2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

esraııım ben geçen ay çok umutluydum senden test falan yapıcam dedin heyecanlandırdın beni ama en kısa zamnda hamile kalacaksın içime doğuyo

Zuhalcim şöyle yumurtalar çok büyüdüğünde işe yaşanıyormuş çatlasa bile o şekilde engel ama sen merak etme regl olursun benim ışte regl 7 gün kala kontrole gittiğimde yumurtamin biri çatlamıştı diğeride 44mm olmuştu ve dr bana regl olunca3 günü gel dedi oldum gittim ve klomen verdi kullandım ve bu sefer 4 tane yumurtam oldu 19mm 18mm 16mm ve8mm boyutlarında ama tutmadı geçen ay çok üzüldüm ağladım ama sonra kaynatami kaybedince iyikide olmamış dedim bu ayda hiç düşünmeye fırsatım olmadı stres yapmadım çalışmada öyle böyle oldu ama içimde bir huzur bir rahatlık var bu ay oldu gibi geliyor bana ama son güne kadar belli olmaz

haadi bakalım inşallah dualarım seninle mübarek cuma gününe girerken gönlünü ferah tut...sağlıklı olsun da..hastanede beklerken kızın biri 5 aylık hamile sırası gelene kadar sohbet ettik muayeneye girdi çıktı ağlıyo suyu tamamen bitmiş ve bebek susuzk-luktan beyin fonksiyonlarını kaybetmiş almalıyız hemen demiş doktor nasıl ağladı yani hamile kalmayla da bitmiyo sağlıklı ve hayırlısı olsun her zaman

Kız zuhal ilk defa bende geçen ay bir gün geciktim test yapıcam dedim o kadar hayel kurdum sabaha karşı saat 4.30 de kırmızıları gördüm ve çok üzüldüm ağladım eşim bir yandan beni teselli ediyor zaten 4 gün sonrada kaynatami kaybettik

Haklısın valla hep hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyorum ve dua ederken herzaman sizi de katıyorum araya inşallah en kısa zamanda ikimizde güzel haberleri veririz burda

beklemek gerçekten çok zor hele bi de bi sorunun olmadığını bildiğin halde olmuyosa daha bi sıkıntı bekliyosun çünkü binbir ümitle bende aynıyım kendimi dinliyorum şu şöle oldu acaba var mı diye ama yok her ay aynı bu da çok yıpratıyo bizi..stres diyolar ama gelde stres yapma elimizde sankiii

tamam canm bende çıkıyorum güzel haberler verirsin inş bi dahaki sefere

merhaba canım evet ben önceden hissettim olacağını... benim de ikinci denemede tuttu ilkinde olmayacağı içime doğmuştu ama ikincisinde bu sefer oldu diye içimi bir his kaplamıştı... inşallah senin hissettiklerinde gerçekten hamileliktendir... ama insan hisseder dye çok yerde duydum ben...

illaki bulantı şart değil ama bence bu kadar duyguyu içinde yaşayıp kendi kendine korkacağına hemen bir doktora gitsen de durumu sana söylese........

günaydınnnnnnnnnnnnn bugün yine istifra ettim.evet seviniyorum çünkü bebeğimi çok istiyorum

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır yazamadım.sonrada sayfayı bulamadım.bayaa kaynatmışınız.benim bulantılar devam.kilo kaybım 5 kg oldu.3 hastanede yattım.sanırım yine yatıracak.idrarımda keton çıkıyor sürekli.bu da benim beslenemediğimi gösteriyormuş.günde 3 tane emadur 1 tane de zofer adlı bulantı ilacı kullanıyorum.kullanırsam bir parça iyiyim ama ilaç kullanmaktanda korkuyorum bebişime zararı olur diye.fakat doktor kullan zararı olmaz dedi ama işte annelik..sizlerden ne haber.bulantıları geçen oldumu.kaçıncı haftanızda geçti.geçmesi için neler yaptınız.hepinizi öpüyorum..

walla bendede yok ama dogumdan biraz korkuyorum sezeryanda olmak istemiyorum o yuzden epidural istiyorum bakalım gerçi daha var ama endişelerim var:)

bende normal doğum çok istiyorum daha çook var ama gidişatımız düzgün sağlıklı olursa inşşallah olur epidural nasıl oluyor araştırdın mı sağlıklımı ben felç falan olma ihtimali varmış diye duydum 'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…