2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ben de yapamadım canım ya sen yapmışsın ama nolur detaylı şekilde anlatır mısın linki kopyalıyorum profildeki çizelgeye yapıştırıyorum hep hata veriyor....

siz becerıklsıınız canım bılıyorum benn nasılsınız bakım nasıl gıdıyoo annecıklerr

canım benim bebeğini ve kalbinin atışlarını görmüşsün çok sevindim, gözün aydın... ben de bayramda istanbula geldim ve daha iki hafta burdayım... eşim görev için şehir dışına çıkıyor o gelene kadar annemde kalcağım haftaya ben de kalp atışları için burada bir doktora gideceğim kısmetse. arefe günü lüleburgazda iyi bir doktora gittim içimi daha fazla rahatlattı diğerine göre... kesemde 10.9 mm olmuştu aradan bir hafta geçti büyümüştür inşallah daha da... haftaya da kalbini duyarım da çok daha rahat günler yaşamaya başlarım...

şu durumda kaç haftalıksın

şu an 7 hafta 1 günlük canım ama doktora 6 hafta 1 günlük iken gittiğimde kese 10.9 mm idi... o zamandan beri de br hafta geçti tam... haftaya 8 bitince kalp atışı için gidicem

bende aynı durumdayım canım..ama çcubuk kraker bulundur yanında hafifi bulantı hiissi geldiğinde 3-5 tane ye...etkisi çok oluyo..özellikle sabah kahvaltıdan önce kalkınca yemek daha iyi oluyo ben kaç gündür kahvalatı falan yapamıyordum bulantı ve iştahsızlık vardı..ama bu sabahişyerinde yapayım dedim kahvaltımı evden peynir falan simit ayran aldım...ama önüme açtığım gibi tiksidim bir kenara koyu bir kaçtane çubuk kraker yedim ardından yemek daha iyi oluyo kahvaltıyı yemeği falan...ayrıca kraker çok tuzlu ve kalorili olduğu için birde nohut aldım beyaz leblebi onu deneyeceğim bakalım oda bulantıları önlerse ona devam edeceğim...şuan normalim kraker baya etkili oluyo...

merhaba ben de 6 haftalığım sizinde hayırlı olsun bu sizin yazınızın altındakı takvim mi nasıl oluşturabiliim bende

merhaba tıcker ıcın goglede yaz canım tıcker dıye ordan senı yonlendırıyo sonra son adet oldugun Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers bu sayfadan bulabılırsın canım burayı next den ılerleyerek yapıyosun son sayfaya geldıgınde altta bıseyelr yazıyo olcak ordayken ımage url ye tıklıyosun cıkan adresı kadınlar kulubundekı cızelge yerıne kopyala sonra oluyo

Merhaba Dünyanın en güzel anne adayları

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ama hiç bulantım olmuyo bir problem yoktur inşallah başlarda biraz miğde bulantım oldu şimdi hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…