2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Merhaba arkadaşlar
moralim bozuk..bu pazartesi verdiğim kanda hcg 540 çıkmış...çok küçük değilmi??kaç günde nasıl artıyodu hcg??bugün 100000 geçmişmidir acaba...doktor keseyi görmek için çok erken dedi...

çok sağol canım benim :) dediğin gibi asıl öenmli olan sağlıklı olsun ve hayırlı evlat olsunlar gerisi boş zaten :) amin canım inşllah hepimizin bebeişlerini Allah nazarlardan korusun inşallah... idrar kesesini de resmin içine dahil etmesine ben de şaşırdım ama lsun ileride bebeğime gösteririm bak senin için nasıl fedakarlık ettim sıkışık sıkışık doktorlara taşındım diye

sevgili arkadaşlar tabi ki sürün önleminizi alın ancak şunu belirtmeliyim ki,neler sürersek sürelim en pahalı kremleri alalım ,malesef eğer genetikte varsa önüne geçemiyoruz benim karnım onca kreme ve bakıma rağmen ,harita gibi oldu ve karın kısmımım alt kısmında oluştuğu için doğumdan sonra farkettimama şunu da belirtmeliyim;eğer ailelerinizde çatlaklar yoksa büyük ihtimalle sizinde olmayacaktır,birde sadece karın değil arkadaşlar bacak ,baldır ,göğüs ,bel ve hatta kalça kısımlarınızda da çatlaklar oluşabilir ,hatta göğüsler ilk çatlayan bölgeler oluyorla oraları yağlamayı ihmal etmeyin,:94doğumdan sonra çatlak yerler kırmızı kırmızı oluyor bu da sizi korkutmasın zamanla ten rengine dönüyor ancak kırmızı iken yada ilk 1 yıl içinde iken estetik cerraha başvurursanız çatlaklarınız 5 seansta yok edilebiliyormuş.. bilginize...:28

Son düzenleme:

sevgili sarıpapatya ,dr kese yi muhtemelen görebilir ancak bu dönemde kese çok minik olduğu için embriyoyu görme ihtimali düşük olduğu için,ve bebeki görmediğin için tedirginlik yaşayacağından dolayı ,erken olduğunu belirtmiş,sen içini rahat tut kesin sonuç için bende 9. haftamı bekliyorum ,sende öyle yap 8-9 haftalıkken git,bu arada da dikkatli davran tabi yorma kendini gerinme uzanma ... sevgiler... Bence Herşey Yolunda..

cnm benimde son adet tarihim 30 ağustostu kasımda 4+5 dedi dr ama sata göre öyle olmuyor kafam iyice karıştı benimde:26:

cnm benimde son adet tarihim 30 ağustostu kasımda 4+5 dedi dr ama sata göre öyle olmuyor kafam iyice karıştı benimde:26:

anaaa bu kadar tesaduff ne guzel bol bol sohbet edıcez senle desene kasımın kaçında sana 4+5 dedı sata bakma sen bızım onunla bır ılgımız yok artık doktor ne derse o :)

canım neden moralini bozuyorsun anlamadım? artış olmadı mı? hcg 2 günde 2 ye katlanarak artıyor genelde.bu ölçümden 1 hafta sonra görünür kese. ne zaman gel dedi doktor?

yaşasııın bende hamileyim sonunda bu bölüme transver olabildim allahıma çok şükür isteyen herkese nasip etsin inşallah

anaaa bu kadar tesaduff ne guzel bol bol sohbet edıcez senle desene kasımın kaçında sana 4+5 dedı sata bakma sen bızım onunla bır ılgımız yok artık doktor ne derse o :)

5 kasımda öğrendim cnm bayramdan sonra inş. kalp atışını duymak için gideceğim, sen? gelişmelerden beri haberdar et benide, walla şüphe duydum adet tarhimden ama eminim aslında:)):18:

çok teşekkür ederim canım..birazda olsa içim rahatladı...demek sende henüz görmedin..ben bu pazartesi verdiğim kan sonuçlarını bugün gösterdim yumurtlamadan sonra 19. günde verdim kanı hcg 540 çıktı çok düşük geldi bana değer..aklıma birsürü şey geliyoo...

canım neden moralini bozuyorsun anlamadım? artış olmadı mı? hcg 2 günde 2 ye katlanarak artıyor genelde.bu ölçümden 1 hafta sonra görünür kese. ne zaman gel dedi doktor?

canım yumurtlamadan sonraki 19. günde 540 düşük geldi bana..acaba bebeğim yavaşmı gelişiyor diye korktum...ama netten baktım 3. hafta için normal bi değermiş..yinede içimde korku var..doktor keseye bakmak için erken dedi bugün..halbuki SAT a göre 5+3 üm..niyebakmadıki..bayramdan sonraya gün verdi..üstelik ağrılarım olduğunu söyledim bana bayramda bişey olursa gel hastanedeki arkadaşlar gerekeni yapar dedi..

slmmm kızlar uzun üsredir gelemiyorum. bugün dokoruma gittim bebişimin kalp atışını dinlemek için ve süpriz oldu ikizmiş balıklarım.çok mutlu oldum anlatamam.darısı isteyen herkesin başına inşallah

5 kasımda öğrendim cnm bayramdan sonra inş. kalp atışını duymak için gideceğim, sen? gelişmelerden beri haberdar et benide, walla şüphe duydum adet tarhimden ama eminim aslında:)):18:

sen benden bıraz öndesın demekkı ben allah nasıp ederse ayın 20 sınde gıdıcem tekrar doktora gelışmelerı burdan bıldırırım sana sende tek tek gelışmelerını bıldır ıletışımı koparmayalım

benimde tutmuyor arkadaşlar 6 ekim son adet 5+6 bugün itibariyle:)Daha küçük çıkıyor regliye göre:)Ama doktorun dediğine bakın kızlar.O gelişmine göre söylüyor:13:

yinede moralini bozma benim sat tan sonra 17 yada 18. gün dü 339 düşük değil bence değerin. hamilelikte ağrı oluyor ama dikkat et kendine fazla yorma kendini. kanaman olursa ama hemen doktora git. benim önceki hamileliğimde 6+2 de keseyi göremedik ancak alttan görebildik bu yüzden bakmamış olabilir. hem 7. haftada gidersen kalp atışlarınıda duyarsın.aklına kötü şeyler getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…