2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

geçmiş olsun canım tekrar hoşgeldin umarım biran once düzelir mide bulantıların

wallla bazılarmızda yok mide bulantısı bazılarında var

küçük bir tavisye ac karına leblebi ye bence cok işe yarayacak

walla araştırdım ve bu sitedede cok fazla epidural dogum yapan var kimseden şikayet duymadım bence hurafe felç melç demeleri

normal dogum yapamam ben karın agırsında bile nevrim donuyor dogum benim için biraz zor

bende bulantılarım için sabah balık kraker yiyiorum. o biraz dindiriyor

günaydın arkadaşlar.bilginiz varmı düşük tansiyon bebeğe zarar verir mi?

benim bildigim yapmaz sadece sende baygınlık yapar ..yuksek tansiyon kötü ..

BİR SİTEDEN

Gebelikte tansiyon düşük olduğunda baygınlık, sersemlik, baş dönmesi görülür.Yine de yüksek tansiyon gibi tehlikeli değildir.

· Düşük tansiyonun en önemli nedeni yetersiz sıvı alımıdır.Aşırı sıcakta da tansiyonda düşme görülür.Uzun süreli ayakta kalmak da önemli bir nedendir.

· Gebe bir kadında düşük tansiyonun bir nedeni de kan akımının bacaklarda göllenmesi nedeniyle beyne giden kan akımındaki azalmalardır ki bu durum özellikle sırt üstü yatma ve uzun süreli oturma halinde kolaylıkla ortaya çıkar.

Önlem alın;

* Düzenli egzersiz yapın.

* Bol sıvı tüketin.

* Sırt üstü değil yan,tercihen sol yan yatın.

* Oturur pozisyondan ayağa kalkarken yavaş hareket edin,ani kalkışlar yapmayın.

* Baygınlık hissi olursa hemen oturun veya baş seviyenizi baygınlık hissi geçene dek gövdenizden aşağıda tutun,baş aşağı uzanın.

* Düzenli beslenin ve kan şekerinizin düşmesine fırsat vermeyin, aç kalmayın.

Kilo olarak nasılsın zayıf bir bunyenmi var acaba

birde ac kalamamaya dikkat et sıksık ama az az ye bebeginin gelişimi acısından zarar vermez ama sen sürekli gözün kararır başın döner dikkat etmen gerekir biraz daha

merhaba...
bende 7+3 günlük hamileyim. Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. Paylaşımlar gerçekten yaşadığımız ortak şeylerin daha anlaşılır olabilmesi ve içimizin daha rahat etmesi açısından önemli. Ben 3. micro dememde hamile kaldım Rabbime sonsuz şükürler olsun. Ve Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah. 31 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim. İnşallah burda olan ve olmayan herkes bebeklerini sağlıka ve hayırlısıyla kucaklarına alır.
Normalde çok sakin birisi olmama rağmen hamilelik beni inanılmaz pipirikli yaptı. Ama sizlerin yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri hepimizin hissettiğini gördüm. Nasıl mucize ve inanılmaz birşey... Rabbime tekrar tekrar şükürler olsun...

HOŞGELDİN

EVET HAMİLELİK BİRAZ İNSANI HASSASLAŞTIYOR OLMAYACAK ŞEYE BİLE GÖZLEİRM DOLABİLİYOR CABUK SİNİRLENİYORUM

SENDE HAYIRLSI İLE BEBEGİNİ KUCAGINA ALIRSIN İNŞ

49-50 kiloyum evet bünyem zayıf zaten.

DEDGİM GİBİ DİKKAT EDERSEN SORUN KALMAZ BİRDE DR MUTLAKA BELİRT BU KONUYU

Bu arada aklıma takılan bişi var. Ben dün akşam karides yedim (söylemesi ayıp). yer yemezde pişman oldum acaba bir zararı varmıdır diye. Akşamdan beri kendimi yedim bitirdim. Bir bilgisi olan varsa nolur cevap yazsın.

günaydın kızlar nasılsınız bakm..ben dün doktora gittim herşey yolunda çok şükür kalp atışlarını duyduk...ilk önce göremedi doktor kalp atışlarını...alttan baktı sonra o zmaan göründü ve ses mükemmel bişi hala kulaklarımda allah hepimize tüm güzellikleri yaşatsın inşallah...bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra 2 li tarama yapılacak...hadi hayırlısı...sizdende güzel haberler gelir umarım kızlar..

kızlar bu arada ben ikiz bebekler bekliyorum inşallah... başka ikiz bekleyen varmıydı?

ayy ne güzel ..hayırlı olsun canım...o da harika bişi yaaa bende ikizim olsun çok isterdim he ama minyon yapılı olunca bünyem kaldırmaz dye korkardım hep...benim 1 tanecik....

hiç sanmıyorum canım neden pişman oldun ki deniz ürünü sonuçta...ve sağlıklı karidesi bende çok severim ama başkası yaparsa.temizlemesi zor...eğer bozuk değildiyse bişi olacağını sanmıyorum...bu kadar takma kafana...

hoşgeldin cok sevindim bende kalp atışlarını dinlemeye gittigimde cok heycanlanmıştım

dogum işlemlerini sorabildinmi fiyat felan alabildinimi canım özlem hanımdan birde memnm kaldınmı acba

yok canım sende ne alakası var hiç bişe olmaz hatta balık ürünleri yararlı bile

sen boyalı maddeler sosis salam ketcap felan yeme yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…