2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

nurum,,

göğüslerde hassasiyet oldu evet ama bazı günler azalıo bazı günler şiddetleniyo.. anlayamadım inşallah kötüye işaret değildir...ben 4+6 günlüğüm ..3 haftalık gebeliklerde ancak vajinal ultrasonla görülebilir bikaç kişiyi okumuştum 3 haftalıkken görünen... ama görünmeme ihtimali daha yüksek... inşallah herşey yolunda gider..

bucan,,

ewet bazen bana da oluyo öyle şeyler... ama bugün nedense önceki günler gibi şiiddetli mide bulantım olmadı.. korkuyorum hatta.. hafiften bir bulantım oluo geçio.. olabilir mi acaba böyle şeyler:S:S:S:S:S

bilgisi olan varrrr mııııııııııııııııııııı?

doktorum bana bulantıların olursa korkam normal demişti çok aşırı olunca beni ara dedi..bulantıların olması normal bende de bulantılar oluyo ama kusma yok...

kızlarrr ben de bugün öğrendim 4+1 günlük hamileyimmm. belim ağrıyor ve süreklii yumurta yemek istiyorum ya böyle aşerme olmaz herhalde :)

kızlarrr ben de bugün öğrendim 4+1 günlük hamileyimmm. belim ağrıyor ve süreklii yumurta yemek istiyorum ya böyle aşerme olmaz herhalde :)

canım tebrikler dikkat et kendine çabuk geçiyor zaman bak ben 23 haftaya geldim bile sağlıkla alırız kucağımıza inşallah rabbim herkese nasip etsin

kıyamam ben sana... hiç üzme kendini herşey yolunda hep böyle düşün olur mu? progestan hakkında hiç bir bilgim yok ben hiç kullanmadım bu ilacı... ama bence acilden yazarlar sonuçta bu acil bir durum..

bana da doktor açıklama yaparken bunu internete okumuştum dedim... sonra bak dedi internet bazen hastaları olumsuz etkiliyor dedi mesela ben senin bebeğini hesaplarım 710 gr çıkar internette 750 olması erektiği yazar da sen bundan endişe edersen olmaz dedi kimsenin bebeği nasıl ki aynı kiloda doğmuyorsa ilk başlarda gelişimi de aynı olmaz kimse ile kıyaslama yapılmaz ben aksi bir durum olursa zaren sana bildiririm dedi... internet konusunda uyardı beni de...

cnm benim de ilk önceleri aşırı derecede peynir yoğurt yumurta ve resme ilgim vardı hatta çok seviniyordum sağlıklı beslenicem die ama bence çok fazla yeme sonra benim gibi tiksinebilirsin:89:

merhaba bence çok alakasız bi durum miğde bulantısı olmuyo diye düşük olma durumu.neyse bakalım hayırlısı olsun diyelim.acaba yanlış mı anladım.ikiz bebeklere mi hamilesiniz.

allah sabır versin bulantı çok kötü bi durum.bende yok şimdilik çok şükür.2 gün sonra 7 haftalık olacağım.erken mi acaba.olur mu ki ilerde bilmiyorum ki.bende uyku var.bazen de sancı oluyor.o kadar.

merhaba öncelşikle hayırlı olsun.inşallah herşey istediğin gibi olur.benim fikrime göre çatlatma iğnesinden 15 gün sonra baktırmıssın sonuç 476 çıkmış bence ii bi değer.yani adet gününü bir iki gün geçmiş oluyor demi.dış gebelikte sonuç bu kadar yüksek çıkmaz.yine için rahat olsun bence 2 gün sonra tekrar baktır bu çıkan sonuçtan sonra.ben dış gebelik geçirdim.kanama oluyor zaten.rengi siyahımsı.dikkat et.sende böyle bişey var mı.

nurum 29 bu arada kese falan gözükmedimi.ama gözükmeyebilirde.bence çok yeni old için gözükmemiştir.kandan takip et derim.

evet ikizlermiş anladım canım.ne güzel.hayırlı olsun.acaba sizin tek kese içinde iki bebekmi yoksa iki ayrı kese mi var.eğer iki ayrı kese varsa ikisindede bebek göründü mü.bide kaç haftalık hamilessiniz.bana acil cvp verirseniz çok sevinrim.çünkü bendede iki kese var fakat diğer kesede bebek falan gözükmedi şimdilik.doktor bayramdan sonra gelmemi söyledi.

Arkadaşlar benı merka eden yada haber bekleyen varsa ben bugun kasık ağrıma dayanamayıp doktora gıttım bayramdan once emın olmak ıstedım tekrar herşey çok şukur oyle guzeldıkı kocaman bır kese gorduk ve dedıkı hıç bır sorun yok sen 5+6 gunluk gebışsın dedi bir hafta sonra gel bebışını kesesınde gorup kalp atışını dınleyelım dedık ayyy çok guzeldıııııı

kızlarr rabbımm hepımıze bu gunlerı sonuna kadar guzel geçırmeyı nasıp etsın hepımız bebışlerımızı kucaklarımıza alabılelim

Mrb. tşk ederim hepimiz için. Adet günümden birgün önce baktırdım. Eşimde öyle söylüyor; Öyle birşey olsa, dr. hemen hamilesin dermi, oda bilmiyormu iki gün sonra tekrardan test yaptırmayı. Bayramdan sonra gideceğim inş. Dün ultrosandan üstten bakmıştı. Allaha şükür öyle bi durumum olmadı kanama vs.

Buarada iki gün sonra yaptırsam yani yarın, değer 900küsürlerde oluyor, e ozamanda tee 3-4aftalık olaraktan göstermezmi. E benımkı olmuş 15günlük. Bişi anlamadım ki:26:

Son düzenleme:

canım ayakta kalmışsın ya ondandır aman dikkat et ,malesef hepimizde olan şikayetler benim ilk hamileliğimde miden feci şekilde bulanıyordu ama istifra etmiyordum ama edeceğim diye korkudan gece yatağımın yanına kocaman leğenleri koyuyordumbu arada belin ağrıyorsa eskiler öyle derlerbebişin büyük ihtimalle bir küçükbey olacakHerşey gönlünce olsun DİKKAT ET,kimseyi sallama hiç bişeyi sallama yat dinlen bidaha bu günler geri gelmiyo şekerim

iki ayrı kese var.evet ikisindede bebek gözüktü ve kalp atışlarını duyduk allahıma bin şükür bugün itibari ile biri 6+2 hafta,diğeri 6+3 haftalık

herkese iyi geceler bende ekim hamilesiyim gecen hafta salı doktora gıttım bebeğimin kesesini gördük ama henüz bebeğimi göremedik pazartesi sabah tekrar gidicez inş bu sefer görürüz...salı günü bebişimizi görmeye o kadar hazırlıklı gittik ki göremeyince tam bir hüsran oldu inş bayrama bebişimi görüp mutlu girerim daha hiç kusmam olmadı sadece çok acıkınca biraz midem bulanıyor ayrıca hamilelikte kullanılan folic asıt te günde 3 tane içildiği için mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyormuş bunun için benim doktorum solgar folacın aldırdı günde 1 tane içiyorum şimdilik çok fazla mide bulantım yok ilk kızımda 6 ay içim dışıma çıkmıştı çok dua ettim 2. hamileliğimde aşermeyeyim diye çünkü evde benden ilgi bekleyen bir kızım var (bu arada birde eşim var tabiki ) allahım inşallah hepimiz hayırlısı ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…