bu arada kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum ben çok inanırım ve yaparım eğer siz de inanırsanız yapmakta fayda var... Allah'ın isimlerinden EL-MÜBDÎ “Varlıkları, daha önce bir misli ve benzeri olmaksızın, ilk defa yaratan" demek bunu eşiniz ve siz elini karnınıza koyarak 100 defa okuyacak... bunu yapan kişilerin bebekleri ne düşer ne de vaktinden önce doğar İNŞALLAH... ben de Allah'ın isimleri adlı minik bir kitapçık var orada okudum ve sizlerle paylaşmak istedim... ben her akşam okuyorum inşallah vesile olur...
slm kızlar ,uzun süredir giremiyorum maalesef( zaten artıkta gitmicem ,çünkü gebeliğim sonlandı kızlar ( maalesef kan damarlrım ona ulamşammış canlanmaz dediler...dün sabahta alındı (( çok üzüldüm ,çok ağladım ama yapılcak bişey yok hhayırlısı ..Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum ,hayırlı bayramlar...inşallah 3 ay sonra tekrar başlıcaz denemelere ama bu defa bi ilça takviyesi gelişcek sanırım ,bana dua edin çünkü bidaha bunu yaşamak istemiyorum (( hoşçakalın..
selamm:)
testim pozitif cikmisti bugun kan testi icin doktora gidicem. bakalim nediycek doktor.
slm kızlar ,uzun süredir giremiyorum maalesef( zaten artıkta gitmicem ,çünkü gebeliğim sonlandı kızlar ( maalesef kan damarlrım ona ulamşammış canlanmaz dediler...dün sabahta alındı (( çok üzüldüm ,çok ağladım ama yapılcak bişey yok hhayırlısı ..Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum ,hayırlı bayramlar...inşallah 3 ay sonra tekrar başlıcaz denemelere ama bu defa bi ilça takviyesi gelişcek sanırım ,bana dua edin çünkü bidaha bunu yaşamak istemiyorum (( hoşçakalın..
canım arkadaşlarım hepinize hayırlı bayramlar dılıyorum kımse kendını yormasın kızlar bayram sonrasını kalp atışı ıçın ıple çeken arkadaşlarım muayene sonrası ılk fırsatımız paylaşmak olsun bende o gunu ıple çekıyorum :)) evet arkadaşlar rabbımın nasıpı ıle ılk defa bayrama karnımızda bebışımızle gırcez rabbım bırdahakı bayramlara kucağımızda gırmeyı nasıp etsın inşalahhhhhhhhhhhhhhh.
kızlar yaa, bebişi öğrenmeden önce sigara içiyordum, farkedene kadar da 3-4 hafta içmiş oldum...sizce bebişime zarar vermiş miyimdir? gelişim geriliği felan olur mju? içim içimi yiyor, dr a 22sinden sonra gidebileceğim...
kızlar yaa, bebişi öğrenmeden önce sigara içiyordum, farkedene kadar da 3-4 hafta içmiş oldum...sizce bebişime zarar vermiş miyimdir? gelişim geriliği felan olur mju? içim içimi yiyor, dr a 22sinden sonra gidebileceğim...[/QUOT
canım sen içini rahat tut sen adet kanaman gecikip test yapıp kesin hamile olduğunua inanıncaya kadar vücut farklı hormon salgılayıp bebeği her şeyden koruyor doğa kanunu canım bu içini rahat tut ama bundan sonra herşeye dikkat ettebrikler sevgiler
kıslar doktora sordum ama sızede sorayım daha onceden dogum yapıp 10 saatlık yolculuga cıkan varmı varsa nasıl gectı yolculugunuz neler yaptınızz
CNM NEZAMAN DOĞUM YAPILDI?yani bebiş dünyaya geldi ve hala 40 ı çıkmadımı?
arkadaşlar ben 8.haftanın içindeyim doktor yolculuk için izin vermedi 9 günü evde yalnız geçircez ama olsun yeterki bebişim sağlıklı olsun
cnm seni tedirgin etmek gerçekten istemiyorum...öncelikle kesinlikle doktoruna danışman lazım... benim doktorum bana hiç önermedi yolculuğu...2 saatte 1 mola vere bilirsin demişti... doktorum çok hassas bu konuda...ama sağlıklıysan eğer inş ALLAHIN İZNİYLE BİŞEY OLMAZ...yok canım ekske oyle osla daha 7 haftalıgım o yuzden nasıl gecırdınız boyle bı yolculugu dıye sormak ıstedım
hepiniz sağolun arkadaşlar, imimi ferahlattınız..ya bu olumsuz düşünceler, endişeler sanırım hormonlarla mı ilgili:?? devamlı bir kaygı durumu var, bayramdan sonra hayırlısıyla bi kalp atışıyla, kesemizi görsek başka bişi istemiyorum..belki o zaman biraz olsun rahatlar içim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?