Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:))belli olmaz..sen bırakmada
dopler için çapadan yarın 12 de randevumuz var dr istemedi ama biz yinede istedik çünkü raporda isteyebiliyolarmış boşuna zaman kaybetmeyelim diye..aklınızda olsun ..

:sinifsinif:
:))belli olmaz..sen bırakmada
dopler için çapadan yarın 12 de randevumuz var dr istemedi ama biz yinede istedik çünkü raporda isteyebiliyolarmış boşuna zaman kaybetmeyelim diye..aklınızda olsun ..

doğru valla hiç belli olmaz.Olsun be kuşum ne olcak bakarsın bakarsın dimi?Bir hayalin vardı onu yapmazsın dimi?

dün eşimin dopleri çekildi çapada şükürki varikosel falan çıkmamış dışarda çektiricektik 200 lira ama aklınızda bulunsun çapada uzun tarihede verseler radyolojiye gidin durumunuzu anlatın tüp bebek için geldiğinizi ozaman erkene veriyolar..

Slm burcu. Dün çapa'ya gittik. Benim daha önceden yaptırdığım tüm testleri kabul ettiler sanırım ve sadece eşimin sperm raporlarını bekliyoruz artık inş. Sanırım diyorum çünkü benim işim tamammı diye sorunca, sadece eşinizin raporlarını getirin sonra bakarız dedi. Umarım benlik bir iş kalmamıştır ve bir daha muayene olmama kalmaz. Çok kötüydü çünkü. Eşim için spermiogram istek kağıdı almak için doktoru bekledim öğlene kadar. Ve doktorun yanına girdiğimde işitmediğim söz kalmadı. Randevum olmadığı için oldu bu tabi. Halbuki 1 dksını almazdı. Beni azarlaması 5 dksını aldı. Bazen insanı isyan noktasına getiriyorlar. Ben oraya tüp bebek için gitmişim ve bana yaptığı muameleye bak. Birde bu işler moralle alakalı, moralinizi yüksek tutun derler. Bizim çektiğimiz bize yetmezmiş gibi, bide bu kendini bilmezler insanın moralini altüst ediyorlar. Birde eşimin sayı,morfoloji ve hareket çok kötü. Gösterdiğimiz 2 doktorda alanında uzman kişilerdi ve tüp bebekten başka çare yok dediler. Çapadaki doktor önceki testimize bakarak lökosit olduğunu (5 milyon) ve antibiyotik tedavisiyle çocuk sahibi olabileciğimizi söyledi. Ve buna rağmen antibiyotik yazmadı. Yani anlayacağın bu raporu sana vermiycem demek istedi. Vermemek için elinden geleni yapacak. Ama bende almak için elimden geleni yapıcam. 2 hafta sonra çapadaki ilk testimizi yaptırıcaz inş. Bu arada ameliyat olduğumuz doktor bize bi ilaç tavsiye etti ve testimize kadar onu kullanıcaz. Umarım tüm lökositler temizlenir. Bakalım o zaman ne bahane bulacak. İşte böyle, bayağı bi dertliyim yani. Tüp bebek görüşmemizi memorial'de yaptık. Değerler çok kötü olduğu için micro tese ve tüp bebek öncesi genetik testler yapmamız gerektiğini söyledi.

canım ya boşver takma hiç sonuçta senin şartlerın uyuyosa bu raporu vermek zorundalar..sana bağıran infertiletedeki dr mu androlojideki mi? biz gittiğimizde tüm dr çok iyidi.yarın bizim içinde önemli gün hocayla görüşücez onun kararıyla heyete giricez yarın 10 gibi belli olucak.

İnfertilitedekiler gerçekten çok iyiydi. Bu kadar iyi olmalarına şaşırdım hatta. Problem yaşadığım androloji bölümündeki asistan doktordu. Randevum olmadan onu meşgul ettiğim için söylendi. Hayırlısı olsun hakkınızda, en zor kısımlarını atlattınız. Genetik testlerinizde temiz çıkmıştı sanırım. Adına çok sevindim. Darısı başımıza, bizimde gen testlerimiz temiz çıkar inş. Hakkınızda hangisi hayırlısıyla yarın hoca o şekilde karar verir inş. Rabbim gönlünüze göre versin.

Canım Şimdi haberini aldım senin için çok sevindim.Raporun hayırlı uğurlu olsun tatlım darısı başımıza seni çookkk öpüyorum:lepi:

kızlar rapor işim tamam çok şükür.bugün androlojide hocayla görüştük tüp bebek diye yazdı infertiliteye gittik tüm tahlillerimiz tamamdı salı günü 1 3 arası arıycam heyet sonucunu öğrenicem ordaki dr lar hemşirelerle konuştum tamam artık heyetten çıkar dediler şimdi diğer evraklarımı resim falan onları tamamlayıp çarşamba günü götürücem aralıkda yapılması için vericeklermiş yeni yönetmelikmiş bu....çok mutluyum benim şansımamı bilmiyorum bütün dr lar çok iyiydi...salı günü ne dediklerinide yazarım:))))

burcu maşallah canım cok şükür senin işin kolay yürüdü inşallah bizimde kolay yürür

burcu toplam kac ayda cıktı senin bu rapor işin

aleynacım 20ağustosta ilk defa gitmişiz yani 2 ay dolmadı daha bide raporu bekliycem..senikide bak nası hızla ilerliycek hiç dert etme sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…