Slm kızlar size birşey sorucam cvp verirseniz çok sevinirim benim bu 8. Denemem ve regl günüme 6 gün kaldı size sormak istediğim siz hamile olduğumuzu öğrenmeden bir kaç gün önce hamile olduğumuzu hissettiniz mi ben az önce elimi karnıma koyduğumda çok acayip bir duygu hissettim sanki varmış gibi sizede böyle oldumu onu sormak istedim kısacası
yaa inanın sırf içim rahatlasın ,benim gibi bir kaç kişi daha varmı görmek için giriyorum siteye sık sık,çevremdeki herkez bir şekilde hamile olduğumu öğrendiler;ama ben içimden hep şunu geçiriyprum daha dra kontrole gitmedim ya ,hamile değilsem ya testte yanlışlık varsa diyorum,ya adetim başka nedenden gecikmişse diyorum,ya göremessem bebiş,ya dr ''GEBELİK NEGATİF'' derse ay naparım ben çünkü hiç mide bulantım yok kasık ağrım bacak kasılmam var sadece birde ani kalkışlarda başım dönüyor nefes nefese kalıyorum, hamile değilmiyim acabaaaaaaaaaaa....
Günaydın dünyanın en güzel anneleri
günaydınnnnnnnnnnnnn bugün yine istifra ettim.evet seviniyorum çünkü bebeğimi çok istiyorum
gunaydın kızlarrrrr
Bulantı ve kusma gerçekden zor bişeydir heralde ama biraz gayret :)
şükürler olsun ki bende kusma bulantı yok birazcık korkuyorum ama normalmiş
walla bendede yok ama dogumdan biraz korkuyorum sezeryanda olmak istemiyorum o yuzden epidural istiyorum bakalım gerçi daha var ama endişelerim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?