kızlar bu sabah yaşadığım diş ağrısı zerine doktoruma msj attım 2.trimerde diş çektire bilirmiyim die ..doktorum olmaz dedi..öyle diyince çareler aradım..VE İNT SARIMSAĞI DÖVÜP AĞRIYAN DİŞE OVALAYIN YAZIYO VE GERÇEKTEN ETKİSİNİ GÖRDÜN...4 yattın 7 de kalktım düşünün... tüm hamiş arkadaşlara bunu söylemeyi borç bilirim...ALLAH YAŞATMASIN KİMSEYE...SAĞLICAKLA
kızlar bu sabah yaşadığım diş ağrısı zerine doktoruma msj attım 2.trimerde diş çektire bilirmiyim die ..doktorum olmaz dedi..öyle diyince çareler aradım..VE İNT SARIMSAĞI DÖVÜP AĞRIYAN DİŞE OVALAYIN YAZIYO VE GERÇEKTEN ETKİSİNİ GÖRDÜN...4 yattın 7 de kalktım düşünün... tüm hamiş arkadaşlara bunu söylemeyi borç bilirim...ALLAH YAŞATMASIN KİMSEYE...SAĞLICAKLA
canım çekmeköy merkezdemisin?arkadaşlar bana da uyar görüşelim vallahi çok iyi olur.baksanıza çekmeköy dudullu ümraniye hep bir yerde toplanmışız sözleşmiş gibi :)))
canım çekmeköy merkezdemisin?
olur tabi,ama hafta içi olursa gelemem ben çalışıyorum.sanırım siz evdesinizgamze senıde katalımmıı buluşmamıza gelıcekmısın
olur tabi,ama hafta içi olursa gelemem ben çalışıyorum.sanırım siz evdesiniz
canım çekmeköy merkezdemisin?
duymuştum ama canım pek bilmiyorum.ben şahinbey tarafındayım.zaten 8 aydır buradayım,karşıda oturuyordum.canım ben çekmeköyün biraz ilerisindeyim yukarı dudullu tarafında.idealistkenti bilir misin? orada oturuyorum.
Bu arada herkese günaydın.bana da hafta içi ya da h.sonu uyar.yalnız bu ara yaparsanız benim için gelmek daha zor olur.bulantılar rahatsız ediyor.en azından 2-3 hafta sonra olursa daha iyi olurum
26 aralık pazar uygunmudur kızlar
duymuştum ama canım pek bilmiyorum.ben şahinbey tarafındayım.zaten 8 aydır buradayım,karşıda oturuyordum.
26 aralık pazar uygunmudur kızlar
günaydın...
Ben avrupa yakası gaziosmanpaşa'da oturuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?