ay su mıde bulantıları olmasa cok guzel olcak yaaa sabah aksam bulanıyo mıgdemm
nasıl zor durumlar ya ailden birinde bu sıkıntı olunca.... benim ablam da bir dışgebelik yaşadı sonra 5 yıl olmadı çocuk ardından tüp bebek üç kere tutmadı ama çok şükür sonradan kendiliğinden oldu... kardeşimin de bir buçuk yıldır olmayınca bende de olmayacak duygusu başlamıştı ama Allah'a çok şükür oldu...
aman daglara taşlara canım allah kımseye yaşatmasın boyle kotu duygularıı allah sag salım bebeişlerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın hayırlısıyla inşallah kıslarr kazasız belasız büyüsünlerrr
kadınlara bu annelik duygusu doğuştan veriliyo sanırım canım o yüzden çok hassas oluyoruz bu konularda... inşallah sağ salim doğar bebeklerimiz hayırlısı ile canım
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-bebek-giyim/327147-kiz-bebeklere-herturlu-orgu-kiyafetler.html kız anneleri linki tıklayın dolaşın
buda ekek anneleri için..linki tıklayın..dolaşın..örün..ördürün http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-bebek-giyim/319048-erkek-bebek-icin-orgu-kiyafetler.html
arkadaşlar inşallah herşey sağlıkla devam eder de bu işin zevkli kısmı, bebek alışverişi, örgü vs gibi konulara da sıra gelir:)
bu arada çin takvimine göre bizimki kız gözüküyor..annemin hamilelikleriyle sağlamasını yaptım, tuttu ama tesadüf müydü artık bikaç ay sonra görürürz:))
arkadaşlar inşallah herşey sağlıkla devam eder de bu işin zevkli kısmı, bebek alışverişi, örgü vs gibi konulara da sıra gelir:)
bu arada çin takvimine göre bizimki kız gözüküyor..annemin hamilelikleriyle sağlamasını yaptım, tuttu ama tesadüf müydü artık bikaç ay sonra görürürz:))
ne güzell bende çin takvimine baktım ,benimde erkek görünüyorbenim birde kızım var 3 yaşında ona hamile kaldığım zamana baktım doğrumu acaba diye o da kız görünüyor doğru yani yalnız bende kasık ağrıları var kızlar sadece mide bulantım yok çok şükür
5+5 haftalık hamişim .. öpüyorum sizi..
doğruysa ne mutlu bize o zaman:)) en önemlisi sağlıklı olması tabii ama eşimde ben de ilk bebişi kız istiyoruz...
ben de 6 haftalığım, çok şükür benim de bulantılarım yok, sadece ara ara kasık ağrısı oluyor ben de de. eşim de kanama olmadığı sürece pek önemsenecek bişi olmadığını söyledi, yalnız ilk 3 ay dinlenme çok önemli kızlar..imkan bulduğunuz her fırsatı değerlendirin bence...
ben suan 7 haftanin icindeyim ve 1 hafta once atlattim gribi cok kotu oluyoo biside icemeyince. bende ilik suya limon ve bal koydum ictim
iyi akşamlar kızlarr maşşallah muhabbet almış yürümüş ,hepsini okumak istiyorum ama çok uzuun sürer ,aramıza yeni katılanlar varsa hepsinee hooş geşdini diyoruumm ,inşallah sorunsuz bi hamilelik yaşarsınız...
beni merak edenler varsa ; bugün belim çok ağrımadı ,doktorumu arayıp dün yaptıklarımı söyledim ,bilginiz olsun dedim ,yarın sabah benim tanıdığım ultrason uzmanına gitcem ,Alttan muayene etcek ,bakalım ne diicek ,adam dünde karından baktı dediki cuma günü gel sana düşüp düşmüceğinii söylerim ben dedi ,ordan aldığım sonuca görede doktorumu arıcam gerekirse muayeneye çağırcak ,işte böle kızlarrr:) sizler nasılsınız kimsede sorun yoktur inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?