2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

agrılar falan gayet normal canım oluyomus banada olmustu oyle agrılar bıde kıgde bulantısı zamanı gecse tam olcak yanı bend ebugun gttım gordum bebegımı kalp atıslarını duydum sıkıldım bende mıgde bulantılarından yaaa tıcker ıcın goglede yaz canım tıcker dıye ordan senı yonlendırıyo sonra son adet oldugun Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers bu sayfadan bulabılırsın canım burayı next den ılerleyerek yapıyosun son sayfaya geldıgınde altta bıseyelr yazıyo olcak ordayken ımage url ye tıklıyosun cıkan adresı kadınlar kulubundekı cızelge yerıne kopyala sonra oluyo

kızlar ben de bu bulantılarla nasıl başedeceğimi bilemiyorum bütün gün okulda ölü gibiyim enerji kalmadı henüz kalp atışını duymadan da kimseye söylemek istemiyorum sadece müdürüm biliyor ama tembel tembel dolanıyorum ne yiyeceğimi bilemiyorum bugün yediğimi birdaha görmek bile istemiyorum ne olur geçsin bu bulantılar bende bu hafta gideceğim kalp atışları için dua edin lütfen..

canım yanında hep kraker falan bulundurmaya çalış... inşallah pıt pıtları da duyacaksın canım....

bendede cok oluyo canım bulantı ben basa cıkamıyorum helekı sabahalrı ya artık mıgdemın bulanmasından mıgdem bulandı yanı o derece gına geldı kreker yemekden sıkıldımm degısık seyelr bakıyorum ama yokk ben bugun gordum kalp atıslarını sıra testlere geldı bakalım nele olcak su bulantı gecse yemek bıl eyapamıyorum eşıme kendıme ne olcak bılmıyorum boyle

Canım dış gebelik korkusu bendede var çünkü ağrılarım çok fazla..kimse bu kadar ağrıdan bahsetmiyo benim acaip bel ve kasık ağrılarım var bazen dayanamıyorum..yarın ultrasona bi girim de hayırlısıyla şu düşünceler kemirdi beni...

bosuna kafanıza takmayın canım ılk baslarda banada oyl egelıyodu dıs gebelık yada kotu dusunceler oluyodu doktora gıdınce bısı kalmadı allaha sukur oyle kotu seyelr getırmeyın aklınıza agrılara gelınce h gayet normal merak etmeyın bendede bel agrısı cok oluydu ama normalmıs hepsı allaha sukur sıkmayın canınızı bosuna

arkadaşlar delı olcam bana bır yardım edın yaaa çizelgeyi tamamlıyorum kopyalanması gereken yerı kopyalıyorum ama sureklı format uygun değil hatası verıyor deli olcammm bende cizelge istıyorummmmmm

olsun yine de teşekkür ederim.doktorumdan hiç memnun diilim ay başında ikili test yaptırıcam ama iyi bir doktor bulmam lazım.

canım ben çakmak erdeme gıdıyorum ordakı doktorlar çok ıyı ben yasemın hanıma gıdıyorum ayrıca ayşe hanım özlem hanım bunların hepsı çok ıyıler tavsıye ederım

arkadaşlar delı olcam bana bır yardım edın yaaa çizelgeyi tamamlıyorum kopyalanması gereken yerı kopyalıyorum ama sureklı format uygun değil hatası verıyor deli olcammm bende cizelge istıyorummmmmm
sen oraya

liypie yaz orda cızelge cıkıcak canım ordan doldurucaksın son sayfada ımage url yı tıklıycaksın sonra cızelge yazan yere kopyala olması lazım oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…