kızlar bu sabah yaşadığım diş ağrısı zerine doktoruma msj attım 2.trimerde diş çektire bilirmiyim die ..doktorum olmaz dedi..öyle diyince çareler aradım..VE İNT SARIMSAĞI DÖVÜP AĞRIYAN DİŞE OVALAYIN YAZIYO VE GERÇEKTEN ETKİSİNİ GÖRDÜN...4 yattın 7 de kalktım düşünün... tüm hamiş arkadaşlara bunu söylemeyi borç bilirim...ALLAH YAŞATMASIN KİMSEYE...SAĞLICAKLA
gunaydın kızlarrrr
selam kızlarbana 26 sı uyar ama 25 olmaz kına varmıs o zaman kaynanam benı kınaya goturcek şalvar gıydırcekmıs dun soyledı manyak kadın o yuzden bana uyar ıkeada olur ama dahada uzak olmasın
hadi yaa çok şaşırdım,ama olsun eğlenceli olur:)arnavut bızımkıler canım baskasının kınasında gelınlerıne şalvar kaftan gıydırırler bısuru kıyafet gıydırırler abıyeler gıyer cıkartırdın en onra kaftanı gıyersın sankım defıleye cıkıyoruz
hadi yaa çok şaşırdım,ama olsun eğlenceli olur:)
normalde bıraz eglencelı ama yorucu ben bu haldeyken nasıl olur hıc bılmıyorum yanı canım bıde ıkı ılerı bı gerı oyunları var hıc bıtmıyo romanda calsa onu oynuyolar halayı ondan sıkıcı yanı
haklısın tabii,sende yapma giyme zorlamı yanii
bız hamıle oldugumu duyunca uyuyamadık sabah akadar heyecandan esım dedı heyecandan uyuyamadım dıyo ne var sankı ne heyecanlanıyosunuz bu kadar :) ınsanın hevesını kırıyo yanı canım allah dusmanıma vermesın kendı annem samsuna yeşıyo oraya tasındı keske burda olsa yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?