bana mı dedin esraaaaaaaaaaaaaa
Canım valla hiç bir bilgim yok ama istersen doktor tavsiyeleri linkine bak bulursun orda vardır yoksada sen açarsin yeni topik
Slm kızlar size birşey sorucam cvp verirseniz çok sevinirim benim bu 8. Denemem ve regl günüme 6 gün kaldı size sormak istediğim siz hamile olduğumuzu öğrenmeden bir kaç gün önce hamile olduğumuzu hissettiniz mi ben az önce elimi karnıma koyduğumda çok acayip bir duygu hissettim sanki varmış gibi sizede böyle oldumu onu sormak istedim kısacası
Evet canım malesef kaynatami kaybettik sonra bayram derken 20 gün kadar nete giremedim inşallah geçer canım ve büyük ihtimal klomen verir dr sana bende aşırı kaşık ağrısı vardı gittiğimde yumurtalarım çok büyüyordu ışte o da kist oluyormuş fazla büyüyünce geçen ay klomen kullandım şükür normele döndüm hatta bu ay şükür hiç kaşık ağrısı çekmedim ışte şimdide günüme son 6 gün var bekliyorum ve bugün elimi karnıma koyunca çok farklı bir duygu hissettim acaba varmı diye süreye düştüm
Evet zuhalcim ilk olucak inşallah yok canım ne gebelik nede regl belirtim yok hiç
Kakao canım benim yumurtam 44mm olmuştu 25mm geçince kist diyor dr ve benim yumurtam kendiliğinden çatlamış ve regl birlikte atılmıştı ben ağrım olduğu için gitmiştim dr o şekilde farkına vardım ve çocuk olmasına da engel miş şükür tedavi oldum ve geçti
Evet zuhalcim ilk olucak inşallah yok canım ne gebelik nede regl belirtim yok hiç
Kakao canım benim yumurtam 44mm olmuştu 25mm geçince kist diyor dr ve benim yumurtam kendiliğinden çatlamış ve regl birlikte atılmıştı ben ağrım olduğu için gitmiştim dr o şekilde farkına vardım ve çocuk olmasına da engel miş şükür tedavi oldum ve geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?