teşekkür ederim canım zaten bir kaç gündür doktora kızıp duruyorum niye kan tahlili yaptırmadı bana herkese yaptırmışlar sıre :)
benım bazen sabhlrı karnım agrıyo nıye bılmıyırum sızdede oluyomu kokuya karsı cok hassas oldum onceden burnum koku almdı sımdı ıgrenıyorum kokulardan ya
bende bahsettim ya canim sonuclari bende 1 gun sonra aldim sonucta baska sansin yoksa yaptircan. hatta bahsettim yaptirmisken kan degerlerinizede baktirin vitamin fln fln diye. ona gore beslenirsiniz veya ilave vitamin takviyesi alirsiniz diye. ben suanda multuvitamin kullaniyorum hamileler icin. folik asit alcaktim ama bunu onerince bende aldim icinde folik asitte varmis. hamile kalmadan 1 ay once basladim doktora demeden :))) sonrada doktora gosterdim devam et kullanmaya dedi. amaaaaaa kilo yapti bende simdiden 1 2 kilo yazildi haneme((
inşallah canım çok sevindim ne kadarlık seninki şimdi..benim 5+1 bugün..ticker koymaya vaktim olmadı henüz...keseyi gördünmü sen..
oranje kullanıcısından alıntı Mesajı göster
eskişehir.3.5 yıllık evliyim..yaşım 24.
kızlar üçümüzde eskişehirdeyiz
acaba evlerimiz yakınmı
ben espark'ın orda oturuyrum
hmm anladım canım sen nerde yaşıyosun turkıyeden uzaksın galıbaa
YAAA..çok sevindim nerede oturuyorsun özelden yazabilirsin...neler yapıyosun...
ORANJE canım özelden msj atacaktım ama belli bi mesaj sayısına ulaşmam gerekiyomuş ben atatürk cd. oturuyorm yaşım 24 2.5 senelik evliyım çalışmıyorum kpss ye girecegım 28 kasımda
Merhaba
Bende 5+5 günlük hamileyim.Bugün birşey geldi başımaArkadaşlar bugün güzellik salonuna gittim.Ben ağda yaptırdım ama yan tarafta lazer yapılıyordu.Arada sadece paravan vardı.Şu an oturmuş ağlıyorum.Bebeğime etki eder mi?Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun...
bisi olcagini sanmiyorum cunku direk etki etme soz konusu diil. lazeri kanitlanmis bi zarari yok ama aklinda suphe olusmamasi icin diyorum oyle bisi olsa bile direk isinlarinin sana gelmesi gerek. bence endiselencek bisi yok.
Merhaba
Bende 5+5 günlük hamileyim.Bugün birşey geldi başımaArkadaşlar bugün güzellik salonuna gittim.Ben ağda yaptırdım ama yan tarafta lazer yapılıyordu.Arada sadece paravan vardı.Şu an oturmuş ağlıyorum.Bebeğime etki eder mi?Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun...
Merhaba
benım bazen sabhlrı karnım agrıyo nıye bılmıyırum sızdede oluyomu kokuya karsı cok hassas oldum onceden burnum koku almdı sımdı ıgrenıyorum kokulardan ya
ORANJE canım özelden msj atacaktım ama belli bi mesaj sayısına ulaşmam gerekiyomuş ben atatürk cd. oturuyorm yaşım 24 2.5 senelik evliyım çalışmıyorum kpss ye girecegım 28 kasımda
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?