canım bizim durum çok vahim, kızım katisuretle kardeş istemiyorve hatta karnımı tekmeliyor cimcikliyor çok agresif bu konuda ,babaanesinede babaaane biz kardeşimi dövelim tamammı diyomuş:18 ff Allahım pazartesi gittik bebeğin kalp atışını dinledik,neyse arabadayız geliyoruz eve ben ultrason fotosuna bakıyordum bebeğin kızımda benden fotoyu istedi verdim alıralmaz yüzüne bile bakmadan fırlattı attı çok korkuyorum ,çokk daha önümüzde uzun bir süreç var kardeşin karnımdaki tekmelerini hissettikçe kabullenir umuyorum
kaç yaşındaki kızın.alışır zamanla ama sizin sabretmeniz lazım hemen kabullenmez.
bendekı sorunda o nefesı bıle haz edemıyorum bırakın cınsellığı opuşemıyorum bıle
kıyamam ben sana yaaaa zaten daha yaşın kuçuk bunyen zayıfdır sana destek olucağuna kendı annen nerde pekı -uzaktamı gıt ona kal dıcektım yada yokmu hıç gelıp sende bırkaç gun kalabılcek kımse bencede eşıne tatlı bır dılle anlat kı emın ol oda farkındadır ama annesı olduğu ıçın bırşey dıyemıyordur dua et arkadaşım sabır herşeyın ılacıdır
cok ısterım yanımda bı bakanım olsun bana yardımcı ama benım annem samsuna kaldıyo gel desem ona babam tek kalcak orda o yuzden beraber gelcekelr am aoda subatta falan dıyo eşım benı cok ıyı anlıyo allaha sukur ama annesı anlamıyo cok soyluyoruz eşımde soyluyo ama kadın afedersınız ona kufur edıyo sen karısma dıye kımseye konusma hakkı vermıyo mıllet geldı bugun dıyo yorduk kusura bakma ne yorulması hıc bısı yapmadıkı dıyo yanı ınsan elıne saglık der o kadar hazırlandımm ama kıymet bılen olmadıgı ıcın zor valla yapcak bıseyım olmadıgı ıcın dua edıyorum su kotu ggunler cabuk gecsın dıye kıslar zor valla allah kımsenın basına vermesın
kıyamam ben sana yaaaa zaten daha yaşın kuçuk bunyen zayıfdır sana destek olucağuna kendı annen nerde pekı -uzaktamı gıt ona kal dıcektım yada yokmu hıç gelıp sende bırkaç gun kalabılcek kımse bencede eşıne tatlı bır dılle anlat kı emın ol oda farkındadır ama annesı olduğu ıçın bırşey dıyemıyordur dua et arkadaşım sabır herşeyın ılacıdır
canım bizim durum çok vahim, kızım katisuretle kardeş istemiyorve hatta karnımı tekmeliyor cimcikliyor çok agresif bu konuda ,babaanesinede babaaane biz kardeşimi dövelim tamammı diyomuş:18 ff Allahım pazartesi gittik bebeğin kalp atışını dinledik,neyse arabadayız geliyoruz eve ben ultrason fotosuna bakıyordum bebeğin kızımda benden fotoyu istedi verdim alıralmaz yüzüne bile bakmadan fırlattı attı çok korkuyorum ,çokk daha önümüzde uzun bir süreç var kardeşin karnımdaki tekmelerini hissettikçe kabullenir umuyorum
ama insan yine de korkuyor..hep aklım onda:18:
cinsel hayatmıı ???????????????? valaa kızlar hamıle olduğu ılk oğrendığım gun bıttı cınsel hayatım aslında doktor hıç konusunu bıle açmadı ama benım kasık ağrım çok vardı korkuyordum zaten bırde mumkun değil mıdem almıyo nefesıne bıle çok yaklaşamıyorum haa bırde ayrıca kayınvalıdem dedıkı oyle şey falan yapmayın dedı bende eşımde soyledım annen dedıkı yasak :))
hmmm senin işin biraz zormuş canım ama yüzünü görünce sevecektir bence başta istemeyen çocuklar sonradan çok fazla sahipleniyorlar kardeşlerini genelde umarım senin cimcime de öyle olur...
umarım öyle olur:18:işin enteresan tarafı benim samimi iki kom şumdada bebk var ,biri 3 aylık biri 8aylık,aslında bu duruma yabancı değil hatta onlardan örenkle ,kızım sanada böyle kardeş alalımmı, beraber bakarız mama yediririz,altını değiştiririz diyorumolmaz yapamam diyooo:95:
[ı]evet bende buna inanıyorum beni çok seviyor bana çok düşkün bana dediki dün akşam,mutfakta bişeyler yapıyorum karnım hafif tezgaha deymiş, anne karnına dikkat et acıycak orda bebek var ağlar ...deli yaaa: kıyamam meleğime ben.. [/ı]
[ı]bu arada kızlar göğüslerim bildiğin balon gibi şişti ve diken gibiler:26:ve ayrıca vajina ağzımda ağrı hissim var ,sizde de oluyormu....[/ı]
[ı]evet bende buna inanıyorum beni çok seviyor bana çok düşkün bana dediki dün akşam,mutfakta bişeyler yapıyorum karnım hafif tezgaha deymiş, anne karnına dikkat et acıycak orda bebek var ağlar ...deli yaaa: kıyamam meleğime ben.. [/ı]
[ı]bu arada kızlar göğüslerim bildiğin balon gibi şişti ve diken gibiler:26:ve ayrıca vajina ağzımda ağrı hissim var ,sizde de oluyormu....[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?