birşey sormak istiyorum kızlar çatlatma iğnesi olduktam sonra 15. gün kan testi yaptırdım 476 çıktı.
Dr .ultrosanda göremeyiz ama bakalım dedi,olmayınca bayramdan sonra gel bakarız, yumurtan catlamış. Değere göre Bu dış gebelik olabilirmi? Hiç rahat değilim, hamilelik var dedi ama sevinemiyorum.
canım bende acilden yazdırdım progestan ı doktorum al dedi bende gidip yazdırdım. doktorum günde 3 kere alttan konulmasını önerdi o zaman pek yan etkisi olmuyormuş. baş ağrısı halsizlik yapabiliyormuş ağızdan. bende hala kullanıyorum
cnm drların ilk sözü genelde dış gebelik olabiliyor banada söylemişti ama sanırım eğer hcg değerin ikiye katlanıyorsa bu sorun olmadığını ifade edebilir birde dış gebelik çok ağrılı oluyormuş, bence içini rahat tut ilk değerin gayet iyi ve bayram sonrasını sabırla bekle...
Zaten ilk korkumda ondan oldu, iğneden sonra hiç ağrılarım geçmedi, sanki adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi. Biyerde de okuyunca korkuttum. 22 kasımı bir an önce gelmesini istiyorum.Dr ağrılara rahim büyümesinden bebeğin yrlşmesinden vs olduğunu söyledi. Değere bakınca hamilesin dedi, dedim kesinmi, inanamadım ki. inş. bi sorun çıkmazda. bu arada tdağ ın neresinden?
nurum 29
canım bende de adet olacakmışım hatta bağırsaklarım bozukmuş gibi ara ara ağrı giriyor... yorulduğumda, stresli olduğumda ve kendimi zorladığımda.... böyle şeyler olabilir diye duymuştum.. inşallah önemli birşey değildir hepimizinki... bir de dış gebelik olsa öyle basit bi ağrı olacağını sanmıyorum cnm... bence herşey gayet normal gidio ve bebeğini göreceksin inş
ama adet olacakmışsında olamıyormuşsun gibi ağrı gebeliktede oluyor benimde öyle oldu adet zamanın gelince ve bir hafta boyunca ağrım devam etti.22 kasımda eminim bebeğini göreceksin ve rahatlıyacaksın. keseyi yada kalp atışlarını görene kadar böyle düşünmen normal bu düşük yapanlarda ve bebeğe geç sahip olanlarda mutlaka oluyor ister istemez. yinede olumlu düşün.
cnm evet çok fazla okumak çok da iyi olmuyor drum geçen bana bi iki soru sordum seni kim bilgilendiriyosa yanlış yönlendiriyor dedi bende okuduklarımdan yaptıım çıkarımlar diyemedim:)Bilgen banada yasak koysa yeridir :90:. Çok kafamı karıştırıyor yazılar, olumsuz düşünceler alıyor sevinemiyorum bile. Bayramdan sonra anlaşılacak inş. Bu arada tbr ederim.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.
saol canım inşallah.ben 10 yıllık evliyim.bu sekizinci gebeliğim 6 düşük bir dış gebelik.anlayacağın paranoyak oldum.artık okumamaya çalışıyoru.çünkü okuduğum her belirtiyi kendimde sayıyorum
cnm bende de aynı olmaya başladı acaip midem bulanıyo aklıma bişiler geldikçe tiksiniyorum bigün önce çok severek yediğimi ertesi gün görmek bile istemiyorum ama yemeye zorluyorum kendimi küçük fasulyem için:) ama yiyeceklerim listesi gittikçe azalıyor sadece peynir ve ekmek istiyor cnmcnm bende de var bulantı ama allaha şükür bugün iyiyim biraz daha kusma fln olmuo ama bulantı şiddetli bi şekilde oluyor... bende ayakta durunca yorulunca belime sancı girio endişelenme
kızlar yardım edin lütfennnnnnnnn
biraz evvel ultrasona girdim. 5 hafta+6günlük dedi. ultrasona bakan doktor kesenin etrafında biraz kanama var dedi. bide yaşarsa eğer al bu bebeğinin ilk fotoğrafı deyip görüntüsünü elime verdi. ne olcak şimdi, düşecek mi bebeğim? çok üzüldüm, ağlıyorum duyduğumdan beri. sordum başka hiç bişey söylemedi. öğleden sonra doktorun söylşer, sonuca o bakacak dedi. saat 13:30'u bekliyorum. Böyle bişey duyan bilen var mı aranızda? ne olacak şimdi bebeğime?
sağol canım,progestan ilacını internette biraz arattım hiç bir faydası yok, yeni doğmuş bebekte solunum yetmezliğine neden olabilir filan diyo, devlettiki doktorda zaten düşüğü önler diyemem ama adteendir yazayım ben sana bu ilacı dedi. şimdi sen içtim iyi oldum deyince çok sevindim inankibende kullanayım mı acaba? sen günde kaç defa aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?