2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar... ben de katılayım aranıza çarşamba günü doktora gittim ultrasonda 4+3 günlük kesemizi gördük.. ama son adet tarihiyle uyumlu değil kese boyutu. 13 gün geriden gelio. geç döllenme olabilir dedi doktorum.. doktor 3 kere kan tahlili istedi gün aşırı yaptırdım artışlar normalmiş... ultrasonda kesenin içinde de halka gibi birşey göründü. bu da iyiye işaret dedi.. ben 1 kere düşük yaşadığım için şuan çok korkuyorum.. o da geç döllenme sanmıştık ama değilmiş... aranızda geç döllenme yaşayıp gebeliği devam eden var mı? bu konuda morale ihtiyacım var.. sevinemiyorum bile hamileliğime:s

Neden ben boyle halsız hıssedıyorum ne kalkıp evımı toparlıyabılıyorum ne ıkı dk ayık durabılıyorum

kıymetini bil :) Allah izin verirde bebğini kucağına alırsan bu günlerini çok arıyacaksın. keşke ben de çalışmasam da öyle evde sadece yatsam.. :)

palette hoşgeldin
canım bence kese bile iyi görülmüş
4+ 3 gün diyorsun bu adet tarihine göremi 4+3
öyle ise gerçekten iyi görülmüş
sen satı yazsana ona göre yorum getirelim

merhaba 6 haftalıkken mi gördü doktor kalp atışını ne güzel:81: maşallah peki vajinal ultrasoundla mı baktı:26: benim henüz mide bulantım yok ama kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum ve midemi de çok doldurmamaya çalışıyorum boş mideyle su içmeyin bu midenizi daha çok bulandırır

kıymetini bil :) Allah izin verirde bebğini kucağına alırsan bu günlerini çok arıyacaksın. keşke ben de çalışmasam da öyle evde sadece yatsam.. :)
sorma .. bende çalışıyorum evin temizliği, yemeği, ütüsü vs.
hep bana bakıyo eşim kılını kıpırdatmaz .. çevrede görüyorum
çok yardımcı eşler var .. çocuğu tek başına karısının yapmadığını
evde sorumlulukların ortak olduğunun bilincinde
ben yaparsam olur yapmazsam kalır ..
ama çokta yoruluyorum

kıymetini bil :) allah izin verirde bebğini kucağına alırsan bu günlerini çok arıyacaksın. Keşke ben de çalışmasam da öyle evde sadece yatsam.. :)

valaa canım haklısın dıyemıyorum ıkı gun öncesıne kadar çalışıyordum kıı şu sıralar özellıkle çok ıhtıyacımız vardır çalışmama zaten bu ış yerıne yenı gırmıştım ama hamıle olduğumu öğrendıklerı an sıgortamı kesıp çıkardılar benı ışden

canım ıçını ferah tut benımde geç dollenme olmuş hemde epey bır gec şımdılık keseyı gorduk bayramdan sonrada kısmet olursa kalp atışları ıçın gıdıcez rabbım hepımıze guzel haberler nasıp edıcek ınş.

seninle aynı durumdayız cnm bizde bayramdan sonra gidicez kalp atışlarını görmek için... inşallah görürürz

ne alaka ya hamile insan işten çıkarılır mı .. hiçmi
Allah korkuları yok ..

balböceğim.. seninki ne kadar geriden gelio ? keseyi görebildin mi? doktorun ne dedi sana...?

balböceğim.. Seninki ne kadar geriden gelio ? Keseyi görebildin mi? Doktorun ne dedi sana...?

canım benım en son adet tarıhım 30 ağustos

30 ekımde dr gıttım kese yoktu kan değerı 235 dı

6 kasımda tekrar gıttım dr kan ıstemedı alttan muayene ıle keseyı gordu

bayramdan sonra gel dedı kalp atışlarına bakalım dedı

merhaba arkadaşlar bende 5+4 günlük hamileyim benide aranıza alırmısınız sitenin acemisiyim ultrason resmini nasıl eklediniz bende ekleyebilirmiyim

merhaba hoşgeldin aramıza
ultrasound karnından mı bakıldı vajinal mi :26:

adetlerin düzensizdi demekk o zaman... peki kesenin içinde bişey göründü mü? doktorun normal dedi mi bu durum için.. çok soru sordum ama moral için soruyorum... acaba benim doktorum beni rahatlatmak için mi dedi diye kuşkulanıyorum

çok detaylı bılgı vermedı bana doktor şımdılık yolunda gıbı gozukuyor dedı
once dış gebelıkden korktu sonra korkma artık keseyı gorduk dedı ıçınde bırşeyden bahstmedı ınan hepımız dıken ustundeyız ama beklemekten ve dua etmekden başka çağremız yok

anladım cnm... dua ediyorum zaten bol bol inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.. bu günler geçmek bilmiyo ama yaaa=(

aaa çok kötü olmuş malesef bazı işyerleri öyle..ben kamuda olmasam ne yapardım bilmiyom burada bile hamiş olduğumu söylediğimde hayırlı olsun dedi müdür ama yarım ağız..şuan biri emekli olacak 1 ay sonra diğer çalışanda doğum izninde kadın kafayı yiyecek gelen gidiyo diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…