2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ben başak burcu olmasını ısterdım canım canım ama kısmet yengeceymış :)

evet canım arkadaş doğru soyluyor benımde ılk gıttığımde kan değerım 235 dı kese gozukmedı benıde korkuttu dış gebelık olabılır dıye bır hafta sonra gel tekrar bakalım dedı gıttığımde tekrar kan tahlılı ıstemedı yıne altan muayene ettı bu sefer keseyı gordu 3 haftalık gebış sın dedı senınkı de oyldedır 232 hcg ıle 15 gunluk gebışdım

kardelencim arkadaşlık talebini neden kabul etmedin tatlım..sanırım görmedin?

idrarda göründüyse gebelik var demektir. ben doktora gitmeden kendim yaptırdım kanda gebelik hormonuna baktırdım 2 defa 1 gün arayla yaptırdım arada artış nasıl olmuş diye. sonra 1 hafta bekledim doktora muayeneye öyle gittim. Yani doktor istemediyse bir bildiği vardır gerek duymamıştır sıkıntı etme bunu benim de ilk hamileliğim ama bu forumdan çok şey öğreniyorum:81:

benim eşim yengeç ben Koç'um iki zıt burç çok şükür anlaşıyoruz ama ben çoğu kez patavatsız davranıyorum eşim çok alınıyor çok kırılgan sanırım çocuğum da öyle olur amayengeç burcu çocuğu (kız veya erkek) anneci evcimen olurmuş bu iyi özellik

Son düzenleme:

sağol canım desteğin için...

aaa nereye geliyo ki istek ben yeniyim forumda bilemiyorum mail olarak mı geliyo bi maillerime bakayım ben

mail değil canım..en üstte bir adet arkadaşlık talebiniz var der kardelencim...özel mesaj yazan yer var nikinin altında en üst sayfada canım...

teşekkür ederim canım zaten bir kaç gündür doktora kızıp duruyorum niye kan tahlili yaptırmadı bana herkese yaptırmışlar sıre :)

bize benziyormuşsunuz ben yengecim eşim koç o da patavatsız birazcık bende aşırı alıngan hele bugunlerde offf offf, yengeçller anne bağımlısıdır çok doğru annemle günde 5-6 kez konuşmazsam işim rasgitmez, erkek kardeşimde öyle

ay hakikaten aynıymışız ters olarak yani koçlar biraz patavatsız olurlar yani düşünmeden içinden geldiği gibi konuşurlar yengeçler de herşeye alınır çokkırılgan yapıda olurlar iki zıt burç yani önemli olan kalp kazanmayı bilmek çocuklarımız da bizlere bağlı olurlar inşallah

ben de yengeç burcuyum özellikle uğraştım yengeç olsun diye :) evet kızlar içi ideal bir burç erkek olursa da kötü değil sonuçta :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…