- Konu Sahibi Zeynepce2011
-
Burcucum eşim azönce çapadan çıktı. 4.sperm testimizdede sayı 400.000 e düşmüş, morfoloji % 2 ye yükselmiş. Eşimin dediğine göre, biraz ilaç tedavisinden sonra sizin normal yolla çocuğunuz olur demiş asistan. Eşimde biz 3 yıldır istiyoruz vs diyince hocayla görüşün o karar versin demiş. Kasım 11'e randevu vermişler. Canım seni hocaya gönderirkende böyle şeyler söylüyorlarmıydı, aslında normal yolla olur vs gibi? Yani bizi ilaç falan uğraştıracaklar diye korkuyorum. Çünkü henüz hiç bi testimizde 5 milyondan yukarısını göremedik. Boşa uğraş olur. Ayın 11'inede 15 gün var. Bu beklemeler o kadar çok stres yapıyorki bende prolaktinim yükseldi. Gerçekten çok sıkıntılı. Şuan bile ağlıyorum. Keşke şu rapora ihtiyacımız olmasa maddi açıdan. Boşu boşuna uğraşıyoruz. Zaman geçtikçe psikolojimizde bozuluyor. Tüp bebek yapsakta tutmayacak artık. Hayırlısıyla hoca tüp bebek desede birtek heyet meselemiz kalsa keşke. Dua etmekten başka çare yok,hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Burcucum eşim azönce çapadan çıktı. 4.sperm testimizdede sayı 400.000 e düşmüş, morfoloji % 2 ye yükselmiş. Eşimin dediğine göre, biraz ilaç tedavisinden sonra sizin normal yolla çocuğunuz olur demiş asistan. Eşimde biz 3 yıldır istiyoruz vs diyince hocayla görüşün o karar versin demiş. Kasım 11'e randevu vermişler. Canım seni hocaya gönderirkende böyle şeyler söylüyorlarmıydı, aslında normal yolla olur vs gibi? Yani bizi ilaç falan uğraştıracaklar diye korkuyorum. Çünkü henüz hiç bi testimizde 5 milyondan yukarısını göremedik. Boşa uğraş olur. Ayın 11'inede 15 gün var. Bu beklemeler o kadar çok stres yapıyorki bende prolaktinim yükseldi. Gerçekten çok sıkıntılı. Şuan bile ağlıyorum. Keşke şu rapora ihtiyacımız olmasa maddi açıdan. Boşu boşuna uğraşıyoruz. Zaman geçtikçe psikolojimizde bozuluyor. Tüp bebek yapsakta tutmayacak artık. Hayırlısıyla hoca tüp bebek desede birtek heyet meselemiz kalsa keşke. Dua etmekten başka çare yok,hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Burcu umarım dediğin gibi olur. Aslında senin prosedürü düşününce hoca son nokta gibi geliyor, bir an ümitleniyorum. Sonra yine karamsarlaşıyorum. Neyse artık 15 gün bekliycez bakalım. Benim prolaktinim 32 çıktı,daha yeni yaptırdım tahlilimi. Çok önemsememeye çalışıyorum. Desteğin için sağol canım, bende öpüyorum seni.
Banu sanada teşekkür ederim, umarım seninde raporun hemen çıkar. Sizin değerleriniz nasıldı peki?
burcu ben sana bişe sorcam canım eşim bugün sperm testi verdi yarın 10 bucukta cıkar demişler ben gidip alabilirmiyim rendavum pazartesi ama ben yarın alabilirmiyim acaba verirlermi rendavusuz
sonuç almada rendavuyla yazıyomuş eşim öyle okumuş ama siz sonuçları alırken rendavu aldınızmı
bide senin eşindende idrar testi istedilermi eşimden hem sperm hem idrar testi istemişler
burcuuu hayırlı olsun canım has. karar vermişsin RABBİM İNŞALLAH güzel gönlüne göre verir
İNŞALLAH bu tedavinde pozitifi görürsün canım
yengem şafak has. dogum yapmıştı cok güzeldi tüp bebek bölümünü bilmiyorum canım
umut tüp bebek has. hakkında ne düşünüyosun bende rapor cıkartırsam ki cok baştayım daha orayı düşünüyorum oranın labaratuvarını cok met ediyolar
aslında herşey ALLAHIN taktiri RABBİM ol derse oluyo İNŞALLAH ALLAHIM emeklerini emeklerimizi boşa cıkarmaz İNŞALLAH
Burcu umarım dediğin gibi olur. Aslında senin prosedürü düşününce hoca son nokta gibi geliyor, bir an ümitleniyorum. Sonra yine karamsarlaşıyorum. Neyse artık 15 gün bekliycez bakalım. Benim prolaktinim 32 çıktı,daha yeni yaptırdım tahlilimi. Çok önemsememeye çalışıyorum. Desteğin için sağol canım, bende öpüyorum seni.
Banu sanada teşekkür ederim, umarım seninde raporun hemen çıkar. Sizin değerleriniz nasıldı peki?
günaydın canım ...yok hayır sonuçlar için randevu almıyosun bizdende hep idrar istediler ilk duyduğumda bende şaşırdım.sen alabiliyosun çünkü ben gidip almıştım ama eşimin nüfus kağdı vardı yanımda.sağlık karnesi falan varsa oda olur.
Banucum daha öncede prolaktinim yüksek çıkmıştı, 10 gün sonra tekrarlayınca düşmüştü. Bu testide yeni yaptırdım, tüp bebek raporunu bi alayım hayırlısıyla öyle üzerine düşmeyi düşünüyorum. Çünkü bir iniyor bir çıkıyor bu mübarek, şimdiden ilç içmiyim diyorum. Belki bebek zamanına kadar tekrar çıkar. Sperm için ise, ilaç kullansakta sonuş hep aynı olacak, morfoloji çok düşük bi kere. İnşallah hemen çıkar senin raporun hayırlısıyla. Ama sizin sayı gayet iyimiş aslında ama bebek meselesi tamamen nasip. Rabbim dilerse hemecik oluverir. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Aleyna biz varikosel ameliyatı olduk 6,5 ay önce. Öncesi ve sonrası toplam 4 testi kastettim. Çapaya rapor için ilk 12 ekimde gittik. Benim tüm testlerim vardı ve infertilitede onları kabul ettiler.Aynı gün orada benim işlerim bitmiş oldu. Dünde eşim sperm testini yapıp bugün androlojiye gitti. Yani çapadaki asistan daha önceki testlerede bakarak, tabi bide eşimin ısrarıyla hocaya yönlendirmiş.
aslında bnde ilk umuta gitmeyi düşünüyodum ama çok uzak bize avrupa şafağa gittim ilk ama olmadı(((şimdi nedense içimden geliyo tekrar gitmek hayırlısı olsun diyorum .
günaydın burcuopuyorumnanaktan
bende şaşırdım ilk kez duydum eşimin yanımda nufus kegıdı yokta akşam almayı unuttum nufus kegidinın fotokopisi var acaba o olurmu yada evlilik cüzdanıyla giderim o daha iyi olur galiba
aslında banada cok uzak arabamızda yokta kontrollere metrobüsle giderim diye düşündüm bitek yumurta toplama ve transverde abimin arabası var onla yada taksi tutarız diye düşünmüştüm
şimdiden ne hayaller kuruyorum yaaa bak burcu daha yolun en başındayım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?