2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slm .. burada herkes yeni hamiş galiba
Allah hepinize sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
bende 6 haftalık hamişim .. kesemi eveli gün gördüm 9 mm di

hoşgeldin

benim 8 hafta ve 10 mm kesem seninki iri bir bebekmi olucak acaba :)

saglıklı ve huzurlu bir gebelik donemi gecirmen dilegi ile

Canım insan nasıl mutlu oluyor .mutlulugunuz daim olsun inş

cnm hiç üzülme bak bende 8haftalık hamileyimbendede aynı sorun var. kese etrafında kanama var.adet gibi kanama gördüm ben. doktorunun iğne ve ilaç takviyesi yapması lazım. birde sunu diyim benim doktorum dediki ilaç bahane hep yatıcan sedece tuvalete kalkıcan dedi.bunun ilacı dinlenmek. ama korkma çoğu insanda olan bişeymiş. dikkat edip dinlenmek şart. sakın stres yapma

niye kimse benimle ilgilenmiyor, nerdesiniz hepiniz? taf nerdesin?

ay canım niye üzmüş seni ultrasounda bakan doktor öyle :85: korkma Allah yardım etsin sana dua et yavrularımız eğer sağlıklı hayırlı olacaksa bize bağışlasın İnşallah herşey yolunda gider birinde daha okumuştum kese etrafında kanama var ama bebeğin kalbi atıyor diye unuttum şimdi kimde okuduğumu senin kanaman yokmuş ağrın yokmuş çok şükür inşallah herşey yolunda gider sıkma canını bakalım öğleden sonraki randevunda doktor ne diyecek:26:

Son düzenleme:

ha sende okumuşum Ayseece evet bak denizkao sıkma canını lütfen İnşallah allah yavrularımızı sağ salim bize bağışlar

canım benim o cümleyi kuranın aklınadan şüphe ederim..gerçekten bilgili biri o şekilde konuşmaz zaten...sen içini rahat tut hatta başka bi doktora daha git....bence çok hassas konular bunlar hem kendini üzme hemde dedikleri herşeye kulak asma güven vermiyorsa o kişi sana...daha güzel pozlar verecektir o küçük poposuyla sana sen üzme kendini şimdi durduk yere..

kardelencim hayırlı olsun darısı kalp atışlarını görmeye bayramdan sonraya kaldık artık

Son düzenleme:
kardelencim hayırlı olsun darısı kalp atışlarını görmeye bayramdan sonraya kaldık artık

sağol canım benim çok teşekkür ediyorum... hayırlısı ile inşallah o günleri de görürüz ma ben bayram boyunca ve bayramdan sonra iki hafta da istanbulda olacağım o yüzden doktor kontrollerim biraz karışacak :) neyse ne fark eder ki bayram sonrası istanbuldaki doktora giderim ben de hem farklı bir göz görünce insanın içi daha rahat edebilir belki.... bayramdan sonra hepimiz buradan güzel haberler paylaşacağız inşallah...

benim sat a göre 6 hafta 4 günlük olmasına rağmen ultrason kağıdında 5 hafta yazıyo... demek ki geç yumurtlama ve geç döllenme olmuş...

canım hiç korkma benimde aynı şey başıma geldi 6. haftaya girdiğim gün kanamam oldu hemen doktora koştuk tabi bende çok korktum doktor muayene etti alttan biraz daha kan var tehlike geçmemiş dedi ilaç verdi yatıp dinleeceksin dedi ve ertesi gün yine kanama oldu ama bebeğim duruyo . hiç bi iş yapma yat dinlen çok fazla ayakta kalma

Herkese selam..Daha öncede yazdım ama selamımı alan olmadı..Öncelikle herkese Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin SAT a göre.7+4 günlük hamileyim.Geçen hafta ğperşembe bebişimizi ve kalp atışlarını gördük 8.3 mm idi.Benim en büyük sıkıntım mide bulantıları hiç bişey yiyemiyorum ((( ne yesem öğürüyüuorum sadece meyve yoğurt bazen çorba..Dr ilaç verdi ama faydası yok..Siz neler yapıyorsunuz.arkadaşlar?Aynı duurmda olan varsa paylaşalım..

