2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

merhaba arkadaşlar bu gün ilkkez ultrasona girdim ve bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum çok şükür ama ben SATa göre 8+2 günlük sanıyordum kendimi fakat bebeiş dahada minicikmiş 6+6 günlükmüş küçücük:) şaşırdım tabi ama geç döllenme oluşmuştur dedi dr.

selam kızlar uzun zaman giremiyordum nete nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hamilelik ya benim çok midem bulanıyo yemek hariç herşeyden tiksindim diyebilirim allahtan yemek yiyebiliyorum tabı ölçüyü kaçırmamak kaydıyla yoksa hop aynen dışarı çıkıyor yalnız bı sorunum var kızlar ya midem bulandıkça çubuk kraker yıyordum sanıırm tuz dokundu bana ödem yaptı ne yiycem ben ya siz neler yiyorsunuz mideniz bulandığı zaman? kızlar bu arada Allahaçok şükür düşük tehlikesini atlatmışım doktor söledi

Son düzenleme:
arkadaşlar mide bulantısına tuzlu kraker yerine galeta yerseniz daha isabetli olurve ayrıca birde limonu minicik kesip ,üzerine tuz serpip yemeklerden sonra yerseniz oda bulantınızı önler ve aynı yazamda yağ oluşumunu önler.. sevgiyle kalın...

selam bayanlar... bugün ben de bebeğimin kalp atışlarını dinledim neredeyse ağlayacaktım o derece duygulandım hep korkular oluyor insanda doktor öncesi ya bir terslik olursa diye. doktor bebeğin çok sağlıklı şu an, bak kalbi de atıyor deyip hoparlörü açınca çok duygulandım ve çoook mutlu oldum çok şükür yolundaymış herşey inşallah hepimiz için hep böyle güzel geçer...

sevindim canım hayırlısı olsun inşallah... evet adet tarihi ile ultrason tarihi pek tutmuyor ama bebeğinin kalp atışlarını bile duymuşsun ne güzel... benim de sat a göre 9+1 olması lazım ama bugün doktor 7+4 dedi hep değişiyo benimkinin tarihi :) iki hafta önce 6+1 di oysaki....

ne güzel yaa aynı gün bebişlerimizin kalp atışlarını duymuşuz adına çok sevindim Allaha hayırlısı ,şle kucaklarımıza almayı nasip etsin

yaa canım olsun doktorun dediği haftayla uygun bir gelişimi olsunda gerisi önemli değl çok güzel ama bende bir hoş oldum bugün.. ama ilkler kadar heyacnlı olmuyormuş ikinciler ayy hayırlısıyla kucaklarız inşallah bebişleri

yaa canım olsun doktorun dediği haftayla uygun bir gelişimi olsunda gerisi önemli değl çok güzel ama bende bir hoş oldum bugün.. ama ilkler kadar heyacnlı olmuyormuş ikinciler ayy hayırlısıyla kucaklarız inşallah bebişleri

evet canım aynı gün aynı heyecanı güzel heyecanı yaşamışız benim ilk bu o yüzden heyecan dorukta :):):)

Günaydınnnn butun hamişlerrr nasılsınız kımın ağrısı sızısı var soyleyın bakem bugunku endışelerımızı dertlerımızı paylaşalım ????

ayyy ne güzel bebişlerinizin seslerini duymuşsunuz.inşallah ben de c.tesi günü duyarım.ama ben bişi merak ediyorum.yakınlarıma ne zaman söylemeliyim bebeğimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…