- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
Anaaaa bende hayallere kapılmıştım demekkı tersı çıkıyooo
ay senin kayınvaliden çok anlayışsızmış canım ya üzülüyorum sana benkıslar ben cok sıkıldım ya ne yapacagımı bılmıyorum artık cok bunaldım mıgd ebulantı uyku halsızlık bı yana benım bu kaynana benım bu halde oldugumu bıle bıle benı rahat bırakmıyo ya kaynanamın annesı geldı onda kalıyodu dun dıyo gelsın sende kalsın kahvaltıyada bız gelırız ıyı dedım olsun ama yerıdm eduramıyorum mıgdemden halsızımde kadını basıma bıraktı kendı çarsıya cıktı ogle yemegını gelırım aksamda baba gelır dıyo ya zorla bana işkence yapıyo sıkıldım artıkk valla akıl verın ne yapcam bılmıyorum benı yoruyo sureklı bu kadın dıyorum ama anlamıyo mıgdem bulanıyo dıyorum o nerden cıktı dıyo boyle bı mantık varmı ya
kıslar ben cok sıkıldım ya ne yapacagımı bılmıyorum artık cok bunaldım mıgd ebulantı uyku halsızlık bı yana benım bu kaynana benım bu halde oldugumu bıle bıle benı rahat bırakmıyo ya kaynanamın annesı geldı onda kalıyodu dun dıyo gelsın sende kalsın kahvaltıyada bız gelırız ıyı dedım olsun ama yerıdm eduramıyorum mıgdemden halsızımde kadını basıma bıraktı kendı çarsıya cıktı ogle yemegını gelırım aksamda baba gelır dıyo ya zorla bana işkence yapıyo sıkıldım artıkk valla akıl verın ne yapcam bılmıyorum benı yoruyo sureklı bu kadın dıyorum ama anlamıyo mıgdem bulanıyo dıyorum o nerden cıktı dıyo boyle bı mantık varmı ya
selam kızlar nasılsınız bakayım ben 2011 temmuz annnlerinede takılıyom bazen karıştırıyom orayla burayı...nasılsınız neler yapıyosunuz....:89:
selam kızlar nasılsınız bakayım ben 2011 temmuz annnlerinede takılıyom bazen karıştırıyom orayla burayı...nasılsınız neler yapıyosunuz....:89:
hanımlar ben ilk zamanlar korkmakla beraber şimdi cinsel hayatıma geri döndüm yani çok şükür bana bir rahatsızlık da vermiyor sizde durumlar nasıl
doktorum bana gezme tozma cinsel hayatın aynen devam dedi :)
kıslar ben cok sıkıldım ya ne yapacagımı bılmıyorum artık cok bunaldım mıgd ebulantı uyku halsızlık bı yana benım bu kaynana benım bu halde oldugumu bıle bıle benı rahat bırakmıyo ya kaynanamın annesı geldı onda kalıyodu dun dıyo gelsın sende kalsın kahvaltıyada bız gelırız ıyı dedım olsun ama yerıdm eduramıyorum mıgdemden halsızımde kadını basıma bıraktı kendı çarsıya cıktı ogle yemegını gelırım aksamda baba gelır dıyo ya zorla bana işkence yapıyo sıkıldım artıkk valla akıl verın ne yapcam bılmıyorum benı yoruyo sureklı bu kadın dıyorum ama anlamıyo mıgdem bulanıyo dıyorum o nerden cıktı dıyo boyle bı mantık varmı ya
canım bizim durum çok vahim, kızım katisuretle kardeş istemiyormaşallah ne güzel bulantının olmaması.Ege de 3 yaşında.Ben de tabi onunla ilgilenmek zorundayım.Şu sıra annem var sağolsun yemek işlerini en azından o hallediyor.Biz Egeye hiçbir şeyi özellikle söylemedik.Ama konuşulanlardan her şeyin farkında.C.tesi annem ultrason resimlerine bakarken bak anneanne bunlar kardeşimin resimleri o miniminnacık,küçücük dedi :))) biz de tabi anladık her şeyin farkında olduğunu.ben kardeşime yatağımı vercem siz de bana yeni yatak alcaksınız diyor.Doğunca nasıl olur tabi bilemiyorum.zaten önümüzde zaman da çok iyice hazırlarız o zamana kadar.sen naptın söyledin mi kızına?
cinsel hayatmıı ???????????????? valaa kızlar hamıle olduğu ılk oğrendığım gun bıttı cınsel hayatım aslında doktor hıç konusunu bıle açmadı ama benım kasık ağrım çok vardı korkuyordum zaten bırde mumkun değil mıdem almıyo nefesıne bıle çok yaklaşamıyorum haa bırde ayrıca kayınvalıdem dedıkı oyle şey falan yapmayın dedı bende eşımde soyledım annen dedıkı yasak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?