ayyy ben pek bişey anlayamıyorum böyle resimlerden ama inşallah yarın bana da verirr doktorum böyle bir resim :)
evet rabbim çok büyük..çok sevindim senin için..benim üst komşumda 1 senedir uğraşıyor biz yumurtlama günüme denk getirerek hiç deneme yapmamaıştık ve yaptığımız ilk denemede tuttu bebişim çok şanslıyım diyorum kendime...halbuki ben hiç beklemiyordum kesin çatlatma iğnesi falan biraz uğraşırız diyordum Allah yüzüme baktı..
canım senın adına cok sevındım cok guzel bı duyguu sen kac haftalıksınn
iyi akşamlar kızlarr maşşallah muhabbet almış yürümüş ,hepsini okumak istiyorum ama çok uzuun sürer ,aramıza yeni katılanlar varsa hepsinee hooş geşdini diyoruumm ,inşallah sorunsuz bi hamilelik yaşarsınız...
beni merak edenler varsa ; bugün belim çok ağrımadı ,doktorumu arayıp dün yaptıklarımı söyledim ,bilginiz olsun dedim ,yarın sabah benim tanıdığım ultrason uzmanına gitcem ,Alttan muayene etcek ,bakalım ne diicek ,adam dünde karından baktı dediki cuma günü gel sana düşüp düşmüceğinii söylerim ben dedi ,ordan aldığım sonuca görede doktorumu arıcam gerekirse muayeneye çağırcak ,işte böle kızlarrr:) sizler nasılsınız kimsede sorun yoktur inşş..
evet canım çok şanslısın ki allah uğraştırmamış sizi.çünkü çok zor bi durum.aylar geçtikçe bebeğin olmayışı.tam bi moral çöküntüsü.şükrediyorum ki allahım bizide çok uğraştırmadı.senelerce bebek sahibi olamayanların yanında.dilerim ki allah en kısa zamanda onlarıda kavuşturur bebeklerine.
görünürse verir o zaman daha iyi anlarsın zaten hemen görüyor gibi oluyosun doktor göstermeden benim direk gözüm oraya ilişmişti...
evet çok şükür..benim kardeşiminde bebeği olmuyo aynı yıl evlendik bende 3 yaş küçük olmasına rağmen k.valide dayatmasıyla bebek istediler ama olmadı 3 yıldır..bugün öğrenip arayınca çok kötü oldum...aşılama yapmaya başlamışlar o da üzülüyo artık olsun istiyo hayırlısı böyleymiş yaşın küçük daha diyoruz ama herşey psikolojik..klomen mi ne vermiş doktor ....inşallah allah hayırlısı ile onlarada nasip eder..
ya kislar bi sey sorsam cok afedersiniz ama benim buyuk abdestimden sonra cok az kanamam oldu burda doktora da gidemiyorum 2 ay sonra gidicem ancak Turkiyeye donunce aranizda boyle bir sey yasayan var mi azcik arastirdim hemoroid falan diyo
canın ben 6+3 haftalığım.doktor yinede bu haftada karından baktı ve göremedi.sonra vajinal muayenede gördü.sen kaç haftalıksın?sende gördün sanırım kalp atışlarını.
ya kislar bi sey sorsam cok afedersiniz ama benim buyuk abdestimden sonra cok az kanamam oldu burda doktora da gidemiyorum 2 ay sonra gidicem ancak Turkiyeye donunce aranizda boyle bir sey yasayan var mi azcik arastirdim hemoroid falan diyo
aynen benim kardeşimin de bir buçuk senedir istemelerine rağmen olmuyo... o benden bir sene önce evlendi ilk günden beri de hep istedi bebek ama polikistik over demiş doktoru klomen vermiş... insan kendisi için sevinirken bile kardeşi için üzülüyo aynı anda.. bana ne durumdasın test yaptın mı diye arayıp sorduğunda nasıl söyleyeceğimi bilemedim ben de köytü oldum ama ona söyledim kimseye söylemedik henüz aramızda kalsın diyebildim sadece inşallah tüm isteyenlere nasip eder Allah'ım....
canım geçen sene bi ara sürekli kabız oluyordum o zamanlar benim de geldi başıma böyle bişey basur dediler geçmese doktora gitmelisin ilerlemeden ama geçti kendiliğinden ablam hamile iken ve doğumdan sonra hep yaşadı bu durumu sonra eczaneden aldığı bitkisel bir çay kullandı ve geçti çayın adı furkan dı yanlış hatırlamıyosam
kızlar bendede sorun var yaa benım ablamda 10 senelık evlı bı kere dış gebelık oldu bı daha olamdı ve bız ona soylemeyedık hala ve annem soylıycek bayramda köye gıdınce nasıl soyleyecegını ve benım onun yuzune nasıl bakacagımı bılmıyorum ben cok uzulurum oda ıster ıstemez uzulecek doktor onada sorun yok olur bebek demıs ama 10 senedır olmuyo allah butun cocuk ısteyenlere verır ınsallah kızlar (AMİNNN)
hamilelik olmasa sorun değil ama hamilelikte kabızlık ilaçları tehlikeli ...çok çektiğim için biliyorum..doktoruygun olanı söyle bence...
kızlar bendede sorun var yaa benım ablamda 10 senelık evlı bı kere dış gebelık oldu bı daha olamdı ve bız ona soylemeyedık hala ve annem soylıycek bayramda köye gıdınce nasıl soyleyecegını ve benım onun yuzune nasıl bakacagımı bılmıyorum ben cok uzulurum oda ıster ıstemez uzulecek doktor onada sorun yok olur bebek demıs ama 10 senedır olmuyo allah butun cocuk ısteyenlere verır ınsallah kızlar (AMİNNN)
canım geçen sene bi ara sürekli kabız oluyordum o zamanlar benim de geldi başıma böyle bişey basur dediler geçmese doktora gitmelisin ilerlemeden ama geçti kendiliğinden ablam hamile iken ve doğumdan sonra hep yaşadı bu durumu sonra eczaneden aldığı bitkisel bir çay kullandı ve geçti çayın adı furkan dı yanlış hatırlamıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?