benimde normalde 4+5 günlükken 5 hafta dedi benimde erken döllenme olmuş sanırsam...ama önemli olan sağlıklı olması 3 aşağı 5 yukarı farketmez
ayy yiiiirrriiimmm ben onu..ne minik miş ol öyleallah nazarlarda sanklasın senide bebişini de...benimki daha yakından çekilmişti demekki.. .ama idrar kesene bayıldım.
merhaba arkadaşlar bende 5+4 günlük hamileyim benide aranıza alırmısınız sitenin acemisiyim ultrason resmini nasıl eklediniz bende ekleyebilirmiyim
kızlar ben dalin bebe yağı jelini almıştım çok beğendim yani cildi uzun süre nemli tuturo ben sürdükten sonra 2 gün durdu hala ilk sürmüş gibi nemli idi. çok beğendim..bazı yağlar ve kremler hemen emiliyo ve cilte elastikiyet vermiyo bu değişik..şimdilik arada sırada kullanıcaam 1 ay sonra hergün sürmeye dikkat edeceğim vücut çatlaklarıı en azından fazla oluşmasın erkenden cilt nemlensin diye...aranızda cilt çatlağı için bişi kullanan var mı..
Merhaba arkadaşlar
moralim bozuk..bu pazartesi verdiğim kanda hcg 540 çıkmış...çok küçük değilmi??kaç günde nasıl artıyodu hcg??bugün 100000 geçmişmidir acaba...doktor keseyi görmek için çok erken dedi...
canım benım en son adet tarıhım 30 ağustos
30 ekımde dr gıttım kese yoktu kan değerı 235 dı
6 kasımda tekrar gıttım dr kan ıstemedı alttan muayene ıle keseyı gordu
bayramdan sonra gel dedı kalp atışlarına bakalım dedı
cnm benimde son adet tarihim 30 ağustostu kasımda 4+5 dedi dr ama sata göre öyle olmuyor kafam iyice karıştı benimde:26:
Merhaba arkadaşlar
moralim bozuk..bu pazartesi verdiğim kanda hcg 540 çıkmış...çok küçük değilmi??kaç günde nasıl artıyodu hcg??bugün 100000 geçmişmidir acaba...doktor keseyi görmek için çok erken dedi...
anaaa bu kadar tesaduff ne guzel bol bol sohbet edıcez senle desene kasımın kaçında sana 4+5 dedı sata bakma sen bızım onunla bır ılgımız yok artık doktor ne derse o :)
yaşasııın bende hamileyim sonunda bu bölüme transver olabildim allahıma çok şükür isteyen herkese nasip etsin inşallah
sevgili sarıpapatya ,dr kese yi muhtemelen görebilir ancak bu dönemde kese çok minik olduğu için embriyoyu görme ihtimali düşük olduğu için,ve bebeki görmediğin için tedirginlik yaşayacağından dolayı ,erken olduğunu belirtmiş,sen içini rahat tut kesin sonuç için bende 9. haftamı bekliyorum ,sende öyle yap 8-9 haftalıkken git,bu arada da dikkatli davran tabi yorma kendini gerinme uzanma ... sevgiler... Bence Herşey Yolunda..
canım neden moralini bozuyorsun anlamadım? artış olmadı mı? hcg 2 günde 2 ye katlanarak artıyor genelde.bu ölçümden 1 hafta sonra görünür kese. ne zaman gel dedi doktor?
yaşasııın bende hamileyim sonunda bu bölüme transver olabildim allahıma çok şükür isteyen herkese nasip etsin inşallah
slmmm kızlar uzun üsredir gelemiyorum. bugün dokoruma gittim bebişimin kalp atışını dinlemek için ve süpriz oldu ikizmiş balıklarım.çok mutlu oldum anlatamam.darısı isteyen herkesin başına inşallah
5 kasımda öğrendim cnm bayramdan sonra inş. kalp atışını duymak için gideceğim, sen? gelişmelerden beri haberdar et benide, walla şüphe duydum adet tarhimden ama eminim aslında:)):18:
canım yumurtlamadan sonraki 19. günde 540 düşük geldi bana..acaba bebeğim yavaşmı gelişiyor diye korktum...ama netten baktım 3. hafta için normal bi değermiş..yinede içimde korku var..doktor keseye bakmak için erken dedi bugün..halbuki SAT a göre 5+3 üm..niyebakmadıki..bayramdan sonraya gün verdi..üstelik ağrılarım olduğunu söyledim bana bayramda bişey olursa gel hastanedeki arkadaşlar gerekeni yapar dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?