2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slmm tebrik ederim bende aranızaa dahaa şimdikk geldimmm bendee hamilemiyimm dahaa tam olarak bilmiyorummm adet olucakmış gibi bi ağrı varrr 4 gün geçikti hamilemiyimdir acabamm :)

canım bir test yaop hemen ilk günlerde adet ağrıları bven de de olmuştu... sonucta vücut adet olacağını sanıyor daha....

5+3tüm cnm kalp atışını duyduğumda

aa çok güzel erkenden duymuşsun ama vajinal bakılmış sana ben karnımdan baktıracağım istermiyorum korkuyorum alttan bakarsa birşey olur diye gerçi olacağı varsa o bahane olur da olsun suçluluk duymak istemiyorum ben de 6 kasımda doktora gideceğim o zaman 5+1 oluyor Allah izin verirse.. karnımdan kese görünür inşallah kalp atışı heralde hemen duyulmaz karnımdan:26:

slmm tebrik ederim bende aranızaa dahaa şimdikk geldimmm bendee hamilemiyimm dahaa tam olarak bilmiyorummm adet olucakmış gibi bi ağrı varrr 4 gün geçikti hamilemiyimdir acabamm :)

idrar testi yap çıkar idrarda inşallah

Bende aranıza yeni katıldım :)Ve bugün kan testiyle hamile olduğum kesinleşti.8 aydan sonra bana hala şaka gibi geliyor :)

bütün hamiş kardeişlerrr hoş geldinizzz:))))) ben fazla katılamadım muhabbete işe gitmem gerekiyo ,akşam geldiğimde görüşürüz:)) hapimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallaaahhh

Ben de ben de : ) bak nasıl da her hamile olan konuya maydonoz oluyorum ama :)
eee bekledik di mi o kadar bu heyecanı, azıcık şımarmak da bizim hakkımız olsun eheh.
Şaka bir yana da, herkese yavrusu sağlıkla kavuşsun. Rabbim olmayanlara da hayırlısı ile versin. Halimize çok şükredelim ki yavrularımız bizimle. Çok mutluyum, herkes de bu mutluluğu benden fazla yaşasın inşallah.

Daha çok minikler,ufacıklar. Mercimek annesiyiz hepimiz eheh.

kızlar bişey sorcam sizin bulantılarınız başladı mı benim hergün değişiyor bir gün süte bir gün meyveye bir gün ete midem bulanıyor anlamadım gitti... ama öyle sabah bulantısı değil de yerken afedersiniz midem kalkıyor ama dediğim gibi hergün ayrı bir yemeğe oluyor neden böyle anlamadım....:26:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,dün yaptırdığım kan testiyle bende hamile olduğumu öğrendim,yaklaşık 4 haftalık
ben adetime 1 gün kala sabah ilk idrarla test yaptım ve ikinci çizgi çok belirgindi,kesin olsun diye kanda da test yaptırdım ve sonuç : BETA HCG (IMX) 239,67 çıktı sonucum,bişi anlamadığım için aradım sonuç pozitif ama daha 3.5 hafta gibi dediler,kan testi sonuçlarınızı paylaşırmısınız benimki normalmi ? ne zaman
dr.a gitmeliyim* aklımda bir sürü soru var ne yapmalıyım tam 1 yıldır bekliyoduk eşim 2,5 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu.süpriz yaptı bebişimiz bize erken geldi.

Merhab Gonca,
Ben regl öncesi klasik kasık ağrılarını çektim. Sivilcelerim de tam takım benleydi. Sonra bir baktım hamileyim. Ağrılar hamilelik belirtisi değil doktorum bir hormon yüzünden olabileceğini söylemişti. İnşallah hamilesindir arkadaşım...

Bence sonucun gayet normal. Beni kan testinden 5 gün sonra çağırdı keseyi görmek için. İşte 10 gün sonra da kalp atışı inşallah kısmet olursa. Çok sevindim. Maşallah ekim ayı herkeslere uğurlu geldi galiba kızlarrr =)))

Birşey soracağım ben 4,5 haftalık filan hamileyim. Bulantılar nezaman başlar acaba..? Şu an gayet iyiyim. Çok meraklı olduğumdan değil =) İnternette bir doktor sitesinden bulantıları olan gebeliklerin düşük ve erken doğum riskinin daha az olacağını duydum. Belki de tesellidir ama bilemedim yine de. Bulantısı başlayan var mı kızlar ??? :26:

benim henüz bulantı başlamadı inşallah başlasa da çok ağır seyretmez ben 4+4 oldum SAT a göre yani dah aerken bulantı başlaması için heralde :44:senin SAT neydi ?

benim henüz bulantı başlamadı inşallah başlasa da çok ağır seyretmez ben 4+4 oldum SAT a göre yani dah aerken bulantı başlaması için heralde :44:senin SAT neydi ?

Benim SAT 23 Eylül ama tüp bebek olduğu için bebişim benim doktorum ekim başından sayacağız dedi. Tüp bebişlerde periyodu ilaçla yönettikleri için süreç daha uzun olabiliyor. SAT a bakamıyorum o yüzden.

bende hamileyimm 6+4 Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşlar 2 gün sonra dra gidicem.bu gün dr 2 gün sonrada gözükmezse dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum ( dua edin ne olur gözüksün...bu arada aklınızda bulunsun dış gebelik çok sancı yaparmış bende hiç ağrı yok o beni rahatlatıyo.Allah hepimize yardım etsin

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah bebişin kendini gizliyordur. İki gün sonra keseciğini kocaman gösterir sevindirir annesini. Evet dış gebelik ağrı yapar diyorlar. Hakkımızda hayırlısı...

bende hamileyimm 6+4 Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun, kalp atışını duydun mu arkadaşım..? Ben 11 inde gideceğim doktora. Allah inşallah tamamına erdirir hamileliklerimizi. Sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…