ben talat demirkol a gidiyorum doğum evinde çalışıyo ama muayenehanesine gittim ben..
bi sakınca olacağını sanmıyorum...bende arasıra içiyorum limonu portakal gibi soyup yiyenler var..ama şuanda ben ne tatlı nede eşki yiyebiliyorum ağzım bi acayipp oluo..arada olması gerek bana ilerde nolu bilmiyorum...
kızlar birde benultrason resmimi koyma istiyorum çok minik ama orada bişi olduğu belli...
anaaaaaaaaaa...ne kadan minnak...
ortadakimi bebekmiş
"YE TATLIYI, DOĞUR ATLIYI"
"YE EKŞİYİ, DOĞUR AYŞEYİ" gibi bişiydi sanırım:))
demi yaaa gün gün büyücek inşallah teyzesi
o karartı içinde bi beyaz lık varya onun içindeki 1 cm kadar olan bi koyuluk var kii fotoda öyle çıkmış aslında nohut kadar bişşşiii...
evet en ordadaki koyuluk. minnikim benim...sizinkileride merak ediyorum bennn...
harika bir duygu ya gün geçtikçe daha mutlu olmaya başladım...Allahın bir mucizesi bu bize..şükür YA RABBİM..:93:
peki kuzum dr keseyi ölçtümü büyüklüğü neymiş
evet ölçüsü yazıyo yanında çok komik ama 0.55 cm cik daha ....5 hafta lık olup ultrasona girenler sizin ki kaç cm..bu çok küçük amaaaaaa:94:
ben talat demirkol a gidiyorum doğum evinde çalışıyo ama muayenehanesine gittim ben..
bi sakınca olacağını sanmıyorum...bende arasıra içiyorum limonu portakal gibi soyup yiyenler var..ama şuanda ben ne tatlı nede eşki yiyebiliyorum ağzım bi acayipp oluo..arada olması gerek bana ilerde nolu bilmiyorum...
kızlar birde benultrason resmimi koyma istiyorum çok minik ama orada bişi olduğu belli...
evet çok şükür rabbime...dün eşime diyodum ki bu duyguyu yaşadıktan sonra iyiki kadın olarak bu dünyaya gelmişim dedim senin yerinde olmak istemezdim dedim..kıskandı beni...baba olmak da güzel bi duygudur ama doğana kadar anlaşılmaz sanırsam onlarınki sadece bir sevinç ve heyecan biz her anı yaşıyoruz ve heran her kademesini ilk biz hissediyoruz bundan daha güzel daha mucizevi ne olabilir ki...:79:
evet çok şükür rabbime...dün eşime diyodum ki bu duyguyu yaşadıktan sonra iyiki kadın olarak bu dünyaya gelmişim dedim senin yerinde olmak istemezdim dedim..kıskandı beni...baba olmak da güzel bi duygudur ama doğana kadar anlaşılmaz sanırsam onlarınki sadece bir sevinç ve heyecan biz her anı yaşıyoruz ve heran her kademesini ilk biz hissediyoruz bundan daha güzel daha mucizevi ne olabilir ki...:79:
canım bu turkcell e nasıl üye oluyoruz söylermisin???????????
gordum fotografini iyi poz vermis seninkip bakalim bizimki nasil poz vercek :)))
bisiyi fark ettim benim midem bos olunca midem bulaniyor heleki bos mideye su iciyim cok kotu oluyorum. gecen sabah kalkinca sisede azcik su varmis sunu iciyim dedim icmez olsaydin yerimden kalkamadim. birde midem dolu olunca fazla kareket etmekte bulanti yapio.su 12. hafta gecsinde kurtulalim ya. simdi ben bayram sonu ucaga bincem kara kara onu dusunuyorum nasil gecicek ya bulantim olursa diye :) zaten normalde yolculuk oncesi heyecandan bulanirdir hafif. simdi nolcak bilmiyorum.
çok sevindim canım maşallah, Allah bizede nasip eder inşallah pek çoğumuz kalp sesi duymak için bayram sonrasını 4 gözle bekliyoruz nasıl hamile kaldın tedavi oldun mu?
hayli hayli görürsün o zamana..:82: ben 24 ünde kalp atışı için gidicem..ayyy ne büyük mutluluk, allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah...
bakalım 22 kasımda benim de bebişim gösterecek mi kendisini...
gordum fotografini iyi poz vermis seninkip bakalim bizimki nasil poz vercek :)))
bisiyi fark ettim benim midem bos olunca midem bulaniyor heleki bos mideye su iciyim cok kotu oluyorum. gecen sabah kalkinca sisede azcik su varmis sunu iciyim dedim icmez olsaydin yerimden kalkamadim. birde midem dolu olunca fazla kareket etmekte bulanti yapio.su 12. hafta gecsinde kurtulalim ya. simdi ben bayram sonu ucaga bincem kara kara onu dusunuyorum nasil gecicek ya bulantim olursa diye :) zaten normalde yolculuk oncesi heyecandan bulanirdir hafif. simdi nolcak bilmiyorum.
tatlım çok sevindim aynı anda aynı duyguları paylaşmışız bede bugun bebişimin kesesini gördüm sorma içim içime sığmıyı mut luluktan inş kalp atışınıda duyarım seninki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?