aynı şikayet ben de de var..mide bulantısı da var ek olarak ağrı ve yanma kokulardan aşırı tiksinme...:2:nasıl geçecek bilemiyorumm( var mı acaba önerisi olan ???
Merhaba
Bende 5+5 günlük hamileyim.Bugün birşey geldi başımaArkadaşlar bugün güzellik salonuna gittim.Ben ağda yaptırdım ama yan tarafta lazer yapılıyordu.Arada sadece paravan vardı.Şu an oturmuş ağlıyorum.Bebeğime etki eder mi?Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun...
kıslarr ben bazen limonlu su ıcıyorum bı zararı olurmu canım ekşi bısey ıstedıgınde az suyunıcıne lımon sıkıyorumm yapan varmıı
hamileyken canı ekşi tuzlu şeyler çekince kız tatlı şeyler çekince erkek mi olur gibi bir şey duyan var mı :92:
hamileyken canı ekşi tuzlu şeyler çekince kız tatlı şeyler çekince erkek mi olur gibi bir şey duyan var mı :92:
Evet bende duydum cin takvimine göre'de ekimde hamile kalanların kızı oluyrmuş bilgilerinize amannn sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez
ben de hepsine baktırcam canım... turkcellin gönderdiği mesajda da kan sayımınıza baktırmayı ve tansiyonunuzu ölçtürmeyi ihmal etmeyin yazıyo...
Evet pazartesi gördüm hem alttada bakmadı gayet güzel görünüyor dedi şuan gidişatı iyimiş hafif bi lekelenmem oldu oda yerleşmeden kaynaklanıyormuş her ihtimale karşıda progestan verdi nasipse bayram sonu'da kalp Atışlarını duyacağız çok heycanlıyım inşallah iyidir.
Evet bende duydum cin takvimine göre'de ekimde hamile kalanların kızı oluyrmuş bilgilerinize amannn sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez
ÇİN TAKVIMI YAŞ VE AYA ILE ORANTILI HERKEZIN YAŞINA GORE DEĞİŞİOYOR YAŞINIZI VE HAMILE KALDIĞINIZ AY I KESIŞTIRIYORSUNUZ ÇIKAN SONUCA GORE .... YANI HERKEZINKI FARKLI
inşallah iyidir bebişlerimiz.. Progestan kullanman iyi olmuş hiçbir zararı yokmuş çünkü..bende hiçbir belirti yok bulantı yok lekelenme yok..ooofff...acaba dış gebelik mi?
dış gebelık olsa kasık sancısından duramazdın
inşallah iyidir bebişlerimiz.. progestan kullanman iyi olmuş hiçbir zararı yokmuş çünkü..bende hiçbir belirti yok bulantı yok lekelenme yok..ooofff...acaba dış gebelik mi?
ÇİN TAKVIMI YAŞ VE AYA ILE ORANTILI HERKEZIN YAŞINA GORE DEĞİŞİOYOR YAŞINIZI VE HAMILE KALDIĞINIZ AY I KESIŞTIRIYORSUNUZ ÇIKAN SONUCA GORE .... YANI HERKEZINKI FARKLI
hımmm onu bilmiyordum arkadaşım hesaplamıştı benimkini'de
ay nerde gordun nerden baktım bak sımdı merak ederım ben netemı yazıyodu canım ay ınsallah once hayırlısı olsunda sonrası kız olsun :)
zannetmiyorum canım o dediklerin bendede yok ama değilmiş ve dış gebelik çok sancılı oluyormuş 2 ay önce kadar benim arkadaşım yaşadı 4 haftalık iken kanaması geldi ve sancıdan duramamıştı ordan biliyorum yani ama yine sen bi doktora git için rahat olsun hem görünür artık kesen
evet haklısın canım bayram sonunu bekleyemicem gitcem yarın doktora...o kadar sancım yok şükür,değildir işallah..
ben talat demirkol a gidiyorum doğum evinde çalışıyo ama muayenehanesine gittim ben..evet canım belli Remzi Süllü ye gidiyorum sen?
kıslarr ben bazen limonlu su ıcıyorum bı zararı olurmu canım ekşi bısey ıstedıgınde az suyunıcıne lımon sıkıyorumm yapan varmıı
ben talat demirkol a gidiyorum doğum evinde çalışıyo ama muayenehanesine gittim ben..
bi sakınca olacağını sanmıyorum...bende arasıra içiyorum limonu portakal gibi soyup yiyenler var..ama şuanda ben ne tatlı nede eşki yiyebiliyorum ağzım bi acayipp oluo..arada olması gerek bana ilerde nolu bilmiyorum...
kızlar birde benultrason resmimi koyma istiyorum çok minik ama orada bişi olduğu belli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?