günaydın kızlar nasılsınız bakm..ben dün doktora gittim herşey yolunda çok şükür kalp atışlarını duyduk...ilk önce göremedi doktor kalp atışlarını...alttan baktı sonra o zmaan göründü ve ses mükemmel bişi hala kulaklarımdaallah hepimize tüm güzellikleri yaşatsın inşallah...bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra 2 li tarama yapılacak...hadi hayırlısı...sizdende güzel haberler gelir umarım kızlar..
günaydın kızlar nasılsınız bakm..ben dün doktora gittim herşey yolunda çok şükür kalp atışlarını duyduk...ilk önce göremedi doktor kalp atışlarını...alttan baktı sonra o zmaan göründü ve ses mükemmel bişi hala kulaklarımdaallah hepimize tüm güzellikleri yaşatsın inşallah...bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra 2 li tarama yapılacak...hadi hayırlısı...sizdende güzel haberler gelir umarım kızlar..
ayy ne güzel ..hayırlı olsun canım...o da harika bişi yaaa bende ikizim olsun çok isterdim he ama minyon yapılı olunca bünyem kaldırmaz dye korkardım hep...benim 1 tanecik....
hoşgeldin cok sevindim bende kalp atışlarını dinlemeye gittigimde cok heycanlanmıştım
dogum işlemlerini sorabildinmi fiyat felan alabildinimi canım özlem hanımdan birde memnm kaldınmı acba
hangı ozlem sız nere gıdıyonuz kızlar ?????????
ayy ne güzel ..hayırlı olsun canım...o da harika bişi yaaa bende ikizim olsun çok isterdim he ama minyon yapılı olunca bünyem kaldırmaz dye korkardım hep...benim 1 tanecik....
merhaba kızlar bulantıarınız ne alemde?bu konu cok konusuldu ama benım durumumda olanlar ne yapıyor doktorları ne dıyor merak edıyorum benım ıcın yemek yemek ıskenceye donustu cıkartmıyorum ama canım hıcc bır sey yemek ıstemıyr kendımı zorluyrm tuylerım dıken dıken oluyr ama dogru duzgun yıyemıyrm doktorumda cıkartmadıgın surece problem yok deyıp ılac vermedı ama ben ne balık ne de et urunlerı tketebılıyrm esım etrafımda pervane ama nafıle evde 4 haftadır yemek pısıremıyrm nereye kadar surecek bılmıyrm sız neler yapıyorsunuz?:84:
merhaba kızlar bulantıarınız ne alemde?bu konu cok konusuldu ama benım durumumda olanlar ne yapıyor doktorları ne dıyor merak edıyorum benım ıcın yemek yemek ıskenceye donustu cıkartmıyorum ama canım hıcc bır sey yemek ıstemıyr kendımı zorluyrm tuylerım dıken dıken oluyr ama dogru duzgun yıyemıyrm doktorumda cıkartmadıgın surece problem yok deyıp ılac vermedı ama ben ne balık ne de et urunlerı tketebılıyrm esım etrafımda pervane ama nafıle evde 4 haftadır yemek pısıremıyrm nereye kadar surecek bılmıyrm sız neler yapıyorsunuz?:84:
Selam kızlar bende uzun zamandır giremiyorum bebeğim çok şükür 7+3 oldu ama bayramda bizi çok korkuttu arefe gunü doktora gittim hersey yolundaydi kalp atımı başlamıştı iyi olduğunu duyunca araba ile yola çıkıp Antalya'ya gittik otele giriş yaptıktan 3 saat sonra kanamam başladı hemen en yakın hast gittik kesenin etrafı yarıya kadar kan olmuştu ama bebisimin kalbi atıyordu doktor 4 tane iğne verdi iğnelerde benim icimi dışıma çıkardı tabiki sürekli yatmakla gecti Pazar gunü geldik ve Pazartesi hemen doktora gittim bebisim çok şükür iyi ama düşük tehlikesi tam geçmedi onun için sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum zaten mide bulantilarim yüzünden başka birsey de yapamıyorum Ayrica benim koltuk altımda bezeler çıktı sizdede oldumu çok Ağrı yapıyor progestan kullanıyorum o yapıyor olabilirmi?
çok geçmiş olsun cnm bezelere gelince bende kullanıyorum bendede çıktı beze evet progestan yapabilirSelam kızlar bende uzun zamandır giremiyorum bebeğim çok şükür 7+3 oldu ama bayramda bizi çok korkuttu arefe gunü doktora gittim hersey yolundaydi kalp atımı başlamıştı iyi olduğunu duyunca araba ile yola çıkıp Antalya'ya gittik otele giriş yaptıktan 3 saat sonra kanamam başladı hemen en yakın hast gittik kesenin etrafı yarıya kadar kan olmuştu ama bebisimin kalbi atıyordu doktor 4 tane iğne verdi iğnelerde benim icimi dışıma çıkardı tabiki sürekli yatmakla gecti Pazar gunü geldik ve Pazartesi hemen doktora gittim bebisim çok şükür iyi ama düşük tehlikesi tam geçmedi onun için sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum zaten mide bulantilarim yüzünden başka birsey de yapamıyorum Ayrica benim koltuk altımda bezeler çıktı sizdede oldumu çok Ağrı yapıyor progestan kullanıyorum o yapıyor olabilirmi?
mrb kızlar gördümki herkesde aynı telaş aynı pinpirik bende kendi kendime kızıyodum bu kadar abartmayayım diye ama ne yapalım insan aklından çıkaramıyor. gece yatarken bile aklımda. bende bugün 8 haftalık oldum 2 defa dr. gittim yine gidip görmek istiyorum bebişimi ama eşim abarttığım için asla izin vermezbugün çok başım ağrıdı, bide çok olmasada mide bulntım var. belkide bir kaç hafta sonra alışcaz yani umarım öyle olur, kızlar yoksa kafayı yeriz midem bulanıyo karnım ağrıyo acaba düşükmü yapıyorum diyorum bunlar geçiyor kalbi durdu sanırım diyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım. keşke bu kaygıları bırakabilsek ve hamileliğimizin tatını çıkarsak
ben sanmıyorum oyle hıssedıyorum yok dıyorum yaşamıyor artık durdu kalbı ve ışın kotusu gerçekle yuzleşmemek ıçın doktora gıtmeye de korkuyorum ayy ne yapcaz bılmıyorum ıyıce paranoyak oldum rabbım bıze yardım ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?