aminnnn..hepimiz inşallah...evet 11 haftalık ama bende çok merak ediyorum sağlıklı diilmi die,yalnızca minicik bi nokta da minicik bi kalp gördüm..
Merhaba kızzlar
ben bebeğimi bu salı göremedim çok üzgünüm..
Yaa kızlar ayın 20 sınde gıttım kalp atışlarını dınlemeye dr.herşey yolunda kanaman olmadığı surece aralık 15 ınden sonra gel dedı o zamana kadar nasıl beklıcez ben bır tuhaf hıssedıyorum kendımı şımdıden paranoyaklık başladı kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum mıde bulantım yok sancım yok acaba kalp atışlarımı durdu yoksa bebeğım öldumu yaa bu çok kotu bır sorun yardım ıstıyorumm ama allah aşkına bırınız soyleyın farz edelımkı durdu kalbı taaa bır ay sonraya kadar nasıl olcak bunun bır belırtısı varmı duşukde kanama olur dıye bılıyorum ama kalbı durunca nasıl bır belırtı oluyor ??????????????????
maşallahhhhh ne güzel,çok sevindim adına.
görürsün allahın izniyle,o daha minicik ya ondandır :)
merak etme illa mide bulantın olcak diye birşey yok.bazı bebişler kendini gizliyor demekki.üzülme allaha dua et.
özel saglık sigortam başar beyin muaynanesini karşılıyor 35 tl sini ben ödüyorum özlem hanıma gidersem eger 25 tl civarında odemem gerkiyor sanırım
en son 08.11.2010 gittim başar beye kalp atışlarını felan dinledik bana 6 hafta soınra gel dedi cok uzun bir zaman gibi geldi bana ama anlamadım ..
bugun kaçda randevun güzel haberlerini bekliyruz
erdem hastahanesindeki özlem hanım mı?
arkadaşlar merhaba, nasıl lafa başlasam bilemiyorum canm çok sıkkın... bugun itibariyle SAT a göre 8 haftalığım, bugun bebişi görmek ve pıtpıtları duymak için dr a gittik.. ancak ultrasonda sadece kese gözüktü, 11,5 mm imiş ve 5+2 gözüküyor..yarın b hcg ye bakacaklar tekrar, 10 gün sonra da ultrason yapılacak tekrar...ne düşünsem bilemiyorum, iyi düşünmeye çalışıyorum..böyle bişi yaşayan var mı aranızda, lfnn yardım...
arkadaşlar merhaba, nasıl lafa başlasam bilemiyorum canm çok sıkkın... bugun itibariyle SAT a göre 8 haftalığım, bugun bebişi görmek ve pıtpıtları duymak için dr a gittik.. ancak ultrasonda sadece kese gözüktü, 11,5 mm imiş ve 5+2 gözüküyor..yarın b hcg ye bakacaklar tekrar, 10 gün sonra da ultrason yapılacak tekrar...ne düşünsem bilemiyorum, iyi düşünmeye çalışıyorum..böyle bişi yaşayan var mı aranızda, lfnn yardım...
bende aynı durumdayım canım..ama çcubuk kraker bulundur yanında hafifi bulantı hiissi geldiğinde 3-5 tane ye...etkisi çok oluyo..özellikle sabah kahvaltıdan önce kalkınca yemek daha iyi oluyo ben kaç gündür kahvalatı falan yapamıyordum bulantı ve iştahsızlık vardı..ama bu sabahişyerinde yapayım dedim kahvaltımı evden peynir falan simit ayran aldım...ama önüme açtığım gibi tiksidim bir kenara koyu bir kaçtane çubuk kraker yedim ardından yemek daha iyi oluyo kahvaltıyı yemeği falan...ayrıca kraker çok tuzlu ve kalorili olduğu için birde nohut aldım beyaz leblebi onu deneyeceğim bakalım oda bulantıları önlerse ona devam edeceğim...şuan normalim kraker baya etkili oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?