bu konuda hiç bilgim yok cnm istersen nettede araştır..kontrolüne gittinmi bu ay yada aralık ayında gidicekmisin merak ettiğim 2li test yapıldımı sende
herkese merhaba...
merhaba arkadaşlar bu gün ilkkez ultrasona girdim ve bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum çok şükür ama ben SATa göre 8+2 günlük sanıyordum kendimi fakat bebeiş dahada minicikmiş 6+6 günlükmüş küçücük:) şaşırdım tabi ama geç döllenme oluşmuştur dedi dr.
selam bayanlar... bugün ben de bebeğimin kalp atışlarını dinledim neredeyse ağlayacaktım o derece duygulandım hep korkular oluyor insanda doktor öncesi ya bir terslik olursa diye. doktor bebeğin çok sağlıklı şu an, bak kalbi de atıyor deyip hoparlörü açınca çok duygulandım ve çoook mutlu oldum çok şükür yolundaymış herşey inşallah hepimiz için hep böyle güzel geçer...
sevindim canım hayırlısı olsun inşallah... evet adet tarihi ile ultrason tarihi pek tutmuyor ama bebeğinin kalp atışlarını bile duymuşsun ne güzel... benim de sat a göre 9+1 olması lazım ama bugün doktor 7+4 dedi hep değişiyo benimkinin tarihi :) iki hafta önce 6+1 di oysaki....
merhaba hoşgeldin
buarada zulbiyeerkan ne yaptı acaba cok merak ediyorum
yaa canım olsun doktorun dediği haftayla uygun bir gelişimi olsunda gerisi önemli değl çok güzel ama bende bir hoş oldum bugün.. ama ilkler kadar heyacnlı olmuyormuş ikinciler ayy hayırlısıyla kucaklarız inşallah bebişleri
benim aynı,aralık 7 de inş gidicez testi de yaptıralım da içimiz tam anlamıyla rahat etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?