kızlar bişey soracağım ama gülmeyin son yazılanı görmek için önceki sayfa sonrada sonraki sayfa yapmak zorundayım böylemidir yoksa başka kolay yolu varmı son yazılanı anında görmek için :)
Allah bağışlasın... Adı gibi kısmeti de güzel olsun Doğa Kız'ın...
İnşallah bizlerde minişlerimizi arkamızda çığlık atarken görürüz.. Daha 8mm boyunda sempatiksalakcinni ne zaman büyüyecek doğacak da arkamdan koşacak boshayallersmile
kızlar bişey soracağım ama gülmeyin son yazılanı görmek için önceki sayfa sonrada sonraki sayfa yapmak zorundayım böylemidir yoksa başka kolay yolu varmı son yazılanı anında görmek için :)
F5 tuşuna bas sayfa yenilenir son yazılanlarla beraber güncellenir canım
çok sağol arkadaşım :1rolleyes: günlerdir bir geri bir ileri uğraşığ durdum boşu boşuna niye sizlere sormadıysamklava::roflol::roflol::roflol:
kımısınde hıc bulantı olmuyo kımısı cok fena oluyo ..
bulantı baslama zamanı 40 gunden sonra demıstı annem de sızınde oyle mı oldu meark ettım
kızlar biliyorum bişiler almak için erken ama ablam bebeğe bi kaç takım almış
kızım bile yeyim ben kadeşimin cicilerini diye seviyo :hulya:
bende haftasonu çanta aldım
kızımda takım olarak almıştım kullanışlı olmadı
nike tan tek çanta şeklince aldım epeyde kullanışlı içi geniş
bi yere giderken hem kızımın hem bebeğin eşyaları sığar
gri renkte aldım
kızlar biliyorum bişiler almak için erken ama ablam bebeğe bi kaç takım almış
kızım bile yeyim ben kadeşimin cicilerini diye seviyo :hulya:
bende haftasonu çanta aldım
kızımda takım olarak almıştım kullanışlı olmadı
nike tan tek çanta şeklince aldım epeyde kullanışlı içi geniş
bi yere giderken hem kızımın hem bebeğin eşyaları sığar
gri renkte aldım
cnm bende oyle takım cantaları sevmıyrm tabı zevkler renklr tartısılmaz..
cnm bende senın gbı ayrı almak ıstyrm yanı almak ıcın herkes alıyo dıye bazı seylerı ılla almak ıstemıyrm farklılıgı severm
cnm fotosunu eklersn memnun olurz fıkır olur tabı mumkunse gule gule kulln cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...inin-cicilerinin-resimleritavsiyeleriniz.html
aldığımız cicileri burada paylaşalım...
bizde tulum aldık birde 4lü çıtçıtlı body aldık biara rtesimlerini ekleyeceğim...
ama bu bodyleri alırken çok kararsız kaldık yani 3 aylıkmı 6 aylıkmı almak mantıklı.yoksa ikisindendemi almalıyız acaba....çok acemiyiz ya..hiç bişi anlamadım bu bodylerden falan.uzun kllusu kısa kollusu..bizimkiler eylülde doğacak kısa kolluyla üşürmü acaba gerçekten çok zorlandıkbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?