2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

benim hiç kan testi yapılmadı ama idrar testlerinde her geçen gün çizgi koyulaştı bu da değerlerin arttığını göstermez mi ???? ilk yaptığımda çok zor görürnen çizgi 11 gün sonra tam koyu hale geldi...

kızlaaarrrr benim sorum hakkında hiç bir düşüncesi olan yok mu????

sen nıye kan testı yaptırmadın canım merak etmedınmı hcg kac dıye nasıl durdun yaptırmadan masallah :) ılk yaptıgında yenı oldugu ıcın acık renk olmus sımdı kesın olmusdur o uyuzden koyudur canım sen kan testı yaptır bak canım garantı olsun yınede

ay süpersin yaa hem devlete hem özel eikisine birden muayene olacaksın tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim gözün aydın:81: inşallah ultrasoundla bakıldığında da herşey normal çıkar hepimiz bebişlerimizi zamanında sağlıkla kucaklarımıza alırız

bayramdamı gıtcen canım kalp atışlarını duymak ıcın bende bayramdan sonra gıtcem salı falan gıtcem 8 haftalık oluyo gorunur ınsallah o zaman kalp atıslarıyla bebegım

burdakilerin bizim bayramimizla pek ilgilenmedikleri icin sorun olmuyo doktorlar icin :) burda bayram 2 gunde bitiyo Tr deki gibi de degil bu nedenle doktor o gune randevu verince bizde tmm dedik. :)

canım bu benim ilk hamileliğim ve tecrübesizim doktor da istemeyince bilemedim ama şimdi forumda bakınca herkes yaptırmış ben de gittim dün akşam yaptırayım diye ama dün akşam yapılan testin sonucu cumartesi çıkıyo dedi kadın... eee ben üç gün önceki değeri öğrenmiş olucam o yüzden yine vazgeçtim yarın epğer kese görünmezse artık istanbulda yaptırıcam... küçük yer burası iki hastane var kafalarına göre....

ne ılgınc canım ya allh yardım etsın bursa hemn ıkı saat sonra ogrenıyoısun sonucunu hayırlısı olur ınsallh cnım dıkkat et benımde ılk bebegım

ne ılgınc canım ya allh yardım etsın bursa hemn ıkı saat sonra ogrenıyoısun sonucunu hayırlısı olur ınsallh cnım dıkkat et benımde ılk bebegım

evet çok ilginç yer istanbuldaki düzene alışınca böyle küçük yerlerde çok zor yaşamak... buradan yorum alayım istedim ama sağolasın bir sen cevap yazdın... sanırım benim bu hamilelikte kaderim biraz ilgisiz

ya deme canım oyle kızların ısı vardır belkı nerde yaşıyosun sen merak ettım orayı cnım

bilemiyorum ki canım ben emin olmasam bile herkesin sorusuna kendimce de olsa bir yorum yazıp rahatlatmak istiyorum ama benim soruma cevap gelmeyince üzüldüm biraz... lğleburgazda yaşıyorum ben...

anlıyorum canım destek almak ıcın yorumlara bakıyorum bende hep benım gıbı anne adayları var dıye sevınıyorum lüleburgaz tam bılmıyorum nereye baglı acaba canım

persembe gunu 4+4 iken kan testi yaptirdim b-hcg 1742 cikti. sizinkilerin degerleri neydi?

anlıyorum canım destek almak ıcın yorumlara bakıyorum bende hep benım gıbı anne adayları var dıye sevınıyorum lüleburgaz tam bılmıyorum nereye baglı acaba canım

cnm lüleburgaz kırklareli'nde, bende tekirdağın bir ilçesindeyim ve biliyrm lüleburgazı yanılmıyorum sanırım?

Amin canım inşallah, bu arad hepimiz bebeği yengeç burcu olcak ne düşünüyorsunuz bu konuda bayanlar?

ben kendim yengecim kız için ideal, evine bağlı,sessiz,sakin :93: ama erkekler için pek iyi bir burç değil gibi. erkek kardeşimde yengeç o da benim kadar duygusal, kırılgan. Yeni kız bebek doğuracak arkadaşlar için iyi ama erkekler doğuracak arkadaşlar için bence temmuz iyi değil. siz ne dersiniz?:26:

bilemiyorum ki canım ben emin olmasam bile herkesin sorusuna kendimce de olsa bir yorum yazıp rahatlatmak istiyorum ama benim soruma cevap gelmeyince üzüldüm biraz... lğleburgazda yaşıyorum ben...

ayy kıyamam ben sana ...bazen farkedemiyoz yaa neden yazmayalım aşkolsun yorummu esirgeyecez senden...ben sadece idrar testi yapıp bekledim...dünde doktora gittim 5 haftalıkken kese göründü çok şükür..küçük yerde olmak zor ben burada bile her türden hastane varken zor buldum doktor ....

ay ben çok heyecan yaptım birden cinsiyetler belli olunca neolcak diyeee..hiç farketmez benim için rabbim ne veririse kabulüm..çok şükür....ama genede heyecanlı olucak benim için sonuç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…