aminn canım.gerçekten çok zormuş,günlerde geçmek bilmiyor.doktorumdan da menmun değilim iyice paranoyak oldum
gördüm kalp atışlarını.sadece doktorum ilgili diil.bir de okadar yazı okudum ki,bebeğin kalbi sonradan duruyormuş filan..neye bağlı,nasıl anlaşılır bilmiorum?oyüzden şüpheci oldum iyice
bende perşembe gidiyim diyordum ama 8. haftaya girmemiş olacağım,acaba biraz daha ertelesem mi?( okuldan da izin aldım ama, olmadı haftasonu giderim diyordum.. kafam karıştı kızlar gidip duyamazsam da yine stres olucama ama.. 3 haftadır da gitmedim,sadece keseyi gördüm enazından kese gelişimine bakarım
ya kızlar bende doktorumdan memnunum daha doğrusu çok kişi tavsiyesi ile gittim...doktorum doğum evinde görev yapıyo ama ben özelde doğum yapmak istiyorum...ne yapcam bilmiyorum değiştirmek istiyorum ama özel doktorlarıda pek aklıma yatmıyo..benim yaşadığım yerde ne eşimden nede benim ailemden biri var bir tek ablam doğuma izin alabilrsem gelirim dedi ama oda kesin değil.yani bir odada tek başıma doğurmak ve tek kalmak istemiyorum..şimdiden bunları düşünmek için rken ama doktor seçimi konusunda kararsız kaldım...özel olunca eşide doğuma alabiliyolar yada doğumdan sonra eşde 1-2 gün kalabiliyo beraber hastanede...çok üzügünüm kötü bi doğum hikayem olacak...
aslında her özelde iyi değil araştırmak lazım.ben özele gidiyorum memnun değilim.kimisi de sırf para için yapıo,hatta normal olan doğumu sezeryen bile yapıyorlar.
slm arkadaşlar adetim geçeli 7 gün olmuştu belim ve kasıkalrım çok ağrıyodu bu sabah test yaptım 5 dakka sonra bi baktım 2 çizgii :) inanamadım hemen sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım yarın alıcam sonucu ben de siz gibi hangi doktora gideceğimi düşünüyorum sabahtan beri özelemi devletemi neyse bakıcaz artık...allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş..
slm arkadaşlar adetim geçeli 7 gün olmuştu belim ve kasıkalrım çok ağrıyodu bu sabah test yaptım 5 dakka sonra bi baktım 2 çizgii :) inanamadım hemen sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım yarın alıcam sonucu ben de siz gibi hangi doktora gideceğimi düşünüyorum sabahtan beri özelemi devletemi neyse bakıcaz artık...allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş..
Arkadaşlar rabbımın ıznı ıle once ıkı çızgı sonra kese en son olarakda kalp atışlarımızı goruk bınlerce şukur rabbımıze ama sırada ıkılı test var bır sonrakı kontorlumuzde doktorumuz muhtemelen ısteyecektır bu test hakkında bıraz tartışalımmı nedır ne değıldır ?? Yaptırma taraftarı olmayan varmı aramızda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?