slm hoşgeldin

mide bulantası için doktrum bana b, kaç tavsiyede bulunmuş

genlede kuru şeyler ye mide bulantın oldugunda

sulu şeyler daha fazla bulantı yaparmış tuzlu krakerler bu konuda cok yardımcı

sabah kaltıgındada kahvaltını üçe böl vs bunun gibi şeyler

bende şuanda seninki gibi bir bulantı yok olursa die soylremişti

kızlar doktorun verdiği resmi paylaşmak istiyorum kırmızı halkanın çindeki koyuluk bebeğimin kesesiymiş :) üstteki kocaman siyah şey ise idrar kesemmiş idrara sıkışık gitmiştim ya...abartmışım sanırım ben biraz...

aleyküm selam canım... daha önce yazdığını görmemiştim ben... Allah hepimizin bebelklerini sağlıcakla kucağına versin inşallah... miğde bulantısı için sabahları kraker tarzı şeyler ve yoğurt yemek gerektiğini biliyorum... bir arkadaşım sadece peynir yediğimde çıkartmıorum diyor... bende henüz bulantı yok ama şu an hamile 3 arkadaşım var hepsi de çok yeniler :)

kızını Allah bağışlasın ... ne güzel arayı iyi ayarlamışsın ..
sende temmuz başı gibi doğum nasipse

hoşgeldin

benim 8 hafta ve 10 mm kesem seninki iri bir bebekmi olucak acaba :)

saglıklı ve huzurlu bir gebelik donemi gecirmen dilegi ile
tşk ederim
sen ve diğer hamiş arkadaşlarda güzel geçir inş.
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ..
ama iri bebek lafın hoşuma gitti ..
valla bende anlamadım .. doktorun biride adet tarihine göre
kesen küçük dedi ...
ben sallamıyom gari bu doktorları ..
yüreğimi dinliyom

denizkao

canım şimdi yerinde kim olsa aynı tepkileri verir
yazında bi yeri atlamışım düzeltiyorum ..
bakan kişi doktor bile değilmiş .. onun ne haddine doktor
dururken kendi yorum yapıyor .. kızdım bende şimdi
o zaman doktor yerine onu koysunlar .. inş. bu mübarek günde
bize güzel haberler verirsin

Son düzenleme:
benim sat a göre 6 hafta 4 günlük olmasına rağmen ultrason kağıdında 5 hafta yazıyo... demek ki geç yumurtlama ve geç döllenme olmuş...
benimde normalde 4+5 günlükken 5 hafta dedi benimde erken döllenme olmuş sanırsam...ama önemli olan sağlıklı olması 3 aşağı 5 yukarı farketmez

ayy yiiiirrriiimmm ben onu..ne minik miş ol öyleallah nazarlarda sanklasın senide bebişini de... benimki daha yakından çekilmişti demekki...ama idrar kesene bayıldım.

merhaba arkadaşlar bende 5+4 günlük hamileyim benide aranıza alırmısınız sitenin acemisiyim ultrason resmini nasıl eklediniz bende ekleyebilirmiyim

merhaba arkadaşlar bende 5+4 günlük hamileyim benide aranıza alırmısınız sitenin acemisiyim ultrason resmini nasıl eklediniz bende ekleyebilirmiyim
mrb hoşgeldin ..sağlıkla kucağınada al inş.
resime gelince yazı yazarken gelişmiş düzen de orada grafik ekle var oradan takip edince eklersin zaten

kızlar ben dalin bebe yağı jelini almıştım çok beğendim yani cildi uzun süre nemli tuturo ben sürdükten sonra 2 gün durdu hala ilk sürmüş gibi nemli idi. çok beğendim..bazı yağlar ve kremler hemen emiliyo ve cilte elastikiyet vermiyo bu değişik..şimdilik arada sırada kullanıcaam 1 ay sonra hergün sürmeye dikkat edeceğim vücut çatlaklarıı en azından fazla oluşmasın erkenden cilt nemlensin diye...aranızda cilt çatlağı için bişi kullanan var mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…