2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aman daglara taşlara canım allah kımseye yaşatmasın boyle kotu duygularıı allah sag salım bebeişlerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın hayırlısıyla inşallah kıslarr kazasız belasız büyüsünlerrr

kadınlara bu annelik duygusu doğuştan veriliyo sanırım canım o yüzden çok hassas oluyoruz bu konularda... inşallah sağ salim doğar bebeklerimiz hayırlısı ile canım

arkadaşlar inşallah herşey sağlıkla devam eder de bu işin zevkli kısmı, bebek alışverişi, örgü vs gibi konulara da sıra gelir:)

bu arada çin takvimine göre bizimki kız gözüküyor..annemin hamilelikleriyle sağlamasını yaptım, tuttu ama tesadüf müydü artık bikaç ay sonra görürürz:))

bende baktım cın takvımıne canım benımde kız gorunuyo ınsallah hayırlısıylaaa bıde kaynanam bıgun bana elını uzat dedı bende dırek avucumun ıcını uzattım kesın kızın oclak dedı bı kerede evımdekı cıcgeı annemden aldım dedım kızın olcak dedı ınsallah hayırlısıyla dedıgı gıbı olur

ne güzell bende çin takvimine baktım ,benimde erkek görünüyorbenim birde kızım var 3 yaşında ona hamile kaldığım zamana baktım doğrumu acaba diye o da kız görünüyor doğru yani yalnız bende kasık ağrıları var kızlar sadece mide bulantım yok çok şükür
5+5 haftalık hamişim .. öpüyorum sizi..

doğruysa ne mutlu bize o zaman:)) en önemlisi sağlıklı olması tabii ama eşimde ben de ilk bebişi kız istiyoruz...

ben de 6 haftalığım, çok şükür benim de bulantılarım yok, sadece ara ara kasık ağrısı oluyor ben de de. eşim de kanama olmadığı sürece pek önemsenecek bişi olmadığını söyledi, yalnız ilk 3 ay dinlenme çok önemli kızlar..imkan bulduğunuz her fırsatı değerlendirin bence...

canım benim eşin doğru söylüyor ,kahverengimsi akıntı görmediğin sürece no problem,birde şuna dikkat edin kesinlikle gerinmek,mutfakta üst raftan bişey almak için fazlasıyla uzanmak yok bunlar çok tehlikeli,aman diyorum ,bu arada grip falanda olmayın sakın hissettiğiniz anda hemen ıhlamur yada ılık suya biraz limon sıkıp için.birde asitsiz cafeinsiz bir hayat planlayın ,her gün 1 bardak maden suyu tüketin ki bebeğinize bol miktarda minarel depolayın

ben suan 7 haftanin icindeyim ve 1 hafta once atlattim gribi cok kotu oluyoo biside icemeyince. bende ilik suya limon ve bal koydum ictim

inşallah o günlerde gelecek hayırlısıyla....benim çin takvime göre erkek ..ama hiç farketmez gerçekten bu duyguyu şimdiden bölmek istemiyorum ikiye kız erkek diye...biz de bayan olunca hep içimizden kız çocuğu geçer ama evladın kzıı erkeği olmaz hayırlısını veriri inşallah rabbim hepimizeeeeeeee:79::87::84:

ben suan 7 haftanin icindeyim ve 1 hafta once atlattim gribi cok kotu oluyoo biside icemeyince. bende ilik suya limon ve bal koydum ictim

aman diyorum,herkezin aynı olacak diye bir şey yok ama grip benim erken doğum yapmama neden olmuştu::26: arkadaşlar ben ilk doğumu normal yaptım,ve 34. haftanın içinde yaptım doğumumu ve 2.260 kg 43 cm boyunda bir kız bebek doğurdum... 33. haftanın başında rutin dr kontrolüm vardı ,gittim hafif grip gib iydim ,drum herşeyin yolunda gittiğini artık sık sık muaynene olmam gerektiğini söyledi ve griple ilgili istirahat tedavisi verdi ancak bu yetmedi benim öksürük arttı,sonra ateşim çıkmaya başladı ve içtiğim parasetamoller fayda etmedisonra 40 derece ateşle hastaneye gittim,demezler mi doğum başlamışhemen yatırdılar ,doğmamalı dediler serum ve ilaç tedavisiyle 2 gün yatırıp doğumu durdurdular.neyse bu arada kurban bayramıydı ve ben bayramın 2. günü hastaneden çıktım,3. günü evde temizlik yaptım 4. günü iyiydim ama akşam birden suyum gelince apar topar hastaneye gittik ve 6 saatlik süren sancıdan sonra kelebeğimi kucağıma aldım ..bu arada ben herkeze normal doğum tavsiye ediyorum çok kolay arkadaşlar kimsenin korkutucu laflarına kulak asamayım bol bol dua edin inanın herşey bir anda olup bitiyor,doğumla ilgili her sorunuzu yanıtlayabilirmsevgiler

ben çok merak ediyodum valla.iyiki haber vermişsin canım moralin daha iyi gibi sanki çok sevindim inş sorun çıkmaz aramızda kalırsın.dualarım hep seninle

ne güzel örgü modelleri koymuşsunuz bayıldım resmen bunlara.. ama çok erken yaaa en azından cinsiyetini öğrenseydik yapabilirdik bişeyler... linki sık kullanılanlara ekledim zamanı gelince elimin altında bulunsun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…