2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yok canım duymadım.gördüm sadece kalp atışlarını.zaten kalp atışları daha duyulmaz diye biliyorum ben ama.benim kesede 6milimdi sanırım.galiba ama.heyecandan doktor ne dedi onu bile hatırlamıyorum.

KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNNN =)
İŞ YERİNE GELİP BİLGİSAYARIN BAŞINA GEÇMEK İÇİN SABIRSIZLANDIM. DÜN DOKTORA GİTMİŞTİM YA; GÖRDÜK BEBİŞİMİ, HAP GİBİ BİRŞEY ŞİMDİLİK. DOKTOR KALP ATIŞINI DA GÖRDÜM DEDİ. BÖYLE ÇOK ANLAŞILIR DEĞİL, BEN GÖREMEDİM MESELA. AMA ÖNEMLİ OLAN ONUN GÖRMESİ.
. ÇOK HEYECANLI BİRŞEYMİŞ, ÖNCESİNDE KALBİM YERİNDEN ÇIKACAKTI DARISI BAŞINIZA KIZLAR. HERKESİ ÖPÜYORUM

ayy zaten o kadar minikler kii......ben çok heyecanlanmıştım gözlerim dolmuştu hatta doktor bi daha gelmene gerek kalmadı gördüm dediği an...
umarım hep beraber daha güzel aşamalarıda görür paylaşırız...

tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin.ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ÖYLE DEĞİL Mİ.

.

herkeze günaydın kızlar ben taaa aralık 2de göreceğim bebeğimi bu yüzden hamileliğime tam inanamamış durumdayım,ben ilk bebeğimde kızımın kalp atışını ilk duyduğum an eşimle birlikte hüngür hüngür ağlamıştıkbakalım bu fındıkta neler yaşayacağız,çok merak ediyorum günleri iple çekiyorum... bu gördüğünüz ulturason 6+haftasındaki kesenin görüntüsü arkadaşlar..Bebeğinizin boyu bu haftada 8 milimetre olmuştur. Boyut ve şekil olarak bebeğiniz bu gebelik haftasında bir pirinç tanesi boyut ve şeklindedir. Kol ve bacak taslakları hızla gelişimini sürdürür.Beyin dokusu da gelişimini sürdürür. Lens (mercek), burun delikleri, barsaklar, pankreas ve bronşlar da yavaş yavaş belirgin hale gelmeye başlar.

Yanda 7 haftalık bir bebeğin ultrason görüntüsü yeralmaktadır. Siyah olan yuvarlak boşluk gebelik kesesi, içindeki ince uzun yapı embriyo, hemen sağında yeralan halka şeklindeki yapı ise daha sonra kaybolacak olan yolk sac (sak okunur) adı verilen yapıdır.

Eklentiler

• $7hf.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Gunaydın kızlar

herkezden güzel haberler almak nekadar güzel..

butun hamilelerin güzel bir bir süreçte gecmesi dilegi ile ..

bende kalbıni ilk duydugumuzda acayip olmuştum.ki ben hiç beklemiyordum kaza ile oldu :)

inş herkezin sorunsuz cok güzel geçer

buara bişe sorucam ben pazartesi gittim doktora 7+3 kadardı kalbini dinledik , bana doktorum 6 hafta sonraya gun verdi randevu için bana baya uzun geldi sizde nekadar sure verdi

Kızlar çoook teşekkür ederim. Darısı henüz bebişinin kalp atışlarını görmemeiş olanların veeee bebiş isteyenlerin başına. Yaa evet süpper bir duygu, allah inşallah tamamına erdirir hepimizinkini.
Doktor bana 6 haftan bitmiş dedi. 3 hafta sonraya randevu aldırdı. Kısmet olursa 2 Aralıkta doktorumuzlayız 6 hafta bana da biraz uzun geldi. Ama doktorun demekki herşeyi güzel bulduki ozamana verdi randevuyu. Bence sevinilecek bir durum tatlım

evet doktor oyle dedi herşey yolunda güzel bir hamilelik dedi..allah herkeze bu şekilde bir gebelik donemi geçirmesi nasip etsin ..

