hımm olabilir ..100 mesaj yazmadan koyamıyormuşuz sanırım:)
Neden ben boyle halsız hıssedıyorum ne kalkıp evımı toparlıyabılıyorum ne ıkı dk ayık durabılıyorum
Herkese selam..Daha öncede yazdım ama selamımı alan olmadı..Öncelikle herkese Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin SAT a göre.7+4 günlük hamileyim.Geçen hafta ğperşembe bebişimizi ve kalp atışlarını gördük 8.3 mm idi.Benim en büyük sıkıntım mide bulantıları hiç bişey yiyemiyorum((( ne yesem öğürüyüuorum sadece meyve yoğurt bazen çorba..Dr ilaç verdi ama faydası yok..Siz neler yapıyorsunuz.arkadaşlar?Aynı duurmda olan varsa paylaşalım..
sorma .. bende çalışıyorum evin temizliği, yemeği, ütüsü vs.kıymetini bil :) Allah izin verirde bebğini kucağına alırsan bu günlerini çok arıyacaksın. keşke ben de çalışmasam da öyle evde sadece yatsam.. :)
kıymetini bil :) allah izin verirde bebğini kucağına alırsan bu günlerini çok arıyacaksın. Keşke ben de çalışmasam da öyle evde sadece yatsam.. :)
kızlar... Ben de katılayım aranızaçarşamba günü doktora gittim ultrasonda 4+3 günlük kesemizi gördük.. Ama son adet tarihiyle uyumlu değil kese boyutu. 13 gün geriden gelio. Geç döllenme olabilir dedi doktorum.. Doktor 3 kere kan tahlili istedi gün aşırı yaptırdım artışlar normalmiş... Ultrasonda kesenin içinde de halka gibi birşey göründü. Bu da iyiye işaret dedi.. Ben 1 kere düşük yaşadığım için şuan çok korkuyorum.. O da geç döllenme sanmıştık ama değilmiş... Aranızda geç döllenme yaşayıp gebeliği devam eden var mı? Bu konuda morale ihtiyacım var.. Sevinemiyorum bile hamileliğime:s
valaa canım haklısın dıyemıyorum ıkı gun öncesıne kadar çalışıyordum kıı şu sıralar özellıkle çok ıhtıyacımız vardır çalışmama zaten bu ış yerıne yenı gırmıştım ama hamıle olduğumu öğrendıklerı an sıgortamı kesıp çıkardılar benı ışden
balböceğim.. Seninki ne kadar geriden gelio ? Keseyi görebildin mi? Doktorun ne dedi sana...?
merhaba arkadaşlar bende 5+4 günlük hamileyim benide aranıza alırmısınız sitenin acemisiyim ultrason resmini nasıl eklediniz bende ekleyebilirmiyim
adetlerin düzensizdi demekk o zaman... Peki kesenin içinde bişey göründü mü? Doktorun normal dedi mi bu durum için.. çok soru sordum ama moral için soruyorum... Acaba benim doktorum beni rahatlatmak için mi dedi diye kuşkulanıyorum
valaa canım haklısın dıyemıyorum ıkı gun öncesıne kadar çalışıyordum kıı şu sıralar özellıkle çok ıhtıyacımız vardır çalışmama zaten bu ış yerıne yenı gırmıştım ama hamıle olduğumu öğrendıklerı an sıgortamı kesıp çıkardılar benı ışden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?