:)))150 tl bana göre çok fazla.
ablam doğum yaptığında çok cüzzi bir fiyata süt sağma pompası almıştı çokta rahat işini görmüştü.
açıkcası 150 tl ye sağma makinası alacağıma bebeğime daha önemli şeyler alırım....
Emin ol daha önemli bir şey olmuyor o zaman Tek derdin çocuğunu emzirebilmek..Sezaryan olan annelerin çoğunun sütleri hemen gelmiyor .Ve benide hatırlarsın normal doğum diye girip sezaryanla çıkan o kadar çok ki.
Pahalı olduğu için şimdiden kenara para koyup alabilesiniz diye uyarmak istedim.
El pompalarını araştırın doğum yapan diğer annelere sorun söylerler kullanışlı değildir kullanan varsada sütü çok fazladır.
Ayrıca ben en kalitesini söyledim çünkü 70 80 tl alacağınız ürün memnun kalmazsanız ne yapıcaksıznız gidip bi daha 150 tl mi vereceksinBelki reklam yapmak gibi oldu ama en iyisi medela .Ay tavsiye verende kabahat benim çok canım yandı ve bir çok kişi gördüm benim gibi muzdarip .
Diyeceksiniz ki e benim sütüm bol gelirse o zamanda stok yaparsınız ilerde ek besinlere geçildiğinde hazır mama kullanmak zorunda kalmazsınız.
Bu arada sütü çok olan kişiler bi elin parmağını geçmiyor malesef.
Hiç darılmayın hanımlar burada vakit tabi geçirin ama tecrübeli birisi olarak söyleyeyim asıl yeni doğum yapmış annelerin topiklerini inceleyin o zaman bana hak vereceksiniz..