slmm tebrik ederim bende aranızaa dahaa şimdikk geldimmm bendee hamilemiyimm dahaa tam olarak bilmiyorummm adet olucakmış gibi bi ağrı varrr 4 gün geçikti hamilemiyimdir acabamm :)
5+3tüm cnm kalp atışını duyduğumda
slmm tebrik ederim bende aranızaa dahaa şimdikk geldimmm bendee hamilemiyimm dahaa tam olarak bilmiyorummm adet olucakmış gibi bi ağrı varrr 4 gün geçikti hamilemiyimdir acabamm :)
arkadaşlar merhaba,dün yaptırdığım kan testiyle bende hamile olduğumu öğrendim,yaklaşık 4 haftalık
ben adetime 1 gün kala sabah ilk idrarla test yaptım ve ikinci çizgi çok belirgindi,kesin olsun diye kanda da test yaptırdım ve sonuç : BETA HCG (IMX) 239,67 çıktı sonucum,bişi anlamadığım için aradım sonuç pozitif ama daha 3.5 hafta gibi dediler,kan testi sonuçlarınızı paylaşırmısınız benimki normalmi ? ne zaman
dr.a gitmeliyim* aklımda bir sürü soru var ne yapmalıyım tam 1 yıldır bekliyoduk eşim 2,5 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu.süpriz yaptı bebişimiz bize erken geldi.
kızlar bişey sorcam sizin bulantılarınız başladı mı benim hergün değişiyor bir gün süte bir gün meyveye bir gün ete midem bulanıyor anlamadım gitti... ama öyle sabah bulantısı değil de yerken afedersiniz midem kalkıyor ama dediğim gibi hergün ayrı bir yemeğe oluyor neden böyle anlamadım....:26:
benim henüz bulantı başlamadı inşallah başlasa da çok ağır seyretmezben 4+4 oldum SAT a göre yani dah aerken bulantı başlaması için heralde :44:senin SAT neydi ?
arkadaşlar 2 gün sonra dra gidicem.bu gün dr 2 gün sonrada gözükmezse dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum( dua edin ne olur gözüksün...bu arada aklınızda bulunsun dış gebelik çok sancı yaparmış bende hiç ağrı yok o beni rahatlatıyo.Allah hepimize yardım etsin
bende hamileyimm 6+4 Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?