2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

iyi akşamlar arkadaşlar 4 gündür hastanede yatıyordum.bugün tuburcu oldum.kanamam vardı ama allahıma şükür durdu.bebekleriminde kalp atışları var.çok zor günler geçirdim yine

iyi akşamlar arkadaşlar 4 gündür hastanede yatıyordum.bugün tuburcu oldum.kanamam vardı ama allahıma şükür durdu.bebekleriminde kalp atışları var.çok zor günler geçirdim yine

çok çok geçmiş olsun canım yaa... çok şükür bebeklerin de sen de iyisin.. inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsn...

selam guzel annelerhepınıze gecmıs olsun dıyorum ben allaha sukur sag salım gıttım geldım 10 saat boyunca yarıdn aınsallah doktora gıdıcem bebegımı gormeye hersey yolundadır ınsallah cok merak edıyorum benım cok mıgdem bulanıyo hala ya bısey yıyorum hemen acıkıyorum sonr amıgdem bulanıyo şu yarın olsada gıtsem baksam allaha sukur bayram guzel gectıı

saolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için.rabbim yaşamalarını nasip etti.

çok geçmiş olsun canım...allah bi daha yaşatmasın inşallah..kanaman kendiliğinden mi oldu yoksa bi anlık hareket falan gibi bi sebepten mi....uzun zmandır giremedim topiğe geçmişi falan okuyamadım...benimde bulantılarım başladı çıkarmak çok kötü ya...doktor bazı testler yapıcam demişti yarın onun için gidicem çarşamba günü de kalp atışları için nasipse..

canım çok geçmiş olsun.Allah bebeklerini sana nasip etmiş şükürler olsun ki.

arkadaşlar sanırım herkes bulantı yaşıyor.ben de 1 haftadır yaşıyorum.neyse ki oğlumdaki kadar değil.çok tatsız bir şey sanırım ilk hamilelikte daha yoğun yaşanıyor.bende iştah kalmadı resmen.yemek zorla yiyorum.kokular fena rahatsız ediyor.belki de ilgilenmem gereken bir çocuk olmasa daha yoğun olurdu.ama mecburen yapıyorum bazı şeyleri.10.haftadan sonra rahat edicez bulantılar azalıcak bende ilkinde daha kötü olmasına rağmen 10.haftadan itibaren azalmıştı.16.haftada da tamamen geçmişti.bende aç kalınca çok artıyo

Kızlar herkese merhaba
Bayram tatilinde malum bende giremedim internete. Sizlere kavuştuğum için çoook mutluyum.
Biz 7+5 olduk teyzeleri.
İştah kesikliğimiz yerini berbat bir mide bulantısına bıraktı. Hamile kaldığımdan beri 2 kilo vermişim kızlar. Sabah başlayıp akşama kadar sürüyor. Başlangıçta çok korktum. Ama normal dediler. Bugün doktorumu arayıp ona da danışacağım. Başetme yolları geliştirmeye çalışıyorum mide bulantısıyla. Öncelikle sabahları yataktan kalkar kalkmaz çubuk krakere başlıyorum. Çok iyi geliyor. Sabah kalkar kalkmaz su içmiyorum. Yemeklerden sonra da biraz vakit geçtikten sonra içiyorum suyumu. Bir de istemediğim şeyi yemiyorum şimdilik. Limon da iyi geliyor bulantıma bu arada.
İşte böyle kızlar. Aralık 2 de doktor randevumuz var. O zamana kadar heyecanlı bekleyiş devam.
Ya bu arada benim hep sağ tarafım ağrıyor. Yani kramplar sağ yumurtalığıma giriyormuş gibi hissediyorum. Hamile olmasam yumurtlama ağrısı diyeceğim ama... Fikri olan var mı? Yada benzer ağrılar yaşayan?

aynı durum bendede var canım ıgrenc bı mıgde bulantısı yemek bıle yıyemıyorum onun yuzunden artık çubuk kraker yemekten sıkıldım yanıı karnım şiş gıbı gelıyo bana sızede oluyomu oyle yıyıncede hemn acıkıyorumm birazdan kalp atslarını ve bebegımı gormek ıcın doktora gktcez ınsallh hıc bı sorun yoktu

