2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

teşekkür canlarım ınsallah kotu dusunmıyelım kötu olmasın hepımız ıcın ıçımız ferah olsun ete falan dokunmayın dokunupta bı yere ellemeyın hee :) istanbuldan olan varmı aranızda kıslar

cnm benim de ilk önceleri aşırı derecede peynir yoğurt yumurta ve resme ilgim vardı hatta çok seviniyordum sağlıklı beslenicem die ama bence çok fazla yeme sonra benim gibi tiksinebilirsin:89:

evettttt kesimliklee katılıyorum yoğurt ayrann böğğğğğğ adını bile duymak istemiyorum
herkese sağlıklıı sıkıntısız bir gebelik dönemi diliyorum
bende şuan 8+4 mide bulantılarım ve mide kazınmam çok fazla Allah'tan çıkartmıyorum

ay sormayın bend eılk hamıle oldugumu ogrendıgımde hergun yogur yumurta sut ıcerdım yerdım ama sımdı gormek bıle ıstemıyorumyanıı nasıl olcek bılmıyorum sıkıldım bu mıgde bulantılarından gecmek bılmıyo sureklı mıgdem bulanmasın dıye bıseyler yıyorumm sızde boylemısınız

valla ben öle çok bişey yiyemiyorum sanırım midemin boş olmasından dolayıd midem bulanıyo çok :s 1 saat önceee yemek yedim aradan yarı saat gecmediii kazıntodan ölüyorum off bi gecse su günlerrrr

valla ben öle çok bişey yiyemiyorum sanırım midemin boş olmasından dolayıd midem bulanıyo çok :s 1 saat önceee yemek yedim aradan yarı saat gecmediii kazıntodan ölüyorum off bi gecse su günlerrrr

aynen canım ya bende sıkıldım bu gunlerden yaaa bı an once gecsede gorsek bebegımızı hayırlısıyla ınsallah bende yıyorum ama yıne doyurmuyo karnımı yada karnım doymuyo tuzlu çubuk falan yıyoırum pek ıse yaramıyo galıba hemenacıkıyo karnım

ay ben ondan da bıktımmm ayva cok yedim oda biraz ii gelio bulantıyaaa tavsiye ederim.çubuk kraker birde tuzlu oldugu için grisini yiyorummm şu bulantıları bi atlatsakk gerisi daha kolay geçiçek gibi :)))

ay ben ondan da bıktımmm ayva cok yedim oda biraz ii gelio bulantıyaaa tavsiye ederim.çubuk kraker birde tuzlu oldugu için grisini yiyorummm şu bulantıları bi atlatsakk gerisi daha kolay geçiçek gibi :)))

cnm hamile doluğumu öğrenmeden önce canım sürekli ayva istiyordu, ben hergün mutlaka bir elma yerdim ama şuan görme bile istemiyorum bugün kayınvalideme geldim anladım ki insana evi kokuyor birde kendi yaptıkların burda herşeyden yiyoyrum şuan allaa şükür

teşekkür canlarım ınsallah kotu dusunmıyelım kötu olmasın hepımız ıcın ıçımız ferah olsun ete falan dokunmayın dokunupta bı yere ellemeyın hee :) istanbuldan olan varmı aranızda kıslar

merak ettim canım ete niye dokunmayalım?çok merak ettim cevap bekliyorum mecbur dokunacam çünkü:)))))))):93:

kızlar çiğ et----kedi köpek pisliğinden geçen bi enfeksiyon var..ilk bebişim ondan gitti...toxzoplazma araştırın bilginiz olsun..ve dikkatli olun..sebseleri bol bol yıkayın buda çok önemli..

kızlar dün yola çıkacaımı söylemiştim aslında sıkıntısız bir yolculuk geçirdim yatarak geldim 6 saatti zatn ama akşam birden kanamam oldu elim ayağıma dolandı hemen acile gittik egeye,zaten heryerde kadındoğumcu olmuyormuş ama okadar çok ağladımki..saolsun internler beni sakinleştirmeye çalıştı çok kanamam olunca kesin bitti herşey dedim, ultrasonla bakkıldı kese var hala sürekli kanama değil birşey yok zaten henüz bebek oluşmamış ama yatacaksın dedi, şimdi kayınvaldem bakıyor bana saolsun. Amacımız bayramda büyüklerimizi sevindirmekti birde rahat bir hamileleik diye endişe etmedim kayınvaldem 2 kez ameliat olmuştu onuda görelim istedik.. şuan için sorun yok ama yatıyorum Gece boyu hep El mÜbdi yi okudum durdum sizler de dua edin kızlar öyle korktum ki.. mide bulantılarımda geçmişti yalvardım geri gelsin die.. bayram sonrasını heyecanla bekliyorum bebişim oluştuğunu görmek için.. 6. haftamdayım henüz..

çok geçmiş olsun arkadaşım aman kendine dikkat et yet dinlen bol bol iyi bayramlar

saol cnm hepimiz dikkat etmeye çalışıyoruz ama bayramda da gelen giden yatmak çok zo

cnm ben yolculuğu hiç bi zaman uygun görmyorum özellikle bebişin sana tutunacağı bir zamanda..... öncelikle geçmiş olsun cnm.. benim 6. hftamda rahim içi kanama bölgem vardı çok değildi dışarıda çıkmamıştı... doktorum lavabo haric kesinlikle kalkmıcaksın dedi...tam özel hastaneye gidiyorum doktorum uzman.. progestan kullandım 16. haftama kadar 1+2 olmak koşulu ile... çok şükür şuan iyiyim ama buna rağmen 5. ayıma girdim 30 dakkadan fazla yürütmüyo beni...o yüzden yolculuğa izin veren doktorlara şaşırıyorum.... sana tavsiyem daha doğrusu doktormun tavsiyesi.. bol bol su iç dedi 3 lt içiyorum ve içini ferah tut sen üzülürsen cnm rahim kasılmaların olur fark etmeden..ben yaşadığım için söylüyorum..bebiş yerinde ve şuan kanaman bittiyse inş 1 hft o bölgende temizlenir... rahat ol..RABBİM İNŞ O YAVRUNU ANNESİNİN KUCAĞINA VERİR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…