2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ya canm hiç sorma hastane hastane gesiyom sana bakıyom yoksun burda yakaladımbebek beklerken nurtopu gibi kocaman kistim oldu ağrı yaptı bayramdan sonra öğrendim yaaaaaa heç sormuyon küstüm

kakaocuuum tebrik ederim canm sağlıkla kucağına da alırsın inşallah en kısa zamanda esrayla bizde yaşarız inşallah bu duyguyu

Canım valla hiç bir bilgim yok ama istersen doktor tavsiyeleri linkine bak bulursun orda vardır yoksada sen açarsin yeni topik

Kız neler olmuş neler ne zaman oldu bu kız bende cenazemiz oldu ondan dolayı giremedim uzun zamandır bir iki gündür yeni giriyorum kk ya eee baştan anlat bakim

şimdi canm çatlamayan yumurtam kist yapmış o da nasıl ağrı yaptı doktora giittim 5 cm kistin var dedi ilaç neyim de vermedi adetinle gider dedi adetten sonra tekrar gidicem geçmezse ilaç verir ellaaam e sen anlat ne cenazesi başın sağolsun yakınmıydı

Canım valla hiç bir bilgim yok ama istersen doktor tavsiyeleri linkine bak bulursun orda vardır yoksada sen açarsin yeni topik

Canım benim çok sağolasın,Allah ikinizede nasip etsin inşallah en güzelini ve hayırlısını Cuma gecesi dualarımız kabul olur inşallah...

Canım senin hissettiğin bendede oldu ve hamileyim .hatta rüyama girdi.
olabilir neden olmasın 6.his diyelim ..hadi hayırlısı tatlım

Evet canım malesef kaynatami kaybettik sonra bayram derken 20 gün kadar nete giremedim inşallah geçer canım ve büyük ihtimal klomen verir dr sana bende aşırı kaşık ağrısı vardı gittiğimde yumurtalarım çok büyüyordu ışte o da kist oluyormuş fazla büyüyünce geçen ay klomen kullandım şükür normele döndüm hatta bu ay şükür hiç kaşık ağrısı çekmedim ışte şimdide günüme son 6 gün var bekliyorum ve bugün elimi karnıma koyunca çok farklı bir duygu hissettim acaba varmı diye süreye düştüm

Başınız sağ olsun canım
yengemdede seninki gibi kist vardı dr aldı 2ay sonra hamile kaldı. Kendini üzme sakın kötü birşey değil.Herkeste olabilir içini ferah tut

canmm inşallah vardır başka belirtilerin var mı az da kalmış hade hayırlısı esraa senin ilk bebeğin olcak demi

kakacuum doktorum bana bu kist hamile kalmana engel değil dedi böle de kalabilirsin dedi olabilir mi aceppp

Evet zuhalcim ilk olucak inşallah yok canım ne gebelik nede regl belirtim yok hiç
Kakao canım benim yumurtam 44mm olmuştu 25mm geçince kist diyor dr ve benim yumurtam kendiliğinden çatlamış ve regl birlikte atılmıştı ben ağrım olduğu için gitmiştim dr o şekilde farkına vardım ve çocuk olmasına da engel miş şükür tedavi oldum ve geçti

Kız zuhal sen bana özelden msn adresini gönder istersen msn de görüşelim ordan rahat bulabilirsin beni tabi istersen

esracııım benimkide aynen öle oldu ama bana doktorum hamile kalmana engel değil dedi reglinle atarsın dedi aynı mı senle ya atamazsam bu kistler adet olmayı da engelliyo diye biliyorum ben offffffff kafayı yiyecem yaaaa

İyi çok şükür canım sevindim
Demekki büyüklüğüne göre değişiyor.Tez zamanda müjde verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…