persembe gunu 4+4 iken kan testi yaptirdim b-hcg 1742 cikti. sizinkilerin degerleri neydi?
kendi arabanız ile gidecekseniz eğer problem olmaz bence dikkatli dikkatli gidersiniz Allah'ın izni ile... doktor da umarım herşey yolunda der...
cnm ben de 4+5 öğrendiğimde 1760lardaydı 5 gün sonra tekrar baktırdım 10500 çıktı
sen tekrar kontrole gittinmi??
hayir canim 18 kasim da gitcem ins.
kızlaaarrrr benim sorum hakkında hiç bir düşüncesi olan yok mu????
leyal_21 arkadaşım aç karnına gitsen iyi olur, bende bu pazartesi ilk kontrolüme gittim aç karnına gel demişti doktor, 5 tüp kan aldılar hormon değerlerine bekılıyormuş, ayrıca açlık kan şekerinde ölçülüyor, sonuç ancak 3 gün sonra yani bugun çıktı herşey güzel dedi doktor,idrar tahlilide almışlardı oda iyi çıktı. yarın da ultrasona gel dedi. 10:00'da girecem. Bu arada ben özel hastane mi yoksa devlet mi seçim yapamadım. ikisini de takip etme kararı aldım.Yarın 10:00'da devlet hastanesinde ultrasonum var, 16:00'da da özel hastanede ilk muaynem var (benimki biraz görmemişin bir çocuğu olmuş hesabı olacak ama napayım korkuyorum )
bayramdamı gıtcen canım kalp atışlarını duymak ıcın bende bayramdan sonra gıtcem salı falan gıtcem 8 haftalık oluyo gorunur ınsallah o zaman kalp atıslarıyla bebegım
burdakilerin bizim bayramimizla pek ilgilenmedikleri icin sorun olmuyo doktorlar icin :) burda bayram 2 gunde bitiyo Tr deki gibi de degil bu nedenle doktor o gune randevu verince bizde tmm dedik. :)
sen nıye kan testı yaptırmadın canım merak etmedınmı hcg kac dıye nasıl durdun yaptırmadan masallah :) ılk yaptıgında yenı oldugu ıcın acık renk olmus sımdı kesın olmusdur o uyuzden koyudur canım sen kan testı yaptır bak canım garantı olsun yınede
canım bu benim ilk hamileliğim ve tecrübesizim doktor da istemeyince bilemedim ama şimdi forumda bakınca herkes yaptırmış ben de gittim dün akşam yaptırayım diye ama dün akşam yapılan testin sonucu cumartesi çıkıyo dedi kadın... eee ben üç gün önceki değeri öğrenmiş olucam o yüzden yine vazgeçtim yarın epğer kese görünmezse artık istanbulda yaptırıcam... küçük yer burası iki hastane var kafalarına göre....
ne ılgınc canım ya allh yardım etsın bursa hemn ıkı saat sonra ogrenıyoısun sonucunu hayırlısı olur ınsallh cnım dıkkat et benımde ılk bebegım
evet çok ilginç yer istanbuldaki düzene alışınca böyle küçük yerlerde çok zor yaşamak... buradan yorum alayım istedim ama sağolasın bir sen cevap yazdın... sanırım benim bu hamilelikte kaderim biraz ilgisiz
ya deme canım oyle kızların ısı vardır belkı nerde yaşıyosun sen merak ettım orayı cnım
bilemiyorum ki canım ben emin olmasam bile herkesin sorusuna kendimce de olsa bir yorum yazıp rahatlatmak istiyorum ama benim soruma cevap gelmeyince üzüldüm biraz... lğleburgazda yaşıyorum ben...
persembe gunu 4+4 iken kan testi yaptirdim b-hcg 1742 cikti. sizinkilerin degerleri neydi?
anlıyorum canım destek almak ıcın yorumlara bakıyorum bende hep benım gıbı anne adayları var dıye sevınıyorum lüleburgaz tam bılmıyorum nereye baglı acaba canım
ay süpersin yaa hem devlete hem özel eikisine birden muayene olacaksın tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim gözün aydın :81: inşallah ultrasoundla bakıldığında da herşey normal çıkar hepimiz bebişlerimizi zamanında sağlıkla kucaklarımıza alırız
bilemiyorum ki canım ben emin olmasam bile herkesin sorusuna kendimce de olsa bir yorum yazıp rahatlatmak istiyorum ama benim soruma cevap gelmeyince üzüldüm biraz... lğleburgazda yaşıyorum ben...
Amin canım inşallah, bu arad hepimiz bebeği yengeç burcu olcak ne düşünüyorsunuz bu konuda bayanlar?
ben kendim yengecim kız için ideal, evine bağlı,sessiz,sakin :93: ama erkekler için pek iyi bir burç değil gibi. erkek kardeşimde yengeç o da benim kadar duygusal, kırılgan. Yeni kız bebek doğuracak arkadaşlar için iyi ama erkekler doğuracak arkadaşlar için bence temmuz iyi değil. siz ne dersiniz?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?