2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sanırım biz şanslı olanlardanız annem ve ablamda daha ocne bulantı kusma vs olmuyormuş sanırım bende ona cektim

aslında hamileliklerin cogunda piskolojikmiş bulantı bulanmayının bile bulanıyormuş biryerde okumuştum

aminnnn..hepimiz inşallah...evet 11 haftalık ama bende çok merak ediyorum sağlıklı diilmi die,yalnızca minicik bi nokta da minicik bi kalp gördüm..

maşallahhhhh ne güzel,çok sevindim adına.

Merhaba kızzlar
ben bebeğimi bu salı göremedim çok üzgünüm..

görürsün allahın izniyle,o daha minicik ya ondandır :)

merak etme illa mide bulantın olcak diye birşey yok.bazı bebişler kendini gizliyor demekki.üzülme allaha dua et.

evet teyzesi o daha çok minik..benimde bulantım yok henüz..olmaz inşallah..

hmmm bencede uzun ama çok yoğun oldukları için ileri tarih veriyolardır.....ben birazdan çıkıcam randevum 14:30 da..dua edin kızlar bi aksilik olmasın allahın izniyle....

erdem hastahanesindeki özlem hanım mı?

neden memnun değilsın ??? Sonuçta luks değil kalabalık evet ama doğum hastanesı olarak adı geçmeye başladı çoğu doktor çok ıyı özlem e gıtmedım ıyı dedıler ayşe katrancı çok ıyıymış çokda kalabalık bellı ıyı olduğu ayşe funda soğuk kanlı ama arkadaşiımın doğumunu varana kadar o yaptı memnun kalmış ama ben çok konuşmuyor dıye memnun kalmadım son ıkıdır yasemın hanıma gıdıyorum onada kısmetse devam edıcem çok guzel anlatıyo çok detaycı tek tek eşıme bıle ızah edıyo guleryuzlu bıraz heyecanlı ama komşumun doğum takıbını yapmış kı sorunlu bır hamılelıkdı o da memnun kalmış kısaca bende memnunum

arkadaşlar merhaba, nasıl lafa başlasam bilemiyorum canm çok sıkkın... bugun itibariyle SAT a göre 8 haftalığım, bugun bebişi görmek ve pıtpıtları duymak için dr a gittik.. ancak ultrasonda sadece kese gözüktü, 11,5 mm imiş ve 5+2 gözüküyor..yarın b hcg ye bakacaklar tekrar, 10 gün sonra da ultrason yapılacak tekrar...ne düşünsem bilemiyorum, iyi düşünmeye çalışıyorum..böyle bişi yaşayan var mı aranızda, lfnn yardım...

canım bu durumun aynısı çok yakın bir Aarkadaşımın başına geldi... sat a göre 7 haftalık iken gitti doktora 4 haftalık demiş doktoru kese görünmüş sadece ve keseden iki buçuk hafta sonra bebeğin kalp atışlarını duydu şimdi sat a göre 14 haftalık olması gerekirken 11 haftalık ama herşey gayet yolunda. bebeği de çok sağlıklı Allah'a şükür bence üzülme şimdi bebeğin de zarar görmesin sat a göre benimki de bir hafta geri bence haftaya yeniden git bebeğini göreceğine inanıyorum..

yani böyle iyi örneklerin olması insanın içini biraz da olsa rahatlatıyor. inşallah 10 gün sonra bizde kalp atışlarını duyarız ..

Slm kızlar size birşey sorucam cvp verirseniz çok sevinirim benim bu 8. Denemem ve regl günüme 6 gün kaldı size sormak istediğim siz hamile olduğumuzu öğrenmeden bir kaç gün önce hamile olduğumuzu hissettiniz mi ben az önce elimi karnıma koyduğumda çok acayip bir duygu hissettim sanki varmış gibi sizede böyle oldumu onu sormak istedim kısacası

canım geç döllenmedir merak etme 10 güne duyarsın bebeğinin kalp atışlarını

Selam kızlar bende 27 günlük hamileyim :) siteye yeni katıldım. Benim bulantımda 1haftadan beri var ama feci.Doktora gittim keseyi gördüm,bulantıyı sordum..sıcak içecekler veya yemek yeme dedi,başkalarının mutfağından faydalan yada dışarıda ye dedi.Senin mutfak kokun sana ağır gelir ve bulantın çoğalır dedi.Tuzlu kraker türleri ye dedi ve sıcak süt içme şimdi erken dedi.Meyve suları tüketin,bende meyve sıkacağı alacam.Hazır paketlerde kimyasal katkılı oluyo.. bulantısız günler

yaa inanın sırf içim rahatlasın ,benim gibi bir kaç kişi daha varmı görmek için giriyorum siteye sık sık,çevremdeki herkez bir şekilde hamile olduğumu öğrendiler;ama ben içimden hep şunu geçiriyprum daha dra kontrole gitmedim ya ,hamile değilsem ya testte yanlışlık varsa diyorum,ya adetim başka nedenden gecikmişse diyorum,ya göremessem bebiş,ya dr ''GEBELİK NEGATİF'' derse ay naparım bençünkü hiç mide bulantım yok kasık ağrım bacak kasılmam var sadece birde ani kalkışlarda başım dönüyor nefes nefese kalıyorum,hamile değilmiyim acabaaaaaaaaaaa....

Canım her hamilelikte bulantı olmaya bilirmiş eğer süpen varsa gıt bir hastaneye kan ver ve 2 3 saate sonuç çıkar ve süpen kalmaz merak etme sen çünki senin saydıkların da hamilelik belirtisi

merhaba esracım napıyon kıss bende katılam sohbetinize konu nedir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…