2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

amınnn benım tek korkum kalbı durursa ben bunu nasıl anlıcam

aynen yaa bütün anne adayları aynı şeyi düşünüyor demekkiben bugün çamaşırlarımı asıyordum ve şunu düşündüm''YA KALBİ DURURSA ,NASIL ANLAYACAĞIMYA YAŞAMIYORSA YA DIŞ GEBELİKSE''demekki bütün hepimiz aynıyız,arkadaş çok doğru yazmış,herşey Allahtan,bide işin komik tarafı benim için ben ikinci kez anne olacağım bütün herşeyi Adan Zye yaşamış olmama rağmen yine sıfırdan başlamışım gibi meraklı ve tedirginim

amınnn benım tek korkum kalbı durursa ben bunu nasıl anlıcam

inşallah öyle bir şey kimsenin başına gelmez... Allah korusun düşünmesi bilke çok kötü. hepimizde ilk günden beri hep korkular var zaten ya keseyi göremezsem, ya dış gebelikse, ya kesede bebeği göremezsem, ya kalp atışlarını duymazsam, ya kalbi durursa... sanırım doğana kadar ve aslında ölene kadar çocuklarımız için hep böyle çok fazla endişeli olucaz... ama öyle bişey olsa mutlaka dayanılmaz ağrı ve değişik akıntılar oluyomuş o zaman da hemen doktora gideriz zaten sürenin dolmasını beklemeyiz... anormal bir durumda beklemeden hemen doktora gitmeliyiz. Ama dilerim ki hiç birimiz böyle bir şey yaşamaz...

günaydın arkadaşlar umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.Allah ım bizleri bebişlerimizi korusun...benimde 10 gün önce mide bulantılarım başladı dün doktora bebişimin kalp atışlarını görmeye gittik Allah a şükür karnımdan baktığı ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını gördük kalp atışlarını gördüğüm an çok duygulandım doktor 7+4günlük dedi 13.3mm miş doktor son adet tarihinle uyumlu dedi çok şükür.Allah hepimizin hamileliğini sorunsuz sağlıklı birşekilde geçirmemizi nasip etsin sabrın sonu herzaman güzeldir sabredelim ve Allah a bol bol dua edelim :90:

günaydın kızlar...sabahtan beri geçmişi okuyorum alıntılarımı yaptım cevap vereyim derken sorun oluştu...site çok yavaş ve sorunlu galiba...
bu arada doktorumu değiştiriyorum bu gün acıbademe gideceğim öğlen 14,30 da..bakalım neler yapıyolarmış...eğer memnun kalırsam devam edeceğim..şimdiki doktorum doğum evinde ve ben o curcunayı yaşamak istemiyorum d.evi çok kalabalık oluyo her ne kadar özel muayensine gitsemde sonuç gene hastanede sonlanıyo...
bir çoğumuz yanlızız ama burada ben rahatlıyorum ve birçok kişiyle konuşmak paylaşmak beni rahatlatıyo..hepimiz birimiz birimiz hepimiz için...

[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=131397410248869&oid=176310385716473&comments[/video]

kızlar bakın bakım acılcakmı çok guzell ızlemeye değer ben bayıldımm eşıme dınlettım dedımkı butun gun bebışime bunu soylıcem akşam kendılığınden atlıcak kucağına :))

Son düzenleme:

hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınş.acıbademden memnun kalırsın gerçı çok pahalı orası ama ıllakı ılgıde o değerdedır

hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınş.acıbademden memnun kalırsın gerçı çok pahalı orası ama ıllakı ılgıde o değerdedır

canım burdaki acıbadem SGKlılara da bakıyo..22 tl fark ücreti vercem sadece..ayrıntılı taramalardada çok cüzzi fark aldıklarını söylediler ...(20-30) civarı..doğum dada 400-600 tl arası + özel oda 1 yada 2 günlük kalma dahil..çok uygun..gidenler memnun...ama her doktor SGK lılara bakmıyo ama her bölümden 1-2 doktor bakıyo..ilk kez gidicem bakalım iyi olur inş...

