2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar benmde göbek deliğimn etrafı ağrıo iki gündür,normalmidir acaba?artık herşeyden şüphelenir oldum.

Canım benimde 5-6 haftalıkken göbek deliği çevresinde ağrı oldu. Bu ağrının sebebi göbek çevresindeki kasların gerilmesiymiş. Özellikle ilk hamileliklerde oluyormuş. Daha önce hiç kaslar esnemediği için rahim büyüdükçe göbekte genişlemeye başladıkça bu ağrılar oluyormuş. benim 2-3 gün sonra geçti canım. Bebeklerimiz büyüyor sevin bence

haklısın evet.işte tecrübesiz olunca insan iyice kuşkucu oluyor.

canım hayırlı haberlerine çok sevindim.benim de c.tesi gittiğimde sata göre 8+1 olmasına rağmen ultrasonda 7+1 gözüktü.sonradan hatırladım oğlumda da başlarda öyleydi sonradan normal zamanını yakaladı.zaten 38+6 da doğdu.

arkadaşlar hep okuyordum kasık ağrılarım var diyordunuz sanki adet sancısı gibi.bugün bende de oluyor aynı adet sancısı gibi.sanırım adet dönemine denk geliyor ondan oluyor.

Merhaba hamişleerrr...
ben bugün bebişimi gördüm ilk defa ve kalp atışlarını duydum...çok heycanlandım resmen güm güm diye atıyordu ..yalnız ultrasona göre 7 haftalık çıktı...çok mutluyum..

ayyy ne güzel bebişlerinizin seslerini duymuşsunuz.inşallah ben de c.tesi günü duyarım.ama ben bişi merak ediyorum.yakınlarıma ne zaman söylemeliyim bebeğimi?

canım sen kaç haftalıktın?
bence ultrasonda gördükten duyduktan sonra söyle herkese..ben pişman oldum çok erken söylediğim için..

ayyyy çok güzel bişi demi bende çok duygulanmıştım..benimkide SAT a göre 7 haftalık ama gelişimine göre 7+4 olarak görünüyo dedi doktor...döllenmeyle alakalı sanırsam...

canım sen kaç haftalıktın?
bence ultrasonda gördükten duyduktan sonra söyle herkese..ben pişman oldum çok erken söylediğim için..

ben bugün kendi hesabıma göre 7+1 haftalığım.ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamadan kaybettik.o yüzden kalp atışlarını duyar duymaz söylesemmi

ayyyy çok güzel bişi demi bende çok duygulanmıştım..benimkide SAT a göre 7 haftalık ama gelişimine göre 7+4 olarak görünüyo dedi doktor...döllenmeyle alakalı sanırsam...

maşallah maşallah kız ne yedin öyle :)) çok güzel ya gerçekten içim bi tuhaf oldu minicik bişey ama kalbi var hemde küt küt atıyor..Allahım sen ne büyüksün ya Rabbim..
benim SAT a göre 8 ama yumurtlama tarihime göre normal aslında 7 haftalık olması..çünkü benim adetlerim 7-8 gün sürer bitince hamile kalmışım demekki doğrudur yani..

selam kıslar mıgd ebulantılarınız devam edıyo dımı bende sabah bıraz bulanıyo ama sureklı kraker yıyorum aksam cok bulanıyo kusuyorumm kusarken adeta elım ayagım boşalıyo cok kotu oluyorum sızdede varmı oyle

ben bugün kendi hesabıma göre 7+1 haftalığım.ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamadan kaybettik.o yüzden kalp atışlarını duyar duymaz söylesemmi

tabi canım duyunca söyleyebilirsin bence..valla iyi sabretmişsin..ben ilk 12. günde idrar testinde 2. silik çizgiyi görünce ablamı aramıştım o da annem yengem herkese söylemiş hemen..eşimde heycanlanmış kaynanamla görümcemi aramış..böylce 12. günde herkes duymuş oldu..daha adetim bile gecikmemişti.. daha çok yeniyken söylemek iyi olmaz diyolar canım..dostu var düşmanı var..

benim reglim 4yada 5 gün sürer...hadi geri tarih olması normal ama sat a göre nasılönde oluyo benimki..yani SAT dan önce hamile kalmış olamam gerekmezmi...zaten SAT a göre hesaplamalrının nedeni SAT dan sonra gebelik oluşmuş olması diye biliyorum..ama zamanla normale döner herhalde..önde olması da ayrıca daha güzel ..yeme içmeye gelince doğru düzgün beslenemiyom günlük ceviz yiyom...yemek ne bulsam onu yiyom haftada 1 yada 2 kere balık arasırada süt içiyorum ..ama yoğurt,meyve ve ayran bol tüketmeye çalışıyorum..zaten ilk aylarda beslenmenin çok etkisi yok demişti doktor..uzman tv dede hiç bişi yemeseniz bile bebek sağlıklı bi şekilde gelişimini tamamlar diyodu..gerçi gene dikkat etmeye çalışıyorum..

evet belkide ultrason cihazının özelliğindendir..ama sen acıbademe gidiyordun sanırım iyidir orası çok yanlış olacağını sanmıyorum ama istersen bide devlete git sadece ultrason için..bakalım o kaç haftalık dicek..
bnada doktor ense kalınlığı ölçümü yaparız ikili taramadan önce dedi ama kaçıncı kaftada gel dedi o heyecanla unuttum şimdi..ikiliden önce yapalım dedi özellikle ama kaçıncı hafta dedi ya hatırlayamıyorum..

Kızlar sağlık ocakları 20.haftadan sonra takıbe başlıyormuş benım ınanılmaz bel ağrım var adet gunumde geldı galıba o yuzden çok ağrıyo gunler geçmek bılmıyor sankı bana kalp atışlarını duymak yeterlı gelmedı şımdı aklım ıkıncı kontrolumde doktor aralık 20 gıbı gel dedı hem ıkılı testı yaparız hem bebışın durumuna bakarız ama bana kalsa her gun gırmek ıstıyorum ultrasona acaba sağlıklı gelışıyormu kalbı halen atıyormu zor tutuyorum kendımı farkında olmadan eşımınde başının etını yıyorum kızlar nasıl atlatıcam bu durumu ??? Benımle aynı sorunu yaşayan varmı akıl verın bana yaa ??????? :::::::::::::::::::::((((

ben de aynı sorunu yaşıyorum..hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz merak etme.şöle 4 5 aylık olsa biraz daha rahatlarız..yoksa akılı filan kalmıcak bizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…