acıbademde doğum ne kadar acaba?birde testleri de bayağ yüksektir normal özellere göre dimi?devlette çalışan bir doktorun özel muayenesine gidiyorsan seni taramalar için devlete çağırır..orda ücretsiz olarak bakar..sağlık güvencen ne ben SGK lıyım ilk önce devlette bir doktorun özeline gideyim dedim hem özele git hem tahlilller taramalr için devlete git beni çok yorardı ondan direk özel bi hastaneye gittim..özel muayende pek bişi yapmıyolar ve üstüne para alıyolar ben şimdi acıbademe gidiyom sadec 22 tl veriyom o kadar...doğum parası ayrı ama oda özel muayeneye vereceğim paranın toplamından az sonuçta....
senin doktorun özelde mi devlette mi çalışıyo devlette çalışıyosa problem olmaz randevunu alır gider taramalarını yaparsın...
11 haftada öğrenebiliyor bazıları ben duydum.bazen yanlış da çıkabiliyor ama.ben 16 haftalıkken öğrenmiştim oğlumda.Allah zamanında ve sağlıklı çocuk versin cinsiyet önemli değil bence.Bu arada ben İstanbul çekmeköydenim.var mı bana yakın olanınız :)
acıbademde doğum ne kadar acaba?birde testleri de bayağ yüksektir normal özellere göre dimi?
yok burdaki diğer özel hastanelerle aynı...taramalrda çok cüzzi bi tutar alacaklarını söylemişlerdi...onunda 20 yi falan geçeceğini sanmıyom anladığım kadarıyla...doğu içinde normal 450 sez.600 tl ded eğer epidural olarak yapmak istersenizde 400-500 gibi bi miktar daha eklenicek dendi...ben epidural düşünmüyorum zaten..bel ağrılarım olduğu için epidural dahada arttırmasın sonra...sizin bulunduğunuz yerdeki acıbadem SGK anlaşmalımı eğer SGK anlaşması yoksa bu fiyatlar fahiş bi tutara çıkıyo tabi...özel olarak yaparsan 150 tl muayene 6000 tl civarıda doğum fiyatı...benim SGK olunca sorun olmuyo...benim gideceğim doktorun devlette çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.acıbademe gitmeyi istiyordum ama pahalı diye çekinmiştim.doğum ne kadar orda.
ben de çekmeköydeyim:)
bende 11 haftalığım ikili testimi yaptım çk şkr temizdicinsiyet bile belli oldu
ben zaten bir tek kayınvalideme sölim, beni yormaz herkese söylerD sevindiğinden tabi :)
bana hafta ıcıde hafta sonuda uyar ama hafta ıcı olursa daha ıyı olur katılacak olan arkadaslar calısıyolarmı umranıye çarsı madoda bulusabılırız temız mekan yanı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?