2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kaç yaşındaki kızın.alışır zamanla ama sizin sabretmeniz lazım hemen kabullenmez.

cok ısterım yanımda bı bakanım olsun bana yardımcı ama benım annem samsuna kaldıyo gel desem ona babam tek kalcak orda o yuzden beraber gelcekelr am aoda subatta falan dıyo eşım benı cok ıyı anlıyo allaha sukur ama annesı anlamıyo cok soyluyoruz eşımde soyluyo ama kadın afedersınız ona kufur edıyo sen karısma dıye kımseye konusma hakkı vermıyo mıllet geldı bugun dıyo yorduk kusura bakma ne yorulması hıc bısı yapmadıkı dıyo yanı ınsan elıne saglık der o kadar hazırlandımm ama kıymet bılen olmadıgı ıcın zor valla yapcak bıseyım olmadıgı ıcın dua edıyorum su kotu ggunler cabuk gecsın dıye kıslar zor valla allah kımsenın basına vermesın

ozamn afedersin çok fenaymış..ne diyim allah akıl fikir versin..ve senn de yardımcın olsun,sabır versin..üzme tatlı canını elbet bu günlerde geçer.

bend ecok ıstıyorum yanımda bırısı kalsın yardımcı olsun dıye ama kımsecıklerım yok ıste olanlarında işi gücü var annem samsunda tel gelemıyo babam orda tek kalcak dıye subatta gelcem dıyo kısmetse benım eşım allaha sukur benı cok ıyı anlıyo ama annesı anlamıyo eşım benımle ılgılı bsıey dıyınce annesıne kadın sınırlenıyo kufur edıyo kocama oda annesı dıye bsıey dıyemıyo mecburen küslükde olmuyo yakında oturuyoone yapsam boş bana göre yanı mıllet geldı bugun yorduk senı dıyo kaynanamda ne yorulması onun ısı bu hıc bısı yapmadı bıle demeyın oyle dıyo ya gelde ıyı davran bu kadına haksızmıyım kıslar ya

canım Allah yardımcı olsun.O zamana kadar alışır kabullenir o da.Mecburlar alışmaya.Biz onlar için kardeş yapmıyor muyuz?şahsen sırf oğlum için kardeşi olsun ileride destek olsun diye 2.çocuğa karar verdim.Yoksa tam büyütmüşüm oğlumu rahata ermişim tekrar sil baştan.Bu arada ben de oğlumdan sonra iş hayatımı bıraktım tam tekrar dönecektim 2.bebek çıktı.Kısmet işte.Ben bebekli ortamlara sokuyorum Egeyi.Abi kardeş olayını benimsedi biraz.Ben de abi olcam diyordu geçen aylarda.Sen de kardeşi olanlara örnekler ver.Bebekleri sevdir.Bak o sana nasıl yardımcı olacak ileride.Ablam anneme çok yardımcı olmuş bana bakarken.

benim eşim o kadar sabredemedi napalım doktor diyene kadar etti tabi ama doktor kendi ağzıyla söyleyince artık doktor tavsiyeli bak diyo bişey diyemiyorum.... bende mide bulantısı falan olmadığı için aynen hayatıma devam edebiliyorum eşimle de iki haftadır ayrıyız zaten görev gereği şehir dışında çok da özledim

hmmm senin işin biraz zormuş canım ama yüzünü görünce sevecektir bence başta istemeyen çocuklar sonradan çok fazla sahipleniyorlar kardeşlerini genelde umarım senin cimcime de öyle olur...

hmmm senin işin biraz zormuş canım ama yüzünü görünce sevecektir bence başta istemeyen çocuklar sonradan çok fazla sahipleniyorlar kardeşlerini genelde umarım senin cimcime de öyle olur...

umarım öyle olur:18:işin enteresan tarafı benim samimi iki kom şumdada bebk var ,biri 3 aylık biri 8aylık,aslında bu duruma yabancı değil hatta onlardan örenkle ,kızım sanada böyle kardeş alalımmı, beraber bakarız mama yediririz,altını değiştiririz diyorumolmaz yapamam diyooo:95:

bebek doğunca biraz kontrollü olmanız gerekecek canım o halde bir akrabamızın oğlu kardeşini hiç istememiş annesi mutfakta iken bebek ağlıyo kafamı şişiriyo diye beşiğine yastık atmış annesi gecikse Allah göstermesn boğulabilirmiş bile... ama zamanla kabullenmek zorundalar elbette ilk başlarda kolay olmayacaktır kabullenmesi ona olan sevginiz ilginiz azalacak sanıyo o şimdi kendi minicik aklı ile :)

[ı]evet bende buna inanıyorum beni çok seviyor bana çok düşkün bana dediki dün akşam,mutfakta bişeyler yapıyorum karnım hafif tezgaha deymiş, anne karnına dikkat et acıycak orda bebek var ağlar ...deli yaaa:kıyamam meleğime ben..[/ı]

[ı]bu arada kızlar göğüslerim bildiğin balon gibi şişti ve diken gibiler:26:ve ayrıca vajina ağzımda ağrı hissim var ,sizde de oluyormu....[/ı]

benim de göğüslerimde şişlik var ilk öğrendiğim günden beri.bu hafta daha iyi ama acımıyo en azından.

senin kız büyümüş de küçülmüş desene maşallah çok zekii... ama yavaş yavaş kabulleniyo demek ki bebeğin ağlayacaüını düşünüyo...
göğüsler benim de öyle canım ama vajina ağzında bir değişiklik hissetmedim şimdiye kadar. kontrole gittiğinde doktoruna bilgi vermeyi unutma derim...

kızlar günaydın, benmde çok midem bulanıyor.
eşimin nefesine teninin kokusuna bile tahammülüm yok

ayy canım kıyamam çok şekerler ya...allah bağışlasın...benim yeğenimde 8 yaşında bu yıl kardeş geldi ona ablam ona bu senin de bebeğin ona sen iyi bakacaksın diyo oda gözü gibi bakıyo.çoraplarını falan o giydiriyo..ona göre eğlence çıktı.....bebekleri sakınırsak diğerlerinden kıskanç oluyolar..tabi çocuktan çocuğa değişir..

bu arada günaydın kızlar hayırlı cumalar bi sorun yoktur inşallah..öpüyom hamınızı nanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…