2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aynı şikayet ben de de var..mide bulantısı da var ek olarak ağrı ve yanma kokulardan aşırı tiksinme...:2:nasıl geçecek bilemiyorumm ( var mı acaba önerisi olan ???

Canım ben çok araştırdım mide yanması bulanması kusma gibi şeylerin olmaması için az yemek yenicekmiş ve sıksık ozaman bu sorunlar kalkıyor yani herşey yemeğe bağlı ve bolbol su iç ben öyle yapıyorum ve hiç bir şikayetim olmuyor karın ağrısı olmasıda gayet normal imiş doktorum söyledi çok fazla sancılı olursa kokulacakmış rahat olun yani

lazer ışını sana gelmediği sürece bir etkisi olmaz merak etme ben mayıs ayında bıraktım lazeri. 8 ay yaptırdım

kıslarr ben bazen limonlu su ıcıyorum bı zararı olurmu canım ekşi bısey ıstedıgınde az suyunıcıne lımon sıkıyorumm yapan varmıı

Bişiy olacağını zannetmiyorum benimde canım aşırı ekşi bişiler istiyor ve deli gibi turşu suyu içiyorum cevremdekiler gayet normal zararı olmaz dediler

hamileyken canı ekşi tuzlu şeyler çekince kız tatlı şeyler çekince erkek mi olur gibi bir şey duyan var mı:92:

Son düzenleme:
hamileyken canı ekşi tuzlu şeyler çekince kız tatlı şeyler çekince erkek mi olur gibi bir şey duyan var mı:92:

evet canım ye ekşiyi çıkar ayşeyı ye tatlıyı cıkar hakkıyı derler ama ınsandan ınsana degısır canım o bence allah herseyın hayırlısını versın ama kız olursa annelerı gbı cadıı olsun :)

Evet bende duydum cin takvimine göre'de ekimde hamile kalanların kızı oluyrmuş bilgilerinize amannn sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez

inşallah iyidir bebişlerimiz.. progestan kullanman iyi olmuş hiçbir zararı yokmuş çünkü..bende hiçbir belirti yok bulantı yok lekelenme yok..ooofff...acaba dış gebelik mi?

inşallah iyidir bebişlerimiz.. progestan kullanman iyi olmuş hiçbir zararı yokmuş çünkü..bende hiçbir belirti yok bulantı yok lekelenme yok..ooofff...acaba dış gebelik mi?

zannetmiyorum canım o dediklerin bendede yok ama değilmiş ve dış gebelik çok sancılı oluyormuş 2 ay önce kadar benim arkadaşım yaşadı 4 haftalık iken kanaması geldi ve sancıdan duramamıştı ordan biliyorum yani ama yine sen bi doktora git için rahat olsun hem görünür artık kesen

evet haklısın canım bayram sonunu bekleyemicem gitcem yarın doktora...o kadar sancım yok şükür,değildir işallah..

evet canım belli Remzi Süllü ye gidiyorum sen?
ben talat demirkol a gidiyorum doğum evinde çalışıyo ama muayenehanesine gittim ben..

kıslarr ben bazen limonlu su ıcıyorum bı zararı olurmu canım ekşi bısey ıstedıgınde az suyunıcıne lımon sıkıyorumm yapan varmıı

bi sakınca olacağını sanmıyorum...bende arasıra içiyorum limonu portakal gibi soyup yiyenler var..ama şuanda ben ne tatlı nede eşki yiyebiliyorum ağzım bi acayipp oluo..arada olması gerek bana ilerde nolu bilmiyorum...
kızlar birde benultrason resmimi koyma istiyorum çok minik ama orada bişi olduğu belli...

Eklentiler

• $100_2168.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 28

anaaaaaaaaaa...ne kadan minnak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…