2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar ete dokunmayın derler büyükler dokunsanız bile yüzünüze vücudunuza sürmeyin derler. hani yüzünde kırmızı leke olanlar var ya... öyle olurmuş.. et yerken de yağını yzünüze dudaklarınızın etrafına sürmeyin diyolar... bir de çilek için de geçerli.. biz byükleri dinleyelim dimi:)

cnm druma progestanı sormuştum ama kese var bebek henüz görünmüyor nasıl progestan verebiliriz dedi, ama acildeki dr olduğu için çok güvenemedim oysa bu tür durumlarda progestan verildiğini duymuştum hep bir de dönüş yolum var ne yapacağımı bilmiyoum üstelik çalışıyorumda.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin onu bana bağlasın

canım.. geçmiş olsun Allah senin niyetini biliyor.. sıla-i rahime gitmişsiniz inşallah herşey yolunda olacak ... dikkat et kendine

çok sağol cnm şuan böyle sözlere çok ihtiyacım var...

cnm kusura bakma ama progestan vermeyen doktora şaşırdım... kese varsa ok zaten..bebişin ilk kalbi oluşuyo küçükte olsa..anne ve bebek için dosttur progestan...bana sorarsan az dinlen bi doktora daha git şaşırdım..ben özel hisar hastanesine gidiyorum..sırf bu yarı özel ve devlet hastanelerinden çektim ve tiksindiğim için... dönüşün var ama rapor alıp yollasan dinlenmen lazım öyle bi şansın yokmu cnm...

Merhaba arkadaşlar
benim kasıklarımda çok ağrım var belimdede..aynı adet oluyomuşum gibi..her an bişey gelcek diye bekliyorum bakıyorum yok..5 haftalık oldu bebeğim..ama bu ağrılar normalmi sizdede oluyormu??bazen dayanılmaz oluyor ara ara geçiyor..

ben de 7+1 im, doktora sordum, eşimde dr; 2side kanama olmadıkça korkulacak bişi yok diyor...benim sancım ani hareketle oluyor, koltuktan birden kaltığımda ya da çok uzun süre ayakta kaldığımda.. 12. haftaya kadar hareketlerimize dikkat edeceğiz, özellikle adet döneminde sancılar daha belirgin oluyormuş, herşey normal yani korkulacak bişi yok, aklına kötü şeyle getirme, bebişini de sağlıkla kucağına alıırsın inşallah...

inşallah canım rabbim hepimize göstersin o günleri..benim yatarken bile oluyor ağrı..dr normal dedi ama..bazen dayanamıyorum..

bende bgn doktora gittim bendede oluyor sancı yorulunca dedim... olcak o kadar dedi korkulacak birşey yokmuş... çok yorma kendini dedi... dikkat edicez kızlar... sonrası Allaha emanet

selam kızlar...uzunca zamandır giremiyordum foruma.malesef ben arife günü düşük yaptım.bebişim karnımda ölmüş ve düştü.bayramım çok kötü geçti.sizler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.rabbime emanet olun.

merhaba,

bende 9 haftalık hamileyim.. 5. haftada ve arife günü kanamam oldu doktor yerleşme kanaması olabilir dedi ama bayram boyu dinlen dedi hala yatıyorum bugün tekrar gittim kontrolü herşey yolunda allahıma çok şükür:)) ama dikkat etmeye devam benzer durumu olan varsa dinlensin ve stresten uzak dursun arkadaşlar:)
bugün gittiğimde 2.5 cm di süper el ayak oluşumu başlamış:)

cANIMMM ÇOK GEÇMIŞ OLSUNN IYIKI SANA BIRŞEY OLMAMIŞ NE KADARLIK GEBEYDIN DOKTOR HERHANGI BIR SEBEP SOYLEDIMI ????

Arkadaşlar bu arada ben dün doktora gittim herşey yolunda dedı kese boyum 5.5 mm olmuş gebelik haftam 6+2 olmuş tahlıllerım yapıldı şukur onlarda temız çıktı kanaman olmadıkca gelmene gerek yok 1 ay sonra gel dedı

Maşallah canım..bende bu salı ilk defa ultrasona gircem çok heycanlıyım..inş bi sorun yoktur bu sancılar beni korkutuyo..

çok geçmiş olsun canım Allah hayırlısını versin hepimizzz içinn...
en kısa zamanda meleğine kavuşursun inş. kendinee dikkat et

Maşallah canım..bende bu salı ilk defa ultrasona gircem çok heycanlıyım..inş bi sorun yoktur bu sancılar beni korkutuyo..

canım korkutmasın benıde ara ara ınanılmaz sıkıştırıyo ağlatıyor bıle bazen ama doktor yok bırşey dıyor normalmış o yuzden ıçımız rahat katlanıyoruz

selam kızlar bayram boyunca giremedim ben de nete malum bayram demek kalabalık ve yoğunluk demek.... pazartesi günü farklı bir doktora gittim ben de yeniden muayene oldum ve doktor 6 hafta 1 günlük dedi halbuki üç gün önce yani geçen cuma gittiğim doktor 5 hafta 0 günlük demişti şaşırdım 3 günde bir hafta gelişmesi gibi bir durum mu oluyo acaba yoksa ultrasonların farkından ötürü mü anlayamadım... cuma günü 7.2mm olan kese pazartesi günü 10.9mm çıktı... hatta doktor ikiz gebelikten şüphelendim alttan bakabilir miyiz dedi ve baktı sonra kesin tek gebelik dedi... iki hafta sonra mutlaka kalp atışları için gel dedi... hayırlısı inşallah herşey yolunda gider ne kadar zor bir süreçmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…