bucan,,
ewet bazen bana da oluyo öyle şeyler... ama bugün nedense önceki günler gibi şiiddetli mide bulantım olmadı.. korkuyorum hatta.. hafiften bir bulantım oluo geçio.. olabilir mi acaba böyle şeyler:S:S:S:S:S
bilgisi olan varrrr mııııııııııııııııııııı?
kızlarrr ben de bugün öğrendim 4+1 günlük hamileyimmm. belim ağrıyor ve süreklii yumurta yemek istiyorum ya böyle aşerme olmaz herhalde :)
evet biraz rahat olmam lazım bebeişime zarar veriyorum dimi?akşam eşimde çok geç geldi o gelince sarılıp nasıl ağladım....rahatladım biraz..canım progestanı acilden yazarlarmı illa uzmanmı yazması gerekiyor??
slmm arkadaşlar.benim midem bulanmıyor.dün doktoruma dedim ki internette okudum,midesi bulanmayan kadınlarda düşük oluyormuş.doktorumda bundan sonra sana interneti yasaklıyorum ddedi.dün sat'a göre 6+1 günlüktüm.balıklardan biri 6 hafta 3.5 mm,diğer balık 6+1 hafta 3.8 mm'di.
kızlarrr ben de bugün öğrendim 4+1 günlük hamileyimmm. belim ağrıyor ve süreklii yumurta yemek istiyorum ya böyle aşerme olmaz herhalde :)
slmm arkadaşlar.benim midem bulanmıyor.dün doktoruma dedim ki internette okudum,midesi bulanmayan kadınlarda düşük oluyormuş.doktorumda bundan sonra sana interneti yasaklıyorum ddedi.dün sat'a göre 6+1 günlüktüm.balıklardan biri 6 hafta 3.5 mm,diğer balık 6+1 hafta 3.8 mm'di.
selam kıslarryaa ben dun cok ayakta durdum ondanmıdır nedır belım cok agrıyo bıde mıgde bulantım var kusmuyorum cok ama bukanıyo hıssedıyorum sızdede varmıı lutfen cevap sıkıldım artık mıgde bulantısından yaaa :) bı an once gecse su gunler 3 aylık olsak
birşey sormak istiyorum kızlar çatlatma iğnesi olduktam sonra 15. gün kan testi yaptırdım 476 çıktı.
Dr .ultrosanda göremeyiz ama bakalım dedi,olmayınca bayramdan sonra gel bakarız, yumurtan catlamış. Değere göre Bu dış gebelik olabilirmi? Hiç rahat değilim, hamilelik var dedi ama sevinemiyorum.
slmmm kızlar uzun üsredir gelemiyorum. bugün dokoruma gittim bebişimin kalp atışını dinlemek için ve süpriz oldu ikizmiş balıklarım.çok mutlu oldum anlatamam.darısı isteyen herkesin başına inşallah
merhaba öncelşikle hayırlı olsun.inşallah herşey istediğin gibi olur.benim fikrime göre çatlatma iğnesinden 15 gün sonra baktırmıssın sonuç 476 çıkmış bence ii bi değer.yani adet gününü bir iki gün geçmiş oluyor demi.dış gebelikte sonuç bu kadar yüksek çıkmaz.yine için rahat olsun bence 2 gün sonra tekrar baktır bu çıkan sonuçtan sonra.ben dış gebelik geçirdim.kanama oluyor zaten.rengi siyahımsı.dikkat et.sende böyle bişey var mı.
selam kıslarryaa ben dun cok ayakta durdum ondanmıdır nedır belım cok agrıyo bıde mıgde bulantım var kusmuyorum cok ama bukanıyo hıssedıyorum sızdede varmıı lutfen cevap sıkıldım artık mıgde bulantısından yaaa :) bı an once gecse su gunler 3 aylık olsak
evet ikizlermiş anladım canım.ne güzel.hayırlı olsun.acaba sizin tek kese içinde iki bebekmi yoksa iki ayrı kese mi var.eğer iki ayrı kese varsa ikisindede bebek göründü mü.bide kaç haftalık hamilessiniz.bana acil cvp verirseniz çok sevinrim.çünkü bendede iki kese var fakat diğer kesede bebek falan gözükmedi şimdilik.doktor bayramdan sonra gelmemi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?