- Konu Sahibi Zeynepce2011
-
İnfertilitedekiler gerçekten çok iyiydi. Bu kadar iyi olmalarına şaşırdım hatta. Problem yaşadığım androloji bölümündeki asistan doktordu. Randevum olmadan onu meşgul ettiğim için söylendi. Hayırlısı olsun hakkınızda, en zor kısımlarını atlattınız. Genetik testlerinizde temiz çıkmıştı sanırım. Adına çok sevindim. Darısı başımıza, bizimde gen testlerimiz temiz çıkar inş. Hakkınızda hangisi hayırlısıyla yarın hoca o şekilde karar verir inş. Rabbim gönlünüze göre versin.
BURCUCUN COK SEVİNDİM CANIM VALLA BANA COK MOREL OLUYOSUN MAŞALLAH
İNŞALLAH DARISI BİZİM BAŞIMIZAopuyorumnanaktan
zaten canım asistanlar daha havalı oluyolar kendilerini bişe zannediyolar öyle davyranmalarına hakları yok ki ALLAH yardımcımız olsun İNŞALLAHİnfertilitedekiler gerçekten çok iyiydi. Bu kadar iyi olmalarına şaşırdım hatta. Problem yaşadığım androloji bölümündeki asistan doktordu. Randevum olmadan onu meşgul ettiğim için söylendi. Hayırlısı olsun hakkınızda, en zor kısımlarını atlattınız. Genetik testlerinizde temiz çıkmıştı sanırım. Adına çok sevindim. Darısı başımıza, bizimde gen testlerimiz temiz çıkar inş. Hakkınızda hangisi hayırlısıyla yarın hoca o şekilde karar verir inş. Rabbim gönlünüze göre versin.
aleynacım 20ağustosta ilk defa gitmişiz yani 2 ay dolmadı daha bide raporu bekliycem..senikide bak nası hızla ilerliycek hiç dert etme sen..
aşkolsun sor tabiki bildiğim bişeyse seve seve yazarım ama inanki bunu tam bilmiyorum .bizde çıkmadı çünkü ama hafif bulunursa ameliyat etmiyolar diye biliyorum.bence sizde varikosel çıkmıycak bak gör.
Burcu hayırlı olsun canım. Çok sevindim adına. Darısı başımıza inş. Nerede düşünüyorsunuz tedavinizi canım.?
bizimde genetik sonuçlarımız geldi çok şükür temiz çıktı
kızlar rapor işim tamam çok şükür.bugün androlojide hocayla görüştük tüp bebek diye yazdı infertiliteye gittik tüm tahlillerimiz tamamdı salı günü 1 3 arası arıycam heyet sonucunu öğrenicem ordaki dr lar hemşirelerle konuştum tamam artık heyetten çıkar dediler şimdi diğer evraklarımı resim falan onları tamamlayıp çarşamba günü götürücem aralıkda yapılması için vericeklermiş yeni yönetmelikmiş bu....çok mutluyum benim şansımamı bilmiyorum bütün dr lar çok iyiydi...salı günü ne dediklerinide yazarım:))))
evet heyet sonucumu tam öğrendim çıkmış:)))))))))))))))))))))))))))aslında çok uzun sürmedi 2 ay da aldım bide hergün gitmedik bu 2 ayda 5 kere falan gitmişizdir canım o yüzden korkutma gözünü..rapor 1 yıl ilaçlar 1 ay geçerli...
inşallah canım ilkinde tutar hepimizin benim ikinci olucak ama olsun..
evet heyet sonucumu tam öğrendim çıkmış:)))))))))))))))))))))))))))aslında çok uzun sürmedi 2 ay da aldım bide hergün gitmedik bu 2 ayda 5 kere falan gitmişizdir canım o yüzden korkutma gözünü..rapor 1 yıl ilaçlar 1 ay geçerli...
inşallah canım ilkinde tutar hepimizin benim ikinci olucak ama olsun..
Canımcım çok mutluyum senin için mutluluğunu tam kutlıyamadık ama olsun bebişler iyi olsun hihoyyyt:hooray:vereliniortak
İnşallah kasım 10 gibi bende iyi sonuçlar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?