2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ayyy ben pek bişey anlayamıyorum böyle resimlerden ama inşallah yarın bana da verirr doktorum böyle bir resim :)

görünürse verir o zaman daha iyi anlarsın zaten hemen görüyor gibi oluyosun doktor göstermeden benim direk gözüm oraya ilişmişti...

evet canım çok şanslısın ki allah uğraştırmamış sizi.çünkü çok zor bi durum.aylar geçtikçe bebeğin olmayışı.tam bi moral çöküntüsü.şükrediyorum ki allahım bizide çok uğraştırmadı.senelerce bebek sahibi olamayanların yanında.dilerim ki allah en kısa zamanda onlarıda kavuşturur bebeklerine.

merak etmezmiyiz hiç.bayadır yoktun burda.öyle bi sohbet varki.hiçbir şekilde takip edemiyorum yazılanları.neyse canım ya için rahat olsun.inşallah bişey olmaz.düşük falan olsa allah korusun kanaman falan olur.kendinden bilirsin sancın falan olur.bende de durumlar gayet ii.bebeğimi ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm sonunda şükürler olsun.

evet çok şükür..benim kardeşiminde bebeği olmuyo aynı yıl evlendik bende 3 yaş küçük olmasına rağmen k.valide dayatmasıyla bebek istediler ama olmadı 3 yıldır..bugün öğrenip arayınca çok kötü oldum...aşılama yapmaya başlamışlar o da üzülüyo artık olsun istiyo hayırlısı böyleymiş yaşın küçük daha diyoruz ama herşey psikolojik..klomen mi ne vermiş doktor ....inşallah allah hayırlısı ile onlarada nasip eder..

ya kislar bi sey sorsam cok afedersiniz ama benim buyuk abdestimden sonra cok az kanamam oldu burda doktora da gidemiyorum 2 ay sonra gidicem ancak Turkiyeye donunce aranizda boyle bir sey yasayan var mi azcik arastirdim hemoroid falan diyo

aynen benim kardeşimin de bir buçuk senedir istemelerine rağmen olmuyo... o benden bir sene önce evlendi ilk günden beri de hep istedi bebek ama polikistik over demiş doktoru klomen vermiş... insan kendisi için sevinirken bile kardeşi için üzülüyo aynı anda.. bana ne durumdasın test yaptın mı diye arayıp sorduğunda nasıl söyleyeceğimi bilemedim ben de köytü oldum ama ona söyledim kimseye söylemedik henüz aramızda kalsın diyebildim sadece inşallah tüm isteyenlere nasip eder Allah'ım....

ya kislar bi sey sorsam cok afedersiniz ama benim buyuk abdestimden sonra cok az kanamam oldu burda doktora da gidemiyorum 2 ay sonra gidicem ancak Turkiyeye donunce aranizda boyle bir sey yasayan var mi azcik arastirdim hemoroid falan diyo

canım geçen sene bi ara sürekli kabız oluyordum o zamanlar benim de geldi başıma böyle bişey basur dediler geçmese doktora gitmelisin ilerlemeden ama geçti kendiliğinden ablam hamile iken ve doğumdan sonra hep yaşadı bu durumu sonra eczaneden aldığı bitkisel bir çay kullandı ve geçti çayın adı furkan dı yanlış hatırlamıyosam

canın ben 6+3 haftalığım.doktor yinede bu haftada karından baktı ve göremedi.sonra vajinal muayenede gördü.sen kaç haftalıksın?sende gördün sanırım kalp atışlarını.

