bız hamıle oldugumu duyunca uyuyamadık sabah akadar heyecandan esım dedı heyecandan uyuyamadım dıyo ne var sankı ne heyecanlanıyosunuz bu kadar :) ınsanın hevesını kırıyo yanı canım allah dusmanıma vermesın kendı annem samsuna yeşıyo oraya tasındı keske burda olsa yanı
canım hayırlı haberlerine çok sevindim.benim de c.tesi gittiğimde sata göre 8+1 olmasına rağmen ultrasonda 7+1 gözüktü.sonradan hatırladım oğlumda da başlarda öyleydi sonradan normal zamanını yakaladı.zaten 38+6 da doğdu.
canım benim kıyamam sana :13:bende ilk bebişimde öyleydi,ama çok şükür bunda bulantım bile yokselam kıslar mıgd ebulantılarınız devam edıyo dımı bende sabah bıraz bulanıyo ama sureklı kraker yıyorum aksam cok bulanıyo kusuyorumm kusarken adeta elım ayagım boşalıyo cok kotu oluyorum sızdede varmı oyle
Kızlar sağlık ocakları 20.haftadan sonra takıbe başlıyormuş benım ınanılmaz bel ağrım var adet gunumde geldı galıba o yuzden çok ağrıyo gunler geçmek bılmıyor sankı bana kalp atışlarını duymak yeterlı gelmedı şımdı aklım ıkıncı kontrolumde doktor aralık 20 gıbı gel dedı hem ıkılı testı yaparız hem bebışın durumuna bakarız ama bana kalsa her gun gırmek ıstıyorum ultrasona acaba sağlıklı gelışıyormu kalbı halen atıyormu zor tutuyorum kendımı farkında olmadan eşımınde başının etını yıyorum kızlar nasıl atlatıcam bu durumu ??? Benımle aynı sorunu yaşayan varmı akıl verın bana yaa ??????? :::::::::::::::::::::((((
ay canım maşallah yaa ,yaa tedirginlik yaşamıyorum Allaha şükür ,kızımda tamdı haftasına göre gelişti.. ama bu farklı başladı belkide erkek bebiştirhayırlısı sağlıklısı inşallah bu defa 9ay 10 gün hamiş olurum ilkinde 34. haftada doğurmuştum,cadı duramadı karnımda ,2,260 doğdu 1 hafta kuvezde yattı sonra eve geldik şimdi koca bir cadı
canım hayırlısı olur ikimiz için de inşallah.ben bir oğlum olduğu için hamilelik öncesinde hep kız olur inşallah ikincisi diyordum.hamile kaldım artık öyle düşünmüyorum hayırlısı olsun diyorum.zaten bulantılar ve halsizlikten dolayı hiç neşem yok.sayılı gün çabuk geçer bulantılar bir an önce biter inşallah.
Ben Egeyi 39.haftada doğurdum.senin kızın aceleci davranmış :)) sağlıklı olsunlar da gerisi boş.o tatlı cadıyı benim yerime öp annesi olur mu?
maşallah ne güzel bulantının olmaması.Ege de 3 yaşında.Ben de tabi onunla ilgilenmek zorundayım.Şu sıra annem var sağolsun yemek işlerini en azından o hallediyor.Biz Egeye hiçbir şeyi özellikle söylemedik.Ama konuşulanlardan her şeyin farkında.C.tesi annem ultrason resimlerine bakarken bak anneanne bunlar kardeşimin resimleri o miniminnacık,küçücük dedi :))) biz de tabi anladık her şeyin farkında olduğunu.ben kardeşime yatağımı vercem siz de bana yeni yatak alcaksınız diyor.Doğunca nasıl olur tabi bilemiyorum.zaten önümüzde zaman da çok iyice hazırlarız o zamana kadar.sen naptın söyledin mi kızına?yani bende hem ikincisi oğlan olsun istiyordum ,ama şimdi hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah diyorumyaa çok şükür mide bulantım yok normal hayatıma aynen devam edebilyorum,tabi kimyasal ve zaralı maddeler dışında yaşıyorum,sadece halsizim bende girpmişim hissi var ,ama ne kadar halsiz olursam olayım kızım daha 3 yaşında onunlada ilgilenmek zorundayım,peki bişey soaracağım oğluna hamile olduğunu söyledinmi ve tepkisi ne oldu:97:
merhaba kızlar ben grip oldum öyle kötü bir durum ki mide bulantım yok diye sevinirken bu çıktı başıma ve çok zorlanıyorum... pazar gününden beri de geçmedi bir türlü bugün doktora gittim ilaç kullanmanı önermem dedi bir bardak suyu kaynatıp ılıt sonra içerisine bir çay kaşığı tuz ve çay kaşığının üçte biri kadar karbonat atıp burnuna çek burun akıntına iyi gelir dedi... yaptım ama o an açıyo sonra yine aynı.. antibiyotiksiz zor geçer zaten biraz sabret dedi doktor da. kendime o kadar dikkat ederken bu hastalık nerden geldi beni buldu anlamadım... iki çift çorap kalın boğazlı kazak ile dolaşıyorum sürekli ve genelde hava kötü diye sokağa ble çıkmıyorum...
canım ,evet aynen senin gibi düşünüyorzu bir çoğumuz hatta il hamileliğimde şunu diyordum''şu ultrason cihazlarının minikleri üretilesede bende hep takılı gezsem''sanki her dra gittiğimde bebeğime kavuşuyormuşum hissine kapılıyordum ,günler geçmek bilmiyordu sana şunu söylemeleyim eğer bebeğin kalbi dursa vücudun anında sinyal verir bu kanama lekelenme şeklinde olabilr,bir kere içini rahat tut her zman mutlu ol ki bebeişin de mutlu olsun,onunla konuş mutlaka herşeyini paylaş olduğun durumlar en doğal en güzel haller....
al benden de o kadar bır tane cıhaz var 100 tl ye falan satılıyo bebışının kalp atışlarını dınleyebılmen ıçın duşunsenıze her an elının altında ayyy ne guzel olurdu ama eşım ızın vermıyo sacmalama dıyor
:))) annelerimizi düşünsenize.ne ultrason var ne cinsiyet belli:)))
Ee kızlar nasılsınız bugun ben dunden berı halsızım kafma kazan mıdem tuhaf hıç enerjık değilim bu arada bugun tam 8 haftalık oldum
bu arada bişi sorucam senn çin takviminde ne çıktı:)[/QU
15 12 1981 DOĞUMLUYUM YAŞIM HESAPLAMALARA GORE 28 ÇIKIYO EKIMDE HAMILE KALMIŞIM TAKVIME GORE KIZ ÇIKIYO SENIN ??
canım ben salı günü kendimi iyi hissediyordum,dün çok kötü.bugün de dünden iyi.günü gününe uymuyor.ama bende kokular çok kötü etki yapıyor.enerji meselesi bende de aynı.normalde hiç yerimde durmam..kolumu kaldırmaya halim olmuyor çoğu zaman.bir de çocuk olunca evde mecbursun ilgilenmeye.kıy*****i bilin valla rahatlığın.bol bol dinleninEe kızlar nasılsınız bugun ben dunden berı halsızım kafma kazan mıdem tuhaf hıç enerjık değilim bu arada bugun tam 8 haftalık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?