2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ortadakimi bebekmiş

etrafındaki beyazlık gebelik kesesimi ben anlayamadım tam ortada bişeyler var orası mı

demi yaaa gün gün büyücek inşallah teyzesi
o karartı içinde bi beyaz lık varya onun içindeki 1 cm kadar olan bi koyuluk var kii fotoda öyle çıkmış aslında nohut kadar bişşşiii...

harika bir duygu ya gün geçtikçe daha mutlu olmaya başladım...Allahın bir mucizesi bu bize..şükür YA RABBİM..:93:

harika bir duygu ya gün geçtikçe daha mutlu olmaya başladım...Allahın bir mucizesi bu bize..şükür YA RABBİM..:93:

evet çok şükür rabbime...dün eşime diyodum ki bu duyguyu yaşadıktan sonra iyiki kadın olarak bu dünyaya gelmişim dedim senin yerinde olmak istemezdim dedim..kıskandı beni...baba olmak da güzel bi duygudur ama doğana kadar anlaşılmaz sanırsam onlarınki sadece bir sevinç ve heyecan biz her anı yaşıyoruz ve heran her kademesini ilk biz hissediyoruz bundan daha güzel daha mucizevi ne olabilir ki...:79:

evet ölçüsü yazıyo yanında çok komik ama 0.55 cm cik daha ....5 hafta lık olup ultrasona girenler sizin ki kaç cm..bu çok küçük amaaaaaa:94:

uuuuuuuu yesinler onuuuu maşallah gayet normal hayatım günde 1,1 milim büyüyomuş zaten

ayyy ne büyük mutluluk, allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah...
bakalım 22 kasımda benim de bebişim gösterecek mi kendisini...

gordum fotografini iyi poz vermis seninki p bakalim bizimki nasil poz vercek :)))

bisiyi fark ettim benim midem bos olunca midem bulaniyor heleki bos mideye su iciyim cok kotu oluyorum. gecen sabah kalkinca sisede azcik su varmis sunu iciyim dedim icmez olsaydin yerimden kalkamadim. birde midem dolu olunca fazla kareket etmekte bulanti yapio.su 12. hafta gecsinde kurtulalim ya. simdi ben bayram sonu ucaga bincem kara kara onu dusunuyorum nasil gecicek ya bulantim olursa diye :) zaten normalde yolculuk oncesi heyecandan bulanirdir hafif. simdi nolcak bilmiyorum.

:)) kesinlikle haklısın..bende diyorum sen benim kadar hissedemezsin onu her an diyorum ancak kucağına alınca anlıcan sen ama benim içimde diyorum..çok büyük sorumluluk diyo bana...

doktoruna söylersin canım sana göre bir ilaç verecektir... inşallah problemsiz olur yolculuğun...

ayyy ben pek bişey anlayamıyorum böyle resimlerden ama inşallah yarın bana da verirr doktorum böyle bir resim :)

çok sevindim canım maşallah, Allah bizede nasip eder inşallah pek çoğumuz kalp sesi duymak için bayram sonrasını 4 gözle bekliyoruz nasıl hamile kaldın tedavi oldun mu?

valla canam doktora gitiğimde doktor ilk önce göremedi.tam bayramdan sonra tekrar gel derken bebeğimin pıt pıt atışlarını gördük.tabi çok sevindik.darısı başınıza en kısa zamanda.bana yumurtlama takipleri,aşılamalar yapıldı.artık laporoskopi olacaktımm tüpümün durumuna kanallara bakılacaktı.çok şükür gerek kalmadı.

ayyy ne büyük mutluluk, allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah...
bakalım 22 kasımda benim de bebişim gösterecek mi kendisini...
hayli hayli görürsün o zamana..:82: ben 24 ünde kalp atışı için gidicem..

inşallah sorunsuz bi şekilde geçer yolculuğun...
benimde aynı senin dediğin gibi oluyo aç karnına su falan içemiyom açlık etkilemiyoda o sırada sıvı bişi tüketsem midem bi tuhaf oluyo..birde sabah dişimi fırçaladığım zaman berbat bi hal alıyom öğüre öğüre...bişide çıkmıyo arasıra olurdu ama bu aralar daha kötü oluyomm..:26::18:

iyi akşamlar kızlarr maşşallah muhabbet almış yürümüş ,hepsini okumak istiyorum ama çok uzuun sürer ,aramıza yeni katılanlar varsa hepsinee hooş geşdini diyoruumm ,inşallah sorunsuz bi hamilelik yaşarsınız...
beni merak edenler varsa ; bugün belim çok ağrımadı ,doktorumu arayıp dün yaptıklarımı söyledim ,bilginiz olsun dedim ,yarın sabah benim tanıdığım ultrason uzmanına gitcem ,Alttan muayene etcek ,bakalım ne diicek ,adam dünde karından baktı dediki cuma günü gel sana düşüp düşmüceğinii söylerim ben dedi ,ordan aldığım sonuca görede doktorumu arıcam gerekirse muayeneye çağırcak ,işte böle kızlarrr:) sizler nasılsınız kimsede sorun yoktur inşş..

tatlım çok sevindim aynı anda aynı duyguları paylaşmışız bede bugun bebişimin kesesini gördüm sorma içim içime sığmıyı mut luluktan inş kalp atışınıda duyarım seninki gibi

inşallah canım ya az kaldı.sabretmek hiç kolay değil ama yapacak bişeyde yok işte.yalnız bebeğin kesesini görmek başka bişey bebeğin kendisini görmekte başka bişey.ama o kalp atışları bambaşka bişey.çok güzel bi duygu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…