2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

acıbademde doğum ne kadar acaba?birde testleri de bayağ yüksektir normal özellere göre dimi?

11 haftada öğrenebiliyor bazıları ben duydum.bazen yanlış da çıkabiliyor ama.ben 16 haftalıkken öğrenmiştim oğlumda.Allah zamanında ve sağlıklı çocuk versin cinsiyet önemli değil bence.Bu arada ben İstanbul çekmeköydenim.var mı bana yakın olanınız :)

benim gideceğim doktorun devlette çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.acıbademe gitmeyi istiyordum ama pahalı diye çekinmiştim.doğum ne kadar orda.

acıbademde doğum ne kadar acaba?birde testleri de bayağ yüksektir normal özellere göre dimi?

benim gideceğim doktorun devlette çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.acıbademe gitmeyi istiyordum ama pahalı diye çekinmiştim.doğum ne kadar orda.
yok burdaki diğer özel hastanelerle aynı...taramalrda çok cüzzi bi tutar alacaklarını söylemişlerdi...onunda 20 yi falan geçeceğini sanmıyom anladığım kadarıyla...doğu içinde normal 450 sez.600 tl ded eğer epidural olarak yapmak istersenizde 400-500 gibi bi miktar daha eklenicek dendi...ben epidural düşünmüyorum zaten..bel ağrılarım olduğu için epidural dahada arttırmasın sonra...sizin bulunduğunuz yerdeki acıbadem SGK anlaşmalımı eğer SGK anlaşması yoksa bu fiyatlar fahiş bi tutara çıkıyo tabi...özel olarak yaparsan 150 tl muayene 6000 tl civarıda doğum fiyatı...benim SGK olunca sorun olmuyo...

Kızlar hamıle gunu duzenleyelım butun istanbul anadolu yakasında oturanlar yada gelebılecek olanlar merkez ümraniyede bır gun buluşalım ne dersınız yada ortak belırlenen bır yerde ne guzel olurr sıkılmadan bırbırımızı dınleyebılırız başkaları hemen sıkılıyo ılgı alanımız ortak olunca konuştukca sohbetımıze doyum olmaz ......... Hadı kızlar lafda kalmasın sesınız cıksın buluşalımmm

bana uyar valla kıslar ben umranıyede çarsıdayım merkezde bu arada arkadasın bebegının cınsıyetı erkekmıymıs acaba erkkeler daha once gorunurlermısde o yuzden merak ettım kımsecıklerde yok yaw bu satte nerelerdesınız bende bılmıyorum ıkılı test yaptırsammı dıye ozele bırsuru para vermek ıstemıyorum devet yaparsa orda yaptırırım dıye dusunuyorum

arkadaşlar bana da uyar görüşelim vallahi çok iyi olur.baksanıza çekmeköy dudullu ümraniye hep bir yerde toplanmışız sözleşmiş gibi :)))

Oy oy oyyy çoğalıyorsuz desenızee pekı hemen bır lıste oluşturayım katılmak ısteyenlerı tek tek ılave ederım tarıhde belırleyelım bu ara kızlar herkez musaıt olduğu tarıhı soylesın ben derımkı 21 aralık salı gunu kı o zamanda kadar topığe gırenler gıremeyenler ancak herkezın haberı olur umranıye çarşı da da buluşur bır cafede de otururuz

İSTANBUL ANADOLU YAKASI BULUŞMAYA KATILACAK OLANLAR

1-balbocegimmm
2-denizkizi1987
3-zeynepveEge

( katılmak ısteyen arkadaşlar cep numaralarını bana ozel mail atsınlar lutfen )

Son düzenleme:
bana hafta ıcıde hafta sonuda uyar ama hafta ıcı olursa daha ıyı olur katılacak olan arkadaslar calısıyolarmı umranıye çarsı madoda bulusabılırız temız mekan yanı bence

benim için de h.içi ya da h.sonu farketmez.ben ümraniye çarşı içini fazla bilmiyorum.ikea ya da hava güzel olursa meydanda da buluşabiliriz.hem ben oğlumu top havuzuna bırakabilirim.rahat rahat sohbet ederiz.ya da annem bende olursa anneme bırakırım

kızlar bu sabah yaşadığım diş ağrısı zerine doktoruma msj attım 2.trimerde diş çektire bilirmiyim die ..doktorum olmaz dedi..öyle diyince çareler aradım..VE İNT SARIMSAĞI DÖVÜP AĞRIYAN DİŞE OVALAYIN YAZIYO VE GERÇEKTEN ETKİSİNİ GÖRDÜN...4 yattın 7 de kalktım düşünün... tüm hamiş arkadaşlara bunu söylemeyi borç bilirim...ALLAH YAŞATMASIN KİMSEYE...SAĞLICAKLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…