2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

gözün aydın canım....

çalışan hanımlarda işine göre değişir tabi ama
o 9 gün tatil bana geçmek bilmedi .. patladım evde
iyi ki çalışıyorum dedim .. ama çocuk olunca bırakmayı istiyorum

hayırlısı olsun canım.... ben geçen sene 5 yıl çalıştığım işimde istifa ettim şimdi düşünüyorum da çalışıyor olsaydım mahfolurdum kesin... gerçi ben bankacıydım her meslek bankacılık kadar yoğun ve stressli olmuyor tabiii.... aman neyse kendine ve bebeğine dikkat et arada dinlenmeyi unutma sakın.....

aynen banada evde canım ne bişi yemek istiyo ne bi yere çıkmak üstiyo tembelleşiveriyorum çalışmak iyi oluyo o yönden bana ama bir yandanda zorlukları çok tabi.mesela yarın tahlil için doktora gidecektim işler yüüznden ertelenecek gibi.diğer çalışan arkadaş il dışına çıkacakmış izin aldı 1 gün müdürde aranızda halledin ben karışmam dedi o da ben biletimi aldım dedi..anlayış olmayınca biletini de almamıştı aslında çünkü bana öncesinde izin verirse akşam çıkarım belki yada yarın sabahtan çıkarım yola dedi...ist a gidecekmiş..neyse işte ister istemez bende sinir oldum...bişide demedim..
şuan doğum evi doktoruna gidiyorum eskişehirde ama orasıda çok kalabalık oluyo hem özel muayenesine gidip hemde arkasından hastaneye gitmek zor geliyo doktor araştırıyorum çok kararsız kaldım..belki şimdilik iki doktora giderim bulursam sonra karar veririm...hastane işlerinden nefret ediyorum hele ki kalabalık olunca...bende 32 . haftamda zizin kullanmaya başlıcam öncesinde de rapor falan alırım 1 aya yakın gidip gelemk zor oluyo ev uzak işe arabaylada eşim hergün bırakamıyo onunda çalışma sistemi ters ooooooofffffffffff offffffffff napcam bilmiyom hakkımda hayırlısı

evet bankacılık gerçekten zor ... iyiki bırakmışsın ...
oranje hangi şehirdesin .. doktor işi epey sıkıntılı oluyor
bende içime sinene kadar tırmaladım netin başında .. umarım sende iyi bi doktora rast gelirsin

eskişehirdeyim canım.aramızda eskişehirde olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

bende ikinci bebeğe hamileyim. Biz kendimiz idrar tahlili yaptık, yarın doktora gideceğiz inşallah. bakalım heycanlı değilim dersem yanlış olur.

merhaba gamze papatya..ay başında ikili test yaptıracağına göre 10 haftalık filan hamile olmalısın. Çünkü benide aralık ayı başında çağırdı ikili test için. Bugün 10+0 olduk yani tam 10. hafta .Nasıl gidiyor herşey yolunda mı?Benim çok bulantılarım oluyor özellikle sabah öğlene kadar.gerçi birkaç gündür hafifledi .3 hafta bişey yemeden yaşadım desem yalan olmaz.Sen neler yaşıyorsun.Şimdiden Allah tamanına erdirsin..

KIZLAR OKULDAN GELDİM ÇOOOKK YORGUNUM..
yemek de yok ooofff...
çok heyecanlıyım bu arada kalbim küt küt atıyor düşününce yarın bebeğimi görcem ultrasonda...

benmde 5 haftalık ama çok kramplarım var sancılar giriyor karın, kasık bölgelerime doktor cuma ultrasonda görünür dedi. normal mi bu sancılar seizde de varmı? Dış gebelik olabilirmi acaba çok korkuyorum nasıl cuma olucak((

Son düzenleme:
evet benmde 10 haftalık,gerçi 11 normalde ama sanırım geç döllenme ultasonda 1 hafta küçük gözüküomuş.benmde bulantım oluo ama iyiyim yine de çok şükür.sadece yemek görünce bulanıo o yüzden hep kahvaltılık yiyorm,napcam bilmiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…