2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slm bende 8 haftalık hamileyim.keseyi gördük kalp atışlarınıda dinledik şimdi 2 hafta sonra tekrar doktor kontrolüm var.özele gidiyodum bende pko vardı abuk subuk ilaçlar verdi tüylenme aşırı kilo alımı oluştu ve hala doktor devam dedi tedaviye.artık devlet hastanasine gidiyorum ve çok memnunum.kilo alımım önce durdu sonra verdim .

benimde oyle benim ve eşimin ailesinden kimse yok eskişehirde ama merak etme dogum yapıcagın zaman zaten her iki ailedende biri dogumdan bikaç gun once gelirler seni yanlız bırakmazlar

bende yalnız degılım aslında ama yalnızdan farkım yok kendı annem samsunda oldugu ıcın gelemıyo kaynanam 10 dk ılerımde oda gezmekten fırsat bulamıyo mıgd ebulantılarım yuzudnen yemek falan yapamıyorum oturup aglıyorum valla esımın annesı olcak sonucta ama hıc ılgılenmıyo demıyokı bu kız yemek yapabılıyomu ne yapıyo ne yıyo dıye dusunmuyo anca arıyo ben gezmeye gıdıyom gelıyomusun dıyo ınsan tek basına olunca hıc bısı ıstemıyo yemek bıle yıyemıyorum kılo alıyım derken kılo vermısım o zaman gelırler dogru dıyosun canım ama ıs ısden gectıkden sonra gelseler ne farkederkı dımı ınsan lazım oldugu zaman bulunmalı orda

nıce sonucları kotu çıkıp sapasağlam doğan bebışler var bıle bıle aldırmak ayrı bır azap bıle bıle doğumu beklemek ayrı bır azap

selam güzel anne adaylarıı bende 7+5 oldum bugun ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN SİZDEN TEK FARKIM EŞİM ASKER ONU COK ÖZLÜYORUZ.... OLSUN BEN ALLAHIN İZNİYLE HEM EŞİME HEM BEBEİŞİME KAVUSUCAM...SANIRIM EŞMİİN OLMAMASINDAN OLSA GEREK COK ENDİŞELİYİM İLK GEBELİĞİMDEDE BEBEĞİM KARNIMDA ÖLMÜŞTÜ.... RABBİM ŞİMDİ MELEĞİMİ KORUSUN....MİNİBÜSE BİNDİM COK SALLANDI KORKTUMMMM BEBİŞİM İYİDİR DEĞİLMİ DÜNDE BAYA HASTANEDE BEKLEDİM 4 5 SATT BUGUN DÜN HEP HASTANEDEYDİM BEBİŞİM İYİDİR DİMİ KIZLAR DÜN KALP PITPITLARINI DİNLEDİK İYİDİR DİMİ DÜNDEN SONRA BUGUN BİŞE OLMAMISTIR ONA ONU COK SEVİYORUM SİZLER GİBİ.... NESE KIZLAR KORKULARIMI MAZUR GÖRÜN COK ENDİŞELİYİM.....RABBİM HEPİMİZE KUCAGIMIZA ALMAYI NASP ETSİN....BİRDE ACABA UFO ZARARLIMI BEBİŞ İÇİN?BİRDE EŞİM ASKERDE BEN COK TELEFONLA GÖRÜŞÜYORUM KIZLAR GÜNDE 1SAAT KONUSUYORUZ....KULAKLIK ALICAM AMA..SAOLUN ŞİMDİDEN ÖPÜYORUM SZİ

sende kendine gore haklısın ama işte insanlar farklı ne düşünduklerini veya ne yaptıklarını anlayamazsın
ben 5aydan beri yepyeni bir şehirdeyim komşum bile yok düşün..tek başıma takılıyorum işte ama yapılcak bişe yok

allah kavuştursun canım bu yolculukda bırbırımızı yalnız bırakmıcaz sende hoşgeldın aramıza

kızlarrr oyle soyleyıp bızıde uzmeyın bakın burda bız varızz............

panık yapma canım allahın iznıyle bıseycıkler olmaz sen kotu dusunme yeter hep ıyı dusun sag salım alırsın sende ınsallah kucagına canım allah sabır versın

hoşgeldin aramıza

içini rahat tut sen olumlu düşünürsen olumlu şeyler olma olasılıgı yuksek olur

panık yapma canım allahın iznıyle bıseycıkler olmaz sen kotu dusunme yeter hep ıyı dusun sag salım alırsın sende ınsallah kucagına canım allah sabır versın

allahıma emanetler rabbim korusun hepsini...saol canım amin inşallah hepimiz sağ salim alırız inşallah...cok teşşekkür ederim canım ben şimdilik cıkıcam sizleri öpüyorum kızlar...hoşçakalın

merhaba arkadaşlar.bende bugün 6+1 günlük hamileyim.4 ay evvel boş bir gebelik yaşadım. oyüzden çok tedirginim,herşey allahtan tabiki. Oyüzden gitmeidm doktora.8. haftaya kadar beklemek istiyorum.gittiğimde direk görürüm inşallah

inşallahh inşallah.siz 11 haftalıksınız heralde.
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

aminnnn..hepimiz inşallah...evet 11 haftalık ama bende çok merak ediyorum sağlıklı diilmi die,yalnızca minicik bi nokta da minicik bi kalp gördüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…