kızlar dün yola çıkacaımı söylemiştim aslında sıkıntısız bir yolculuk geçirdim yatarak geldim 6 saatti zatn ama akşam birden kanamam olduelim ayağıma dolandı hemen acile gittik egeye,zaten heryerde kadındoğumcu olmuyormuş ama okadar çok ağladımki..saolsun internler beni sakinleştirmeye çalıştı çok kanamam olunca kesin bitti herşey dedim, ultrasonla bakkıldı kese var hala sürekli kanama değil birşey yok zaten henüz bebek oluşmamış ama yatacaksın dedi, şimdi kayınvaldem bakıyor bana saolsun. Amacımız bayramda büyüklerimizi sevindirmekti birde rahat bir hamileleik diye endişe etmedim kayınvaldem 2 kez ameliat olmuştu onuda görelim istedik.. şuan için sorun yok ama yatıyorum Gece boyu hep El mÜbdi yi okudum durdum sizler de dua edin kızlar öyle korktum ki.. mid e bulantılarımda geçmişti yalvardım geri gelsin die.. bayram sonrasını heyecanla bekliyorum bebişim oluştuğunu görmek için.. 6. haftamdayım henüz..
Ayaklarını kır ve sırt üstü yat bide cnm... Belin hep yerde olsun.. Atlatırsın inş..
çok sağol cnm şuan böyle sözlere çok ihtiyacım var...
ben de 7+1 im, doktora sordum, eşimde dr; 2side kanama olmadıkça korkulacak bişi yok diyor...benim sancım ani hareketle oluyor, koltuktan birden kaltığımda ya da çok uzun süre ayakta kaldığımda.. 12. haftaya kadar hareketlerimize dikkat edeceğiz, özellikle adet döneminde sancılar daha belirgin oluyormuş, herşey normal yani korkulacak bişi yok, aklına kötü şeyle getirme, bebişini de sağlıkla kucağına alıırsın inşallah...
selam kızlar...uzunca zamandır giremiyordum foruma.malesef ben arife günü düşük yaptım.bebişim karnımda ölmüş ve düştü.bayramım çok kötü geçti.sizler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.rabbime emanet olun.
Arkadaşlar bu arada ben dün doktora gittim herşey yolunda dedı kese boyum 5.5 mm olmuş gebelik haftam 6+2 olmuş tahlıllerım yapıldı şukur onlarda temız çıktı kanaman olmadıkca gelmene gerek yok 1 ay sonra gel dedı
selam kızlar...uzunca zamandır giremiyordum foruma.malesef ben arife günü düşük yaptım.bebişim karnımda ölmüş ve düştü.bayramım çok kötü geçti.sizler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.rabbime emanet olun.
Maşallah canım..bende bu salı ilk defa ultrasona gircem çok heycanlıyım..inş bi sorun yoktur bu sancılar beni korkutuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?