2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

cnm benimde son adet tarihim 30 ağustostu kasımda 4+5 dedi dr ama sata göre öyle olmuyor kafam iyice karıştı benimde:26:

yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı biraz sat 30 ağustos diyorsunuz 4+5 diyorsunuz anlayamadım benim sat 16 eylül 8+1 günlük bende mi bir yanlışlık var anlayamadım

yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı biraz sat 30 ağustos diyorsunuz 4+5 diyorsunuz anlayamadım benim sat 16 eylül 8+1 günlük bende mi bir yanlışlık var anlayamadım

hayır canım yanlışlık yok benımkıde oyle bızde adet duzensızlığı olduğu ıçın adet gununden hesaplayamıyorlarlar benımde 30 ağustos adet gunum ve 4 haftalık gebışım

canım benden sonra doktorunla görüştünmü bilmiyorum ama aynı sorunu aynı haftada ben de yaşadım. korkcak bişey yok. 2 haftadır istirahatteydim, bi de progestan kullandım, lekelenme yaşayabilirsin bende öyle oldu. doktorum progestanın dozunu artırdı. evde dinlendim (temizlik yapmadım dışarı çıkmadım ama yemek yaptım mesela) bugün gittim geçmiş kanamalı yerler dedi. hiç üzülme daha ilgili bi doktora git bence. moral bu dönemde çok önemli...geçmiş olsun...

bana cvp yazan moral vren tüm arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim, iyiki varsınız. Öğleden sonra devlet hastanesi doktoruna sonuç almak için gittim. Üzülme milimetrelik bir kanama,ilk 3 ayda gebeliklerin %50'si düşükle sonuçlanır ama sen iyi düşün iyi olsun dedi. Sonra ultrasonda kalp atışları görünmemişti alttan bakalım kalbi atıyorsa sağlıklıdır,sende bayramı rahat geçirirsin dedi. Korktum istemedim ama doktor ısrar etti alttan baktığı an bebişimin kalp atışını gördüm tık tık tık o kadar mutlu oldumki o:86:

daha sonra özel hastaneye gittim göbekten baktı ultrasonla ve kanam filan yok sadece hava boşluğu var gayet sağlıklı dedi ama yinede içim rahat değil şöle bikaç saniye baktı o kadar, devletteki uzun uzun incelemişti.

devletteki doktor progestan verdi sabah 1 akşam 2 tane iç dedi, ama özel hastanedeki içme gerek yok bebeğe yan etkileri var dedi kafam karıştı ben şimdi içeyim mi içmeyim mi sonradan pişman olmak istemiyorum

sende hoşgeldin aramıza

merhaba arkadaşlar bende 5+4 günlük hamileyim benide aranıza alırmısınız sitenin acemisiyim ultrason resmini nasıl eklediniz bende ekleyebilirmiyim

hoşgeldin, hayırlı olsun canım

üzme kendini, inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

yaşasııın bende hamileyim sonunda bu bölüme transver olabildim allahıma çok şükür isteyen herkese nasip etsin inşallah

hoşgeldin, ne güzel hepimize şans getirdi ekim ayı, hayırlı olsun bebişin

bebeğe yan etkisi mi? ilacı baya yüksek dozda kullanıyorum ilacın içinde hiç öyle bi yan etkiden bahsetmiyor onun dışında baya yan etkisi olmasına rağmen. progestan progesteron hormonu. kardeşim doktor, onun tabiriyle, inşaatta tuğlaların tutmasını sağlayan harç gibi.
bi zararı olsa bunca insana vermezler diye düşünüyorum. yine de sen bilirsin...

sağol canım,progestan ilacını internette biraz arattım hiç bir faydası yok, yeni doğmuş bebekte solunum yetmezliğine neden olabilir filan diyo, devlettiki doktorda zaten düşüğü önler diyemem ama adteendir yazayım ben sana bu ilacı dedi. şimdi sen içtim iyi oldum deyince çok sevindim inanki bende kullanayım mı acaba? sen günde kaç defa aldın?

ayyy benımde kafam karıştı banada doktor kasık sancım var diyince progestan vardı hemde 20 mg gunde ıkı defa ayyyy korktum şımdı yaaaaaaaa

teşekkür ederim canım bende bugün acilden gidip progestan yazdırmaya karar verdim..

canım hiç moralini bozma geç döllenme diye bişey var benim mesela 6+4 diye gittim doktora 5 haftalık çıktı... yani bizim hesabımızla doktorların ki bir olmuyor sen içini ferah tut olur mu??

ya kızlar progestan hakkında bi sürü şey yazılmış okuyunca korktum bende kullanıyorum 100 mg hem de günde 3 tane düşük tehlikem olduğu için vermişti doktor bebeğe yan etkisi olurmu ki yaaa

evet bizde adet düzensizliği olduğu için doğru hesap yapılmıyor bizde dr ne derse kabulleniyoruz cnm:)

denizkao cum benimde ilk drum kendi kendine ultrasona bakarken okadar çok şey söylediki bende hamile olduğuma hala inanamıyorum ama bayramdan sonrasını bekliyorum çok fazla dra gittikçe daha çok stres oluyorum sanırım

ya kızlar progestan hakkında bi sürü şey yazılmış okuyunca korktum bende kullanıyorum 100 mg hem de günde 3 tane düşük tehlikem olduğu için vermişti doktor bebeğe yan etkisi olurmu ki yaaa

cnm progestanı düşük riski olan herkese veriyorlar yan etkisi olsa ilaç toplatılırdı zaten, adet söktürmek için verilen ilaçlar nasılsa buda rahmini kuvvetlendirmek için endişe etme bence

canım hiç moralini bozma geç döllenme diye bişey var benim mesela 6+4 diye gittim doktora 5 haftalık çıktı... yani bizim hesabımızla doktorların ki bir olmuyor sen içini ferah tut olur mu??

evet biraz rahat olmam lazım bebeişime zarar veriyorum dimi?akşam eşimde çok geç geldi o gelince sarılıp nasıl ağladım....rahatladım biraz..canım progestanı acilden yazarlarmı illa uzmanmı yazması gerekiyor??

bende yan etkisi olacağını sanmıyorum..hatta bazı doktorlar aşılama tüp bebek gibi oluşmuş gebeliklerde hemen veriyorlar şikayeti olmasada...

birşey sormak istiyorum kızlar çatlatma iğnesi olduktam sonra 15. gün kan testi yaptırdım 476 çıktı.
Dr .ultrosanda göremeyiz ama bakalım dedi,olmayınca bayramdan sonra gel bakarız, yumurtan catlamış. Değere göre Bu dış gebelik olabilirmi? Hiç rahat değilim, hamilelik var dedi ama sevinemiyorum.

canım bende acilden yazdırdım progestan ı doktorum al dedi bende gidip yazdırdım. doktorum günde 3 kere alttan konulmasını önerdi o zaman pek yan etkisi olmuyormuş. baş ağrısı halsizlik yapabiliyormuş ağızdan. bende hala kullanıyorum

bence kötü düşünmek yerine olumlu düşünmeye çalış. seni anlıyorum ama böyle düşünmek hem seni hemde bebeğini olumsuz etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…