slm .. burada herkes yeni hamiş galiba
Allah hepinize sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
bende 6 haftalık hamişim .. kesemi eveli gün gördüm 9 mm di
günaydın kızlar ben de doktordan geliyorum çok şükür gördük keseyi 7.2mm küçücük bişey... ama insanı dünyanın en mutlu kişisi yapmaya yetiyor o minicik kese bile :) doktor olması gerekenden biraz küçük son adet tarihine göre dedi ben de zaman zaman bir hafta kadar adet gecikmeleri yaşadığımı söyleyince o zaman normal dedi bir hafta geç döllenme olmuş olabilir dedi ve bir haftada bebek çok fazla gelişim gösterir şimdiki durum normal o halde dedi...
kızlar yardım edin lütfennnnnnnnn
biraz evvel ultrasona girdim. 5 hafta+6günlük dedi. ultrasona bakan doktor kesenin etrafında biraz kanama var dedi. bide yaşarsa eğer al bu bebeğinin ilk fotoğrafı deyip görüntüsünü elime verdi. ne olcak şimdi, düşecek mi bebeğim? çok üzüldüm, ağlıyorum duyduğumdan beri. sordum başka hiç bişey söylemedi. öğleden sonra doktorun söylşer, sonuca o bakacak dedi. saat 13:30'u bekliyorum. Böyle bişey duyan bilen var mı aranızda? ne olacak şimdi bebeğime?
niye kimse benimle ilgilenmiyor, nerdesiniz hepiniz? taf nerdesin?
cnm hiç üzülme bak bende 8haftalık hamileyimbendede aynı sorun var. kese etrafında kanama var.adet gibi kanama gördüm ben. doktorunun iğne ve ilaç takviyesi yapması lazım. birde sunu diyim benim doktorum dediki ilaç bahane hep yatıcan sedece tuvalete kalkıcan dedi.bunun ilacı dinlenmek. ama korkma çoğu insanda olan bişeymiş. dikkat edip dinlenmek şart. sakın stres yapma
biraz evvel ultrasona girdim. 5 hafta+6günlük dedi. ultrasona bakan doktor kesenin etrafında biraz kanama var dedi. bide yaşarsa eğer al bu bebeğinin ilk fotoğrafı deyip görüntüsünü elime verdi. ne olcak şimdi, düşecek mi bebeğim? çok üzüldüm, ağlıyorum duyduğumdan beri. sordum başka hiç bişey söylemedi. öğleden sonra doktorun söylşer, sonuca o bakacak dedi. saat 13:30'u bekliyorum. Böyle bişey duyan bilen var mı aranızda? ne olacak şimdi bebeğime?
kardelencim hayırlı olsun darısı kalp atışlarını görmeye bayramdan sonraya kaldık artık
Herkese selam..Daha öncede yazdım ama selamımı alan olmadı..Öncelikle herkese Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin SAT a göre.7+4 günlük hamileyim.Geçen hafta ğperşembe bebişimizi ve kalp atışlarını gördük 8.3 mm idi.Benim en büyük sıkıntım mide bulantıları hiç bişey yiyemiyorum((( ne yesem öğürüyüuorum sadece meyve yoğurt bazen çorba..Dr ilaç verdi ama faydası yok..Siz neler yapıyorsunuz.arkadaşlar?Aynı duurmda olan varsa paylaşalım..
Herkese selam..Daha öncede yazdım ama selamımı alan olmadı..Öncelikle herkese Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin SAT a göre.7+4 günlük hamileyim.Geçen hafta ğperşembe bebişimizi ve kalp atışlarını gördük 8.3 mm idi.Benim en büyük sıkıntım mide bulantıları hiç bişey yiyemiyorum((( ne yesem öğürüyüuorum sadece meyve yoğurt bazen çorba..Dr ilaç verdi ama faydası yok..Siz neler yapıyorsunuz.arkadaşlar?Aynı duurmda olan varsa paylaşalım..
canım kutlarım Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah...bende 6. haftamın son günüdeyim yani 5+6 günlük hamişim ve bu ikinci bebişim birde 3 yaşında kızım beb henüz bebişimi göremedim ... dra hiç gidemedim ...
tşk ederimhoşgeldin
benim 8 hafta ve 10 mm kesem seninki iri bir bebekmi olucak acaba :)
saglıklı ve huzurlu bir gebelik donemi gecirmen dilegi ile
benimde normalde 4+5 günlükken 5 hafta dedi benimde erken döllenme olmuş sanırsam...ama önemli olan sağlıklı olması 3 aşağı 5 yukarı farketmezbenim sat a göre 6 hafta 4 günlük olmasına rağmen ultrason kağıdında 5 hafta yazıyo... demek ki geç yumurtlama ve geç döllenme olmuş...
kızlar doktorun verdiği resmi paylaşmak istiyorum kırmızı halkanın çindeki koyuluk bebeğimin kesesiymiş :) üstteki kocaman siyah şey ise idrar kesemmiş idrara sıkışık gitmiştim ya...abartmışım sanırım ben biraz...
Eki Görüntüle 60757
mrb hoşgeldin ..sağlıkla kucağınada al inş.merhaba arkadaşlar bende 5+4 günlük hamileyim benide aranıza alırmısınız sitenin acemisiyim ultrason resmini nasıl eklediniz bende ekleyebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?