2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

teşekkür ederim canım zaten bir kaç gündür doktora kızıp duruyorum niye kan tahlili yaptırmadı bana herkese yaptırmışlar sıre :)

bende bahsettim ya canim sonuclari bende 1 gun sonra aldim sonucta baska sansin yoksa yaptircan. hatta bahsettim yaptirmisken kan degerlerinizede baktirin vitamin fln fln diye. ona gore beslenirsiniz veya ilave vitamin takviyesi alirsiniz diye. ben suanda multuvitamin kullaniyorum hamileler icin. folik asit alcaktim ama bunu onerince bende aldim icinde folik asitte varmis. hamile kalmadan 1 ay once basladim doktora demeden :))) sonrada doktora gosterdim devam et kullanmaya dedi. amaaaaaa kilo yapti bende simdiden 1 2 kilo yazildi haneme((

benım bazen sabhlrı karnım agrıyo nıye bılmıyırum sızdede oluyomu kokuya karsı cok hassas oldum onceden burnum koku almdı sımdı ıgrenıyorum kokulardan ya

benim de bu sabah karnımda hafif ağrı oldu canım ama geçti.. benim zaten kendimi bildim bileli kokulara hassasiyetim vardır o yüzden değişen bişey olmadı...

ben de hepsine baktırcam canım... turkcellin gönderdiği mesajda da kan sayımınıza baktırmayı ve tansiyonunuzu ölçtürmeyi ihmal etmeyin yazıyo...

Sansee canım bozma moralini sakın bak kalbi atmaya başlamış daha çok demekki hep iyiyi duşun ki iyi olsun zaten doktorlarda bu durumları öyle rahat soyluyorlarki karşısındakinin hamile ve hassas olduğunu düşünmüyorlar bile ama sen icini rahat tut ins hep beraber mutlu haberlerimizi paylasicaz seninde bana yazdıkların için TSK ederim ins Allah hepimizin dualarını kabul eder

inşallah canım çok sevindim ne kadarlık seninki şimdi..benim 5+1 bugün..ticker koymaya vaktim olmadı henüz...keseyi gördünmü sen..

Evet pazartesi gördüm hem alttada bakmadı gayet güzel görünüyor dedi şuan gidişatı iyimiş hafif bi lekelenmem oldu oda yerleşmeden kaynaklanıyormuş her ihtimale karşıda progestan verdi nasipse bayram sonu'da kalp Atışlarını duyacağız çok heycanlıyım inşallah iyidir.

Son düzenleme:
Merhaba
Bende 5+5 günlük hamileyim.Bugün birşey geldi başıma Arkadaşlar bugün güzellik salonuna gittim.Ben ağda yaptırdım ama yan tarafta lazer yapılıyordu.Arada sadece paravan vardı.Şu an oturmuş ağlıyorum.Bebeğime etki eder mi?Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun...

bisi olcagini sanmiyorum cunku direk etki etme soz konusu diil. lazeri kanitlanmis bi zarari yok ama aklinda suphe olusmamasi icin diyorum oyle bisi olsa bile direk isinlarinin sana gelmesi gerek. bence endiselencek bisi yok.

bisi olcagini sanmiyorum cunku direk etki etme soz konusu diil. lazeri kanitlanmis bi zarari yok ama aklinda suphe olusmamasi icin diyorum oyle bisi olsa bile direk isinlarinin sana gelmesi gerek. bence endiselencek bisi yok.

Teşekkür ederim canım.Ben bugün sizlerle müjdeyi paylaşacaktım ama malesef moralim çok bozuldu.Bende öyle düşünmeye çalışıyorum.Arada tahta paravanda vardı.Bebişin iyidir herhalde

yok canım hiç dert etme hamileyken bile lazer yapılabilir diyenler var. zaten bebek o kadarda korumasız değil merak etme hem lazer sadece üst deriye nüfuz ediyo sana zarar veremez

panık yapma canım bsıy olmaz sen takma kafana hersey guzel gecer canım ama yınede doktoruna sor ıstersen bend ehıc bsıey olmaz bıdaha kıne dıkat et yeter

ORANJE canım özelden msj atacaktım ama belli bi mesaj sayısına ulaşmam gerekiyomuş ben atatürk cd. oturuyorm yaşım 24 2.5 senelik evliyım çalışmıyorum kpss ye girecegım 28 kasımda[/QUOTE]

canım senin doktorun belli mi kime gidiyorsun...

benım bazen sabhlrı karnım agrıyo nıye bılmıyırum sızdede oluyomu kokuya karsı cok hassas oldum onceden burnum koku almdı sımdı ıgrenıyorum kokulardan ya

aynı şikayet ben de de var..mide bulantısı da var ek olarak ağrı ve yanma kokulardan aşırı tiksinme...:2:nasıl geçecek bilemiyorumm ( var mı acaba önerisi olan ???

ORANJE canım özelden msj atacaktım ama belli bi mesaj sayısına ulaşmam gerekiyomuş ben atatürk cd. oturuyorm yaşım 24 2.5 senelik evliyım çalışmıyorum kpss ye girecegım 28 kasımda

canım senin doktorun belli mi kime gidiyorsun...[/QUOTE]

evet canım belli Remzi Süllü ye gidiyorum sen?

annelik böyle bişiymiş arkadaşlar yaa, sürekli bir endişe, acaba bişi oldu mu, acaba iyi mi?? arkadaşım korkulacak bişi yok, lazer epilasyon gebelik de bile uygulanabiliyor kaldı ki ışınlar sana direkt temas etmemiş, o yüzden iyi düşünmeye devammm...kötü düşünceleri, endişeleri kovalayalım..(size diyorum ama ben kendim ne kadarını yapıyorum o da tartışılır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…