2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar bende çin takviminde erkek çıkıyor.ama ilkinde de kız çıkıyordu oğlum oldu :)))bunda da belki kız olur

kıslar ben cok sıkıldım ya ne yapacagımı bılmıyorum artık cok bunaldım mıgd ebulantı uyku halsızlık bı yana benım bu kaynana benım bu halde oldugumu bıle bıle benı rahat bırakmıyo ya kaynanamın annesı geldı onda kalıyodu dun dıyo gelsın sende kalsın kahvaltıyada bız gelırız ıyı dedım olsun ama yerıdm eduramıyorum mıgdemden halsızımde kadını basıma bıraktı kendı çarsıya cıktı ogle yemegını gelırım aksamda baba gelır dıyo ya zorla bana işkence yapıyo sıkıldım artıkk valla akıl verın ne yapcam bılmıyorum benı yoruyo sureklı bu kadın dıyorum ama anlamıyo mıgdem bulanıyo dıyorum o nerden cıktı dıyo boyle bı mantık varmı ya

selam kızlar nasılsınız bakayım ben 2011 temmuz annnlerinede takılıyom bazen karıştırıyom orayla burayı...nasılsınız neler yapıyosunuz....:89:

ay senin kayınvaliden çok anlayışsızmış canım ya üzülüyorum sana ben

canım üzülme zor bi durum haklısın...ozamn en iyisi tatlı dille eşini devreye koy..usulünce annesine anlatsın sonuçta devir eski devir değil,onaların anlamadığı bu çünkü hep kendileriyle kıyaslıyorlar..bumu anlatmak lazım

selam kızlar nasılsınız bakayım ben 2011 temmuz annnlerinede takılıyom bazen karıştırıyom orayla burayı...nasılsınız neler yapıyosunuz....:89:

ben geçmişi okumadım şimdi senin yazdığını görünce yazayım dedim çok şükür biz iyiyiz bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar sadece yemek vaktimi geçirdiğim zaman tansiyon düşünce fena oluruzya öyle birşeyler oluyor sonra yemek yedikten 1 saat sonra kendime geliyorum yemeği zamanında yersem hiç sorun yok

hanımlar ben ilk zamanlar korkmakla beraber şimdi cinsel hayatıma geri döndüm yani çok şükür bana bir rahatsızlık da vermiyor sizde durumlar nasıl

kıyamam ben sana yaaaa zaten daha yaşın kuçuk bunyen zayıfdır sana destek olucağuna kendı annen nerde pekı -uzaktamı gıt ona kal dıcektım yada yokmu hıç gelıp sende bırkaç gun kalabılcek kımse bencede eşıne tatlı bır dılle anlat kı emın ol oda farkındadır ama annesı olduğu ıçın bırşey dıyemıyordur dua et arkadaşım sabır herşeyın ılacıdır

cinsel hayatmıı ???????????????? valaa kızlar hamıle olduğu ılk oğrendığım gun bıttı cınsel hayatım aslında doktor hıç konusunu bıle açmadı ama benım kasık ağrım çok vardı korkuyordum zaten bırde mumkun değil mıdem almıyo nefesıne bıle çok yaklaşamıyorum haa bırde ayrıca kayınvalıdem dedıkı oyle şey falan yapmayın dedı bende eşımde soyledım annen dedıkı yasak :))

canım bizim durum çok vahim, kızım katisuretle kardeş istemiyorve hatta karnımı tekmeliyorcimcikliyorçok agresif bu konuda ,babaanesinede babaaane biz kardeşimi dövelim tamammı diyomuş:18ff Allahım pazartesi gittik bebeğin kalp atışını dinledik,neyse arabadayız geliyoruz eve ben ultrason fotosuna bakıyordum bebeğin kızımda benden fotoyu istedi verdim alıralmaz yüzüne bile bakmadan fırlattı attıçok korkuyorum ,çokk daha önümüzde uzun bir süreç var kardeşin karnımdaki tekmelerini hissettikçe kabullenir umuyorum

kızlar bakın bu konuyla ilgili Hamilelikte doğru İlişki pozüsyonları yazın,googleye orada çıkıcaktır isize uygun olanı seçin ve kanama olmadığı sürece ağlır olmadığı sürece yola aynen devam...... diyorum ama:18:ben heeeep kaçıyorum şu olaydan,ayrıca nefesi bile midemi bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…