2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kımısınde hıc bulantı olmuyo kımısı cok fena oluyo ..

bulantı baslama zamanı 40 gunden sonra demıstı annem de sızınde oyle mı oldu meark ettım

kızlar bişey soracağım ama gülmeyin son yazılanı görmek için önceki sayfa sonrada sonraki sayfa yapmak zorundayım böylemidir yoksa başka kolay yolu varmı son yazılanı anında görmek için :)

kalvyeden F5 tuşuna basarsan sayfa güncellenir son yazılanları görürsün canım yerimseniben

suray sayfayı yenile de böylede olabilir.
ben başka türlü kullanıyorum ben
kullanıcı paneli-seçenekler-bir sayfada gösterilcek en fala mesaj sayısı
:her sayfada 40 sayfa gösterilsin seçeneğine tıkladım şimdi zırt pırt sayfa yenilemiyorum.
çok rahatım uzun uzuun okuyabiliyorum...

tavsiye ederim kızlar çok kullanışlı....

Amin inşallah.. Hepsi olur şu zamanların tadını çıkarın şimdi cinsiyetini merak etmeniz bile ne güzel ne büyük bi heyecan:)

kızlar bişey soracağım ama gülmeyin son yazılanı görmek için önceki sayfa sonrada sonraki sayfa yapmak zorundayım böylemidir yoksa başka kolay yolu varmı son yazılanı anında görmek için :)

F5 tuşuna bas sayfa yenilenir son yazılanlarla beraber güncellenir canım

kızlar biliyorum bişiler almak için erken ama ablam bebeğe bi kaç takım almış
kızım bile yeyim ben kadeşimin cicilerini diye seviyo :hulya:
bende haftasonu çanta aldım
kızımda takım olarak almıştım kullanışlı olmadı
nike tan tek çanta şeklince aldım epeyde kullanışlı içi geniş
bi yere giderken hem kızımın hem bebeğin eşyaları sığar

gri renkte aldım

cnm bende oyle takım cantaları sevmıyrm tabı zevkler renklr tartısılmaz..

cnm bende senın gbı ayrı almak ıstyrm yanı almak ıcın herkes alıyo dıye bazı seylerı ılla almak ıstemıyrm farklılıgı severm

cnm fotosunu eklersn memnun olurz fıkır olur tabı mumkunse gule gule kulln cnm

güle güle kullan canım yerimseniben

benimde için gidiyor bişey almak için kendimi zor tutuyorum:)

Ama daha erken hem cinsiyeti belli olsun yavaş yavaş alınır bişeyler Allah kısmet ederse 7. aydan sonra büyük alışverişimi yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet hele bi ogünleri görelimde kaydirigubbakcemile3

tabiki seve seve eklerim canım
bende değişik şeyleri severim o yüzden aldım bunu
tavsiyede ederim
istanbuldaysanız b.köy carousel nike mağazasında bebek çantası olabilecek nitelikte çok güzel modeller var

başka mağazalarındada eminimki vardır

ben kızımdayken 6-7 aydan sonra alırım diye pek bişi almamıştım ama kızlar sonraya kalınca beden ağırlaşıyor gidip bakmaz beğenmek çok güç oluyor
bi mağazadan girip hepsini almaya kalkıncada tüm alınanları içimize sinerek alamıyoruz bende öyle olmuştu
nihayetinde 8. ayda doğum yapmıştım. herşeye hazırlıklı olmak içimize sindire sindire almak en iyisi bence

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...inin-cicilerinin-resimleritavsiyeleriniz.html

aldığımız cicileri burada paylaşalım...
bizde tulum aldık birde 4lü çıtçıtlı body aldık biara rtesimlerini ekleyeceğim...
ama bu bodyleri alırken çok kararsız kaldık yani 3 aylıkmı 6 aylıkmı almak mantıklı.yoksa ikisindendemi almalıyız acaba....çok acemiyiz ya..hiç bişi anlamadım bu bodylerden falan.uzun kllusu kısa kollusu..bizimkiler eylülde doğacak kısa kolluyla üşürmü acaba gerçekten çok zorlandıkbilmiyorumkismile

kızlar yıne aynı sorun
gebelıkte cınsellık...
bız öğrendiğimizden beri bişey yapmadık...ben hep kaçıyorum ve korkuyorum çok acıyacak ve bebeişime bişi olack sanırıyorum...
gebeliği öğrendıkten sonra ilişki yaşayanlar yardım lütfen 1,5 aydır ayrıyız ...artık kocam benden ümidini kesmek üzere ve ben üzülüyorum bu duruma... kendımden uzaklatırıyorum gibi hissedıyorum

cnm kardesım de 5 aylık hamıle o da hastane cıkısını gecen hafta beraber aldık ve bızde kararsz kalmıstık yenı dogmus bebeklerın yaz mevsımı olmaz dedı magaza gorevlısı
mantıklı geldı:)

mınıcık bebıs tenı ıncecık kısa kollu usur uuuu kıyamam...

etrafımda yenı dogum yapmıslar var onlardan ogrenıyrm kardesmn gorumcesı aralıkta dogum yaptı 2 aylık ama anne sutu masallah oyle yaramıskı 6 aylık aldgı seylerı gıydıryormus

kucucuk aldıklarımı bosa aldım vah vah dıyormus...

magaza gorevlısı de 3 takım kucuk alın yeter demıstı zaten hedıye gelıyo bebegn gelısımıne gore alırsınz dedı buyuk 6-7 aylık seylerı daha cok alırsnz dedı

paylasayım dedım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…