2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

verdığın bılgı çok guzel bende yapıcam kısmetse her akşam bundan sonra haklısın rabbımıze sırtımızı dayadıkmı kım tutuar bızı bu arada senıde uyku tutmadı sanırım bende bır ay olcak nerdeyse kaçta yatarsam yatım 4 den sonra uyanıyorum doktor bıle bu hamılelığın son aylarında olur ancak sende nıye oluyor anlamadım dedı kızlar varsa bır tavsıyenız ????????????

cnm çok geçmiş olsun Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah bundan sonra herşey dilediğince olur güzel bir bayram geçirmen dileğiyle inşallah...

Arkadaşlar herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun druma danışmadım ama 6 saatlik bir yolculuğa çıkıyoruz inş. yavaş yavaş ve dinelenerek gideceğiz ben de yol boyunca El-Mubdi'yi okuyacağım saolasın arkadaşım.. Herşeyin hayırlısı

canım arkadaşlarım hepinize hayırlı bayramlar dılıyorum kımse kendını yormasın kızlar bayram sonrasını kalp atışı ıçın ıple çeken arkadaşlarım muayene sonrası ılk fırsatımız paylaşmak olsun bende o gunu ıple çekıyorum :)) evet arkadaşlar rabbımın nasıpı ıle ılk defa bayrama karnımızda bebışımızle gırcez rabbım bırdahakı bayramlara kucağımızda gırmeyı nasıp etsın inşalahhhhhhhhhhhhhhh.

slm bende 30 ekimde öğrendim hamile olduğumu. bugün kalp atışlarını duyduk... inşallah bekleyen herkes biran önce herkes biran önce bu duyguları tadar. ben hamile olduğumu bugün öğrenmiş gibiyim

sevgili şanse adına çok üzüldüm fakat ,olaya birde şurdan bakalım,demekki sen hamile kalabiliyorsun bu yönden çok şanslısın,ve şimdi artık bir saabin var,ne güzel ahirette, Allah'a ;Annemi bir kerecikl ememeden yanına gelidm ,annemi de cennetine alırsan ben öyle gelirim diye yalvarırlarmış...dilerim en kısa zamanda 2. bebeğine hamile kalırsın..

Ay bende çok merak ediyorum,:18:acaba iyimi sağlıklımı,herşey yolundamı diye ,çok meraktayım gitmek istediğim drda çok yoğun aralık 2ye randevu alabildim ya inanırmısınız hiç bulantım tiksinmem yok,uyku halim yok ,ilk bebeğimde midem bulanırdı sabahlara kadarsonra çaydan birde kolonyada tiksinmiştim ve de acayip rehavet çökerdi uyurdum şimdi mşllah cin gibiyim hiç uyku yok,inanın kasık ağrım ve göğüs ağrım olmasa hamileyim diyemeyeceğim..normal olduğu söyleniyor bu durumun ama yinede annelik iç güdüsü işte hee birde çok sinirliyimAcABA BeBeK İyİmİdİr

kızlar yaa, bebişi öğrenmeden önce sigara içiyordum, farkedene kadar da 3-4 hafta içmiş oldum...sizce bebişime zarar vermiş miyimdir? gelişim geriliği felan olur mju? içim içimi yiyor, dr a 22sinden sonra gidebileceğim...

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim en kısa sürede sağlıklı bebiş nasip etsin inş.kendine çokkk iyi bak görüşmek üzere iyi düşün iyi olsun inş.

canım bence pek bsıey olamz cunku daha kese bıle olusmadıgı ıcın bebekde yok ortada doktora sorarak daha net cevap alabılrısın canım herkeze hayırlı bayramlar sımdıden hepınız dıkkat edın bende yarın aksam 10 saatlık yolculuga cıkıcam ınsallah sorunsuz gecer yolculugum herseye zaman kendınızı uzmeyın lutfen canlarım

kızlar regliniz geçene kadar vucudun kendine göre yai hamilelik oluşmaya başladığı zaman vucut bi kalkan oluşturuyor ne hikmetse o zaman kadar ne kadar zararlı şeyler tüketilse yada fiziksel aktivitelerde.. maşallah bebişin gelişimine hiç etki etmiyo...ama işin farklı bi boyututa şu.. 12. haftaya kadar bebeğin eşi yani plesantası oluşmadığı için bundan sonra iyeceğiniz herşeye dikkat etmelisiniz çünkü zararlı besinleri süzecek bi plesanta yok direk bebeğe geçe bilir... . özellikle kurban geldi malum kızlar... mümkünse çiğ ete vumryın elinizi.. doğramayın siz yada eldiven kullanın...İYİ BAYRAMLAR GÜZEL ANNELER...

kıslar doktora sordum ama sızede sorayım daha onceden dogum yapıp 10 saatlık yolculuga cıkan varmı varsa nasıl gectı yolculugunuz neler yaptınızz

hepiniz sağolun arkadaşlar, imimi ferahlattınız..ya bu olumsuz düşünceler, endişeler sanırım hormonlarla mı ilgili:?? devamlı bir kaygı durumu var, bayramdan sonra hayırlısıyla bi kalp atışıyla, kesemizi görsek başka bişi istemiyorum..belki o zaman biraz olsun rahatlar içim...

arkadaşlar ben 8.haftanın içindeyim doktor yolculuk için izin vermedi 9 günü evde yalnız geçircez ama olsun yeterki bebişim sağlıklı olsun

arkadaşlar ben 8.haftanın içindeyim doktor yolculuk için izin vermedi 9 günü evde yalnız geçircez ama olsun yeterki bebişim sağlıklı olsun

bende 7 haftalık hamıleyım canım ıkı doktora gıttım ıkısınıede sordum bısye olmaz cıkabılırsın dedıler ama 2 3 saatte bı 10 dk yuru dedıelr ınsallah bsıey olmaz

yok canım ekske oyle osla daha 7 haftalıgım o yuzden nasıl gecırdınız boyle bı yolculugu dıye sormak ıstedım
cnm seni tedirgin etmek gerçekten istemiyorum...öncelikle kesinlikle doktoruna danışman lazım... benim doktorum bana hiç önermedi yolculuğu...2 saatte 1 mola vere bilirsin demişti... doktorum çok hassas bu konuda...ama sağlıklıysan eğer inş ALLAHIN İZNİYLE BİŞEY OLMAZ...

CNM ALLAHIN İZNİYLE DUYARSINIZ...ve öyle bişeyki bu tedirginlik hep olucak sizde...ama mutlulukğun verdiği heycan olsun içinizde.. ben çok pimpirikliydim doktorum o kadar iyi olmasa psikolojik destek alırdım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…