huhu geldım kıslar doktordan gıttım bebegımı gorduk kalp atıslarını gorduk ama orda dınleme cıhazı olmadıgı ıcın sesını duymadım sadece gorduk allaha sukur hersey yolundaymıs bırsuru tahlıl verdı yok kan tahlılı yok seker falan bırsuru sey mıgde bulantılarıda en kısa zamanda gecer ınsallah ya bende kotu oluyorum o yuzden 8 haftalık olduk bız bugun teyzelerı darısı herkezın başına ınsallah hayırlısıyla
gözün aydın canım....
çalışan hanımlarda işine göre değişir tabi ama
o 9 gün tatil bana geçmek bilmedi .. patladım evde
iyi ki çalışıyorum dedim .. ama çocuk olunca bırakmayı istiyorum
çalışan hanımlarda işine göre değişir tabi ama
o 9 gün tatil bana geçmek bilmedi .. patladım evde
iyi ki çalışıyorum dedim .. ama çocuk olunca bırakmayı istiyorum
evet bankacılık gerçekten zor ... iyiki bırakmışsın ...hayırlısı olsun canım.... ben geçen sene 5 yıl çalıştığım işimde istifa ettim şimdi düşünüyorum da çalışıyor olsaydım mahfolurdum kesin... gerçi ben bankacıydım her meslek bankacılık kadar yoğun ve stressli olmuyor tabiii.... aman neyse kendine ve bebeğine dikkat et arada dinlenmeyi unutma sakın.....
evet bankacılık gerçekten zor ... iyiki bırakmışsın ...
oranje hangi şehirdesin .. doktor işi epey sıkıntılı oluyor
bende içime sinene kadar tırmaladım netin başında .. umarım sende iyi bi doktora rast gelirsin
merhabalr arkadaşlar,geçen günde yazmıştım ama cvp alamadım..ist anadolu yakasında olup da doktor tavsiye edicek olan var mı?
doktor ve hastane tavsiyeleri forumunda bulabilirsin .. bi göz derimeskişehirdeyim canım.aramızda eskişehirde olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
eskişehirdeyim canım.aramızda eskişehirde olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?