kızlar aslında ben ilk hamile kaldıgımda moralim cok bozukdu eşim hiç istemiyordu daha erken buluyordu mayısda evlenmiştik normalda planımız 2 sene sonra idi.bizim için süpriz oldu hatta ilk ogrendigimizde eşim tavırları degişti sevincegine üzüldü 2 gece uyuyamamış sinirleri bozulmuş vs bende bu tavrından dolayı cok moralım bozulmuştu

ama şimdi kabullenmiş durumda hatta bazen karnımı seviyor bebegin kalbini dinlemeye gittgimizde yuzunde gulumseme vardı

ama ne bilim ben ilk hamileligimde bu şekilde olması beni cok üzdü

günaydın kızlar ben de doktordan geliyorum çok şükür gördük keseyi 7.2mm küçücük bişey... ama insanı dünyanın en mutlu kişisi yapmaya yetiyor o minicik kese bile :) doktor olması gerekenden biraz küçük son adet tarihine göre dedi ben de zaman zaman bir hafta kadar adet gecikmeleri yaşadığımı söyleyince o zaman normal dedi bir hafta geç döllenme olmuş olabilir dedi ve bir haftada bebek çok fazla gelişim gösterir şimdiki durum normal o halde dedi...

oyyy kıyamam yaaa.. ama planınıza uymadığı için eşinin ilk başta durumu kabullenene kadar biraz yadırgaması normal bundan sonrası onemli asıl... bak nasıl gülümsemiş kalp atışını duymaya gidince demek ki ilk baştaki şoku atlatmış... bence hiç kafana takma bu size Allah'ın bir sürprizi kıymetini bilin derim... Allah kimseye aratmasın inşallah...

Gözün aydın canım çok sevindim... ben keseyi daha yeni gördüm bebeği henüz göremedik inşallah onu da görmeyi nasip eder Allah..

slm .. burada herkes yeni hamiş galiba
Allah hepinize sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
bende 6 haftalık hamişim .. kesemi eveli gün gördüm 9 mm di

kızlar yardım edin lütfennnnnnnnn

biraz evvel ultrasona girdim. 5 hafta+6günlük dedi. ultrasona bakan doktor kesenin etrafında biraz kanama var dedi. bide yaşarsa eğer al bu bebeğinin ilk fotoğrafı deyip görüntüsünü elime verdi. ne olcak şimdi, düşecek mi bebeğim? çok üzüldüm, ağlıyorum duyduğumdan beri. sordum başka hiç bişey söylemedi. öğleden sonra doktorun söylşer, sonuca o bakacak dedi. saat 13:30'u bekliyorum. Böyle bişey duyan bilen var mı aranızda? ne olacak şimdi bebeğime?

canım biz en ufak şeyde etkilenip ağlıyoruz dur bakalım doktor ne diyecek önce onu bekle şu ultrasonu çeken bayan da yani patavatsızın tekiymiş hiç öyle yorum yapılır mı yaaa. milletin ne kanamaları oluyor da ilaç vs. hemen geçiyor sen de moralini yüksek tut ki hiç kötü bişey olmasın inşallah

sevgili denizciğim bende hamileyim,ve hatta günlerimiz bile aynı seninle benimde 5+6 günlük gebeyim bende canım sakın morelini bozma. sen doktorundan cevap alıncaya kadar lütfen aklına başka bişey getirme ,bol bol dua et Allaha.

slm .. burada herkes yeni hamiş galiba
Allah hepinize sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
bende 6 haftalık hamişim .. kesemi eveli gün gördüm 9 mm di

canım kutlarım Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah...bende 6. haftamın son günüdeyim yani 5+6 günlük hamişim ve bu ikinci bebişim birde 3 yaşında kızım beb henüz bebişimi göremedim ... dra hiç gidemedim ...

doktorun dedigi onemli ultarasyonu ceken kişi evet patavatsız konuşmuş muhtemelen hemşire felandır zaten onunda ilgi alanı degil ve bu onun verebilcegi bir karar degil

içini rahat tut ve herzaman hayırlısını iste allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…