yaşasııın bende hamileyim sonunda bu bölüme transver olabildim allahıma çok şükür isteyen herkese nasip etsin inşallah
cnm benimde son adet tarihim 30 ağustostu kasımda 4+5 dedi dr ama sata göre öyle olmuyor kafam iyice karıştı benimde:26:
yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı birazsat 30 ağustos diyorsunuz 4+5 diyorsunuz anlayamadım benim sat 16 eylül 8+1 günlük bende mi bir yanlışlık var anlayamadım
ılk gıttığınde tek kesemı vardı
evet ilk gittiğimde tek kese vardı.ben aşılama yaptırmıştım.bu ay 3 yumurtam gelişmişti ama doktor tek kese var dediği için büyük bir süpriz oldu.
kızlar yardım edin lütfennnnnnnnn
biraz evvel ultrasona girdim. 5 hafta+6günlük dedi. ultrasona bakan doktor kesenin etrafında biraz kanama var dedi. bide yaşarsa eğer al bu bebeğinin ilk fotoğrafı deyip görüntüsünü elime verdi. ne olcak şimdi, düşecek mi bebeğim? çok üzüldüm, ağlıyorum duyduğumdan beri. sordum başka hiç bişey söylemedi. öğleden sonra doktorun söylşer, sonuca o bakacak dedi. saat 13:30'u bekliyorum. Böyle bişey duyan bilen var mı aranızda? ne olacak şimdi bebeğime?
canım biz en ufak şeyde etkilenip ağlıyoruz dur bakalım doktor ne diyecek önce onu bekle şu ultrasonu çeken bayan da yani patavatsızın tekiymiş hiç öyle yorum yapılır mı yaaa. milletin ne kanamaları oluyor da ilaç vs. hemen geçiyor sen de moralini yüksek tut ki hiç kötü bişey olmasın inşallah
sevgili denizciğim bende hamileyim,ve hatta günlerimiz bile aynı seninle benimde 5+6 günlük gebeyim bende canım sakın morelini bozma. sen doktorundan cevap alıncaya kadar lütfen aklına başka bişey getirme ,bol bol dua et Allaha.
doktorun dedigi onemli ultarasyonu ceken kişi evet patavatsız konuşmuş muhtemelen hemşire felandır zaten onunda ilgi alanı degil ve bu onun verebilcegi bir karar degil
içini rahat tut ve herzaman hayırlısını iste allahtan
cnm hiç üzülme bak bende 8haftalık hamileyimbendede aynı sorun var. kese etrafında kanama var.adet gibi kanama gördüm ben. doktorunun iğne ve ilaç takviyesi yapması lazım. birde sunu diyim benim doktorum dediki ilaç bahane hep yatıcan sedece tuvalete kalkıcan dedi.bunun ilacı dinlenmek. ama korkma çoğu insanda olan bişeymiş. dikkat edip dinlenmek şart. sakın stres yapma
ay canım niye üzmüş seni ultrasounda bakan doktor öyle :85: korkma Allah yardım etsin sana dua et yavrularımız eğer sağlıklı hayırlı olacaksa bize bağışlasınİnşallah herşey yolunda gider birinde daha okumuştum kese etrafında kanama var ama bebeğin kalbi atıyor diye unuttum şimdi kimde okuduğumu senin kanaman yokmuş ağrın yokmuş çok şükür inşallah herşey yolunda gider sıkma canını bakalım öğleden sonraki randevunda doktor ne diyecek:26:
canım benim o cümleyi kuranın aklınadan şüphe ederim..gerçekten bilgili biri o şekilde konuşmaz zaten...sen içini rahat tut hatta başka bi doktora daha git....bence çok hassas konular bunlar hem kendini üzme hemde dedikleri herşeye kulak asma güven vermiyorsa o kişi sana...daha güzel pozlar verecektir o küçük poposuyla sanasen üzme kendini şimdi durduk yere..
canım hiç korkma benimde aynı şey başıma geldi 6. haftaya girdiğim gün kanamam oldu hemen doktora koştuk tabi bende çok korktum doktor muayene etti alttan biraz daha kan var tehlike geçmemiş dedi ilaç verdi yatıp dinleeceksin dedi ve ertesi gün yine kanama oldu ama bebeğim duruyo . hiç bi iş yapma yat dinlen çok fazla ayakta kalma
Herkese selam..Daha öncede yazdım ama selamımı alan olmadı..Öncelikle herkese Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin SAT a göre.7+4 günlük hamileyim.Geçen hafta ğperşembe bebişimizi ve kalp atışlarını gördük 8.3 mm idi.Benim en büyük sıkıntım mide bulantıları hiç bişey yiyemiyorum((( ne yesem öğürüyüuorum sadece meyve yoğurt bazen çorba..Dr ilaç verdi ama faydası yok..Siz neler yapıyorsunuz.arkadaşlar?Aynı duurmda olan varsa paylaşalım..