sen duymusmuydun canım kalp atısını unuttum ben 6+3 um bugun daah duymadım kalp atısını bayramdan sonra gel dedı merakla beklıyorum benım kesecık 9 milimdi kadın 9 lu bsıeyler dıyodu 9 olsa gerek galıba :)

ahhh ahhhh hiç sorma..o dert başımda benimde...bi ara bi ilaç kullanmıştım o yüzden kabızlık oldu ve anal fissür oluştu bende...wc ye gitmek korkulu rüyam oldu...bu aralar biraz daha iyi ama geçecek gibi değil..defalarca doktora gittim hepsi hemoroid dedi.. doğru teşhis çok önemli bir kaçı muayene yapmadan ilaç verdi daha kötü oldum en sonunda araştırıp iyi bi cerraha gittim ve kadın baktığı gibi sende hemoroid yok çatlak var dedii..ilaç verdi geçiyo gibi oldu ardından bi kabızlık bütün iyileşmemi başa aldı...şu anda ekmek tüketmiyorum bol bol yeşillik salata yiyorum ve günde 2 lt kadar su..ona rağmen hala düzenli değil ... bence öncelikle yemene dikkat et..ağrı oluşuyosa tuvalet ihtiyacından sonra büyük bi ihtimal çatlak veya hemoroid olabilir eğer ağrı oluşmuyosada bağırsaklarında bi problem vardır...ihmal etme .ve kulaktan dolma ilaç falan kullanma..hele hamilelikte sakın...geçmiş olsun...inş önemli bişi değildir..

evet çok kötü oluyo insan ben kardeşime kendim söyeleyemedim zaten ablam söylemiş aradı bugün bana nasıl bi duygu dedi bende bilmem bişi hisstmiyom dedim üzülmesin diye..

hamilelik olmasa sorun değil ama hamilelikte kabızlık ilaçları tehlikeli ...çok çektiğim için biliyorum..doktor uygun olanı söyle bence...

kızlar bendede sorun var yaa benım ablamda 10 senelık evlı bı kere dış gebelık oldu bı daha olamdı ve bız ona soylemeyedık hala ve annem soylıycek bayramda köye gıdınce nasıl soyleyecegını ve benım onun yuzune nasıl bakacagımı bılmıyorum ben cok uzulurum oda ıster ıstemez uzulecek doktor onada sorun yok olur bebek demıs ama 10 senedır olmuyo allah butun cocuk ısteyenlere verır ınsallah kızlar (AMİNNN)

evet çok kötü oluyo insan ben kardeşime kendim söyeleyemedim zaten ablam söylemiş aradı bugün bana nasıl bi duygu dedi bende bilmem bişi hisstmiyom dedim üzülmesin diye..[/QUOTE]

ay kıyamam yaaa ben de söyleyemezdim normalde ama kendisi aradı sordu bu ay niyetlendiğimizi biliyordu çünkü...

amin tatlım amin...

hamilelik olmasa sorun değil ama hamilelikte kabızlık ilaçları tehlikeli ...çok çektiğim için biliyorum..doktor uygun olanı söyle bence...

tabi canım zaten ablamda hamile iken kullanmadı doğumdan sonra kullandı bu çayı ona da ankaradan bir doktor önermiş zamanında o da denemekten zarar gelmez dedi ve kullandı bir buçuk sene çektiği hastalık bıçak gibi kesildi o bitkisel çay ile

nasıl zor durumlar ya ailden birinde bu sıkıntı olunca.... benim ablam da bir dışgebelik yaşadı sonra 5 yıl olmadı çocuk ardından tüp bebek üç kere tutmadı ama çok şükür sonradan kendiliğinden oldu... kardeşimin de bir buçuk yıldır olmayınca bende de olmayacak duygusu başlamıştı ama Allah'a çok şükür oldu...

evet hemeroid(basur) yani zorlamayla fln oluyor. o bolgedeki kilcal damarlar sisiyor ve catliyor. nedenleri ise zorlamak ve dolasim bozuklugu. doktor 1 merhem ve dolasim bozuklugu icin hap veriyor kanin akiskanligini sagliyor. hamileliktede oluyor cunku dolasim bozuklugu ve kabizlik nedeni ile. basurda bir sekilde varistir aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…