2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa... maşaallaahhh allah sizlere bağışlasın.. analı babalı büyüsün inşallaahh.. bizlerde o günleri görebilsek boshayallersmile

teşekkür ederim canım benim...Allah sizlerede hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza almayı nasipetsin...

adaçayı napıo ??? ben girp olduğumda baya içirdiler bana benneyaptımki

canım hamilelğin özellikle ilk üç ayında sakın adaçayı nane ve maydanoz alma düşüğe neden oluyor...ben hamileliğim boyunca yemedim...
sana tavsiyem ceviz fıstık vs ye bol bol folik asit ihtiyacını doğal yollarla karşılaman bide omega 3 Balık...
ben hamileliğimde 9 kilo aldım ilk 7 ay karnım bile belli olmuyordu bana kedi yavrusu doğurucaksın dediler durdular ama balık vs çok yedim birde sebze meyve...ve doğumdan sonra ne çatlak oldu bende nede sorun yaşadım Maşallah...İnşallah sizlerde yaşamazsınız

ay hayirli olsun! anali babali buyutmeyi nasip etsin! masallah cok buyuk zorluklari asarak melegine kavusmussun! Insallah bize de o gunu gormeyi nasip etsin! Canim sen normal dogum mu yaptin, sezeryan mi?

adaçayı napıo ??? ben girp olduğumda baya içirdiler bana benneyaptımki

sormadım.. ama birşey olmadıysa bundan sornası için endişe etme bence.. grip olunca bol bol ıhlamur limon iç dedi bana....
adaçayı bende çok içtim.. hamileymişim ama ben bilmiyordum... endişe etme çok... hatta adet söktürsün diye civanperçemi çayı içtim 1 hafta aralıksız günde 2 kez.... o zaman 4 haftalıkmışım =(

9 kilo harika yyaaaaaa.......
benim şimdiden göbeğim var ve çatlak doluyum =(( zayıf olmama rağmen.. ne olacak halim hiç bilmiyorum =(

ay hayirli olsun! anali babali buyutmeyi nasip etsin! masallah cok buyuk zorluklari asarak melegine kavusmussun! Insallah bize de o gunu gormeyi nasip etsin! Canim sen normal dogum mu yaptin, sezeryan mi?

canım benim teşekkür ederim...inan bana zorlu bir etaptı ama çok şükür geride kaldı,İnşallah sizlerede nasip eder hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı......ben epidural sezeryan oldum canım...

tünaydın kızlar (( yeni uyandım bana günaydın :) ))
1 marta devlet hastanesine randevu aldım ultrasona ..2li testin yapılma haftalarında olacağım acaba onlar kendilerimi yapıyor bizmi ayrı olarak başka işlem yaptırıyoruz ? devlet yapıyormu hattaa??bilen varmı?

herkeze selam kızlarrrra.s.nasılsınız görüşmeyeli neler yaptınız dünden beri..bebişler iyi inşallah....
ay kızlar şu günlerimiz biraz çabuk geçsede yavrularımıza kavuşsak.hergün onu düşünmekten günler hiç geçmiyor gibi geliyor bana...
hamılelıkte hangı bıtkı cayını ıcebılıyoruz sadce dr na soran var mı
canım bana bol bol ıhlamur iç en güzel bitki çayı budur hamilelikte dedi...
hatta benim idrarımda biraz bakterimi ne bişi çıktı yanma varmı diyor hiç bir rahatsızlığımda yok sadece biraz koyu...yine bol ıhlamur iç dedi...e tabi birde su....

hoşgeldin canım.
nasıl kolaymıydı doğumun.epiduralde belinden iğne girrerken neler hissettin..acıyormueyvahedigeldismile

canım ben 45_46 kiloya düşmüştüm hamilelikte oyle zayıflamıştımki zorla bişeyler yiyordum sonrasında yediklerimde göbekte birikti pantalonlarım falan hamileliğim son ayına kadar oluyordu göbek dışında göbek altına kaydırıyordum hepiki tanemi ne almıştım hamilelik elbisesi...ama kızlar çok pişmanım inanın elimde olsa çok fazla yemek yerdım inanın hep bebeğe gidiyordu yediklerim bende sağlıklı olsun diye hep özenle yedim menümde balık eksik olmazdı birde sebze meyve kırmızı eti sevmem ama onu dahi yiyordum9kılo üzerine çıkamadım...bebeği elinize aldığınızda öylesine iyi anlıyorsunuz ki anneliği...valla şuanki aklım olsa bir sürü yerdim :)))her dakika...
ama birazda genetik annemlerinde öyle karnı pek çıkmazmış...çatlaklar içinde ben hergün ılık su ile duş alıyordum ve 2ci aydan sonra göbek ve basenlerime hep johns.bebek yağı sürdüm ama avuç ile yedire yedire çok korkuyordum bende de olucak diye ama Maşallah çok şükür Allah ıma olmadı...

darısı hayrlısı bıze ınsallah ne guzel gectı gıttı dıye anlatıyrsn

pembecim içebildiğin kadar iç tatlım...
ben heralde 2-3lt falan içiyorum.... Hoş son 1 haftadır artık su içince de midem bulanıyor o yüzden biraz azalttım...

canım iğne ameliyat odasına alındığında üzerindeki ameliyat giysisi sıyrılıyor anestezi uzmanı önce bir ğne vuruyor sırtına omirilik bölgesine yakın sonra aynı yerden daha uzun bir iğne sokuluyor hem hemsirem hemde dr um sürekli benimle konusup rahatlatmaya çalışıyorlardı nasıl yapılıyor ne yapıcaklarını anlatıp durdular acıdımı?evet azıcıkta olsa acıdı hissediyosun ilk iğnede ama sonra bişey hissetmiyosun...sonra yatırdılar beni perde çektiler göğüslerimden aşağısına ve sonra sezeryan başladı:d
inanın tekrar hamile kalsam tekrar doğumum olsa yine bu acıları çekmeyi seçerdim çünkü korkulucak gibi bişey deil inanın kızlar anne olmak kadar güzel bişey yokkk tüm acılara değiyor...

Son düzenleme:

normal dogum yapma sansın var mıydı cnm

ben geldim
evde netim yoktu dün giremedim inş bugün düzelmiş olur
herkez iyimi
sabah bulantım olmadı ama şimdi başladı yemek yicem nasıl yicem onu düşünüyorum

birde dün servise yetişicem diye epey koştum eve geldim kasıklarım belim çok ağrıdı. korktum bişi olucak diye, kanama fln olmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…