amınnn benım tek korkum kalbı durursa ben bunu nasıl anlıcam
amınnn benım tek korkum kalbı durursa ben bunu nasıl anlıcam
günaydın kızlar...sabahtan beri geçmişi okuyorum alıntılarımı yaptım cevap vereyim derken sorun oluştu...site çok yavaş ve sorunlu galiba...
bu arada doktorumu değiştiriyorum bu gün acıbademe gideceğim öğlen 14,30 da..bakalım neler yapıyolarmış...eğer memnun kalırsam devam edeceğim..şimdiki doktorum doğum evinde ve ben o curcunayı yaşamak istemiyorum d.evi çok kalabalık oluyo her ne kadar özel muayensine gitsemde sonuç gene hastanede sonlanıyo...
bir çoğumuz yanlızız ama burada ben rahatlıyorum ve birçok kişiyle konuşmak paylaşmak beni rahatlatıyo..hepimiz birimiz birimiz hepimiz için...
hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınş.acıbademden memnun kalırsın gerçı çok pahalı orası ama ıllakı ılgıde o değerdedır
canım burdaki acıbadem SGKlılara da bakıyo..22 tl fark ücreti vercem sadece..ayrıntılı taramalardada çok cüzzi fark aldıklarını söylediler ...(20-30) civarı..doğum dada 400-600 tl arası + özel oda 1 yada 2 günlük kalma dahil..çok uygun..gidenler memnun...ama her doktor SGK lılara bakmıyo ama her bölümden 1-2 doktor bakıyo..ilk kez gidicem bakalım iyi olur inş...
erdem hastahanesindeki özlem hanım mı?
bende acıbademe gidiyorum özel doktara başar tekine normal dogum 4500 tl artık epidural olursa 1000 tl fark istiyorlar
ssk gidersen doguma 450 tl dediler ama cok ama oda fiyatı dahilmi degilmi bilmiyorum
benim özel sigortram var ama dogumu karşılamıyor o yuzden beden ssk dogum yapıcam özlem hanım varmış ama daha hiç gitmedim
doguma kadar başar beye gitmeyi düşünmüyorum ama özlem hanım iyiise bende özlem hn gidebilrim
bakalım memnun kalıcakmısın haberlerini bekliyorum bide gitthginde tam fiyat bilgilerini verirlerse paylaşırsan sevinirim
evet canım.bi arkadaşım önerdi haspitalium bir de orayı denyeceğim.umarım bu defa şansım yaver gider.bir de ilk hamilelik olunca insan daha çok telaşlanıyor.
canım benim başar bey normalde OGÜ nün doktoru ...ordada kontrol ediyomu bilmiyorum doğum falan...ama özele o kadar da para verme bebeişine neler neler alırsın...tabi senin bileceğin..benim doktorda doğum evinde olduğu için şuan ondan vazgeçtim.iki doğum hastanesi birleşti çok kalabalıktır şimdi daha...ben bugün özlem hanıma gidicem herşeyi konuşacağım..doğuma kadar...sanada bilgi veririrm sonuçta acıbadem kalitesi eskişehirde başka neresi varki..ben kalabalık ortamları sevmiyorum ilgisiz hastaneleri hele hiç....özlem hanımda cerrahpaşa mezunu bir doktor daha önceden bakırköy doğum hastanesinde çalışmış ve eskişehir doğum evinde ....birde acıademin sitesini incelediğimde bütün doktorların organize çalıştığını söylüyolar...umarım dendiği gibi vardır bugün görcem artık...ona göre kaara verirrim..
selam kızlarrr istanbulda olan arkadaslarım sizler hangı hastaneye gidiyorsunuz bende acıbadem bakırkoye gidiyorum şimdilik ama doğum baya pahalı arastırma yapıyorum henüz bir yer belirlemedim aralık 11 de de memorialde randevum var önerive tecrübelerinizi belkiyorum hepinize hayırlı saglıklı bır hamilelik diliyorum benim hala bulantımyok çok şükür kendimi hiç hamile gibi hissedemedim fakat saece bel ve kasık agrılarım oluyor o kadar o da olacak yanı dımıııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?