merhaba arkadaşlar.uzun zamandır yazamadım.sonrada sayfayı bulamadım.bayaa kaynatmışınız.benim bulantılar devam.kilo kaybım 5 kg oldu.3 hastanede yattım.sanırım yine yatıracak.idrarımda keton çıkıyor sürekli.bu da benim beslenemediğimi gösteriyormuş.günde 3 tane emadur 1 tane de zofer adlı bulantı ilacı kullanıyorum.kullanırsam bir parça iyiyim ama ilaç kullanmaktanda korkuyorum bebişime zararı olur diye.fakat doktor kullan zararı olmaz dedi ama işte annelik..sizlerden ne haber.bulantıları geçen oldumu.kaçıncı haftanızda geçti.geçmesi için neler yaptınız.hepinizi öpüyorum..
bende normal doğum çok istiyorum daha çook var ama gidişatımız düzgün sağlıklı olursa inşşallah olur epidural nasıl oluyor araştırdın mı sağlıklımı ben felç falan olma ihtimali varmış diye duydum 'da
günaydın arkadaşlar.bilginiz varmı düşük tansiyon bebeğe zarar verir mi?
merhaba...
bende 7+3 günlük hamileyim. Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. Paylaşımlar gerçekten yaşadığımız ortak şeylerin daha anlaşılır olabilmesi ve içimizin daha rahat etmesi açısından önemli. Ben 3. micro dememde hamile kaldım Rabbime sonsuz şükürler olsun. Ve Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah. 31 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim. İnşallah burda olan ve olmayan herkes bebeklerini sağlıka ve hayırlısıyla kucaklarına alır.
Normalde çok sakin birisi olmama rağmen hamilelik beni inanılmaz pipirikli yaptı. Ama sizlerin yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri hepimizin hissettiğini gördüm. Nasıl mucize ve inanılmaz birşey... Rabbime tekrar tekrar şükürler olsun...
49-50 kiloyum evet bünyem zayıf zaten.
kızlar bu arada ben ikiz bebekler bekliyorum inşallah... başka ikiz bekleyen varmıydı?
Bu arada aklıma takılan bişi var. Ben dün akşam karides yedim (söylemesi ayıp). yer yemezde pişman oldum acaba bir zararı varmıdır diye. Akşamdan beri kendimi yedim bitirdim. Bir bilgisi olan varsa nolur cevap yazsın.
günaydın kızlar nasılsınız bakm..ben dün doktora gittim herşey yolunda çok şükür kalp atışlarını duyduk...ilk önce göremedi doktor kalp atışlarını...alttan baktı sonra o zmaan göründü ve ses mükemmel bişi hala kulaklarımdaallah hepimize tüm güzellikleri yaşatsın inşallah...bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra 2 li tarama yapılacak...hadi hayırlısı...sizdende güzel haberler gelir umarım kızlar..
bu arada aklıma takılan bişi var. Ben dün akşam karides yedim (söylemesi ayıp). Yer yemezde pişman oldum acaba bir zararı varmıdır diye. Akşamdan beri kendimi yedim bitirdim. Bir bilgisi olan varsa nolur cevap yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?