sen duymusmuydun canım kalp atısını unuttum ben 6+3 um bugun daah duymadım kalp atısını bayramdan sonra gel dedı merakla beklıyorum benım kesecık 9 milimdi kadın 9 lu bsıeyler dıyodu 9 olsa gerek galıba :)
günaydın kızlar..nasılsınız bakayımmm....
KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNNN =)
İŞ YERİNE GELİP BİLGİSAYARIN BAŞINA GEÇMEK İÇİN SABIRSIZLANDIM. DÜN DOKTORA GİTMİŞTİM YA; GÖRDÜK BEBİŞİMİ, HAP GİBİ BİRŞEY ŞİMDİLİK. DOKTOR KALP ATIŞINI DA GÖRDÜM DEDİ. BÖYLE ÇOK ANLAŞILIR DEĞİL, BEN GÖREMEDİM MESELA. AMA ÖNEMLİ OLAN ONUN GÖRMESİ.
. ÇOK HEYECANLI BİRŞEYMİŞ, ÖNCESİNDE KALBİM YERİNDEN ÇIKACAKTIDARISI BAŞINIZA KIZLAR. HERKESİ ÖPÜYORUM
İŞ YERİNE GELİP BİLGİSAYARIN BAŞINA GEÇMEK İÇİN SABIRSIZLANDIM. DÜN DOKTORA GİTMİŞTİM YA; GÖRDÜK BEBİŞİMİ, HAP GİBİ BİRŞEY ŞİMDİLİK. DOKTOR KALP ATIŞINI DA GÖRDÜM DEDİ. BÖYLE ÇOK ANLAŞILIR DEĞİL, BEN GÖREMEDİM MESELA. AMA ÖNEMLİ OLAN ONUN GÖRMESİ.
. ÇOK HEYECANLI BİRŞEYMİŞ, ÖNCESİNDE KALBİM YERİNDEN ÇIKACAKTIDARISI BAŞINIZA KIZLAR. HERKESİ ÖPÜYORUM
Gunaydın kızlar
herkezden güzel haberler almak nekadar güzel..
butun hamilelerin güzel bir bir süreçte gecmesi dilegi ile ..
bende kalbıni ilk duydugumuzda acayip olmuştum.ki ben hiç beklemiyordum kaza ile oldu :)
inş herkezin sorunsuz cok güzel geçer
buara bişe sorucam ben pazartesi gittim doktora 7+3 kadardı kalbini dinledik , bana doktorum 6 hafta sonraya gun verdi randevu için bana baya uzun geldi sizde nekadar sure verdi
Kızlar çoook teşekkür ederim. Darısı henüz bebişinin kalp atışlarını görmemeiş olanların veeee bebiş isteyenlerin başına. Yaa evet süpper bir duygu, allah inşallah tamamına erdirir hepimizinkini.
Doktor bana 6 haftan bitmiş dedi. 3 hafta sonraya randevu aldırdı. Kısmet olursa 2 Aralıkta doktorumuzlayız6 hafta bana da biraz uzun geldi. Ama doktorun demekki herşeyi güzel bulduki ozamana verdi randevuyu. Bence sevinilecek bir durum tatlım
evet doktor oyle dedi herşey yolunda güzel bir hamilelik dedi..allah herkeze bu şekilde bir gebelik donemi geçirmesi nasip etsin ..
kızlar aslında ben ilk hamile kaldıgımda moralim cok bozukdu eşim hiç istemiyordu daha erken buluyordu mayısda evlenmiştik normalda planımız 2 sene sonra idi.bizim için süpriz oldu hatta ilk ogrendigimizde eşim tavırları degişti sevincegine üzüldü 2 gece uyuyamamış sinirleri bozulmuş vs bende bu tavrından dolayı cok moralım bozulmuştu
ama şimdi kabullenmiş durumda hatta bazen karnımı seviyor bebegin kalbini dinlemeye gittgimizde yuzunde gulumseme vardı
ama ne bilim ben ilk hamileligimde bu şekilde olması beni cok üzdü
kızlar yardım edin lütfennnnnnnnn
biraz evvel ultrasona girdim. 5 hafta+6günlük dedi. ultrasona bakan doktor kesenin etrafında biraz kanama var dedi. bide yaşarsa eğer al bu bebeğinin ilk fotoğrafı deyip görüntüsünü elime verdi. ne olcak şimdi, düşecek mi bebeğim? çok üzüldüm, ağlıyorum duyduğumdan beri. sordum başka hiç bişey söylemedi. öğleden sonra doktorun söylşer, sonuca o bakacak dedi. saat 13:30'u bekliyorum. Böyle bişey duyan bilen var mı aranızda? ne olacak şimdi bebeğime?
biraz evvel ultrasona girdim. 5 hafta+6günlük dedi. ultrasona bakan doktor kesenin etrafında biraz kanama var dedi. bide yaşarsa eğer al bu bebeğinin ilk fotoğrafı deyip görüntüsünü elime verdi. ne olcak şimdi, düşecek mi bebeğim? çok üzüldüm, ağlıyorum duyduğumdan beri. sordum başka hiç bişey söylemedi. öğleden sonra doktorun söylşer, sonuca o bakacak dedi. saat 13:30'u bekliyorum. Böyle bişey duyan bilen var mı aranızda? ne olacak şimdi bebeğime?
slm .. burada herkes yeni hamiş galiba
Allah hepinize sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
bende 6 haftalık hamişim .. kesemi eveli gün gördüm 9 mm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?