2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

cnm drların ilk sözü genelde dış gebelik olabiliyor banada söylemişti ama sanırım eğer hcg değerin ikiye katlanıyorsa bu sorun olmadığını ifade edebilir birde dış gebelik çok ağrılı oluyormuş, bence içini rahat tut ilk değerin gayet iyi ve bayram sonrasını sabırla bekle...

birazdan çıkıcam gidip yazdırıcam canım..jel olanı varmış varsa onu alıcam..

Zaten ilk korkumda ondan oldu, iğneden sonra hiç ağrılarım geçmedi, sanki adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi. Biyerde de okuyunca korkuttum. 22 kasımı bir an önce gelmesini istiyorum.Dr ağrılara rahim büyümesinden bebeğin yrlşmesinden vs olduğunu söyledi. Değere bakınca hamilesin dedi, dedim kesinmi, inanamadım ki. inş. bi sorun çıkmazda. bu arada tdağ ın neresinden?

ama adet olacakmışsında olamıyormuşsun gibi ağrı gebeliktede oluyor benimde öyle oldu adet zamanın gelince ve bir hafta boyunca ağrım devam etti.22 kasımda eminim bebeğini göreceksin ve rahatlıyacaksın. keseyi yada kalp atışlarını görene kadar böyle düşünmen normal bu düşük yapanlarda ve bebeğe geç sahip olanlarda mutlaka oluyor ister istemez. yinede olumlu düşün.

kızlar ben de progestan kullanıyorum... serophen adlı ilaçla tadevi görüyordum o zamandan beri doktorum kullanmamı önerdi.. olası bir döllenmede bebeğin tutunmasına yardımcı olur dedi... şuan 4+6 günlük hamileyim.. devam ediyorum.. ayrıca innohep (0,45 ml) adlı bi iğne kullanıyorum hergün.. eşim evde yapıyor, coraspin ve folik asit te kullanıyorum.. iğne ve coraspin kan sulandırıcıymış.. kan pıhtılaşması ihtimaline karşı dedi ve vücut bebeği yabancı madde olarak görürse ona karşı da koruyucu dedi... bundan önce 1 düşük yaşadığım için tedbirli davranıyoruz..

progestana gelince ben sabh akşam 200mg alıyorum... ve faydası olduğuna da inanıyorum. kafanızı yormayın kızlar.bebeğe zararı olduğunu sanmıyorum ki yazmıyor da.. doktorunuz verdiyse mutlaka kullanın bence

nurum 29

canım bende de adet olacakmışım hatta bağırsaklarım bozukmuş gibi ara ara ağrı giriyor... yorulduğumda, stresli olduğumda ve kendimi zorladığımda.... böyle şeyler olabilir diye duymuştum.. inşallah önemli birşey değildir hepimizinki... bir de dış gebelik olsa öyle basit bi ağrı olacağını sanmıyorum cnm... bence herşey gayet normal gidio ve bebeğini göreceksin inş

slm herkese benmide durumum aslında adet tarihime bakılırsa 7+2 ama şuan 5 haftalık gözüktü kese adet düzensizliğim vardı bnmde inşallah pazartesi belli olcak bakalım rabbim isteyen herkesin kucağına almayıda nasip etsin

merhaba ben de ekimde hamile kaldım 29.gün değerim 173 çıktı hayırlısı vayramdan sonra ilk kontrolüme gidecğim.

selam kıslarryaa ben dun cok ayakta durdum ondanmıdır nedır belım cok agrıyo bıde mıgde bulantım var kusmuyorum cok ama bukanıyo hıssedıyorum sızdede varmıı lutfen cevap sıkıldım artık mıgde bulantısından yaaa :) bı an once gecse su gunler 3 aylık olsak

cnm bende de var bulantı ama allaha şükür bugün iyiyim biraz daha kusma fln olmuo ama bulantı şiddetli bi şekilde oluyor... bende ayakta durunca yorulunca belime sancı girio endişelenme

İnş. 3aftalık görünürmü ki, o zamanda görünmese iyice paniklerim. Gögüslerde hasasiyet oldumu canım sende. Bende ilk defa oldu ne adete yakın nede adetliylken böyle bişey olmamıştı. Ara ara bazen sağdan bazen soldan vuruyor, çoğunluk sağdan vuru rahatsız ediyor ki sorma. Canım senınkı ne kadar?

