Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Burcucum eşim azönce çapadan çıktı. 4.sperm testimizdede sayı 400.000 e düşmüş, morfoloji % 2 ye yükselmiş. Eşimin dediğine göre, biraz ilaç tedavisinden sonra sizin normal yolla çocuğunuz olur demiş asistan. Eşimde biz 3 yıldır istiyoruz vs diyince hocayla görüşün o karar versin demiş. Kasım 11'e randevu vermişler. Canım seni hocaya gönderirkende böyle şeyler söylüyorlarmıydı, aslında normal yolla olur vs gibi? Yani bizi ilaç falan uğraştıracaklar diye korkuyorum. Çünkü henüz hiç bi testimizde 5 milyondan yukarısını göremedik. Boşa uğraş olur. Ayın 11'inede 15 gün var. Bu beklemeler o kadar çok stres yapıyorki bende prolaktinim yükseldi. Gerçekten çok sıkıntılı. Şuan bile ağlıyorum. Keşke şu rapora ihtiyacımız olmasa maddi açıdan. Boşu boşuna uğraşıyoruz. Zaman geçtikçe psikolojimizde bozuluyor. Tüp bebek yapsakta tutmayacak artık. Hayırlısıyla hoca tüp bebek desede birtek heyet meselemiz kalsa keşke. Dua etmekten başka çare yok,hakkımızda hayırlısı olsun inş.

canım sakın moralini bozma üzülme hepimiz malesef aynı şeyleri yaşıyoruz.hoca ateş bey çok tatlı biri bu sayılarla size zaten tüp bebk diycektir orda bi dr var o ilaç falan diyo herkese ama merak etme hoca sonuçları görünce muhakkak tüp bebey diye yazı veriyo.buarada benimde prolaktinim 28 çıkmıştı infertilitedeki dr olabilir önemli değil dedi biranlık sters bile yükseltebilirmiş bu yüzden sende sakın sters yapma ...bak gör 11 nde bukadar üzüldüğüne yanıcaksın düşün bizim sayımız 7 milyon çıktığı halde morfoloji 5 ateş bey tüp bebk dedi ve çok şükür raporum heyetten çıktı.sende merak etme ve lütfen ağlama bizim dahada moralli olmamız lazım canım .
banularda gözlüklü bi dr var bizimki emre beydi allahtan..onlarada ilaç demiş onlarda uzun zamandır uğraşıyoruz falan diyince hocaya yönlendirmişti hoca onlarada tüp bebek dedi.yani içini serin tut.
hepimiz için hayırlı olsun inşallah bu yaşadıklarımızın mükafatını alırız.seni öpüyorum

buarada kızlar ben avrupa şafak hastanesine gitmeye karar verdim daha öncede orda denemiştim herşey iyidi ama olmamıştı ama rafahattin bey çok iyi bir dr fiyatlarıda iyi 22 kasımda gidicem hatta ablamla gidicez gelene kadar folik asit ve kan sulandırıcı verdi ayrıca spor yapın dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah.

Sakın kafana takma banada öyle deiler sonra hocayla görüştüm.O tüpbebek dedi ama bir ay bir ilaç verdi onu kullanın gelin tüpbebek yazıcam dedi bende 4 kasımda gidicem umarım herşey yolunda gider.

Burcu umarım dediğin gibi olur. Aslında senin prosedürü düşününce hoca son nokta gibi geliyor, bir an ümitleniyorum. Sonra yine karamsarlaşıyorum. Neyse artık 15 gün bekliycez bakalım. Benim prolaktinim 32 çıktı,daha yeni yaptırdım tahlilimi. Çok önemsememeye çalışıyorum. Desteğin için sağol canım, bende öpüyorum seni.
Banu sanada teşekkür ederim, umarım seninde raporun hemen çıkar. Sizin değerleriniz nasıldı peki?

burcuuu hayırlı olsun canım has. karar vermişsin RABBİM İNŞALLAH güzel gönlüne göre verir

İNŞALLAH bu tedavinde pozitifi görürsün canım

yengem şafak has. dogum yapmıştı cok güzeldi tüp bebek bölümünü bilmiyorum canım

umut tüp bebek has. hakkında ne düşünüyosun bende rapor cıkartırsam ki cok baştayım daha orayı düşünüyorum oranın labaratuvarını cok met ediyolar

aslında herşey ALLAHIN taktiri RABBİM ol derse oluyo İNŞALLAH ALLAHIM emeklerini emeklerimizi boşa cıkarmaz İNŞALLAH

burcu ben sana bişe sorcam canım eşim bugün sperm testi verdi yarın 10 bucukta cıkar demişler ben gidip alabilirmiyim rendavum pazartesi ama ben yarın alabilirmiyim acaba verirlermi rendavusuz
sonuç almada rendavuyla yazıyomuş eşim öyle okumuş ama siz sonuçları alırken rendavu aldınızmı
bide senin eşindende idrar testi istedilermi eşimden hem sperm hem idrar testi istemişler

