kızlar ben de bu bulantılarla nasıl başedeceğimi bilemiyorum bütün gün okulda ölü gibiyim enerji kalmadı henüz kalp atışını duymadan da kimseye söylemek istemiyorum sadece müdürüm biliyor ama tembel tembel dolanıyorum ne yiyeceğimi bilemiyorum bugün yediğimi birdaha görmek bile istemiyorumne olur geçsin bu bulantılar bende bu hafta gideceğim kalp atışları için dua edin lütfen..
benmde 5 haftalık ama çok kramplarım var sancılar giriyor karın, kasık bölgelerime doktor cuma ultrasonda görünür dedi. normal mi bu sancılar seizde de varmı? Dış gebelik olabilirmi acaba çok korkuyorum nasıl cuma olucak((
Canım dış gebelik korkusu bendede var çünkü ağrılarım çok fazla..kimse bu kadar ağrıdan bahsetmiyo benim acaip bel ve kasık ağrılarım var bazen dayanamıyorum..yarın ultrasona bi girim de hayırlısıyla şu düşünceler kemirdi beni...
olsun yine de teşekkür ederim.doktorumdan hiç memnun diilim ay başında ikili test yaptırıcam ama iyi bir doktor bulmam lazım.
sen orayaarkadaşlar delı olcam bana bır yardım edın yaaa çizelgeyi tamamlıyorum kopyalanması gereken yerı kopyalıyorum ama sureklı format uygun değil hatası verıyor deli olcammm bende cizelge istıyorummmmmm
sen oraya
liypie yaz orda cızelge cıkıcak canım ordan doldurucaksın son sayfada ımage url yı tıklıycaksın sonra cızelge yazan yere kopyala olması lazım oyle
canım yanında hep kraker falan bulundurmaya çalış... inşallah pıt pıtları da duyacaksın canım....
ne guzel eskı tadına kavuştu form bayramda çok tadsız tuzsuzdu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?