bende acıbademe gidiyorum özel doktara başar tekine normal dogum 4500 tl artık epidural olursa 1000 tl fark istiyorlar

ssk gidersen doguma 450 tl dediler ama cok ama oda fiyatı dahilmi degilmi bilmiyorum

benim özel sigortram var ama dogumu karşılamıyor o yuzden beden ssk dogum yapıcam özlem hanım varmış ama daha hiç gitmedim

doguma kadar başar beye gitmeyi düşünmüyorum ama özlem hanım iyiise bende özlem hn gidebilrim

bakalım memnun kalıcakmısın haberlerini bekliyorum bide gitthginde tam fiyat bilgilerini verirlerse paylaşırsan sevinirim

erdem hastanesi biliyorum ümraniyede orda daha once dıgum yapan bir tadınıdıgım olmadı ama istanbuldaki arkdşlarımdan ögrenirsem sana haber veririm anadolu yakasında oturuyorsun degilmi

evet canım.bi arkadaşım önerdi haspitalium bir de orayı denyeceğim.umarım bu defa şansım yaver gider.bir de ilk hamilelik olunca insan daha çok telaşlanıyor.

selam kızlarrr istanbulda olan arkadaslarım sizler hangı hastaneye gidiyorsunuz bende acıbadem bakırkoye gidiyorum şimdilik ama doğum baya pahalı arastırma yapıyorum henüz bir yer belirlemedim aralık 11 de de memorialde randevum var önerive tecrübelerinizi belkiyorum hepinize hayırlı saglıklı bır hamilelik diliyorum benim hala bulantımyok çok şükür kendimi hiç hamile gibi hissedemedim fakat saece bel ve kasık agrılarım oluyor o kadar o da olacak yanı dımıııı :)

canım benim başar bey normalde OGÜ nün doktoru ...ordada kontrol ediyomu bilmiyorum doğum falan...ama özele o kadar da para verme bebeişine neler neler alırsın...tabi senin bileceğin..benim doktorda doğum evinde olduğu için şuan ondan vazgeçtim.iki doğum hastanesi birleşti çok kalabalıktır şimdi daha...ben bugün özlem hanıma gidicem herşeyi konuşacağım..doğuma kadar...sanada bilgi veririrm sonuçta acıbadem kalitesi eskişehirde başka neresi varki..ben kalabalık ortamları sevmiyorum ilgisiz hastaneleri hele hiç....özlem hanımda cerrahpaşa mezunu bir doktor daha önceden bakırköy doğum hastanesinde çalışmış ve eskişehir doğum evinde ....birde acıademin sitesini incelediğimde bütün doktorların organize çalıştığını söylüyolar...umarım dendiği gibi vardır bugün görcem artık...ona göre kaara verirrim..

evet canım.bi arkadaşım önerdi haspitalium bir de orayı denyeceğim.umarım bu defa şansım yaver gider.bir de ilk hamilelik olunca insan daha çok telaşlanıyor.

bu hospitalium dedigin hastane daha önce ömür hastanesi olan yermi

çünkü benim ablam daha once orda dgoum yapmıştı sezeryan tabi baya oluyor 2000 yılında

özel saglık sigortam başar beyin muaynanesini karşılıyor 35 tl sini ben ödüyorum özlem hanıma gidersem eger 25 tl civarında odemem gerkiyor sanırım

en son 08.11.2010 gittim başar beye kalp atışlarını felan dinledik bana 6 hafta soınra gel dedi cok uzun bir zaman gibi geldi bana ama anlamadım ..

bugun kaçda randevun güzel haberlerini bekliyruz

h.geldin

7 haftalarda benimde oyleydi benim şuan 10 haftama giriyotum yinede bişe anlamadım daha :)

normaldır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…