2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canımm cok üzldüm

nasıl oldu kanaman felanmı vardı

amannn ne uzuluyosun hemen yaparız peşıne bır tane daha :)
demi yaaaaa:32:
canım hayırdır bi problemmi var ..doktora gittinmi yoksa kndince mi öyle düşünüyorsun..inş.bişi yoktur bebeğin iyidir...

cuma günü açık kahve bi akıntım geldi daha öncede gelmişti doktora gittim bi problem yok her ihtimale karşı progestan verdi geçen hafta çarşamba hapım bitti bu hafta gidecektim doktora neyse akıntım gelince gece vakti mecburen kadın doğuma gittim alttan muayene ettiler bi problem yok gayet sağlıklı dedi hiç bir uygulama yapmadı eve geldim sabaha doğru akıntım koyu kahve yani kahve telvesine dönüştü cumartesi akşam üzeri bidaha gittim kadın doğuma yine alttan bi muayene oda gayet sağlıklı bir kese var ama daha 5 haftalık olduğu için kalp atışlarını duyamıyorum dedi ben tabi şok oldum biz sekiz haftalık biliyoruz çünkü neyse doktor ölü bebek olabilir dedi hormon testi istedi yaptırdık haftasına göre değer normal çıktı yarın bidaha yaptırın değer düşerse bebk ölmüştür demektir falan dedi tekrar yaptırdık değer düşmüş tabi yine başka bi doktor vardı oda gebeli sonlandırmanız gerek dedi ama ben yapamam dedi nasıl doğum evinde kürtaj yapılamıyorsa artık bilmiyorum ben zaten yaptırmam ordada yani sonuç bölye bugün tekrar gidip baktıracağım değerlere düşüş varsa kaybettim demek çok azda olsa bi ihtimal var çünkü 8 haftalık sandığım bebek 5 haftalık çıkıyor ve ordaki sonuçlara güvenmiyorum ve keşke demek istemiyorum ama kaybettim çünkü kanamam geldiği an kalbime bi bıçak saplanmıştı hemen bebğim dedim lavaboya gittimde o manzara allahım herkesin yardımcısı olsun sizler kavuşun inşallah bebeklerinize

canım çok üzüldüm gerçekten.ne diyim kensini üzmemeye çalış,allah yardımcın olsun:85:

zulbiyeerkan

neden başka bir hastaneye gitmiyorsun belikde yanlış teşhis koyuyorlardır hem sende guvenmiyormuşsun

bence başka bir yere git benim ablam 7 aylık hamile idi dogum evine gittiler bebek ölü dediler başka hastaneye gittler hayır gayet saglıklı dediler ve yigenim şuanda 10 yaşında bence başka bir doktra daha görunmende yarar var

haftasonu olduğu için bulamadık doktor mecbur kaldık doğum evine gitmeye bide belirli bi doktor edinmemiştik henüz çünkü problemli olduğu için izmir ege üniverstesine gidiyorduk böyle işte çok zormuş ama çok üzülmemeye çalışıyorum ama bugün düzgün bir hastaneye gidip tekrar bi baktıracağım kesin emin olmak istiyorum çünkü

zulbiyeerkan

anlattıklarının aynısı benim başımdan geçti.
allah hakkında hayırlsısını nasip etsin.
bir umut için herşey yapılır.bende 4 doktora gitmiştim.
eğer sonuç değişmezse yinede üzülme, allah istedi dersin.
bak ben de 4 ay sonra tekrar gebe kaldım.

canım moralini yüksek tut inşallah bi yanlışlık vardır her kanama düşük demek olmuyo inşallah herşey yolundadır..ama herşeye hazırlıklı olmalıyız kendini üzme eğer sonuç kötü ise..haberdar et bizi ve bi an önce güvenilir bi doktora git...dualarımız seninle...

çok geçmiş olsun canım acını tahmin edebiliyorum çünkü iki tane düşüğüm oldu benimde o anı yaşamak kötü bişey ve ben halen korkuyorum ama dua et yapıcak tey şey hayırlısını istemek inan.bencede başka doktora göster inşallah hayırlı haberlerin olur geçmiş olsun

günaydın arkadaşlar.kahverengi lekelenmelerim ile başbaşayım.6 düşük yaptım ama bu bebeklerin yaşama tutunmasını beklemek o kadar zor bir duyguki anlatamam.çarşamba başka bir doktora gittim.5 hafta bekleyeceksin dedi.şuanda sağlık durumları iyi dedi ama sanırım beklemenin ne demek olduğunun bilmiyor.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

bi gideyim bakalım başka bi doktora herşey hayırlısı ile olur inşallah dualarınız içinde çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız burda olunca kendimi daha iyi hissettim bende sizin ve bebkleriniz için dua edicem inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeklerinize aslında artık tek korkum kürtaj bi problem olmaz inşallah daha sonra tekrar hamile kalamam die korkuyorum

öncelikle geçmiş olsun canım.kürtajdan korkma.ben de ilk gebeliğimi isteğe bağlı kürtajla sonlandırmıştım.bebek istemiyordum o zamanlar.allah beni affetsin tabii.kürtajdan 2 yıl sonra bebek istedik ve oldu.inşallah sağlıkla kucğıma da alırım.sıkma canını.hayırlısı buymuş de.

inşallah alırsın bebğini sağlıkla kucağına saol söylediklerinle biraz daha cesaretlendim inşallah sıkıntı çıkmaz

inşallah yanlış teşhisdir canım..ozamn bir an önce doktora gitde sonucu öğrenelim.duayla bekliyoruz.

inşallah ama pekte umudum kalmadı ama yinede son riz kez başka bi doktora gideceğim ondanda beni ikna edecek sonuç alamazssam yine başka bir doktora gideceğim kesin emin olmadan kürtaj olmak istemiyorum dualarınız içinde çok teşekkürler iyiki varsınız

çok geçmiş olsun cnm inş. yanılıyolardır herşey Allah'tan hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar benmde göbek deliğimn etrafı ağrıo iki gündür,normalmidir acaba?artık herşeyden şüphelenir oldum.

bu konuda hiç bilgim yok cnm istersen nettede araştır..kontrolüne gittinmi bu ay yada aralık ayında gidicekmisin merak ettiğim 2li test yapıldımı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…