Anadolukızı çok çok tşk ederm yorumlarınız için. Ben biyerde okudum::::Örneğin belirli aralıklarla gelip giden ve karının alt kısmında şiddetli kramplar şeklinde hissedilen ağrılar düşüğün ya da erken doğumun belirtisi olabilir. Yine çok erken dönemde karın ağrısı dış gebeliğin bir belirtisi olabilirbunu okuyunca çok korkutum.. Ağrı 15 gündür var yani iğnden buyana. Nebileyim bebeğimi göremedim ya, çokkk erken ağrılard a olunca baya bi endişelendim. 476 değerine göre bebişim 2aftalıkmı acaba???? çünkü çatlatma iğnesinden buzamana okdr olduda.

slmm arkadaşlar.benim midem bulanmıyor.dün doktoruma dedim ki internette okudum,midesi bulanmayan kadınlarda düşük oluyormuş.doktorumda bundan sonra sana interneti yasaklıyorum ddedi.dün sat'a göre 6+1 günlüktüm.balıklardan biri 6 hafta 3.5 mm,diğer balık 6+1 hafta 3.8 mm'di.

nur ben mayıs ayında dış gebelik geeçirdim ve bir hafta hastanede yattım.normal gebeliktede dış gebeliktede kasık ağrın vğ bel ağrın oluyor.ama dış gebeliğin en büyük belirtisi düzensiz artan betahcg hormonudur.düşme ve yükselme eğilimi gösterir.örneğin 2 gün önce 200 ise bugün 250 çıkar.normal gebeliklerde iki kata yakın bir artış beklenir

Bilgen banada yasak koysa yeridir :90:. Çok kafamı karıştırıyor yazılar, olumsuz düşünceler alıyor sevinemiyorum bile. Bayramdan sonra anlaşılacak inş. Bu arada tbr ederim.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.

saol canım inşallah.ben 10 yıllık evliyim.bu sekizinci gebeliğim 6 düşük bir dış gebelik.anlayacağın paranoyak oldum.artık okumamaya çalışıyoru.çünkü okuduğum her belirtiyi kendimde sayıyorum

cnm evet çok fazla okumak çok da iyi olmuyor drum geçen bana bi iki soru sordum seni kim bilgilendiriyosa yanlış yönlendiriyor dedi bende okuduklarımdan yaptıım çıkarımlar diyemedim:)

aslında en güzeli herşeyi oluruna bırakmak hem sen tecrübelisin de bende biara hep tahlil yaptırmak istiyodum ahtta eşime takılıyodum şu ultrasondan eve mi alsak die:))

cnm bende de var bulantı ama allaha şükür bugün iyiyim biraz daha kusma fln olmuo ama bulantı şiddetli bi şekilde oluyor... bende ayakta durunca yorulunca belime sancı girio endişelenme
cnm bende de aynı olmaya başladı acaip midem bulanıyo aklıma bişiler geldikçe tiksiniyorum bigün önce çok severek yediğimi ertesi gün görmek bile istemiyorum ama yemeye zorluyorum kendimi küçük fasulyem için:) ama yiyeceklerim listesi gittikçe azalıyor sadece peynir ve ekmek istiyor cnm

ben yemek yapmk bıle ıstemıyırum ya bırı gelsede yapsa dıye beklıyoırum ama ne yemwgı bılmıyorum yemek ismlerı duyunca mıgdem bulanıyo nasıl gecıcek zamn bılmıyorumm

persembe aksami bende wc ye gidince gordum ki akinti seklinde pembe pembe gelmis. hic farketmedim moralim bozuldu ama yapcak bisi olmayinca yattim. ertesi gunde devam edince aile hekimini aradim hastaneye git dedi. orada idrar tahlili yaptilar duruma gore doktoru cahircaz dediler. sonra doktor geldi alttan utrasonla bakti ben daha ne oldugunu anlamadan keseyi ve bebegi gordum saskinliktan kala kalmisim cok oyle inceleyemeden kontrol bitti. doktor kalbi atiyo dedi. ben goremedim ama esim gormus kalbini :) ay minnacikti kesenin icinde hafif egik yatiyordu:) bilmiyorum karindan ultrasonla bu kadar net gorunur mu?
doktor ultrason ciktisini verdi sandim ama vermemis.esim hac haftalik oldugunu fln sordu doktorda persembe normal kontrolunuze gelin doktorunuz daha ayrintili bakar ve durumu hakkinda yorum yapar dedi.
hic bi ilac fln vermedi. sagligi yerinde olursa zaten yasar dusecegi varsa sagliksizsa zaten duser bisi yapilamaz dedi. kendini zorlama dikkat et dedi.
suan lekelenme kahveye rengine dondu.son kalanlar galiba bitmek uzere ins. basta doktora gitmeden korktum ama simdi korkmuyorum. guzel dusunmek istiyorum.

progestanın nasıl faydası yok canım olur mu, senin bebeğin şuanda sana progesteron hormonu ile bağlanıyor. progesteron hormonu olması gerekenden daha düşük salgılanırsa bebeğinin düşme tehlikesi oluyor. internetteki araştırmalara inanmıyorum ben, ankarada çok iyi bi doktora gidiyorum ve progestandan sonra lekelenmelerim geçti. kanama geçirdim ben. ayrıca bu ilacı üreten firmada benim kendi amcam çalışıyor. zararı olsa o derdi alma diye. sen bilirsin ben halimden memnunum :) kanamam geçti bebeğim de maşallah sağlıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…