2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Yaa kızlar ayın 20 sınde gıttım kalp atışlarını dınlemeye dr.herşey yolunda kanaman olmadığı surece aralık 15 ınden sonra gel dedı o zamana kadar nasıl beklıcez ben bır tuhaf hıssedıyorum kendımı şımdıden paranoyaklık başladı kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum mıde bulantım yok sancım yok acaba kalp atışlarımı durdu yoksa bebeğım öldumu yaa bu çok kotu bır sorun yardım ıstıyorumm ama allah aşkına bırınız soyleyın farz edelımkı durdu kalbı taaa bır ay sonraya kadar nasıl olcak bunun bır belırtısı varmı duşukde kanama olur dıye bılıyorum ama kalbı durunca nasıl bır belırtı oluyor ??????????????????

Merhaba kızzlar
ben bebeğimi bu salı göremedim çok üzgünüm..

8 hafta olsun oyle gıt canım gorursun o zaman ınsallah ben 8 haftalıkken gıtmıstım gorduk allaha sukru dunde saglık ocagındakı doktora baktım oda baan dıyokı 6 haftalık bebegın ozeldekıde 2 aylık dıyo kıme ınanıcaz bılmıyorum ya

canım bısye olmaz ne guzel ıste mıgden bulanmıyo bızım bulanıyo ve halımız perısan bırak bulanmasın saglıklıdır bebegın merak etme canım sen cok merak edıyosan saglık ocagına gıt ordada bakıyolar ultrasondan ılk defa gelıyorum dersın kalp atısı ıcın bakarsın telaş yapma canım hersey yolundadur ınsallah

Ayy çok sağol yaaaa ben ılk fırsatta gıdeyım sağlık ocağına

tabıkı canım hem bısey olmaz sen merak etme hem bana kan tahlılı falan verdı seker tahlılı onları saglık ocagındanda yaptırabılırsın ozeld ebosuna 200 mılyon vermene gerek kalmaz aklına bulunsun canım herkez ıcın gecerlı anneye test yapılıyo bu aylarda bebegı saglıklı tsıyabılırmı dıye bı sorunu varmı dıye saglık ocagından yararlanarak sonuclarını ozeldekı doktorunuza goturebılırsınız

herkesin bebeği hayırlı sağlıklı sıhhatlı olsun inş.
bende bugün öğrendim 35 günlükmüş çok şükür Rabbime...

kızlar slm bende 7+4 günlük hamileyim çok şükür 6+3 de kalp atışını duydum dün tekrar dr. gittim şu an herşey yolunda görünüyor ama ben çok tedirginim ya bişey olursa diye herkesmi böyle bilmiyorum ama korkuyorum kaybetmekten

Öyle canım haftaya gidicem..yumurtlama günün hangisinkine yakınsa ona inan..

valla bende paranoyak oldum..dış gebelikmi diye düşünüyorum hala....ağrılar,bulantımın olmaması..bunlar bitincede ya kalbi durursa...amaaann..

Merhaba Kızlar istanbulda olup ta doktora gideniniz varmı öneri bekliyorum :)

canım ben istanbul ümranıyedeyım tanıdıklarımın gıttı ozel bı doktorvar tugba hanım henuz gıtmedım ama cok tavsıye edıyolar dogumada o gırıyomus eger ıstersen yakınsan numarsını alıp verırım sana

canım inan ki boş yere kuruntu ediyorsun... benim de hiç bulantım olmuyor, ablama anneme sordum onların da hiç olmamış hamileliklerinde bulantı... annene sor eğer onda olmadı ise sende de büyük ihtimalle olmayabiliyormuş.... üzülme hiç boş yere doktor bişey diyorsa doğrudur, eğer bişey olacağı varsa zaten her gün kontrole gitsen bile olur, o yüzden kötü şeyler düşünmeden hamileliğinin tadını çıkarmaya bak. şuna inanmalıyız ki herşey Allah'tan o ne derse olur biz zamanında kontrollere giderek ve yapmamız gerekenleri yaparak elimizden geleni ardımıza koymayacağız ve inşallah Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı da nasip edecek bize... eğer kötü bir durum olursa bile veren de Allah alan da biz sadece dua edelim iyi şeyler için... bu kadar içini karartma

amınnn benım tek korkum kalbı durursa ben bunu nasıl anlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…