Amin canım inşallah, bu arad hepimiz bebeği yengeç burcu olcak ne düşünüyorsunuz bu konuda bayanlar?
ben kendim yengecim kız için ideal, evine bağlı,sessiz,sakin :93: ama erkekler için pek iyi bir burç değil gibi. erkek kardeşimde yengeç o da benim kadar duygusal, kırılgan. Yeni kız bebek doğuracak arkadaşlar için iyi ama erkekler doğuracak arkadaşlar için bence temmuz iyi değil. siz ne dersiniz?:26:
değerinin bu kadar güzel yükselmesi dış gebelik olmadığını gösteriyor zaten normalde değer 232 gibi azken vajinal de baksa göremez daha yeni oluştuğu için boş yere korkutmuş seni hiç telaş etme gittiğinde kalp atışını bile duyabilirsin belki
canım bu benim ilk hamileliğim ve tecrübesizim doktor da istemeyince bilemedim ama şimdi forumda bakınca herkes yaptırmış ben de gittim dün akşam yaptırayım diye ama dün akşam yapılan testin sonucu cumartesi çıkıyo dedi kadın... eee ben üç gün önceki değeri öğrenmiş olucam o yüzden yine vazgeçtim yarın epğer kese görünmezse artık istanbulda yaptırıcam... küçük yer burası iki hastane var kafalarına göre....
anlıyorum canım destek almak ıcın yorumlara bakıyorum bende hep benım gıbı anne adayları var dıye sevınıyorum lüleburgaz tam bılmıyorum nereye baglı acaba canım
Amin canım inşallah, bu arad hepimiz bebeği yengeç burcu olcak ne düşünüyorsunuz bu konuda bayanlar?
ben kendim yengecim kız için ideal, evine bağlı,sessiz,sakin :93: ama erkekler için pek iyi bir burç değil gibi. erkek kardeşimde yengeç o da benim kadar duygusal, kırılgan. Yeni kız bebek doğuracak arkadaşlar için iyi ama erkekler doğuracak arkadaşlar için bence temmuz iyi değil. siz ne dersiniz?:26:
ayy kıyamam ben sana ...bazen farkedemiyoz yaa neden yazmayalım aşkolsun yorummu esirgeyecez senden...ben sadece idrar testi yapıp bekledim...dünde doktora gittim 5 haftalıkken kese göründü çok şükür..küçük yerde olmak zor ben burada bile her türden hastane varken zor buldum doktor ....
evet canım bucan ın da dediği gibi kırklareli ye bağlı bir ilçe... bu günlerde biraz fazla duygusal mıyız ne
kardelencim arkadaşlık talebini neden kabul etmedin tatlım..sanırım görmedin?
aaa nereye geliyo ki istek ben yeniyim forumda bilemiyorum mail olarak mı geliyo bi maillerime bakayım ben
idrarda göründüyse gebelik var demektir. ben doktora gitmeden kendim yaptırdım kanda gebelik hormonuna baktırdım 2 defa 1 gün arayla yaptırdım arada artış nasıl olmuş diye. sonra 1 hafta bekledim doktora muayeneye öyle gittim. Yani doktor istemediyse bir bildiği vardır gerek duymamıştır sıkıntı etme bunu benim de ilk hamileliğim ama bu forumdan çok şey öğreniyorum:81:
benim eşim yengeçben Koç'um iki zıt burç çok şükür anlaşıyoruz ama ben çoğu kez patavatsız davranıyorum eşim çok alınıyor çok kırılgan sanırım çocuğum da öyle olur amayengeç burcu çocuğu (kız veya erkek) anneci evcimen olurmuş bu iyi özellik
hem duygusal hem alıngan glıba canım ama gecıcı bı sure bıldıgım kadarıyla aynen mıgde bulantısı gıbı olsa gerek
mail değil canım..en üstte bir adet arkadaşlık talebiniz var der kardelencim...özel mesaj yazan yer var nikinin altında en üst sayfada canım...
bize benziyormuşsunuzben yengecim eşim koç o da patavatsız birazcık bende aşırı alıngan hele bugunlerde offf offf, yengeçller anne bağımlısıdır çok doğru annemle günde 5-6 kez konuşmazsam işim rasgitmez, erkek kardeşimde öyle
benim 6+4 oldu ama mide bulantım bile yok arada geğirme geliyo bazen ağzıma kusmuk tadı geliyo o kadar...
tamam canım ekle dedim umrım olmuştur
tamam canım olmuştur mutlaka bakarım şimdi yine ben..teşekkürler...
benim 6+4 oldu ama mide bulantım bile yok arada geğirme geliyo bazen ağzıma kusmuk tadı geliyo o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?