Canım bizim değerler 5 milyon hareketlilik %50 çıktı biz ilaç kullandık eşimin sayılar ilaçtan önce 17 milyondu ilaçla 40 milyon oldu 2 ay sonra bir yaptırdıkki 5 milyona düşmüş ilaçlar geçici düzeltiyor sonrası daha beter oldu bakalım hoca 1 ay sonraya tamam dedi.bize verdiği ilaçta grib ilacı hangi mantıkla verdi bilemiyorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız prolaktin içind kadındoğumcuya git ilaç veriyolar ama sakın stres yapma ben bir kere gebe kaldım o kadar çok stres yaptımki düştü.İyi düşünelim iyi olsun kendine iyi bak kafana bişey takılırsa hep buralardayım

canım seni cok iyi anlıyorum maddi durumumuz cok cok iyi olsada bu şeylerle ugraşmasak ama olmuyo işte canım bugünlerimizede hamd olsun

sperm testi herkesten 4 kere mi istiyolar acaba ben bunu bilmiıyodum biz daha 1 tane yaptırdık İNŞALLAH sonuçlarımız güzel cıkar İNŞALLAH AMİN

RABBİM hepimize bu yolda ugraşan herkese yardım etsin cok meşekkatli bi yola girdik RABBİM yardımcımız olsun İNŞALLAH sende burcu gibi kısa zamnda alırsın raporunu canım

Banucum daha öncede prolaktinim yüksek çıkmıştı, 10 gün sonra tekrarlayınca düşmüştü. Bu testide yeni yaptırdım, tüp bebek raporunu bi alayım hayırlısıyla öyle üzerine düşmeyi düşünüyorum. Çünkü bir iniyor bir çıkıyor bu mübarek, şimdiden ilç içmiyim diyorum. Belki bebek zamanına kadar tekrar çıkar. Sperm için ise, ilaç kullansakta sonuş hep aynı olacak, morfoloji çok düşük bi kere. İnşallah hemen çıkar senin raporun hayırlısıyla. Ama sizin sayı gayet iyimiş aslında ama bebek meselesi tamamen nasip. Rabbim dilerse hemecik oluverir. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Aleyna biz varikosel ameliyatı olduk 6,5 ay önce. Öncesi ve sonrası toplam 4 testi kastettim. Çapaya rapor için ilk 12 ekimde gittik. Benim tüm testlerim vardı ve infertilitede onları kabul ettiler.Aynı gün orada benim işlerim bitmiş oldu. Dünde eşim sperm testini yapıp bugün androlojiye gitti. Yani çapadaki asistan daha önceki testlerede bakarak, tabi bide eşimin ısrarıyla hocaya yönlendirmiş.

günaydın canım ...yok hayır sonuçlar için randevu almıyosun bizdende hep idrar istediler ilk duyduğumda bende şaşırdım.sen alabiliyosun çünkü ben gidip almıştım ama eşimin nüfus kağdı vardı yanımda.sağlık karnesi falan varsa oda olur.

aslında bnde ilk umuta gitmeyi düşünüyodum ama çok uzak bize avrupa şafağa gittim ilk ama olmadı(((şimdi nedense içimden geliyo tekrar gitmek hayırlısı olsun diyorum .

inşallah canım ama allahın izniyle prosedür böyle tüp bebk yazını alırsın hiç merak etme.prolaktin içinde 32 zaten çok yüksek değil tahlili vermeye giderken tarfikte bile sters yapsan yüksek çıkarmış düşün yani buda aslında bize ders olsun tüp bebek yapınca asla sters yokkkk çünkü bu hormon bebebğin tutunmasıyla ilgili ...

günaydın burcuopuyorumnanaktan

bende şaşırdım ilk kez duydum eşimin yanımda nufus kegıdı yokta akşam almayı unuttum nufus kegidinın fotokopisi var acaba o olurmu yada evlilik cüzdanıyla giderim o daha iyi olur galiba

anladım canım bende capadan 4 tane test istediler zannettimde

benden bitek rahim filmini tekrar istemediler diyerlerini takrardan istediler cünkü 2 yıl gecmişti

sen aşılama yaptırcakmısın yoksa direk tüp bebekmi yada yaptırdınmı önceden

RABBİM hepimizin yardımcısı olsun bende bugün testlerin sonuclarını almaya gidicem İNŞALLAH güzel cıkarlaropuyorumnanaktan

aslında bnde ilk umuta gitmeyi düşünüyodum ama çok uzak bize avrupa şafağa gittim ilk ama olmadı(((şimdi nedense içimden geliyo tekrar gitmek hayırlısı olsun diyorum .

aslında banada cok uzak arabamızda yokta kontrollere metrobüsle giderim diye düşündüm bitek yumurta toplama ve transverde abimin arabası var onla yada taksi tutarız diye düşünmüştüm

şimdiden ne hayaller kuruyorum yaaa bak burcu daha yolun en başındayım olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

heralde yani kurucaksın bende kuruyorum vallakaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun inşallah bizde araba var ama eşim diyo çok uzak diye yollarda perişan olmayalım.ne biliyim bakalım nasılsa 20 gün daha var önümde tam karar vermek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…