah merak etmesın esın

ay cok istiyorum bende gitmek kardesimi 4ayır görmüyorum. onun yanında olmak istiyorum ama tabi doktora bağlı

canım bende enson 30 ekimde adet görmğştğm drum 4+5sin demişti başka bir dr ise adetime göre daha büyük olmalı dedi, ben düzensiz adet görüyordum şaşırdım.. sürekli muayeneye gitmek istiyorum kötü birşey duymaktan korkuyorum o yüzden en iyisi drumun dediği gibi bayramdan sonra kalp atışını inş. duymak için gitmek..:18:

ay iyi moral oldu kızlar.benim pazar günü kanamam oldu.kesenin üzerinde kanama alanı vardı. şimdi kanamma kesildi. gidersem bişey olurmu diye merak ettim

inşallah yarın ikikimz de güzel haberler yazarız buraya canım :) ben de o kadar çok kaset test yaptım ki evde :) ilk olarak 30 ekim cumartesi yapmıştım çook silik belli belirsiz bi çizgi çıktı pazartesi yeniden yaptım yine silikti ama baya görünüyodu, perşembe yine yaptım bu sefer çizgi baya koyuydu ama c çizgisine göre t biraz daha silikti, en son bu sabah yaptım ve iki çizginin koyuluğu da aynı çıktı ilk defa....

istanbulda yaşamak trafik ve yol bakımından ne kadar zor ise imkanlar bakımından o kadar kolay... hiç bu kadar arayacağımız düşünmezdim...

leyal_21 arkadaşım aç karnına gitsen iyi olur, bende bu pazartesi ilk kontrolüme gittim aç karnına gel demişti doktor, 5 tüp kan aldılar hormon değerlerine bekılıyormuş, ayrıca açlık kan şekerinde ölçülüyor, sonuç ancak 3 gün sonra yani bugun çıktı herşey güzel dedi doktor,idrar tahlilide almışlardı oda iyi çıktı. yarın da ultrasona gel dedi. 10:00'da girecem. Bu arada ben özel hastane mi yoksa devlet mi seçim yapamadım. ikisini de takip etme kararı aldım. Yarın 10:00'da devlet hastanesinde ultrasonum var, 16:00'da da özel hastanede ilk muaynem var (benimki biraz görmemişin bir çocuğu olmuş hesabı olacak ama napayım korkuyorum )

ay cok istiyorum bende gitmek kardesimi 4ayır görmüyorum. onun yanında olmak istiyorum ama tabi doktora bağlı

Allah kavuştursun canım hem özlem gidermenin verdiği mutluluk bebeğine de çok iyi gelecektir :) ben en çok yeğenlerimi özlüyorum minik canavarlar beni çok yoruyolar ama çok seviyo insan yaaaa

ay iyi moral oldu kızlar.benim pazar günü kanamam oldu.kesenin üzerinde kanama alanı vardı. şimdi kanamma kesildi. gidersem bişey olurmu diye merak ettim

aynı sorun benım bı akrabamda vardı canım kesenın yanında kan varmıs sen yınede sor doktoruna arabnda arkada uzanarak gdıersen evde gıbı olur zaten sadece esın dıkkatlı kullanması yeter arabayı canım hayırlısıyla atlatsak su bayramı ya bende annemı goırmeye gıdıcem ınsallah samuna

amin cnm sorunsuz gidip gelsek allah yardımcımız olsun

Allah kavuştursun canım hem özlem gidermenin verdiği mutluluk bebeğine de çok iyi gelecektir :) ben en çok yeğenlerimi özlüyorum minik canavarlar beni çok yoruyolar ama çok seviyo insan yaaaa

cnm eğer gidersemmoral olcak süper. herkes orda olcak. kuzenlerim yeğenlerim kardesim ailem. ne bileyim umarım sorun olmaz ama doktorum ne dicek bakalım.

bende kusma var canım bıraz sabahları mıgdem bulanıyo aksamalarıda bulanıyo ama baska sorun yok allaha sukur

canım bende kusma yok ama midem kalkıyo arada o yani sadece...olur böyle şeyler.doktor zaten 1-2 hafta sonra başlar bulantıların dedi..doktorumda iyi aydınlatacak gibi hiç bir soruyu cevapsız koymuyo....

cnm eğer gidersemmoral olcak süper. herkes orda olcak. kuzenlerim yeğenlerim kardesim ailem. ne bileyim umarım sorun olmaz ama doktorum ne dicek bakalım.

kendi arabanız ile gidecekseniz eğer problem olmaz bence dikkatli dikkatli gidersiniz Allah'ın izni ile... doktor da umarım herşey yolunda der...

benim hiç kanti yapılmadı ama idrar testlerinde her geçen gün çizgi koyulaştı bu da değerlerin arttığını göstermez mi ???? ilk yaptığımda çok zor görürnen çizgi 11 gün sonra tam koyu hale geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…