ya kızlar bende doktorumdan memnunum daha doğrusu çok kişi tavsiyesi ile gittim...doktorum doğum evinde görev yapıyo ama ben özelde doğum yapmak istiyorum...ne yapcam bilmiyorum değiştirmek istiyorum ama özel doktorlarıda pek aklıma yatmıyo..benim yaşadığım yerde ne eşimden nede benim ailemden biri var bir tek ablam doğuma izin alabilrsem gelirim dedi ama oda kesin değil.yani bir odada tek başıma doğurmak ve tek kalmak istemiyorum..şimdiden bunları düşünmek için rken ama doktor seçimi konusunda kararsız kaldım...özel olunca eşide doğuma alabiliyolar yada doğumdan sonra eşde 1-2 gün kalabiliyo beraber hastanede...çok üzügünüm kötü bi doğum hikayem olacak...
bende yalnız degılım aslında ama yalnızdan farkım yok kendı annem samsunda oldugu ıcın gelemıyo kaynanam 10 dk ılerımde oda gezmekten fırsat bulamıyo mıgd ebulantılarım yuzudnen yemek falan yapamıyorum oturup aglıyorum valla esımın annesı olcak sonucta ama hıc ılgılenmıyo demıyokı bu kız yemek yapabılıyomu ne yapıyo ne yıyo dıye dusunmuyo anca arıyo ben gezmeye gıdıyom gelıyomusun dıyo ınsan tek basına olunca hıc bısı ıstemıyo yemek bıle yıyemıyorum kılo alıyım derken kılo vermısım o zaman gelırler dogru dıyosun canım ama ıs ısden gectıkden sonra gelseler ne farkederkı dımı ınsan lazım oldugu zaman bulunmalı orda
selam güzel anne adaylarııBende 7+5 oldum bugun allahıma şükürler olsun Sizden tek farkım eşim asker Onu cok özlüyoruz.... Olsun ben allahın izniyle hem eşime hem bebeişime kavusucam...sanırım eşmiin olmamasından olsa gerek cok endişeliyim ilk gebeliğimdede bebeğim karnımda ölmüştü.... Rabbim şimdi meleğimi korusun....minibüse bindim Cok sallandı Korktummmm Bebişim iyidir değilmi dünde baya hastanede bekledim 4 5 satt bugun dün hep hastanedeydim bebişim iyidir dimi kızlar dün kalp pıtpıtlarını dinledik Iyidir dimi dünden sonra bugun bişe olmamıstır ona Onu cok seviyorum sizler gibi.... Nese kızlar korkularımı mazur görün cok endişeliyim.....rabbim hepimize kucagımıza almayı nasp etsin....birde acaba ufo zararlımı bebiş için?birde eşim askerde ben cok telefonla görüşüyorum kızlar günde 1saat konusuyoruz....kulaklık alıcam ama..saolun şimdiden öpüyorum szi
sende kendine gore haklısın ama işte insanlar farklı ne düşünduklerini veya ne yaptıklarını anlayamazsın
ben 5aydan beri yepyeni bir şehirdeyim komşum bile yok düşün..tek başıma takılıyorum işte ama yapılcak bişe yok
allah kavuştursun canım bu yolculukda bırbırımızı yalnız bırakmıcaz sende hoşgeldın aramıza
kızlarrr oyle soyleyıp bızıde uzmeyın bakın burda bız varızz............
selam güzel anne adaylarııbende 7+5 oldum bugun ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN SİZDEN TEK FARKIM EŞİM ASKER ONU COK ÖZLÜYORUZ.... OLSUN BEN ALLAHIN İZNİYLE HEM EŞİME HEM BEBEİŞİME KAVUSUCAM...SANIRIM EŞMİİN OLMAMASINDAN OLSA GEREK COK ENDİŞELİYİM İLK GEBELİĞİMDEDE BEBEĞİM KARNIMDA ÖLMÜŞTÜ.... RABBİM ŞİMDİ MELEĞİMİ KORUSUN....MİNİBÜSE BİNDİM COK SALLANDI KORKTUMMMM BEBİŞİM İYİDİR DEĞİLMİ DÜNDE BAYA HASTANEDE BEKLEDİM 4 5 SATT BUGUN DÜN HEP HASTANEDEYDİM BEBİŞİM İYİDİR DİMİ KIZLAR DÜN KALP PITPITLARINI DİNLEDİK İYİDİR DİMİ DÜNDEN SONRA BUGUN BİŞE OLMAMISTIR ONA ONU COK SEVİYORUM SİZLER GİBİ.... NESE KIZLAR KORKULARIMI MAZUR GÖRÜN COK ENDİŞELİYİM.....RABBİM HEPİMİZE KUCAGIMIZA ALMAYI NASP ETSİN....BİRDE ACABA UFO ZARARLIMI BEBİŞ İÇİN?BİRDE EŞİM ASKERDE BEN COK TELEFONLA GÖRÜŞÜYORUM KIZLAR GÜNDE 1SAAT KONUSUYORUZ....KULAKLIK ALICAM AMA..SAOLUN ŞİMDİDEN ÖPÜYORUM SZİ
selam güzel anne adaylarııbende 7+5 oldum bugun ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN SİZDEN TEK FARKIM EŞİM ASKER ONU COK ÖZLÜYORUZ.... OLSUN BEN ALLAHIN İZNİYLE HEM EŞİME HEM BEBEİŞİME KAVUSUCAM...SANIRIM EŞMİİN OLMAMASINDAN OLSA GEREK COK ENDİŞELİYİM İLK GEBELİĞİMDEDE BEBEĞİM KARNIMDA ÖLMÜŞTÜ.... RABBİM ŞİMDİ MELEĞİMİ KORUSUN....MİNİBÜSE BİNDİM COK SALLANDI KORKTUMMMM BEBİŞİM İYİDİR DEĞİLMİ DÜNDE BAYA HASTANEDE BEKLEDİM 4 5 SATT BUGUN DÜN HEP HASTANEDEYDİM BEBİŞİM İYİDİR DİMİ KIZLAR DÜN KALP PITPITLARINI DİNLEDİK İYİDİR DİMİ DÜNDEN SONRA BUGUN BİŞE OLMAMISTIR ONA ONU COK SEVİYORUM SİZLER GİBİ.... NESE KIZLAR KORKULARIMI MAZUR GÖRÜN COK ENDİŞELİYİM.....RABBİM HEPİMİZE KUCAGIMIZA ALMAYI NASP ETSİN....BİRDE ACABA UFO ZARARLIMI BEBİŞ İÇİN?BİRDE EŞİM ASKERDE BEN COK TELEFONLA GÖRÜŞÜYORUM KIZLAR GÜNDE 1SAAT KONUSUYORUZ....KULAKLIK ALICAM AMA..SAOLUN ŞİMDİDEN ÖPÜYORUM SZİ
panık yapma canım allahın iznıyle bıseycıkler olmaz sen kotu dusunme yeter hep ıyı dusun sag salım alırsın sende ınsallah kucagına canım allah sabır versın
hoşgeldin aramıza
Içini rahat tut sen olumlu düşünürsen olumlu şeyler olma olasılıgı yuksek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?