2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Zaten ıllakı sacede anadolu yakasındakıler gelcek dıye bır kaıde yok ulaşımı sorun olmayan herkez gelebılır bana ısımlerınızı yazdırıp özelime cep numaranızı gondermenız yeterlı olucaktır

Geçmiş ola canım...ya bende bugün farkettim sabah badem yerken dişetlerim acıyodu..dilimi sürdükçe bile acıyo ya daha erken değilmi diş problemi yaşamak için..ileriki zamanları hiç düşünmğyorum..gebelikten önce diş muayenesine gitmiştim...doktor bi sorun yok demişti temizleyip folorür uygulamıştı ve diş minelerin çok hassa demişti...umarım daha büyük sorunlarla karşılaşmayız diş çok zor kızlar dikkat...

ohh ohhh buluşun bakalım ben ayrı şehirdeyim benle aynı şehirde olan varmı bilmiyorum.eskişehirdeyim ben..

taf hoş geldin nasılsın nasış gidiyo gebelik umarım bi sorun yoktur pek göremedim seni..

selam kızlarbana 26 sı uyar ama 25 olmaz kına varmıs o zaman kaynanam benı kınaya goturcek şalvar gıydırcekmıs dun soyledı manyak kadın o yuzden bana uyar ıkeada olur ama dahada uzak olmasın

İSTANBUL ANADOLU YAKASI BULUSMASI

26 ARALIK PAZAR GUNU TEPEUSTU MEYDAN IKEA

1-balbocegimmm
2-denizkizi1987
3-zeynepveEge
4-gamze_ozsahin

( katılmak ısteyen arkadaşlar cep numaralarını bana ozel mail atsınlar lutfen)

Oldumu kızlar bır buluşma saatı eksık kaldı merakla beklıyorum bakalım toplamda o gune kadar kaç kışı olcaz

arnavut bızımkıler canım baskasının kınasında gelınlerıne şalvar kaftan gıydırırler bısuru kıyafet gıydırırler abıyeler gıyer cıkartırdın en onra kaftanı gıyersın sankım defıleye cıkıyoruz

bız hamıle oldugumu duyunca uyuyamadık sabah akadar heyecandan esım dedı heyecandan uyuyamadım dıyo ne var sankı ne heyecanlanıyosunuz bu kadar :) ınsanın hevesını kırıyo yanı canım allah dusmanıma vermesın kendı annem samsuna yeşıyo oraya tasındı keske burda olsa yanı

üzme kendını benım kendı annem yapıyor aynısını ama ben bılıyorum çok heveslenmım olurya rabbım gecınden verdın bır aksılık olur sonra daha çok uzulurum dıye ıstmıyo çok heveslenmemı benımde hep hevesımı kırıyo

öyle canım valla allah hepımıze yardım etsın ben sımdı cıkıyorum canım aksam gorusuruz yıne optum kendıne ıyı bak bebegınede canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…