merhaba arkadaşlar bende 5+4 günlük hamileyim benide aranıza alırmısınız sitenin acemisiyim ultrason resmini nasıl eklediniz bende ekleyebilirmiyim
üzme kendini, inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınakızlar... ben de katılayım aranızaçarşamba günü doktora gittim ultrasonda 4+3 günlük kesemizi gördük.. ama son adet tarihiyle uyumlu değil kese boyutu. 13 gün geriden gelio. geç döllenme olabilir dedi doktorum.. doktor 3 kere kan tahlili istedi gün aşırı yaptırdım artışlar normalmiş... ultrasonda kesenin içinde de halka gibi birşey göründü. bu da iyiye işaret dedi.. ben 1 kere düşük yaşadığım için şuan çok korkuyorum.. o da geç döllenme sanmıştık ama değilmiş... aranızda geç döllenme yaşayıp gebeliği devam eden var mı? bu konuda morale ihtiyacım var.. sevinemiyorum bile hamileliğime:s
yaşasııın bende hamileyim sonunda bu bölüme transver olabildim allahıma çok şükür isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım benden sonra doktorunla görüştünmü bilmiyorum ama aynı sorunu aynı haftada ben de yaşadım. korkcak bişey yok. 2 haftadır istirahatteydim, bi de progestan kullandım, lekelenme yaşayabilirsin bende öyle oldu. doktorum progestanın dozunu artırdı. evde dinlendim (temizlik yapmadım dışarı çıkmadım ama yemek yaptım mesela) bugün gittim geçmiş kanamalı yerler dedi. hiç üzülme daha ilgili bi doktora git bence. moral bu dönemde çok önemli...geçmiş olsun...
bebeğe yan etkisi mi? ilacı baya yüksek dozda kullanıyorum ilacın içinde hiç öyle bi yan etkiden bahsetmiyor onun dışında baya yan etkisi olmasına rağmen. progestan progesteron hormonu. kardeşim doktor, onun tabiriyle, inşaatta tuğlaların tutmasını sağlayan harç gibi.
bi zararı olsa bunca insana vermezler diye düşünüyorum. yine de sen bilirsin...
yinede moralini bozma benim sat tan sonra 17 yada 18. Gün dü 339 düşük değil bence değerin. Hamilelikte ağrı oluyor ama dikkat et kendine fazla yorma kendini. Kanaman olursa ama hemen doktora git. Benim önceki hamileliğimde 6+2 de keseyi göremedik ancak alttan görebildik bu yüzden bakmamış olabilir. Hem 7. Haftada gidersen kalp atışlarınıda duyarsın.aklına kötü şeyler getirme
Merhaba arkadaşlar
moralim bozuk..bu pazartesi verdiğim kanda hcg 540 çıkmış...çok küçük değilmi??kaç günde nasıl artıyodu hcg??bugün 100000 geçmişmidir acaba...doktor keseyi görmek için çok erken dedi...
yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı birazsat 30 ağustos diyorsunuz 4+5 diyorsunuz anlayamadım benim sat 16 eylül 8+1 günlük bende mi bir yanlışlık var anlayamadım
ya kızlar progestan hakkında bi sürü şey yazılmış okuyunca korktum bende kullanıyorum 100 mg hem de günde 3 tane düşük tehlikem olduğu için vermişti doktor bebeğe yan etkisi olurmu ki yaaa
canım hiç moralini bozma geç döllenme diye bişey var benim mesela 6+4 diye gittim doktora 5 haftalık çıktı... yani bizim hesabımızla doktorların ki bir olmuyor sen içini ferah tut olur mu??
ya kızlar progestan hakkında bi sürü şey yazılmış okuyunca korktum bende kullanıyorum 100 mg hem de günde 3 tane düşük tehlikem olduğu için vermişti doktor bebeğe yan etkisi olurmu ki yaaa
evet biraz rahat olmam lazım bebeişime zarar veriyorum dimi?akşam eşimde çok geç geldi o gelince sarılıp nasıl ağladım....rahatladım biraz..canım progestanı acilden yazarlarmı illa uzmanmı yazması gerekiyor??
birşey sormak istiyorum kızlar çatlatma iğnesi olduktam sonra 15. gün kan testi yaptırdım 476 çıktı.
Dr .ultrosanda göremeyiz ama bakalım dedi,olmayınca bayramdan sonra gel bakarız, yumurtan catlamış. Değere göre Bu dış gebelik olabilirmi? Hiç rahat değilim, hamilelik var dedi ama sevinemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?