Hadi bakalım arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz... Bol bol pozitif enerji gönderiyorum sana =)

herkese merhaba ..
kızlar 10 günlük geçmişi okudum ... sanırım hemen hemen tüm hamişlerde
bulantı var .. benimde 2 gündür başladı
hele sabah işe gelirken metroda çok zorladı
durağın birinde dayanamadım indim .. biraz hava aldım
sonra devam ettim ..
bir de insanlar çok anlayışsız aşırı bencil olmuş
25-35 yaş arası koca herifler benim önümde yer boşalsa bile
benden önce atlayıveriyorlar oturmak için
midem ayakta iken dahada şiddetleniyor
hamile olmasa bile bence bi bayana her zaman yer verilmeli
çünkü art niyetlilerin arasında da sıkışma durumları olabiliyor

Son düzenleme:
günaydın kızlar.... daha önce yazmıştım ama yazdığım sayfalar silinmiş... arife günü kalp atışlarını duyduk çok şükür... bugün itibariyle 7+5 olduk... sat a göre 3 gün geriden geliyor ama dr olabilir tam yumurtlama gününü bilemeyiz dedi.... bir dahaki randevumuz 4 aralıkta günler geçmek bilmiyor bir an önce gelse de görsek diye heyeanlanıyoruz eşimle... bu arada 2. adet zamanım geldi dolayısıyla vucüdumda adet olacakmışım gibi belirtiler var bel ve kasık ağrıları gibi netten baktım normalmiş.... halelacım senle aynı gidiyoruz sen demişsin ya ağrılar var diye sanırım senin de 2. adet günün geldiğin için ağrın oluyor aynı benim de sağ kasığımda ağrı var çünkü.....

bendede hergün mutlaka 1-2 kez sancı geliyo bazen sol bacağımı oynatamayacak kadar çok zorluyo..normalmiş ama böyle olması..benim sol tarafım da kramplar oluyo genelde kese ne taraftaysa o tarafta oluyo galiba...bulantım benimde 2 gündür var daha önceden çıkarmıyordum 2 gündür çıkarıyorum..kilomda bi değişme yok ama sabah yediğimi çıkardım üzerine daha bişi yemedim bir kaç yudum su o kadar ...ilk aylar böyle geçecek gibi...

hiç deme canım yaaa...ben hamile olmadan öncede gerek duymadığım kişler dışında yer vermiyordum...yani sırf bir kaç yaş büyük diye vermiyordum..belki yanlış belki doğru...ama burdada tramvay var ve çok sıkışık oluyo minyon yapılı olunca arada sıkışıyorum.oturmak en iyisi...dediğin gibi art niyetli çok...

bu arada benim aşırı bulantım olmuyor az az sık sık yemeye çalışıyorum sadece sabahları hafif bulantım oluyor anneme sordum onun da hamilelikleri öyle geçmiş çok bulantısı olmazmış.... ama benim de uykuyla başım dertte günde 14-15 saat uyuyorum...

huhu geldım kıslar doktordan gıttım bebegımı gorduk kalp atıslarını gorduk ama orda dınleme cıhazı olmadıgı ıcın sesını duymadım sadece gorduk allaha sukur hersey yolundaymıs bırsuru tahlıl verdı yok kan tahlılı yok seker falan bırsuru sey mıgde bulantılarıda en kısa zamanda gecer ınsallah ya bende kotu oluyorum o yuzden 8 haftalık olduk bız bugun teyzelerı darısı herkezın başına ınsallah hayırlısıyla

Beraber geçireceğiz inşallah bugünleri arkadaşım. Evet seninle benim beraber gidiyor galiba=)

Uyku benimde çok geliyor erkenden uyanıyorum =))) Ama gecede çok uyanıyorum. Dön otarafa butaafa. Hamilelikten önce deliksiz uyurdum. Belki çok uyuduğum için uykumu alıp dikiliyorumdur. Yada bebişlerimizin biyolojik saatiyle kendimizinkini ayarlamaya çalışıyoruz kızlarrrr =)))))))))

olabilir canım... ben de gece çok uyanıyorum ama wc ihtiyacından en azı 3 kez kalkıyorum sonra uyu uyuyabilirsen... sabah da erkende dikilip akşam üstü uykuya teslim oluyorum sanırım bebek şimdi hızlı büyüdüğü için ona yardımcı olmak adına hep yatma ihtiyacımız oluyor... çalışan anne adaylarına allah kolaylık versin ben çalışıyor olsam baya zorlanırdım kesin:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…